NVIDIA Releases GeForce GTX 680M - Jos jedna ZVER bez premca!
STRANA 2 OD 2
MaliAbner
Re: Neko je pomenuo overklok?Nesto nije jasno?
05.06.2012. 05:58
status: user broj poruka: 7779
Onako iskreno da ti odgovorim zabole me djokson...
Vecina ima slicnu filozaofiju: Imam para kupicu... Nemam para necu kupiti...
A to da li je GHz ili 1.2GHz edition ako mi je cena prihvatljiva za ono sto proizvod nudi uzecu onaj koji ima bolji odnos dobijenog za ulozeni novac...
Ako nije uzecu zelene i to je to...
Svi mi gledamo prvo u svoj dzep pa onda razmisljamo koliko mozemo da se pruzimo... ne mora niko da se pravi pametan pa da nam kaze da to za sta imamo para ne valja i da nista ispod GTX680 ili HD7970 ne treba kupovati...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ma pusti ti Abnere sale,nisu sale za svakog,treba to i razumeti. :: :: Mene interesuje sta ti mislis ovako kao iskusan clan sa stazom, kako ti posmatras ovaj potez o AMD-a,ove Ghz edicije ?Da li je to po tebi opravdano ili ipak nije u redu kao sam potez a ni prema korisnicima :: Mislim overklokuju vec postojece referentne karte..Ma daj. :: :: Kako posmatras danasnje trziste?Da li ovo ide ka necem jos gorem ili ce se cene nivelisati :: :: :: ::
Re: Re: Neko je pomenuo overklok?Nesto nije jasno?
05.06.2012. 08:47
status: user broj poruka: 19076
ovo je bio najrealniji odgovor u svim prepucavanjima nv vs ati moram da priznam i da podrzim
:: Onako iskreno da ti odgovorim zabole me djokson.. :: :: Vecina ima slicnu filozaofiju :: Imam para kupicu.. :: Nemam para necu kupiti.. :: :: A to da li je GHz ili 1.2GHz edition ako mi je cena prihvatljiva za ono sto proizvod nudi uzecu onaj koji ima bolji odnos dobijenog za ulozeni novac.. :: :: Ako nije uzecu zelene i to je to.. :: :: Svi mi gledamo prvo u svoj dzep pa onda razmisljamo koliko mozemo da se pruzimo... ne mora niko da se pravi pametan pa da nam kaze da to za sta imamo para ne valja i da nista ispod GTX680 ili HD7970 ne treba kupovati.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ma pusti ti Abnere sale,nisu sale za svakog,treba to i razumeti. :: :: :: :: Mene interesuje sta ti mislis ovako kao iskusan clan sa stazom, kako ti posmatras ovaj potez o AMD-a,ove Ghz edicije ?Da li je to po tebi opravdano ili ipak nije u redu kao sam potez a ni prema korisnicima :: :: Mislim overklokuju vec postojece referentne karte..Ma daj. :: :: :: :: Kako posmatras danasnje trziste?Da li ovo ide ka necem jos gorem ili ce se cene nivelisati :: :: :: :: :: :: :: ::
ali je problem sto sky nikad u zivotu nije psotavio temu gde je bilo ishta pozitivno za amd bio to cpu ili gpu,
on bi pre sranje iz nvidije nego zlato iz amd-a, isto vazi i za crveni tabor, manite ih nek se kolju, njihova stvar...
Nikad se nece desiti da wladi neko objasni i da on prizna da su delovi za kompjuter ALAT za rad ili zabavu, kao sto je frizider ili sporet, da ne treba da se izludjuje zbog takvih gluposti ili jos nebuloznije da neki brend dize u nebesa pa ga onda pljuje nagore a neki treci brend dize opet u nebesa.
Takodje se nikad nece desiti da sky skapira maltene isto ovo sto i vlada samo u blazem obliku
A isto vazi i za fantaicni crveni tabor...
kao sto rekoh NIKAD , tako da pustite ih da se kolju jer niko nece da popusti. Njihova stvar. Svako je od njih u pravu u svojoj glavi a onaj drugi je debil.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Znaš šta ja mislim. Skaj žarko želi da AMD naguzi i nVidiju i Intela, a ovima ne ide pa ne ide i usled toga kod njega se javlja ogromna ozlojedjenost, uvredjenost i silna frustracija.
Ja bih razumeo da covek radi tamo ili da je vlasnik nvidije, isto vazi i za crvene. isto i za wladu za njemu novu svetinju evga.
Ali ja ti kazem, ja to gledam kao de neko dize u nebesa neke kompanije koje prave sporete frizidere i slicno, koga zabole bre?
A oni se trude da otvaraju oci kao neki proroci, tu su mi negde kao religiozni fanatici.
90% Ljudi ovde ne jebe ni brend ni marku, gloeda da ima nesto sto ce da im radi posao a da je sto jeftinije,a ako se ima para otvori se za malo kvalitetnije i to je to.
Dok 20% drvi o grafikama koje nikad nece ni imati koje kostaju kao dve ili 3 njihove mesecne plate ili plate njihovih roditelja, jako je bitno svadjati se oko toga...
Neka ih , pustite ih, niko nece ubediti nekoga u suprotno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.