kakav lepši CF mostić, kakvi bakrači??? Umesto da smiriš hormone, pošto si dobio ploču i procesor ti nastavljaš po starom da lupaš ko Maksim po diviziji.
Ne mogu ni pošten CPU da naprave danas a očigledno ni GPU. Ne svidja mi se kojim putem ide AMD. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
A šta fali amd kartama osim sto su prvi izbacili karte pa je nvidia mogla da šteluje na kom taktu ima du budu brže. Zeznuli su se jedino što odmah nisu reagovali sa vecim oc za karte ali takve greske je pravila i nvidia recimo za gtx 460. Druga stvar je što su baš odvalili cene.
Baš tako. HD 7000 seriji ne fali ništa osim visokih cena. AMD je prvi izbacio novu seriju. Karte su dobre. nVidija je imala više vremena, izbacila je (malo) bolju top kartu i to je to.
:: Ja mislim da ih ne bi kupio znaci ne znam ono da su im 20% bolje Performanse nego sada za ne ove pare nego za 400e :: :: - - - - - - - - - - - - - - :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ::
Znaš kako nas to pogađa što ti nećeš kupiti 7970. Pa ti bi pre kupio GTX580 nego GTX680, samo zato što ova druga nije `poverljiva` i nema `bekplejt`. Idi beži.
Kao i do sada na ustrb kvaliteta prikaza povecaju FPS... :P
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Nema potrebe za tim.Driverima lagano mogu da promene situaciju :: Vec je pocelo uveliko pegladnje Keplera :: Ako ga doteraju kao i Fermi boost ce bitni odlican :: :: :: :: Sad nvidija da podigne taktove a onda opet amd i tako licitacija : :: :: :: :: :: ::
@Daum Da, da... potpuno si u pravu za ovo posten CPU verovatno im je istekla licenca iz Ljiga i Nis...
Daj bre ljudi dokle vise onanisanja na temu ovi nemaju pojma ovi su tate a razlika u desetak procenata...
Ajde da razumem odredjene `extremiste` kad izjave tako nesto, ali tebe nikad nisam smatrao extremistom...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Ne mogu ni pošten CPU da naprave danas a očigledno ni GPU. Ne svidja mi se kojim putem ide AMD :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Nema gotovo je sada nema nista od GTX580 Classified ako ne nadjem nekog ko hoce preko Western Union pare a ne Pay Pal, GTX680 Classy je aktuelna sada, imam PCI-E 3.0 sa njom a samo 100$ je skuplja od 580 Classy. E tu cemo da se trkamo onda. Nece biti AMDa da usporova i smanjuje P score nego Intel na 4.0GHz je dovoljan za jednu kartu. Jace klokovan je nece gurati jaci.
Pa gledam ponudu, AMD buldozer su mi ispod prosečni procesori sa velikim TDP-om koji su pritom sporiji od njihove prethodne generacije i nemaju ništa u rangu sa Sandy Bridge i7 a kamoli Ivy Bridge.
Isto tako mi govori činjenica da im top-of-the-line GPU ne ispunjava očekivanja kad moraju da izbacuju GHz edicije da bi ostali u trci za najbrži GPU umesto da prave revizije.
Čisto neko moje subjektivno mišljenje, nemam ništa protiv AMD-a niti sam fanboy, preko tih stvari sam prešao odavno, i u zadnjih mesec dana ko god je kupovao mašinu na uskom budžetu sam preporučivao AMD. Danas sam baš sa kolegom sastavljao mašinu za njegovog brata, i preporučio sam mu FX4100 i MSI 6850 jer je imao budžet od 400 evra za kućište.
7970 je jak GPU, nema tu šta, ali ne bih se hvatao za OpenCL performanse ko pijan plota jer se ove grafike uglavnom uzimaju za gaming, briga tamo nekog za OpenCL, a opet VFX industrija koristi primarno Nvidia grafike jer se i software optimizuje primarno za njih. Dovoljan primer je Mari, program za texturiranje koji može da primi abnormalnu količinu textura i u okviru modela da ima više textura čak 8K rezolucije a da pritom i ne štucne: optimizovan za Nvidiu. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: @Dau :: Da, da... potpuno si u pravu za ovo posten CPU verovatno im je istekla licenca iz Ljiga i Nis.. :: :: Daj bre ljudi dokle vise onanisanja na temu ovi nemaju pojma ovi su tate a razlika u desetak procenata.. :: :: Ajde da razumem odredjene `extremiste` kad izjave tako nesto, ali tebe nikad nisam smatrao extremistom.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ne mogu ni pošten CPU da naprave danas a očigledno ni GPU. Ne svidja mi se kojim putem ide AMD :: :: __________________ :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647784. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.