Pazi, ne može to bez nekog dodatnog poreza na olakšicu. Stvarno bi bilo truba. Neko mora iz ove vlasti, sasvim odgovorno da istupi i kaže: PEJ-ŠTA? A KOLIKI JE TU MOJ DEO? Pa da trgujemo onda ko` ljudi. Što je jeftino nije dobro, znaju valjda Nemci...
Budale računaju na sreću.
:: :: :: :: NIšta! Ćuti i trpi :: :: što se tiče pay pal-a. Dobro, ja sam za to da dodje. A šta onda? Nestajaće pošiljke ili će dolaziti olakšane...
Pa vidi ovako - to da bulaznim, to tako pricaj sa ukucanima. Video sam izbeglice, one prave, i znam kako zive. Ono sto sam rekao je upuceno na racun mrsomuda, iz moje dve ulice i nas 11oro cetvorica se nisu vratila, a to sto lupetas o Adi i 95oj - pa imam jedno logicno pitanje ja za tebe - da nismo mozda svi trebali da izginemo za Krajinu, a? Malo za Krajinu, malo za Plitvice, malo za Kosovo....dosta bre vise... A ono sto sam naveo za `nazovi izbeglice`, nemoj da se pravimo blesavi. Mali je milion njih koji su zapalili ovamo sa parama, i dan danas odlaze na Kosovo da naplate preostala imanja na administrativnoj granici, dok su drugi dali dupeta. P.S. Za onog gore, sto se prokakio - druze, ni moji nisu bili Titovi puleni, naprotiv, ali ostajem pri tvrdnji da je sve funkcionisalo daleko bolje.
:: :: Nek` si mu rekao :: :: A to da su izbeglice ovde dobili krov nad glavom... O čemu ti Ma3X bulazniš. Verovatno si imao dodirasa onim što su rat iskoristili za bogaćenje pa tu prosipaš teze. Idi vidi kako žive izbeglice, ili još bolje idi vidi kako žive ljudi koji nisu hteli da pogaze zakletvu nego su ostali verni državi i vojsci, pa su u susednim državama ostavili gotovo sve i sad se potucaju od nemila do nedraga po vojnim hotelima. Eno ti primer, onaj bračni par što je sa sinom skočio. Samo je mali preživeo. A to da su drugi ginuli za krajišnike i ljude iz republike Srpske si izvukao odakle? U leto ratne 95-te ljudi su se brčkali i pijuckali piće na Adi i to ne baš nemali broj dok su po Bosni i Krajini ginuli ljudi. I o čemu ti sada? Možda si ljubomoran na nekog lika koji je uspeo, a iz tvoje neposredne okoline je, te si pun zavisti sada. Lepo ti je rekao čovek gore. Poslušaj ga i odgovori mu na pitanja :: ::
:: :: Činjenice druže, samo činjenice, radim sa ljudima, lakše im uterati metar u dupe nego centimetar u glavu :: sve znaju sem kako sebi da pomognu i svi su krivi sem njih, žive ili u prošlosti `Eh, da sam ja/moji roditelji tad i tad uradili to i to` ili budućnosti `Čekaj da vidiš kad me jednog dana krene` brišući jedino stvarno što svako od nas ima - DANAS!! :: :: @ALL: Prosek plate pomnožite sa brojem preostalih meseci do penzije, od toga oduzmite troškove (hrana, piće, garderoba, struja, voda, grejanje, žena sutra, deca, odmori etc. - na eventualni kredit i inflaciju koju plata nikad neće pokriti zažmurite), koliko Vam ostaje? Da li Vam uopšte nešto ostaje?! Šta ćete DANAS po pitanju toga preduzeti!? :: :: :: :: :: i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | zVertex4+EZRX | AX750 | Stryker | U2311H -> U2713HM | G15+G9 | ATP :: :: :: Fantasticno druze :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Vremena su se promenila, ali narod nie, peva istu pesmu ko pre 50 god., vodjen strahom zabio se u sopstven :: :: :: dupe (bolje poznato zlo nego ne_poznato dobro) i za nishta ochekue neshto - eo ga, stizze, al` PenisPal... : :: :: :: :: :: :: - ako moja deca nemaju da jedu, ko e kriv za to, Sloba? Tito?! Adam i Eva!?! Ah, da dobar prosek. Ja kupus, ti meso, zajedno sarma !! :: :: :: ::
Ne sluzi PP samo za kupovinu nego i za prodaju. To je lak nacin da se naplati proizvod ili usluga u inostranstvu. Nemojte da razmisljate samo kako da trosite, nego nadjite nacin i da zaradite. PP je odlican, jos samo da stvarno dodje.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647784. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.