To poravnanje nema nikakvog značaja, nije ovo crtani film a ni mi nismo astrofizičari.
@f0rever Ne fali ništa Doti (sem možda bolje grafike), mogao si malo kreativniji da budeš, recimo da odeš i kupiš novu grafičku i zameniš tu zastarelu .)
Ako ti baš ne treba ta kartica, daj, lepo ću da je prodam i da lepo uz meze, sarmu i pečenje a naravno i kolače brojim i pare :)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: E izgleda da smo se obojica onako ljudski zajebali http://en.wikipedia.org/wiki/Maya_civilizatio :: :: To poravnanje nema nikakvog značaja, nije ovo crtani film a ni mi nismo astrofizičari :: :: @f0reve :: Ne fali ništa Doti (sem možda bolje grafike), mogao si malo kreativniji da budeš, recimo da odeš i kupiš novu grafičku i zameniš tu zastarelu . :: :: Ako ti baš ne treba ta kartica, daj, lepo ću da je prodam i da lepo uz meze, sarmu i pečenje a naravno i kolače brojim i pare : :: :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
Cimer brani diplomski tog dana... Posle odbrane zna se... celu noc i celi dan... neko picence, mezence, prasence, pa sta bude neka bude...
ASUS M5A78L ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS
Reka, logorska vatra, full oprema za cekanje, kederi, mamci... Rostilj, grejana, itd... Kakav Rtanj i cudesa za 500 eu. Ovi Evropljani nisu normalni :D
Ognjeni trazi metak na sudnji dan ??? Hahaha, pa vi iz naselja `Ujedinjenih Nacija` ste uvek bili cudni :D
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Gde cu biti za smak sveta?? Logicno, ispod zene! Ako ce neko na kraju da se to muci neka to bude ona, a ja cu da lezim i uzivam (dosta sam se ja mucio, napor je to! ).. Pa ako sacekamo ponoc i ne bude nista, onda cu ja gore, da joj pokazem neke stvari.. U zdravom telu, zdrav duh..
Antec 900 AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283 Gigabyte GA-990XA-UD3 Kingston 2x4 GB DDR3 2400 MHz Beast Samsung SSD 128GB 830+Samsung 2 TB F4 ASUS ATI 7950 Dell U2412M Seasonic SS-750 W Logitech G105+MX518
Kod mene na faks dolazi Mladja da nam trtlja o finansijama i privredi, njega boli uvo, on je ionako vec napravio vecu stetu nego sto ce ovaj smak sveta da donese, ali ono, ako mi padne na pamet da zelim da provedem poslednji dan zivota najbednije moguce, otici cu na njegovo predavanje, samo mi frka gde ce mi dusa otici posle! :D
Mi se skupljamo kod druga posto ima ogromnu krusku u dvoristu i letnjikovac pored iste....kako prorocanstvo kaze ima da nas ostane koliko pod krusku :))) Pravi se kotlic i rostilj!Za sada ima 15 rezervacija heheheh Jesbe smak sveta,nece skoro ali pocinje nova era a to je era informatike i yivih bica van planete zemlje koja ce nas yasigurno uskoro posetit :)))
Nije pod krusku nego pod sljivu? aj dobro moze i kruska jel delis vip ulaznice? Hocu i ja pod krushku :) ako ima piva i laptopova sa instaliranom dotom :), ja cu da donesem meze:) da ne umiremo na prazan stomak......
Koji smor jbt, zamisli, posle toliko godina, taman doživiš taj dan da diplomiraš - kad ono, dođe kraj sveta...
Ja gajbi sa nekim manjim društvancetom uz pićence/mezenci i filmove tipa 2012. E da, jel ima neko dobar predlog za još neke filmove na temu smaka sveta ko 2012? Al ne postapokaliptične ko The Book of Eli, nego kad je još sve u haosu i raspadanju... Pogotovo ako se sve sruči na Ameriku, takve najviše volim... :D
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
:: Cimer brani diplomski tog dana.. :: Posle odbrane zna se... celu noc i celi dan... neko picence, mezence, prasence, pa sta bude neka bude.. :: :: :: ASUS M5A78 :: ATHLON II X3 455 -> PHENOM B55 W/O L3 + CM HYPER 212 EV :: 2X2GB HYPER X BLU @160 :: MSI 6850 CYCLONE PE O :: WB BLUE 50 :: LC POWER 550 :: THERMALTAKE V3 BLAC + 4X 120mm FANS :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.