Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
nVidia Tegra 4 (Codename: Wayne)
STRANA 2 OD 2
Dejzan Re: Sve vise mi osmeh izmamljujes.. 14.01.2013. 21:36 #468343

status: user
broj poruka: 3730

Meni kazes da sam fan boy a deset puta si gori :D
ja poredim cene u srbiji jer sam u srbiji ne amercici ili nemackoj.
video si cene i tu prica staje nema potrebe za raspravom vise ti ubi sa nvidiom na forumu covece ko vlada si malte ne (da ga ne prizivamo) sve de ima nvidie tu si ko on za evga :)
aj uzdravlje

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sapphire
Cooler Master HAF 912
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
Altec Lansing VS3151R
LOGITECH G400

:: Nasao si najskuplji primerak u zemlji Srbiji hahaha
:: Pa jel se tako gledaju karte?
::
:: GTX 680 Fantom (Non referentna)
:: http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice-pci-e-geforce-gtx-680/1722
:: 7970
:: http://www.pcberza.rs/komponente/graficke-kartice-pci-e-radeon-hd-7970/1696
:: Najjeftiniji 7970 od koje je GTX680 brzi.
:: Ja ne sporim da je cena malo jaca GTX680 nigde to nisam rekao ali to je Premium klasa
:: A AMD da je u boljoj situaciji drzao bi cene ovako je primoran zbog lose prodaje da spusta
:: Da ne pominjem usrane drivere ,microsttutering i sl
:: Ghz edicija koja postoji samo na papiru - konkretno referentni model izbacen vestacki - karta ne postoji u prodaji ali je zato deo baterije svakog testa - malo da skrenu paznju,popale masu .
:: Non referentnih primeraka ima ali svaki nosi razlicite specifikacije uglavnom jer su vrednosti ostavljene da se vendori sa tim pozabave.
:: Ako mene pitas,taj `shit` od serije 7xxx nebi ni u snu poredio sa Keplerom a kamo li da pricamo o nekoj Pirovoj pobedi ,kruni najbrze kartice koja je i onako klimava kako dodje koja smena drivera i pored svega sto mi je najsmesnija cinjenica da se jedva izbore sa konkurentnim chipom koji pripada srednjoj klasi
:: Da ne pricam o crkavanju koji je sve u vecem obimu..Kvalitet :)))
:: Drugo ,pricas o trzistu,a dajes primer Tomato zemlje Srbije..Srbija nije svet ..Ako pricamo pricamo ozbiljno
:: Ja tebi zelim dugu i vecnu ljubav sa Apple posto vidim da ozbiljna polemika ne moze da se vodi,Apple i Bog :
:: A sta fali u tom tekstu?Prsla Tegra>?Tekst nisi ni procitao uopste
:: Tekst je i na mestu a i pokusaj antikampanje..Sve sto su naveli kao prednosti u Tegri je iskorisceno prema tome nema lazi ni prevare,uspesan proizvod .
:: U krajnjem slucaju najbrzi chip ,eno ga A6X stoji u prasini sa PowerVR :))))
:: E dzabe si krecio..Deder iznenadi me sa konkretnim stvarima.
:: Ako budes poceo opet Apple ovo ono,pa razna proricanja sudbine aka Kleopatra bolje nemoj.
:: I onako si zatrovao temu u kojoj nije ni trebalo da bude bilo kakve polemike .
:: Zbogom ostaj Igumane.
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Kao kisa oko Kragujevca a tema ode u qrac! 14.01.2013. 23:11 #468356

broj poruka: 18472
Za razliku od tebe i drugih ljudi ja bar iznesem neoborive cinjenice a vi kao papagaji ponavljate jedno te isto nadajuci se da ce te uveriti u druge ljude ono sto ste sebe ubedili putem autosugestije.

Ja iza svojih reci stojim delima,konverzaciju vrsim na osnovu cinjenica a ne rekla kazala.

Celu ovu pricu si poceo Apple je Bog,svi su ispod ,Apple kupuje sve bla,bla..I to si se javio u temi o kojoj se Apple uopste ne pominje osim u clancima vezano za poredjenje proizvoda i samo pozicioniranje na trzistu kroz performanse..Totalno na nivou nekog deteta.

I posle imas smelosti da nekom kazes da je gori :D a konstrukcija tvog nastupa je zapravo temeljena na cistom fanbojizmu!

Eto cak sam ti i to objasnio,pojasnio na prostom primeru ponasanja i opet kazem,ocekujem nesto pametno,bar pokusaj na inteligentan nacin da me demantujes jer mi ovako uopste nije zanimljivo,smaram se glupostima realno!
Ako vec zelis nesto da kazes opskrbi se cinjenicama i vrlo rado cu da ucestvujem u takvom razgovoru!

P.S.Kao i velika vecina ne percepciras dobro,ja imam odredjena interesovanja i u toj sferi interesovanja sam aktivan.Vama niko ne brani da postujete i pricate vezano za Apple,AMD i sl..Svaka informacija je dobrodosla a svaki trud se ceni.Prema tome,nemoj drugog da kudis ,prvo kreni od sebe..
Pozdrav.

Tema je vec za LOCK posto je upropastena!!!

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

SkyFire Na nasem.. 25.01.2013. 22:43 #470939

broj poruka: 18472
http://mobile.benchmark.rs/mobile_clanci/tegra_4_sta_nas_ocekuje

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

MaliAbner Re: Na nasem.. 26.01.2013. 01:17 #470953

broj poruka: 7779
I ko ce je koristiti?
SmugSmug ce naravno inistirati na svoim Exynos 5, Apple ko i uvek samo svoje jer je u svadji sa svima, HTC se dobro opekao sa nVidia Tegrama...
Ko im preostaje Asus i Acer... kinezi... hmmm svi znamo da su nVidia chipovi preskupi...

Suludo, nVidia moze da vidi para u ovome samo ako sama bude probala nesto da radi... realno presukpa za kineze a SmugSmug i Apple je nece buduci da imaju svoje jednako dobre delove...

Generalno nije lose da ima sto vise konkurenata buduci da to svakoga tera da ide napred ulaze u razvoj i unapredjuje trenutni proizvodni program...

Ali to mobilno trziste nema samo dva igraca nego 4÷6 igraca koji zele da budu bolji... tako da je smena generacija na svakih par meseci i to je tempo koji nije lako pratiti cak ni onim velikim igracima...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: http://mobile.benchmark.rs/mobile_clanci/tegra_4_sta_nas_ocekuj
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Pisko Tegra tebra ode u aut 06.02.2013. 18:33 #474191

broj poruka: 6670
http://www.fudzilla.com/home/item/30379-qualcomm-completely-outpaces-nvidia-graphics

Budale računaju na sreću.

Blueberry Re: Tegra tebra ode u aut 06.02.2013. 19:10 #474199

broj poruka: 1272
Odlicno, nek se i qualcomm ukljuci u trku .

:: http://www.fudzilla.com/home/item/30379-qualcomm-completely-outpaces-nvidia-graphic
:: Budale računaju na sreću.
Pisko Čabar za tegra tebra.. čabar 14.05.2013. 06:24 #492435

broj poruka: 6670
http://www.fudzilla.com/home/item/31360-tegra-4-was-pushed-because-of-tegra-4i

The chip was announced back in January, but Jensen told the investors that Tegra 4 was delayed because of Nvidia`s decision to pull in Grey aka Tegra 4i in for six months. Pulling Tegra 4i in and having it scheduled for Q4 2013 was, claims Jensen, the reason for the three-month delay in Tegra 4 production. On the other hand, we heard that early versions of Tegra 4 were simply getting too hot and frankly we don`t see why Nvidia would delay its flagship SoC for tactical reasons....

I ti ćeš ovo da imaš Hsun, ali sutra. Doduše, i dalje nesmanjeno obećavaju, sada pak, obećavaju kašnjenje, ali i super karakteristike.
Šalu na stranu, čak neka sve tako i bude, moglo bi da se desi da ne prodaju čip-čipset za mobilne uređaje u dovoljnim količinama, mnogo kasno dolaze.

Ovi ne znaju gde udaraju, i ko ih odakle udara. Možemo da mislimo o nvidiji šta hoćemo, ali, lepo su upali u licenca-patent ćorsokak, a tamo gde je tržište free (na šta baš i nisu navikli), eto kasne i drugi ih, koji su tu odavno u orkuženju free-of-patent poslovanja, odavno prepišaše. Motiv microsofta, intela i nvidije kod ulaska u mobilni segment, osim para je i, da to postignu monopolom, ne samo da oni imaju, već da drugi nemaju. Često pomislim da je Gates - Gojković, Jen Hsun - Jestratijević i tako dalje.... mlogo me asocira.

Budale računaju na sreću.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs