ko ce da ti proda nesto sto ne radi sta filosofiras.Ne znam koliko je to pametno da ti gubis vreme ,ubedjujuci ljude da ,konzola nije dobra zato sto je Radeon grafika unutra ,a najprodavanija koznola ikad prethodni Nintendo je upravo imao Radeon grafiku.
:: Ne vredi ti joyPAD (joystick je nešto drugo) ništa ako ti konzola ne radi, zamisli :: :: Uzeli su ih opet naravno zbog cene, ničeg drugog. Ne isplati im se da dižu cenu konzole na 600$ kad neće niko da je kupi :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ovu dimenziju naucne fantastike jos nisam spoznao. Firma koja je jednom nogom u grobu sad postade senzacija u poslovanju i tehnoloskom napretku.. Al je vama dobro..Lelele.. Nego mene interesuje samo jedno.Sta trosite vi,hocu i ja,ozbiljan sam.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
navedite mi bar jednu novu nwidia graficku do 20k dinara koja bi u istom cenovnoim rangu parirala amd-u al iskreno!!! tj uporedno stavite istu cenu i preformanse morate priznati da velika velika vecina kupuje graficke bas do tog cenovnog ranga, najace trziste i najveci broj kupaca i to ne ne samo kod nas... torto gledaj realno brate ebes pricu i o drajverima i o testovima rekla kazala sve pada u vodu... nikada u zivotu necu uzeti kartu koja ima losije preformanse za budzet kojim raspolazem ako se javi neka nwidia koja za dati novac nudi vise uzimam je oberucke.....ali ne ono dodas jos 2-3k dinara pa imas jacu nw nego bas u tom cenovnom rangu tj za budzet(imam kuci i nwidiu i amd) i intel i amd znaci obojen svim bojama...:)
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Ne znam gde si video da ubedjujem bilo koga šta. Ispade opet butthurt oko tvog omiljenog brenda, ne sme da se pomene u lošem konekstu ne daj bože... __________________ Scourge of PCBerza
:: ko ce da ti proda nesto sto ne radi sta filosofiras.Ne znam koliko je to pametno d :: ti gubis vreme ,ubedjujuci ljude da ,konzola nije dobra zato sto je Radeon grafika :: unutra ,a najprodavanija koznola ikad prethodni Nintendo je upravo imao :: Radeon grafiku :: :: :: :: Ne vredi ti joyPAD (joystick je nešto drugo) ništa ako ti konzola ne radi, zamisli :: :: :: :: Uzeli su ih opet naravno zbog cene, ničeg drugog. Ne isplati im se da dižu cenu konzole na 600$ kad neće niko da je kupi :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Ko bre prica o nvidiji ocigledno je da volis da otvaras teme radi sta oces, sto se mene tice ne sekiraj se kad vidim kako troluju iz dekinog tabora podsecaju na nase politicare obecanje ludom radovanje .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Znam da ti je tesko posto ti je Nvidia razvaljena, u novom komandant cmarku :: (sto kaze pisko)pa moras da pazis da se ne dupliraju teme :: :: :: :: Obradmi a zar mora svaki put da pravis temu iako vec ima jedna? :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: Mushkin Chronos 180G :: :: GTX 58 :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: :: ::
Sta bi to mogao da uradi AMD pa da budes zadovoljan?.Ne znam sto si se fokusirao na mene kada imas likova koji 5 godina otvaraju teme o propadanju AMD-a .Raspolozenje forumasa je u relaciji sa rezultatima aktuelnog brenda .Nvidia razvaljena u komandant cmarku i naravno da ne mogu da ocekujem da ljubitelji Nvidia budu raspolozeni.
:: Ko bre prica o nvidiji ocigledno je da volis da otvaras teme radi sta oces, sto se mene tice ne sekiraj se kad vidim kako troluju iz dekinog tabora podsecaju na nase politicare obecanje ludom radovanje . :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: :: :: Znam da ti je tesko posto ti je Nvidia razvaljena, u novom komandant cmarku :: :: (sto kaze pisko)pa moras da pazis da se ne dupliraju teme :: :: :: :: :: :: :: Obradmi a zar mora svaki put da pravis temu iako vec ima jedna? :: :: :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: :: I5 3570 :: :: :: Z77A-GD5 :: :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: :: Corsair H6 :: :: :: Seasonic 620G :: :: :: 2TB WD Gree :: :: :: Mushkin Chronos 180G :: :: :: GTX 58 :: :: :: Dell U2312h :: :: :: Cm storm reco :: :: :: Cm storm trigge :: :: :: :: :: ::
ovde prestaje svaka rasprava...ne postoji takva do 20k dinosaorusa?
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Pojavom Kepler familije nVidia je bukvalno oduvala AMD sa trzista.Bili su 2 puta prinudjeni da spustaju cene uz odredjene marketinske poteze,izbaciuvanje papirne Ghz edicije.gaming bundle 2 puta, da bi iole opstali i ostali na trzistu.
A Best Buy je GTX660 TF3 + odlicne driveri i fluidan gaming bez microsttutera. Stabilnost i kvalitet bez kompromisa.Gde je tu AMD?Hm..Nigde! AMD je reano smesan..
Jedino da ih ovo malo iscupa sa konzolama jer us na svim ostalim segmentima prsli.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Za AMD ne znam al za tebe i tortojeda garantujem da ste prsli. Oduvao ih kepler hahahahha i fluidan gejming. Drago momce 54% prodatih grafika su AMDove tako da imaju veci kolac od all mighty nVidie
:: Pojavom Kepler familije nVidia je bukvalno oduvala AMD sa trzista.Bili su 2 puta prinudjeni da spustaju cene uz odredjene marketinske poteze,izbaciuvanje papirne Ghz edicije.gaming bundle 2 puta, da bi iole opstali i ostali na trzistu :: :: A Best Buy je GTX660 TF3 + odlicne driveri i fluidan gaming bez microsttutera :: Stabilnost i kvalitet bez kompromisa.Gde je tu AMD?Hm..Nigde :: AMD je reano smesan. :: :: Jedino da ih ovo malo iscupa sa konzolama jer us na svim ostalim segmentima prsli :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Do sada je bio neki balans u trzistu igrica na konzolama Nvidia je drzala PS3 ,a Radeon Xbox i Nintendo ,sada je Radeon preuzeo sve konzole,tako da Nvidia ostaje jedino PC trziste igrica.Teoretski igrice ce biti boje optimizovane za AMD x86-64 + Radeon.Nadam se na ovo nece ozbiljnije uticati na Nvidia.
:: Pojavom Kepler familije nVidia je bukvalno oduvala AMD sa trzista.Bili su 2 puta prinudjeni da spustaju cene uz odredjene marketinske poteze,izbaciuvanje papirne Ghz edicije.gaming bundle 2 puta, da bi iole opstali i ostali na trzistu :: :: A Best Buy je GTX660 TF3 + odlicne driveri i fluidan gaming bez microsttutera :: Stabilnost i kvalitet bez kompromisa.Gde je tu AMD?Hm..Nigde :: AMD je reano smesan. :: :: Jedino da ih ovo malo iscupa sa konzolama jer us na svim ostalim segmentima prsli :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Bolje pisi sa svog naloga ..To prvo.. Drugo marketshare pripada nV od 67% po poslednjem kvartala u desktop segmentu a ti se tesi do sutra kako ti je AMD voljeni i ljubljeni bolji,brzi,uspesnbiji u prodaji..\Sto se mene tice meni je sve jedno,vasa bolest leka nema tako da mozete da nastavite da zivitge u lazi ali dok smo ja i tortojed tu hvala Bogu istinu cemo da forsiramo po svaku cenu i drago mi je da vam smetamo i da nas mrzite a jos draze kad se nervirate..Muahahaha..
A hardver sto se raspada i curenje napona ..O tome tek posebno treba diskutovati,to bi vas tek zabolelo bas jako haha.
:: Za AMD ne znam al za tebe i tortojeda garantujem da ste prsli :: Oduvao ih kepler hahahahha i fluidan gejming :: Drago momce 54% prodatih grafika su AMDove tako da imaju veci kolac od all mighty nVidi :: :: :: :: Pojavom Kepler familije nVidia je bukvalno oduvala AMD sa trzista.Bili su 2 puta prinudjeni da spustaju cene uz odredjene marketinske poteze,izbaciuvanje papirne Ghz edicije.gaming bundle 2 puta, da bi iole opstali i ostali na trzistu :: :: :: :: A Best Buy je GTX660 TF3 + odlicne driveri i fluidan gaming bez microsttutera :: :: Stabilnost i kvalitet bez kompromisa.Gde je tu AMD?Hm..Nigde :: :: AMD je reano smesan. :: :: :: :: Jedino da ih ovo malo iscupa sa konzolama jer us na svim ostalim segmentima prsli :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Opste je poznato da volite za zivite u bajkama i da forsirate neke stvari i sebe na taj nacin tesite..
Reci mi samo jedno..Da li znas kolika je zarada na hardveru na konzolama i od cega to zavisi>?Da li si svestan da je popularnost konzola opala? Eto ja to cak nisam ni znao do skoro ,i ja sam procitao ..
Ono sto ja zelim jeste da se odrze na PC desktop trzistu zbog balansa na trzistu..
:: Do sada je bio neki balans u trzistu igrica na konzolama Nvidia je drzala PS3 ,a Radeon :: Xbox i Nintendo ,sada je Radeon preuzeo sve konzole,tako da Nvidia ostaj :: jedino PC trziste igrica.Teoretski igrice ce biti boje optimizovane za AMD x86-6 :: + Radeon.Nadam se na ovo nece ozbiljnije uticati na Nvidia :: :: http://www.fudzilla.com/home/item/30437-console-deals-to-boost-amd-in-gamin :: :: :: Pojavom Kepler familije nVidia je bukvalno oduvala AMD sa trzista.Bili su 2 puta prinudjeni da spustaju cene uz odredjene marketinske poteze,izbaciuvanje papirne Ghz edicije.gaming bundle 2 puta, da bi iole opstali i ostali na trzistu :: :: :: :: A Best Buy je GTX660 TF3 + odlicne driveri i fluidan gaming bez microsttutera :: :: Stabilnost i kvalitet bez kompromisa.Gde je tu AMD?Hm..Nigde :: :: AMD je reano smesan. :: :: :: :: Jedino da ih ovo malo iscupa sa konzolama jer us na svim ostalim segmentima prsli :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Ma kakav crni titan kad bude atlantida stigla osim ako se ne zapale ko ostrva videces zasto je amd jedini pravi gejming izbor a onda ide njihov prepoznatljivi marketing sa novom recenicom ,,buy our products no matter what` .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
I ja zelim da se Nvidia odrzii na PC trzistu zbog tog balansa ,da ne bi dobili monopol.
:: Opste je poznato da volite za zivite u bajkama i da forsirate neke stvari i sebe na taj nacin tesite. :: :: Reci mi samo jedno..Da li znas kolika je zarada na hardveru na konzolama i od cega to zavisi>?Da li si svestan da je popularnost konzola opala :: Eto ja to cak nisam ni znao do skoro ,i ja sam procitao . :: :: Teoretski za optimizaciju ne pije vodu..Koznola i PC Gaming nemaju zajednicih tacaka uopste a pre svega to su uglavnom portovi.Drugo imas AMD orejtnisanih/optimizovanih igara koliko volis pa opet vecina od njih rade bolje na Nv ,poslednja igra Far Cry 3 :: http://www.guru3d.com/articles_pages/far_cry_3_graphics_performance_review_benchmark,6.htm :: :: Ono sto ja zelim jeste da se odrze na PC desktop trzistu zbog balansa na trzistu. :: :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Do sada je bio neki balans u trzistu igrica na konzolama Nvidia je drzala PS3 ,a Radeon :: :: Xbox i Nintendo ,sada je Radeon preuzeo sve konzole,tako da Nvidia ostaj :: :: jedino PC trziste igrica.Teoretski igrice ce biti boje optimizovane za AMD x86-6 :: :: + Radeon.Nadam se na ovo nece ozbiljnije uticati na Nvidia :: :: :: :: http://www.fudzilla.com/home/item/30437-console-deals-to-boost-amd-in-gamin :: :: :: :: :: Pojavom Kepler familije nVidia je bukvalno oduvala AMD sa trzista.Bili su 2 puta prinudjeni da spustaju cene uz odredjene marketinske poteze,izbaciuvanje papirne Ghz edicije.gaming bundle 2 puta, da bi iole opstali i ostali na trzistu :: :: :: :: :: :: A Best Buy je GTX660 TF3 + odlicne driveri i fluidan gaming bez microsttutera :: :: :: Stabilnost i kvalitet bez kompromisa.Gde je tu AMD?Hm..Nigde :: :: :: AMD je reano smesan. :: :: :: :: :: :: Jedino da ih ovo malo iscupa sa konzolama jer us na svim ostalim segmentima prsli :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Sigurno je da ce jacanje AMD-a nvidiu da uzdrma i ove nove konzole sve ce to uticati na nvidiu u buducnosti, zbog optimizacije za konzole mnogi naslovi bolje ce raditi na amd-e grfikama nego na nvidiji. Primjer farcry3
Oduvali su nvidiu i sve ovi najpopularniji naslovi lete na amd-e grfikama, jos kad crysis izadje tek ce da AMD- drma, a u novom 3dmarku u kome je nvidia bila dominantna sad je totalni krah dozivila :D
jos je veca razlika u nizem segmentu...ajde sad da te cujem skynwboy-u
argument...daj nesto sem sintetike...jer mene poeni ne interesuju vec ucinak tj efikasnost karte...u igrama....muk !!! ispirate ovde mozak klincima i ljudima koji se ne razumeju...ali kad vide vase teme koje su ubedljivo najbrojnije i uvek govore o tracevima protiv deda mraza pomutite im pamet da on ne postoji da je zao i losh da je propao u duboki sneg...da ga je pojela zelena meca :) ...sto je najgore u nekim slucajevima i uspevate....rekla kazala...apokalipsa armagedon ce udari deka ce izgine gotov je :)
a realnost je jasna....probudite se ...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.