Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Titan GTX stize u ponedeljak!
STRANA 2 OD 3  
Milunka Re: Re: ... 16.02.2013. 03:19 #476520

status: user
broj poruka: 1624
hahaha, pa jos 2004 Ati Radeon X850 XT PE je bila karta, koja je kostala preko 600 evra...

5xxx serija je bila prava revolucija i preokret sa cenama, a 7xxx serija je to nesto upropastila...Doduse, mi ovde sve gledamo u dinar , u drugim zemljama je drugacije.

zna se koliko su 7990 i gtx 690 , ako ova karta bude jaca ili jednakih performansi kao ovi dual gpu-ovi, logicno i cena da ce biti jaca...

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.

:: @Milos2
:: Znaci bice cyber sex-a..
::
:: Onako usput ko je poceo sa cenama..
:: http://www.anandtech.com/show/2222
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MadCatz .... 16.02.2013. 10:24 #476537

broj poruka: 608
sto je mnogo mnogo je... prosle godine su svi bili sokirani kada je izasao gtx680 i kostao 500 e... koliko se secam bilo je slicnih tema ovde i za to vreme je to bila takodje visoka cena... a ovo je vec bolesno...

ASUS P8Z77V-DELUXE
INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H100
4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MHZ
MSI GTX680 LIGHTNING
INTEL SSD 330 60GB
NZXT PHANTOM NEON MODDED
MAD CATZ R.A.T. 7
CORSAIR HX850
ASUS MX279

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: .... 16.02.2013. 10:33 #476539

broj poruka: 19082
zasto bolesno, nekome je to sica..

:: sto je mnogo mnogo je... prosle godine su svi bili sokirani kada je izasao gtx680 i kostao 500 e... koliko se secam bilo je slicnih tema ovde i za to vreme je to bila takodje visoka cena... a ovo je vec bolesno..
:: ASUS P8Z77V-DELUX
:: INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H10
:: 4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MH
:: MSI GTX680 LIGHTNIN
:: INTEL SSD 330 60G
:: NZXT PHANTOM NEON MODDE
:: MAD CATZ R.A.T.
:: CORSAIR HX85
:: ASUS MX27
djodjo poserem se bas na tu kartu..... 16.02.2013. 10:50 #476543

broj poruka: 658
Mesecno zaradim tj zavisi od meseca do meseca 1.5-2.5k eura ali zbog skupog zivota ovde u srbiji (odrzavanje auta, gorivo,hrana, vrtic, komunalije,razni porezi i osiguranja, telefoni, internet, odeca, ostale gluposti, svakog vikenda neka svadba ili rodjendan za koje treba kupiti poklon ili dati kes u koverti, a prvenstveno zahtevi porodice) ustedim na mesecnom nivou izmedju -(minus) 100eur pa do +(plus)300. Za smrdljivo parce plastike da dam 1.2k eur i da rintam za to u proseku 6 meseci stvarno bi trebao da budem debelo umobolan i mazohista.
ForMax Pih! 16.02.2013. 10:52 #476544

broj poruka: 192
Nekome jeste sica, u to ne sumnjam, ali sto je mnogo mnogo je.

Ako se gleda realno, ima li potrebe davati, trenutno, tolike pare za tu kartu, kada i sa jednom GTX670 ili HD7970, koje su dooooosta manje, moze covek sit da se izigra, sa svim u full-u. Svako normalan ce pre da uzme ovako nesto, nego da bespotrebno baca pare.
Realna iskoriscenost ovako necega ce se verovatno pokazati tek sledece godine, za sada jok!

djodjo Kome je sica???? 16.02.2013. 11:00 #476546

Znam par ljudi koji zarade ovu kartu za jedan dan a ludi su za hardverom i svaka dva-tri meseca kupe nesto o cemu ja mogu samo da sanjam ali znam da ni u snu ne bi iskesirali ove pare za ovo cudo i potpuno ih razumem, da imam nekoliko miliona u steku i da ne znam sta cu sa tim ni ja ne bi sigurno dao za ovo vec bi pare potrosio za pametnije stvari, ovu kartu mogu kupiti samo niskointeligentni zapadnjaci pod uticajem reklame i pod uslovom da su fanatik ili funboy za ove gluposti

imarkovic Re: Kome je sica???? 16.02.2013. 11:08 #476548

pa ako zaradis minimum 1.5k eu kako kazes, ne razumem sta se onda zalis na skup zivot u Srbiji, o cemu ti pricas zemljace, pa to je i vise nego dovoljno za ovde? Pa sa 1.5k eu u Nemackoj se glatko zivi, a ti ne kupujes odecu svakog meseca i ostale gluposti, internet, telefon, komunalije, vrtic i sl. ne bi osetio sa tih 1500eu..
A sica je za onog ko obrce po 2-3k+ eu mesecno..

:: Znam par ljudi koji zarade ovu kartu za jedan dan a ludi su za hardverom i svaka dva-tri meseca kupe nesto o cemu ja mogu samo da sanjam ali znam da ni u snu ne bi iskesirali ove pare za ovo cudo i potpuno ih razumem, da imam milionce u steku i da ne znam sta cu sa tim ni ja ne bi sigurno dao za ovo vec bi pare potrosio za pametnije stvari, ovu kartu mogu kupiti samo niskointeligentni zapadnjaci pod uticajem reklame i pod uslovom da su fanati
djodjo vidim da te neko drugi 16.02.2013. 11:16 #476550

potpomaze i da nemas porodicu i decu ali ajde da bacimo na papir...
Maxi svaki dan 2500-3500din=> izracunaj, gorivo 1000-1500din svaki dan=> izracunaj, porezi, struja, komunalije i ostali racuni oko 30k dinara, znaci samo to bez svega ostalog ti dodje 1.5k eura, ne znam sta ti nije jasno..... a mozda i znam ali sramota me je da te napadam

A to za nemacku i zapad??? Mozda zbog cene hrane koja je nezamislivo jeftinija nego ovde ali zato sve ostalo.... Zivot sa platom od 1.5k i pristojan zivot?? Mozda u nekoj drugoj galaksiji.

xendza :) 16.02.2013. 11:31 #476553

broj poruka: 601

ni dileri droge ne mogu da zarade za jedan dan 1200 dolara bas me zanima koji to ljudi zarade za dan toliko ? cime li se bave? hahahaha
imarkovic Re: vidim da te neko drugi 16.02.2013. 11:31 #476554

majku mu, stvarno izadje oko 1.5eu, a ja se pitam gde odose sve ove pare.. ja recimo ne vozim svaki dan, vec samo kad moram, to je velika prednost posto je gorivo bas poskupelo.. za ostale stvari mora da se steka

:: potpomaze i da nemas porodicu i decu ali ajde da bacimo na papir..
:: Maxi svaki dan 2500-3500din=> izracunaj, gorivo 1000-1500din svaki dan=> izracunaj, porezi, struja, komunalije i ostali racuni oko 30k dinara, znaci samo to bez svega ostalog ti dodje 1.5k eura, ne znam sta ti nije jasno..... a mozda i znam ali sramota me je da te napada
:: A to za nemacku i zapad??? Zivot sa platom od 1.5k i pristojan zivot?? Mozda u nekoj drugoj galaksiji
djodjo ne znam tebra 16.02.2013. 11:40 #476556

stekam koliko god mogu ali dzaba, 1/2 mog posla se odnosi na vreme provedeno u autu, a kad mi zena dodje i kaze idemo veceras kod tih i tih ili dolaze ti i ti daj pare da kupim ovo ili ono za njih ili njihovo dete/decu, ili daj pare za frizera, solarijum, cizme, kaput, sminku znam samo da mi padne mrak pred oci......

@xendza
Jbg, nije droza ali pojedini ljudi koje znam/za koje radim svakodnevno u njihove kafice, pekare, izloge ,kladionice, radnje zalazis

Ishmerish To je ona fora kad ciganI dignu vile od gaca i perjanih jakni 16.02.2013. 11:44 #476558

broj poruka: 7285
Neko limuni, roknete HHO i ne razmisljate o gorivu

@Djodjo: Labude ulaganje u kucu i zenu kraja nema, tako da il joj stegni kajase ili je `pusti da se sigra` na nekoj livadi

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

djodjo ... 16.02.2013. 11:51 #476560

@ISH
Prosle godine sam se palio da ugradim H2O ali jedno pricaju majstori a drugo ljudi koji su ugradili pa sm odustao, ako imas nekog pametnog koji ugradjuje visokoefikasne homemade uredjaje sa velikim odnosom amperaza/dobijanje vodonika preporuci mi ali da je provereno, ovi nazovi fabricki su njesra

Ishmerish Druze ja jos treba da polozim za tu djavolju makinu 16.02.2013. 11:59 #476561

Ali burazer je bio napravio jedan sad kad je bio na odmoru, prvi pokusaj je bio jebitacan!, ja takvu eksploziju davno nisam cuo. No posto sam veliki postovaoc buke/eksplozije/vatrometa..., malo je reci da sam uzivao

Elem na kraju je i uspeo ludak, tako da mu je Vektra koja je trosila oko 8l plina, spala na sub 5l.
Medjutim nesto mu nije odgovaralo sa komponentama(gora je picajzla od mene) pa ga je skinuo pre nego sto je otisao.
Mada mi je rekao da ima par momaka koji to rade vise nego extra u Srbiji, samo nisam zapamtio ko su i gde se nalaze.

No verujem da ovde ima likova koji imaju znanja/iskustva po ovom pitanju, samo je question hoce li se javiti?

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

ForMax Hmmmm HHO generator. 16.02.2013. 12:36 #476566

Jeste da ode tema u off, ali ko ga sisa, cuo sam i ja, i citao za te takozvane HHO generatore. Svi imaju neku svoju pricu, ali sam gledao na tv-u/youtube-u, izgleda mi da to stvarno funkcionise, i firma koja ih kod nas radi, kao dobra je, pa sad.....
Za neku normalnu kubikazu auta(~2.0) nije mnogo ni skupo, valjda ~250eur.

Ishmerish Normalno da je off kad sam se ja javio 16.02.2013. 12:46 #476567

Nego to je otprilike cifra o kojoj je i brat govorio, mada znam da ovde ima likova koji su obavesteni po tom pitanju, samo cemo videti hoce li nas udostojiti svog izlaganja.

Lala 4ever!

ForMax Ovo je ono sto sam ja nasao... 16.02.2013. 12:49 #476569

http://www.hho.rs/servis

djodjo Pa bas zbog toga 16.02.2013. 12:53 #476570

sam se i ja nalozio na to prosle godine gledajuci na jutubetu, 2 dana posle snimaka eto naletim ti ja na natpis u jednoj ulici Auto servis NESA, vozim na vodu, a vi?, posle 500 metara svratim kod mehanicara kod kog sam se i zaputio da mi odradi servis i pitam ga za tog NESU vodonika a covek mi odgovara, smehhhhh prvo i recenica pa tom liku sam do juce menjao plocice i diskove, ulje menjao, naravno posle toga bilo bi suvisno da sam ga jos bilo sta pitao. Par nedelja posle toga susrecem se sa drugim auto mehanicarem inace prijateljem mog matorog, pitam njega za h2o i ogdovara- imao, probao, izvadio i bacio, nije ono sto ljudi kazu da jeste mozda usteda oko 5% ali nisam siguran, mozda sa nekim boljim uredjajem i objasni mi covek natanane o cemu se radi i po prici da bi to po teoriji i praksi zaista radilo treba puno vise para da se iskesira sa kvalitetnim uredjajima sa velikim odnosom amperaza/dobijanje vodonika

ForMax Evo teme... 16.02.2013. 12:59 #476571

...pa da se ne prica vise ovde o tome. .)

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=51861&forid=34&katid=1

djodjo @ForMax 16.02.2013. 12:59 #476572

ahahaha, pa nesa hidrogen je najbolji, aahahahaha, znaci sou ako je istina sto kaze moj mehanicar za njega da ne zna da menja osnovne stvari na kolima, plocice, diskove....

ForMax Re: @ForMax 16.02.2013. 13:01 #476573

:)
Prolazim tuda povremeno, aj pa cu bas da svratim kod njega, da vidim kakvu pricu ima. Prenecu posle utiske.

:: ahahaha, pa nesa hidrogen je najbolji, aahahahaha, znaci sou ako je istina sto kaze moj mehanicar za njega da ne zna da menja osnovne stvari na kolima, plocice, diskove...
djodjo ma fora je navatati nekog 16.02.2013. 13:08 #476575

ko je ugradio kod njega i sta kazu ti ljudi, to mene zanima, boli me ona stvar sto kaze moj mehanicar za njega ako taj covek zna posao kojim se bavi a moj mehanicar nema veze sa tim, ko zna on je sigurno mnogo dublje usao u posao sa tim i zna sigurno vise od bilo kog, znaci fora je i pitanje sta ljudi kazu koji su ugradili kod njega a ne on sam....

MadCatz .... 16.02.2013. 13:10 #476576

broj poruka: 608
ajde automehanicari na drugu temu, ne spamujte vise stvarno...

koga boli k... za vodonik ovde...

ASUS P8Z77V-DELUXE
INTEL I7 3770K 4.9ghz & CORSAIR H100
4x4gb KINGSTON PREDATOR 4X4GB 2400 MHZ
MSI GTX680 LIGHTNING
INTEL SSD 330 60GB
NZXT PHANTOM NEON MODDED
MAD CATZ R.A.T. 7
CORSAIR HX850
ASUS MX279

micacica ... 16.02.2013. 13:14 #476578

broj poruka: 46
tema od kad je otišla u off mi je mnogo zanimljivija od onog pvobitnog proseravanja a stvarno bi mogli da napravimo jednu temu o ovome i utiscima i saznanjima clanova o off temi i pravcu kojim je krenula....
kuvar re: 16.02.2013. 13:19 #476581

broj poruka: 98
Слажем се са пилетом а местро ти сачекај Даума да ти одговори.....

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs