Verovatno mu je taj min FPS i veci, ali zbog toga sto je snimao sa programom u Full HD onda ume da drasticno opadne ponekad.
Meni recimo kada mi je Afterburner u pozadini upaljen i picim neku igru primetim da imam dosta drop-ova. A kada snimam onda mi je celoukupni FPS mnogo manji u toku igre.
Ja se svakako nasalim a sa tehnoloske strane svaki features je bitan ako donosi boljitak. TXAA je definitivno najbolje resenje kada je AA filtracija u pitanju i drago mi je da ce Crysis 3 to imati. Sa tom kombinacijom imas bolje performanse a bolji graficki prikaz. FXAA nije los kao alternativa ali je MSAA i dalje bolji..TXAA je opet najsavrseniji!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nece dolaziti ako su vec ubacili ali koliko ja vidim poslednja opcija je ipak Very Hi. Crytek je obecao da se nece cekati na patch i da ce teksture visoke rezolucije odmah da implementiraju. Po ovom linku sto je ostavio Shone deluje mi da je to to ..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Nece dolaziti ako su vec ubacili ali koliko ja vidim poslednja opcija je ipak Very Hi :: Crytek je obecao da se nece cekati na patch i da ce teksture visoke rezolucije odmah da imaplementiraju :: Po ovom linku sto je ostavio Shone deluje mi da je to to . :: :: http://www.abload.de/img/411so2.pn :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Who Dares Wins! AMD Phenom II X4 955@4.0GHz + CM 412 Slim / Asus M4A785TD-V EVO / MSI GTX 660Ti PE OC / WD Black WD6401AALS + WD My Passport 1TB / Kingston 2x2GB 1333MHz / CM Storm Stryker / Dell U2412M
Posto si ti dezurni ljubitelj za krajsis, smatram te odgovornim da mi bacis na mejl, link za kupovinu igre / torent ili sta vec kao i lekic koji radi kod tebe licno kad bude bilo, ako moze naravno?
:: Posto si ti dezurni ljubitelj za krajsis, :: smatram te odgovornim da mi bacis na mejl :: link za kupovinu igre / torent ili sta vec :: kao i lekic koji radi kod tebe licno kad bude bilo, :: ako moze naravno :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Krize je da pokaze koliko danas moze moderan racunar na polju grafike u igrama i koliko je ispred aktuelne generacije konzola.
To je bio slucaj sa Crysis kecom i Warheadom i sad ce sa trojkom,gde se jasno vidi ogromna razlika izmedju pc-a i konzola,dosta veca nego sto je to bio slucaj kod dvojke.
Medo jebo te ovakav link :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
^^ Ma nema problema. I ja sam svukao tu verziju, samo se ceka lek, posto ovaj `FLT` je definitivno fake, proverio sam. A kako stvari stoje pricekace se jos koji dan.
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647788. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.