Crysis 3 VGA Graphics Benchmark performance test !
STRANA 2 OD 2
peki22
Scyter
23.02.2013. 01:01
status: user broj poruka: 2936
Koliko to drasticno opadne.Kod mene na high sa novim krekom i 13.2 je zakucano na 30fps.Bas igra lepo radi ni jednom nije stucnula ,a presao sam trecu i cetvru misiju(prvu sam presao sa starim krekom ,a drugu preskocio).
nije me bilo nekoliko meseci a vidim da se nista nije promenilo :D i dalje ista prica, zeleni vs crveni, a niko nema ni dinara od toga (valjda) na zalost, mogu da kazem da je dobro sto nisam pratio sta se desava jer nista nisam propustio eot
Vidju čuda: toliko si bio odsutan, a nismo kanda ni mi propustili
23.02.2013. 01:43
status: user broj poruka: 11010
b0gzna koliko... Niko nema ni dinara od toga, tačno. Ali jedan uman čo`ek reče: najvaznije stvari u zivotu su...besplatne. Eto, besplatno se zajebavamo, vezbamo za film...volonteri-statisti...
Ima ko ce je kupiti u svakom slucaju, ali praviti neka poredjenja karte od 1000$ i 450$ je debilizam...
:: :: :: :: :: Titan 1000$ :: :: Ghz 450 :: :: :: :: :: :: :: :: Bas to performanse/price najgora kartica ikada napravljena vidim ovde se loze ljudi ili su djeca ali totalni promasaj karta s obzirom na cjenu.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.