toalno je nebitno sta pise na kutiji ... a i te produzene garancije su dvostruke ... na plocu se daje 3godine a extra 2 (4ta i 5ta godina) nije za celu plocu vec za odjedjen cipove ..
npr ako ti rikne ploca u 5toj godini i oni ustanove da nije otisao LPC chip vec cpu power sekcija - puj pike nemas garanciju ... tj neuvazavaju garanciju ..
plus te extra garancije pocinju od dana proizvodnje ne od dana prodaje .. i ne odnose se na krajnjeg kupca ...
vec na dilere ..
i sad dileru stoji ploca 1 godinu na polici ... kako onda da ti da 5 godina .. kad je vec ispucao 1 ..
meni je lcd riknuo par meseci po isteku 3godisnje garancije ... nije probl .. znam nekog majstora pa sam popravio ... i pre nedelju dana mi rikne jedna lampa .. hebem joj invertor
:: :: Cekaj bre na kutiji pise 5 godina garancije ... Kako samo za USA ? pa jel moguce :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: mojne se palis ... 5 god garancije :) . .. i to vazi samo za USA . :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sony Tiniton je kod mene i dan danas u upotrebi :) Star je 27 godina :) :: :: :: Sto se tice proizovda sve zavisi sta se pazari.. :: :: :: Ali cinjenica je da stvari traju sve krace i krace nazalost.Negde sam procitao da Asus Sabertooth daje 5 godina garancije za Z77 sto je po meni odlicno i ne bi mi bilo zao da reskiram sa asusom ali onda bacim pogled kod nasih lopina kad garancija 3 godine WTF ? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Klasika, ranije smo npr. tj nasi roditelji, kupovali televizore i trajali po 20 godina, :: :: :: :: eno sony trinitron tv ili kako vec, ziv i zdrav kod caleta i keve, :: :: :: :: a ovi fensi od milijardu dinara plazma led tft 5 godina i u kantu :: :: :: :: a kostaju boga oca, pogotovo za nasle uslove :: :: :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: :: Mouse:Mx 51 :: :: :: :: Screen: Dell :: :: :: :: :: :: :: ::
Kapiram sta pricas ali nisu ga moji tada toliko mnogo platili, nismo nikada bili bogati da kupujemo kao sad tv od 1000e, dakle govorim o istoj relativnoj ceni i totalno nerealnom kvalitetu tada i sada.
trinitron je uvek bio duplo skuplji od ostalih i tada je bilo krsotina, seti se kamakraun i td oni su bili jos jeftiniji sva tehnika je sada pojeftinila,pa je zato i kvalitet losiji sto se televizora tice,seti se koliko je nekada bilo majstora za tv,u svakoj ulici po jedan sad se to ne isplati popravljati 300e lcd 32` a sto se opela tice,suza je kao dobar auto,trulila je gore od zastave,pa jos ko je uzeo opelov dizel... sada svaki auto prelazi 300000 uz redovno odrzavanje
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.