Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Jos `dobrih` strana ulaska u EU
STRANA 2 OD 5  
djokosrb Jos jedna stvar 04.05.2013. 12:08 #490847

status: user
broj poruka: 6876
Ovi nasi vodeci politicari Toma,Aca i Ivica gljivica misle kako nzm imaju podrsku ovog naroda u tim idejama i putu u EU.
Gledao sam nekoliko anketa koje su obavljene u Srbiji i 65% gradjana je protiv10% neizjasnjenih i 25% za,gde naravno 15% ovih sto su za su pripadnici nekih nacionalnih manjina koji u tome vide priliku za autonomiju ili dalje cepanje Srbije,a jos 6-7% su Ceda Jovanivuc,Sonja Biserko,Vesna Pesic,Nenad Canak,Bojan Pajtic i ostali kvinslinzi.
Ankete koje objavljuje B92 u kojima,kao,je 45% gradjana za,a 35%,a 20% uzdrzanih,su blago receno smesne.Jos kada se doda o kojoj televiziji se radi,sve je jasno.

Do referenduma za ulazak u EU,ce doci samo je pitanje vremena kada,tako da sve ovo danas sto Toma,Aca i Ivica rade je gubitak i vremena i sredstava ove zemlje.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bomid Re: @djokosrb 04.05.2013. 12:17 #490852

broj poruka: 1563
Druze, potpuno si u pravu ali se bojim (daj Boze da gresim) da referenduma nece biti jer smo mi toliko `zagrizli` za mrtvu EU da se sigurno podrazumeva da smo `listom` svi ili bar velika vecina za ulazak.
Jednostavno mi nismo kao druge zemlje i drugi narodi. Zemlja krajnosti i kontradiktornosti, bas hocemo to sto nam se ne da i necemo sto se samo nudi i naravno sve iz inata. Dobro su nas proucili ti is EU i SAD. Bolje oni znaju kako disemo nego mi sami.

Ishmerish Dordje druze nemoj biti naivan 04.05.2013. 12:19 #490854

broj poruka: 7285
Zar ti stvarno mislis da oni rade ista za E.U ?

Sad je tek jasno da mi njima trebamo vise negoli oni nama i ovi to zdusno iskoriscavaju, a tek ce da ih prckaju, cemu se ja licno ne izmerno radujem

Lala 4ever!
http://youtu.be/n7hk7-XMXGU

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

djokosrb Upravo tako 04.05.2013. 12:20 #490855

Dotakli smo mi dno poodavno,a ovo danas je samo posledica svega toga.

Brise patos sa nama ko hoce i kad hoce.

drum Dođite na Fesram svi vi koji ste i za i protiv kvalitetnog semenja!!! 04.05.2013. 12:43 #490857

broj poruka: 1301
`У СКЛАДУ СА НАШИМ ЕВРОПСКИМ ПУТЕМ КОЈИ ЈЕ НЕОПХОДАН И НЕПОВРАТАН, КАО И ЕВРОПСКИМ ВРЕДНОСТИМА КОЈИМА СВИ ТЕЖИМО И КОЈЕ МОРАМО ПРИХВАТИТИ КАО СТВАРНОСТ АЛИ НЕ И РЕАЛНОСТ, ЗВАНИЧНО САОПШТАВАМО ДА СМО ДОБИЛИ ИТЕКАКО ЗАСЛУЖЕНИ ДАТУМ - 28. МАЈ. ТОГ ДАНА БИЋЕ ОДРЖАН ТРЕЋИ ПО РЕДУ ТРАДИЦИОНАЛНИ МЕЂУНАРОДНИ ПРОЕВРОПСКИ ФЕСТИВАЛ ЉУБАВИ, ИСКРЕНОСТИ И ПОВЕРЕЊА - ФЕСРАМ 2014, КОЈИ СЕ ОВЕ ГОДИНЕ ОБЕЛЕЖАВА ПОД СЛОГАНОМ `МАЛИ EXIT 1389 НА БРОДУ ЉУБАВИ 13/89`. ЦИЉЕВИ ФЕСТИВАЛА ОСТАЛИ СУ НЕПРОМЕЊЕНИ - ТО СУ ПРОИЗВОДЊА И СТАВЉАЊЕ У ПРОМЕТ СВЕТЛИХ ИДЕЈА ВОДИЉА НАШЕГ ДРУШТВА КАО ШТО СУ ЉУБАВ, ИСКРЕНОСТ, ПОВЕРЕЊЕ, РОКЕНРОЛ, ТЕ НЕКЕ ЕВРОПСКЕ ВРЕДНОСТИ, ТА НЕКА ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА, ТАЈ НЕКИ БЕОГРАДСКИ ДУХ, ОСАМДЕСЕТЕ, СИРИЈУС, ТРАНСХВОРМАЦИЈА ЧОВЕКА ПО ПРИНЦИПУ ГУСЕНИЦЕ У ЛЕПТИРА, ИДЕЈЕ ДР. ЗОРАНА ЂИНЂИЋА, БОГ, ЕВРОАТЛАНТСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ, 1389, ИНТЕРНЕТ, СРПСКА БЕЛА РАСА И СЛИЧНО. ОВЕ ГОДИНЕ ПОТВРЂЕНО ЈЕ ВИШЕ ОД ДВАДЕСЕТ УЧЕСНИКА КОЈИ ЋЕ, СВИ КАО ЈЕДАН, УЧИНИТИ ДА СЕ ОСЕЋАТЕ ВОЉЕНИМ, ДА СЕ ОСЕЋАТЕ ОРИГИНАЛНИМ, ДА СЕ ОСЕЋАТЕ ЕВРОПЉАНИМА, КОЈИ ЋЕ ВАМ ПОМОЋИ ДА СЕ НЕ ВРАТИТЕ У МРАЧНЕ ДЕВЕДЕСЕТЕ НЕГО У СВЕТЛЕ ОСАМДЕСЕТЕ КАДА ЈЕ БЕОГРАД БАЦАО СВЕТЛА ДАЛЕКО, ДА СЕ ПРИБЛИЖИТЕ НАШИМ ПРЕЦИМА НА СИРИЈУСУ КОЈИ СУ СВЈАТИМ МОНОКСЛИМА У ОСВИТ ВРЕМЕНА СА РОДНЕ ЗВЕЗДЕ ДОШЛИ НА ОВУ ПЛАНЕТУ И НАСТАНИЛИ ЈЕ. У СКЛАДУ СА ОСНОВНИМ НАЧЕЛОМ ФЕСРАМА - ЉУБАВНИМ ФУНДАМЕНТАЛИЗМОМ - СВИ ЋЕМО СЕ ЗАЈЕДНО ТОГ ДАНА БОРИТИ ИСКЉУЧИВО МИРНИМ ПУТЕМ, ЉУБАВЉУ И ПРЕГОВОРИМА ЗА НАШУ ЕВРОПСКУ БУДУЋНОСТ У СРЕЋНОЈ ПОРОДИЦИ ЕВРОПСКИХ НАРОДА КОЈОЈ ОДАВНО ПРИПАДАМО. ТО ЈЕ ДАН КАДА ЋЕМО СВИ БИТИ НАДАХНУТИ СИРИЈУСОМ, КАДА ЋЕ СЕ ЗВЕЗДАНЕ КАПИЈЕ ОТВОРИТИ И КАДА ЋЕМО СВИ ДИСАТИ КАО ЈЕДАН, УЈЕДИЊЕНИ У ЧЕТВОРОЦИФРЕНОМ БРОЈУ ЉУБАВИ, У БРОЈУ 1389. ПРИМИТЕ 1389 ПОЉУБАЦА У ОБРАЗ ОД ЦЕНТРАЛНЕ ОТАЏБИНСКЕ УПРАВЕ ФЕСРАМ-А!`

toto je piča,ja tam domov...
MaliAbner Prolece... 04.05.2013. 13:35 #490871

broj poruka: 7779
Bem ti klesta kad ovako trotlujete i trolujete tokom proleca sta li nas ocekuje na leto...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

ramzesIII Agent Smith... 04.05.2013. 13:36 #490872

broj poruka: 1017
http://www.youtube.com/watch?v=-Na9-jV_OJI

Humans are virus...(tu se ja slazem sa Gospodinom Smithom)

Srbija je siromasna i nema nacina da to promeni, dzabe vi talasate.
Moze nekako da se obogati samo ako udje u EU.
Ako ne udje u EU, onda mora kao da izmisli nacin da se obogati, a da je EU ne sprecava u tome, sto je samo po sebi kontradiktorno.
Ovo gore navedeno u kratkim crtama zna svaki politicar u Srbiji...
vladats Ovo je definitivno zemlja ludaka ... 04.05.2013. 14:15 #490882

broj poruka: 4537
Pa kukate kako vam je sve skupo u drzavi,kako su nameti veliki kako za operaciju moras da potplatis hirurga a necete da nista menjate.
Kukate na monopole od uvoznika tehnike pa do zacaranog kruga Tajkun-proizvodjac hrane - trgovac koji je u stvari jedna te ista osoba.
Kukate na male plate,na nemastinu a voleli bi da na buvljaku valjate kinesku robu bez fiskalne kase.
U stvari vi bi hteli kao Grci da svirate buzuki po ceo dan a da vam Nemac koji radi od 8-18h da pare.
Moze da vam da samo posao a buzuki sviraj kuci kad dodjes sa njega.

Toliko.

SkyFire ... 04.05.2013. 14:24 #490885

broj poruka: 18472
http://www.youtube.com/watch?v=Jva4WvmjrqQ&feature=youtube_gdata_player

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

vladats @SkyFire 04.05.2013. 14:41 #490891

Bas tako.

Nece niko da radi a hoce svi lepo da zive.
Pa jos u srednjoj skoli smo ucili o tim filozofima - utopistima.
Satro radi koliko mozes a da imas sta ti treba. Ma vazi.

Na Japan su pale 2 atomske bombe sravnjeni sa zemljom pa se uzdigli radom i napravili drzavu za primer.
Nemacka je 1945 sravnjena sa zemljom uzdigli se iz pepela i napravili najacu drzavu u Evropi.
Na Srbiju pao malo jaci grad unistena proizvodnja hrane za celu godinu,moramo da uvozimo.

Sprdnja.

SkyFire ... 04.05.2013. 15:08 #490893

Problem sa nadim narodom jeste sto ima mnogo mudrosera!Danas svi znaju i svi su strucnjaci u svim oblastima.Glasnogovornika koliko hoces.Da smo toliko jaki na delima (slozni) koliko na recima niko nam nebi mogao nista!
Mi cemo radije da prosipamo neku pamet nego da delamo!
Kod nas ne postoji kolektivna svest i to je ono sto ce nas dokrajciti!

Narod se podelio..Sljam dominira i sve ga je vise,nestrucni,neobrazovani,pokvareni ljudi kolo vode.
Oni kvalitetni/ji to sve samo posmatraju i slezu ramenima i polako nestaju potisnuti iz eko sredi.e.
Ostali `pametni` beze iz zemlje i na kraju nece biti nikog da predstavlja nasu zemlju u pravom svetlu jer ce ostati samo sljam!

Mi smo intelektualno i kultuloroski degradirana nacija!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

bomid Re: @ramzesIII 04.05.2013. 15:13 #490895

Pod jedan, Srbija se sigurno nece obogatiti ako udje u tu EU jer nisu oni ludi da seku granu na kojoj sede. Oni su tu i tamo otvorili neke fabrike po Srbiji gde nas radnik radi za 300 Eura isti posao koji njihov radi za 1200. Od Slovenca sam cuo citiram:`Ako budemo prinudjeni da vas platimo vise od 500 Eura automatski, fabrika se seli u Afriku ili Aziju`, sto automatski znaci da mi ostajemo bez posla i svega sto je u vezi s tim da ne nabrajam, jer nadam se da svi to znamo.
Pod dva, Srbija uopste nije siromasna, naprotiv veoma je bogata, sirovinama, energijom, vodom. Zbog toga i naravno zbog geostrategijskog polozaja nas i j..u. Sta mislite zasto su nas najurili s Kosova. Vole Siptare jel`. Malo sutra. U Basenu Kolubara mora da se skine 5 slojeva zemlje da bi se doslo do uglja a na Kosovu samo 2 i pri tom ga ima jako mnogo. Stari Trg je bogatiji rudom zlata od Bora i Majdanpeka zajedno. Rudnici ruda olova i cinka su najbogatiji u okruzenju i dostupnost rude je odlicna. Ne bi uzalud belosvetski mocnici i njihove sluge politicari i vojskovodje (Medlin Olbrajt, Vesli Klark i dr.) kupovali `budzasto` fabrike i rudnike. Sledece su vode. U buducnosti ce se ratovi voditi za hranu i vodu.
@vladats Jedino si u pravu da je ovo zemlja ludaka ali ostalo mnogo naivno komentarises. Sve ovo sto nam se dogodilo u poslednjih 20-25 godina svesrdno je potpomognuto sa zapada - EU naravno uz pomoc domacih `izdajnika`.
Malo sutra su se Japanci a narocito Nemci sami `uzdigli iz pepela` i svojim rukama izgradili ono sto je sravnjeno sa zemljom. Dan danas u tim zemljam su stacionirane Americke vojne trupe. Zapada je ulozio ogromna sredstva da uzdigne te dve zemlje.
Bas zbog takvih nevernih Toma bih voleo sutra da udjemo u EU, pa kada pocne kuknjava da vas `priupitam`, sta sada nije u redu.

bomid Re: @SkyFire 04.05.2013. 15:22 #490899

Druze sve si ti to odlicno rekao i sve je tacno ali zar ocekujes da ce EU da se bavi tim stvarima i da ce ulaskom u istu sve to da bude reseno. Evo ti primera. Rumunija je u EU jel` tako. U Rumuniji na Dunavu imas pirate-gusare koji presrecu brodove i uzimaju sta im se prohte. Tako su uvezbani da cas posla skinu par tona tereta i sa camcima `na vesla` oteraju robu. To traje godinama. Hej, Evropa EU, pirati, nesto tu nije u redu. Zasto nije reseno.
Pazi ovako, mozemo sutra da udjemo u EU a stanje se nece promeniti. Da bi se nesto promenilo mi moramo da se menjamo. Druze podivljali smo za ovih 25 godina. Sve nas je pregazilo. Treba nam psihoterapija. Nece nam EU pomoci u tome. To moramo sami.

djokosrb Koliko LDP-ovaca,majko moja 04.05.2013. 15:26 #490900

Bomid je sve objasnio,ja samo hocu da dodam,posto znam bivse kolege a i neke ljude koji su zavrsili elektrotehniku i sad rade u tim bajnim fabrikama koje su otvorili gospoda iz EU,jedni rade kao diplomirani inzenjeri eletrotehnike za 30-35k,a drugi su vec leteli napolje,kao i kod bomidovog primera,oni nas vide kao jeftinu a kvalitetnu radnu snagu.

Da ne govorim o onim momcima,recimo u Fiatu,koji crnce za 20k,a rade pola dana,a o tome se cuti naravno,jer ajde Dinkic doneo nova radna mesta.

Najbolji primer daje moj profesor iz programskih jezika na faksu : ,,Nije im uspelo oruzjem i silom,a sad ce ekonomijom,a svi cemo mi biti njihovi ROBICI,ako neki vec nisu``.
Toliko

adamadam EU 04.05.2013. 15:27 #490901

broj poruka: 397
o cemu vi ovde pricate ??
ko ce uci u EU ?
udarila vrucina napolju jaka izgleda...

vladats @bomid 04.05.2013. 15:40 #490906

E bas tako.
Promena mentalnog sklopa i kolektivne svesti.
Sta prosecni ksenofobicni Srbin zna o EU ?

1. Zna da su nas oni opkolili ali da su nas u saradnji sa US bombardovali.
2. I dalje zivi u iluziji da su nam Rusi braca.
3. Misli da je beda u Srbiji produkt ` iluminata`,` Jevreja `,` Stranih interesa `.
4. Misli da ulaskom u EU gubi svoje dostojanstvo i nacionalni indentitet.
5. Zivi jos u seriji ` Povratak Otpisanih `
6. Deli Srbiju na patriote [ kriminogeno-tajkunske izmete ] i izdajnike.

Dajte ljudi.probudite se.
U svakom slucaju,srecan vam sutra Vaskrs i da ste mi zivi i zdravi.
Pozdrav.

SkyFire Za propast smo sami krivi.. 04.05.2013. 15:42 #490908

@Bomid
Ja sam se osvrnuo na problem naseg naroda,pricu sam vodio u tom smeru.
Tako je,nama treba psihoterapija kada smo dozvolili da tolike
godine budemo magarci,ma magarac je jos i pametan,mi smo goveda koja sluze za izrabljivanje!

U Italiji za cas oboris vladu..Kod nas demokrate zasele ,odrali su nam kozu !
Nisam clan ni jedne politicke partije,politika mi se gadi.Samo posmatram ovaj narod,propadanje zemlje sve vise i dublje..Nekad me je sramota sto sam Srbin u sta smo se pretvorili!

Mrzim ovakve teme i smatram da im nije mesto na forumu jer donose samo negativnu energiju.
Nadovezao sam se na Vladin post jer je tuzna istina da samo blebecemo,imamo tendenciju da vodimo zivot parazitski,samo da je sve dzabe ali da se ne poturi grbaca!Toga smo videli i ovde kad krebe kuknjava sto je ova cena a sto nije ona?!
E to je zato sto vise prave vrednosti ne postoje i ne znase ko gde pripada,cije je mesto u drustvu!

A sto se tice EU,pa ko ce nas ovako sjebane negde da primi?!
Nikakve uslove neispunjamo..

Superior Technology

ilicstefan @vladats 04.05.2013. 15:47 #490911

broj poruka: 1577
Zaboravio si da dodaš

7. Gnuša se rada a onda posle kuka kako nema para i posla.
8. Mrzeću svakoga ko je bolji od mene i gledaću da mu napakostim što više mogu, niko nije bolji od mene.
9. Ide da brani Kosovo na sam pomen slova `K` ali kada treba nešto uraditi on je misteriozno zaboravio svoju pušku kod tetkičine iz Donjih Jajovaca i sad će doći, samo da je donese.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

nenika2009 .... 04.05.2013. 16:43 #490920

broj poruka: 1083
Njima ne treba vise novca, ali mi imamo jos malo, i to im smeta i uzece nam i to malo.
Nismo mi krivi,jer nas nisu ni pitali nista.
Glavni cilj je smanjenje broja stanovnika, na 250.000.000 do 500.000.000.

A zabranili su ovo

http://bit.ly/11Jsgpx

Da drzimo Bozije Zapovesti ziveli bi bolje nego Jevreji.

A evo koga je djavo prevario i zasto nam se to desava

http://bit.ly/RnVTXB

alrad 04.05.2013. 16:53 #490921

broj poruka: 4867

Da se malo manje pljujemo medjusobno ne verujem da bi nam trebala ni EU, ni Kina, ni Andromeda.

bomid Re: @vladats 04.05.2013. 17:13 #490926

Da krenem i ja tako po stavkama-rednim brojevima.

1. Apsolutno tacno ali bombama nisu uspeli ono sto ce uspeti ekonomijom.
2. Nema iluzije o tome da su nam Rusi braca, sve je interes
3. Apsolutno tacno ali smo im mi svakako veoma pomogli u tome nasim ponasanjem.
4. Nemamo mi vise sta da izgubimo, sve smo vec izgubili.
5. Srbija se sama podelila. Mi smo u stvari uvek bili podeljeni osim u vreme komunizma kada smo bili slozni `Jugosloveni`
Mislim da si me lose procenio. Ne govorim ovako ni kao `veliki patriota` ni kao `Rusofil` ni kao `veliki Srbin` vec kao obican covek koji je poceo da radi sa 18,5 godina u doba ostataka Titove Jugoslavije, radio u doba Miloseviceve SRJ, SCG, u doba Djindjiceve, Zivkoviceve, Tadiceve Srbije i sada u doba ove ne znam kako da je krstim Tomine, Vuciceve i Daciceve Stradije. Svakoj sam vlasti verovao i svaka je zakazala-izneverila moja ocekivanja. Svaka se bavila nekim za opste dobro obicnog coveka nebitnim stvarima i dalje se nastavlja takav trend. Na taj nacin se nikada necemo promeniti. Kod nas je normalno ono sto nigde u svetu nije i obrnuto.
@ilicstefan
7. Mislim da sam na ovu stavku vec dao odgovor (radim od 18 god.)
8. Potpuno mi je stran taj sindrom koji je isplivao zadnjih 25 god.
9. Ovo mi je vec bolna stavka. Do kraja 1999. god. imam oko 3 godine terena a od toga 1998. i 1999. skoro godinu dana provedenih na Kosovu (da ne ulazim u detalje-nije ni vreme ni mesto). Dva puta sam se povlacio sa Kosova voljom politicara (kada su dosli `Verifikatori` i na kraju kada je `predato) i oba puta sam plakao kao malo dete. Nije me stid-sramota to da kazem. Ako je neko nesto slicno doziveo, znace o cemu govorim.
Na kraju, jako mnogo svega sam preturio preko glave za ovih 23 god. staza tako da ni EU meni licno nece doneti nista lose, jer ne moze me nista iznenaditi ali ce doneti generacijama u buducnosti. Ovakvi kakvi smo, nema sta da trazimo u EU. To vam je kao kada bi ovcu ubacio u copor vukova. Pre bilo cega mi moramo sami uciiti nesto za sebe. Moramo sami podici svest na visi nivo.

SkyFire ... 04.05.2013. 17:34 #490928

E moj bomid kakva bre crna kolektivna svest?!Pa da li si ti svestan da to prosto nije moguce?!
Evo ti primer pcberze.Primer jedne drustvene zajednice.
Pogledaj samo kakvi likovi`umovi` ovde dolaze,kakav je nivo njihovog razmisljanja,kultura
,
maniri,kucno vaspitanje,sam mentalni sklop!
Pa kad se u ovolikoj razmeri oseti na ovom primeru zamisli tek
u kakvom stanju je citava drzava!

Nas bre treba satrti do poslednje jedinke i posejati novo i zdravo seme!
Ma nije Hitler bio lud,kazem vam ja,jos u ono vreme se bavio genetikom i tezio da usavrsi coveka.

Moj bomid,nekad smo bili gospoda za ceo svet sad smo obicna nekulturna i zaostala stoka (Cast izuetzcima i hvala im sto postoje )

Superior Technology

vladats Evo ga nenika ... 04.05.2013. 17:52 #490930

Odo da se roknem.

Adzem AHAHAHAHAHAHA 04.05.2013. 18:05 #490932

broj poruka: 3797
AHAHAHAHHAAHHAHAHAAHAHAHHAAHHAHAAH

:: Evo ti primer pcberze.Primer jedne drustvene zajednice
:: Pogledaj samo kakvi likovi`umovi` ovde dolaze,kakav je nivo njihovog razmisljanja,kultur
::
:: maniri,kucno vaspitanje,sam mentalni sklop
:: Pa kad se u ovolikoj razmeri oseti na ovom primeru zamisli te
:: u kakvom stanju je citava drzava
bomid Re: @SkyFire 04.05.2013. 18:09 #490934

Znam druze da smo million svetlosnih godina od kolektivne svesti ali ja prosto ne zelim da verujem da ne mozemo da se promenimo, sopstvenim snagama. Polazim od sebe. Mislim da u svom okruzenju dajem dobar primer, bar se nadam. Do duse mnogi mi kazu da sam idealista i da to sto govorim i propagiram u stvari ne postoji.
Ja takodje imam obicaj (kada me nesto ili neko iznervira) da kazem `Amerikanci su ostali gresni sto nas sve nisu potamanili`.
@vladats Drize, nisam te razumeo.

STRANA 2 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs