`IZGOREĆEMO: Zbog HAARP-a u Srbiji toplotni udar i do 60 C!`
STRANA 2 OD 2
Drasko014
zanimljivo
16.06.2013. 20:15
status: user broj poruka: 446
teks je pod danasnjim datumom ,a na kraju se spomije 6. avgust
Ovo Sunce koje danas, 6. avgusta, prži u Beogradu i Srbiji, ne samo da nije „milo“ već je više nego opasno, a čim je zvanično saopšteno da je temperatura 40 stepeni, budite uvereni da je na asfaltu i do 60!
Leči se molim te, ovo sunce je prejako danas, dobićeš šlog. Bolje sprečiti nego lečiti... __________________ Scourge of PCBerza
:: Strucnjaci se slazu da danas ima samo dva godisnja doba i to leto i zima i poplave i suse.Normalno vreme nigde nije u svetu.Bog nije tako namestio. :: :: ::
Nazalost Dex Kurir ti je nekima jedina validna novina.... Imas i Informer i ALO to ti cita otprilike 80% srbije... Da li citaju uz to jos nesto nemam blage.. ali znam da Kurir treba USTAVOM zabraniti
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Najveca ironija je, sto neke stvari koje pisu u Kuriru i slicnim novinama, na kraju ispadnu tacne. Pa onda vidimo hapsenje ovoga zbog onoga. Njaveci problem je sto mi verujemo ostalim novinama, koje su pod vlascu raznih pripadnika, razlicitih partija. Tako da ni jedne novine nisu objektivne. Cak se i po samim tekstovima vidi da su izvlaceni neki delovi, dodatno uvecani i nadrndani da bi sad to ispalo WOW. Tako da nema objektivnosti. To je zato sto su novinari degenerici. I nemju objektivnost, jer se to zasniva na njihovom licnom misljenju. Koliko god pokusavali da budu `objektivni`. Npr. napisu vest, zena ubila muza...bla..bla., ali tako napisu da ona ispade krivac, da je mentalno poremecena, pa se tek u nekoj drugoj vesti, ako se uopste izadje, da je ta zena bila zlostavljana i psihicki i fizicki od strane muza, pa joj je pukao film. Ovo je cisto primer onoga sto nam serviraju po vestima. Mnogo vesti sam se nacitao, gde sam vidjao komentare koji automatski osudjuju neko delo, jer je sama vest lose napisana, nije dovoljno istrazena i mnogi faktori koji su doveli da samo vest izadje, kakva god bila.
Sto se tice HAARP-a i ostalih chemitrails u fazonu `sluzi za popravljanje ozona`, je najveca laz. Ozon, tj. taj sloj je sposoban da se sam obnovi u roku od par dana. Zato sto dise, pomera se i same hemijske reakcije pod UV zracima dovode do toga da nastaju molekuli O3. Tacnije, UV zrak oslobodi O2, pocepa na 2 atoma i slobodni atom se vezuje za drugi O2 i tako nastaje O3. Nego seratori se zezaju sa klimom. Pa umesto da imamo povremenu kisu posle dve nedelje vrucine, mi imamo mesec dana i vise tu vrucinu. Drugo, jedan od faktora vrucine koju osecamo je sam grad i beton.
Kolko se ja secam iz knjiga ovakve nagle promene vremena sa ekstremima u svakom smislu imaju veze upravo sa naglom promenom klime na zemlji a kako se to ubrzava ocekuju se novi ekstremi i iskreno mislim da je ovo samo pocetak. haarp sa ovim nema veze,najverovatnije. Zemlja ce preživeti jer je preživela milajrde ekstremnih dešavanja od pakla do potpunog zamrznuca pa ce preživeti i ovo al je pitanje dal ce ljudi preživeti.U svakom slucaju imamo šanse ali kao i sve pa tako i sama zemlja i ljudima je put ucrtan a to je da nestanemo, jednom.
@Shomiman Da si našao bilo koji drugi izvor verovatno bih pogledao... Ali otvaranje linka koji iza www ima reč `kurir` bi bio totalno besmisleno utrošena enargija na kliktaj miša...
Kad budete naveli Vi, i Vama slični, neki dnevni list, koji vredi čitati, a ne rzmišljati o `vjerodostojnostii` istog, razumeću Vas potpuno... Ovako... Uzgred, koji to medij piše o `ovakvim` stvarima, a da je, pritom, `necenzuriran`..? Slažem se da je gomila gluposti u pitanju, al` kao što rekoh... Iiii kao što reče neko `...Najveca ironija je, sto neke stvari koje pisu u Kuriru i slicnim novinama, na kraju ispadnu tacne...`
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.