AMD Radeon Graphics Presents The Fixer - I dete bi moglo bolje!
STRANA 2 OD 3
quna
...
25.06.2013. 00:52
status: user broj poruka: 1656
Reklama je odlicna saljiva trash reklama i reflektuje stanje na gpu trzistu, ocigledno neko iz amd marketinga to prepoznaje i sprda se sa tim jer fanboy-izam i jeste za sprdacinu. Moglo bi se reci i da sprdaju malo i na svoj racun jer je potpuno nebitno koju je kartu doneo lik, a koju izudarao cekicem. Svako koga ova reklama potpali na dodatni fanboy-izam ili ce jos dugo biti maloletan ili nema pojma o zivotu.
Obrade mani se psihologije jer ti sad filizofiras. Shvatas da ne moses opravdati ovoliku kolicinu gluposti koja se ponavlja iz godine u godinu!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nije to glupost i nije filosofiranje izgleda ti slabo poznajes ove stvari. `U politici glupost nije hendikep` to si mogao da se uveris na nasim prostorima. To se radi za ciljnu grupu ne budi smesan .....Za tebe nije sigurno.
:: Obrade mani se psihologije jer ti sad filizofiras :: Shvatas da ne moses opravdati ovoliku kolicinu gluposti koja s :: ponavlja iz godine u godinu :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Ma sta mi rece..Sad si od jednom ekspert I za psihologiju mase.. Au..Sve sam video ali ovo..Opasni ste vi amd-ovci ..Sve je drugo ali greska nije :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Nije to glupost i nije filosofiranje izgleda ti slabo poznajes ove stvari :: `U politici glupost nije hendikep` to si mogao da se uveris na nasim prostorima :: To se radi za ciljnu grupu ne budi smesan .....Za tebe nije sigurno :: :: :: Obrade mani se psihologije jer ti sad filizofiras :: :: Shvatas da ne moses opravdati ovoliku kolicinu gluposti koja s :: :: ponavlja iz godine u godinu :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Pa onda vidis da je video upucen AMD fanovima ,nece valjda tebe taj video da natera da lomis grafu Nvidia :)
:: Ma sta mi rece..Sad si od jednom ekspert I za psihologiju mase. :: Au..Sve sam video ali ovo..Opasni ste vi amd-ovci ..Sve je drugo ali greska nije : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Nije to glupost i nije filosofiranje izgleda ti slabo poznajes ove stvari :: :: `U politici glupost nije hendikep` to si mogao da se uveris na nasim prostorima :: :: To se radi za ciljnu grupu ne budi smesan .....Za tebe nije sigurno :: :: :: :: :: Obrade mani se psihologije jer ti sad filizofiras :: :: :: Shvatas da ne moses opravdati ovoliku kolicinu gluposti koja s :: :: :: ponavlja iz godine u godinu :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Davno je receno: cime se budala ponosi, toga se pametan stidi... Ova ``reklama`` bi, za jednog normalnog ljudskog stvora, neobavestenog o problemu NV vs AMD, koji je pomisljao da kupi AMD kartu mogla da bude dovoljna da odustane (jer, proizvodjac ovoga hardvera, ukoliko stoji i iza njegove reklame, NE MOZE biti DUSEVNO ZDRAV)...
A clanovi se i dalje primaju na slicne provokacije...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Eto, neki se i javise da potvrde dijagnozu... Kada se glupostima...
25.06.2013. 02:59
status: user broj poruka: 11019
odusevljavaju i raduju im se klinci, to moze da bude i razumljivo, iako tuzno. Kada se to isto desava ovima sto su jednom nogom vec zakoracili u krematorijum, to je zabrinjavajuce...
NAJNOVIJI RAZVOJ DOGADJAJA: Apel na Indonezane da ne koriste AMD-ov hardver!
Re: Eto, neki se i javise da potvrde dijagnozu... Kada se glupostima...
25.06.2013. 04:03
status: user broj poruka: 3730
Ja apelujem na Pc forumase da sakupe dobrotvorni prilog za tvoju hospitalizaciju :D :D Brate opsednut si AMD NVIDA i ostal gluposti..... 4 jutro ti si ovde GET A LIFE
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: odusevljavaju i raduju im se klinci, to moze da bude i razumljivo, iako tuzno. Kada se to isto desava ovima sto su jednom nogom vec zakoracili u krematorijum, to je zabrinjavajuce.. :: :: NAJNOVIJI RAZVOJ DOGADJAJA: Apel na Indonezane da ne koriste AMD-ov hardver :: :: http://url.ie/hwg :: http://url.ie/hwg3
Ali ne cuvaju neke zenske nego samiske ili kioske... pa ima vremena na pretek...
Da ne bude zabune ja sam jos uvek +6h u odnosu na centralno evropsko vreme...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Kako vas bre sve ne mrzi da trosite bajtove na ovo.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Sky čitao sam dosta tvojih odličnih postova i prosto mi nije jasno šta ti treba da sve više ličiš na Tortu kome očigledno već dosta dugo niko nije promenuo pelene. Šteta bilo bi puno bolje da se ugledaš recimo na Piška Obadmi ili Markovitcha nego da se spuštaš na Tortinu razinu komunikacije. Još jednom šteta.
:: Ma sta mi rece..Sad si od jednom ekspert I za psihologiju mase. :: Au..Sve sam video ali ovo..Opasni ste vi amd-ovci ..Sve je drugo ali greska nije : ::
SKY REVOLTIRANI FANBOJ :D
jbt, ne kapiram, poenta ovih rasprava je sta? da pokazes kako si ti( ne ti vec bilo ko) pametniji od nekog drugog, jer mislis da je AMD/NVIDIA bolja i to ces kupiti i samo ti znas sta je dobro, a svi koji misle suprotno su majmuni?
glupe su sve te rasprave, nikada necu postovati coveka niti vrednovati njegove stavove ako su ostrasceni, a vasi su ovde mnogo ostrasceni, skaj ti pogotovo preterujes, doduse malo pokusavas da kamufliras svoju strast prema nevidiji ali jebiga, ne ide ti bas najbolje, tako da svim tim pricama o fanbojstvu mozete da zadivite samo sebe ili nekoga ko je toliko glup da ga je uopste briga za celu tu pricu, ali toga ce uvek biti, ljudska glupost granica nema
I nesto najmizernije sto mozes uraditi u raspravi je vredjati neciju licnost i udariti na coveka zbog njegovih stavova, sve u nedustatku argumenata.
Moj argument je ovaj, svi ljudi koji se posistovecuju sa nekim brendom, logom, grafickom karticom su toliko prazni da moraju necim da popune tu prazninu u sebi. Isti ti ljudi na tviterima napadaju i brane jelenu karleusu, napadaju i brane apple itd itd. A mozda im je samo dosadno. mada i ta dosada vuce korene iz unutrasnje praznine :)
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.