Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
`Nvidia’s dual-GPU behemoth, the GeForce GTX 690, has been out in the wild for over a year now, but the equally freakishly expensive GTX Titan has outsold it in less than three months. Now either the GTX 690 sold a pifflingly small amount (quite possibly) or the GTX Titan has been better received than even Nvidia thought.`
`čudovišno skup GTX Titan` `...ili se GTX690 prodalo u pišljivo malom broju primeraka, ili...` (prevod onoga što sam boldovao) `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Aman debeljko niko ne kaze da nisu u prodaji vec KOLIKO se prodaju KOLICINSKI. Takodje nisam rekao da karte fizicki ne postoje vec da kao proizvod nisu interesantne aktuelne.. Pa cemu onda ovakav izvor informacija o povlacenju ako je sve smooth ? Pa o tome ti i govorim.GTX Titan se prodaje vise nego sto se prodavala GTX690 pa ti sad vidi o cemu se tu radi .)
Opet mi se nisi izvinuo,vesto to izbegavas..Ajde sad da vidimo to postenje i covecnost :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
I Volkswagen gubi na svakom prodatom primerku Bugatti Veyrona
04.07.2013. 19:01
status: user broj poruka: 1886
...pa se ipak pravi i prodaje/kupuje.
Nije baš sve u profitu - ima nešto i u tome da AMD trenutno ima NAJJAČU grafičku kartu, koja razvaljuje Titana uzduž i popreko - a košta praktično isto.
A da i ne spominjem koliko klasa iznad je u OpenCL/Compute performansama. I to što je AMD JEDINI izbor ljudima za Bitcoin.
A jes razvaljuje Titana single GPU kartu ali zato u odnosu na GTX690 nije bas. Nekad daje bolje rezultate u 25x16 nekad je ispod GTX690 zavisno od drivera i izbora igara. A sve to pada u vodu kada se proizvodi uporede na nivou kvaliteta pa do krajnjih karakteristika,potrosnje,grejanja,buke a na kraju i do tog famoznog microsttuteringa koji jednostavno koci fluidnost gaminga koji je skoro pa suzbijen kod GTX690 kartica ,ili totalno nepostojeci..
Dzabe na papiru i 70 fps kad u realnom gamingu se slika rasteze na nekih 30 fps! Bacene pare..Zato je nVidia stvorena za gaming hteo ti ili ne da prihvatis.. Jedino sto se tice bitcoin-a za to su AMD karte neprikosnovene mada i za to ima alternativa u vidu daleko jeftinijeg proizvoda a daleko snaznijeg..
Re: I Volkswagen gubi na svakom prodatom primerku Bugatti Veyrona
04.07.2013. 19:10
status: user broj poruka: 274
Ja sam AMD fanboy ali 7990 je totalni promasaj i slabija je od tog titana u igricama.
:: ...pa se ipak pravi i prodaje/kupuje :: :: Nije baš sve u profitu - ima nešto i u tome da AMD trenutno ima NAJJAČU grafičku kartu, koja razvaljuje Titana uzduž i popreko - a košta praktično isto :: :: A da i ne spominjem koliko klasa iznad je u OpenCL/Compute performansama. I to što je AMD JEDINI izbor ljudima za Bitcoin ::
Debeli zaboravih da ti kazem da je kao slag na tortu GTX690 jeftinija od 7990. Gde ces bolje .)
Na svakoj dual GPU karti by nVidia treba da pise pored Smooth Gaming i The Way It`s Meant To Be Played i i i Microsttutering FREE :)))))
Re: O vidje hajduka!Dr Flomasteru..Doktor za gluposti!
04.07.2013. 19:30
status: user broj poruka: 6106
Ha-ha-ha. Sve sto si naveo o meni je cisto omalovazavanje, da ne kazem vredjanje, i potvrda onoga sto sam napisao u prvom postu da si neprevazidjen pokusajima diskvalifikovanja drugih.
`Tebi se ceo svet vrti oko kompjutera a ovde si svoj zivotni vek proveo trolujuci i mraceci i svadjajuci se sa svojim kolegama i to sve zbog hardvera!`
Takodje imas ebay pa pogledaj. Ja ne lazem vec je istinu malo teze prihvatiti..
@DrFlomaster
Treba da budes srecan sto sam ti se uopste obratio jer kisne gliste koristim samo za pecanje kao mamac za ribu..Toliko mi znacis ..
A evo malo da se podsetimo opisa tvoje licnosti (mada u tvom slucaju ovo licnost moze da se i izostavi)
Ides i samo lajes kao pekinizer sve dok ne dobijes po njusci i tad podvijes repic i brz` bolje kud te noge nose.. Da li sam ista slagao?Uvreda?Ne..To je tvoj opis licnosti..Ja samo iznosim cinjenice,ljudi se delima pokazuju,ti si odavno pokazao ko si i tu vise nema sta da se prica.. Za mene ces uvek biti kisna glista ,ovo je jos i tepanje .)
Vidim imas i drvene advokate koji su pored advokature magistrirali spamovanje i ulizicarenje. Sve neke dobre vile i glasovi razuma..Komedija..
Poredio sam 7990 i SINGLE 7970 i rekao da je razlika mala i da se ponekad desi da je ta 7990 veoma retko i slabija od te single 7970 sto je smesno i neverovatno ali nemam cvrst dokaz za to tako da je to ispalo glupo. Ali da se 7990 i SINGLE 7970GHz malo razlikuju to stoji. Umesto da bude duplo jaca ona je mozda jaca 10-20%
:: Ne omalovazavam decka nego se salim, ne nazivam nikoga pavijanom, kretenom ili kuckom i slicno. :: :: Izjaviti da je dual karta na papiru jako malo jaca od dve iste takve single karte je za salu i zajebanciju.. :: :: @Ostal :: Iskuirajte ovakve teme ili okrenite na zezanje, :: terate u nedogled zajedno sa skajem..
Cak i po tome opet je jefitniji GTX690.. A sad iskopaj i za GTX690 posto ih ima i za ispod 800 eur! U svakom slucaju 7990 je skuplji..Znam jer pratim te cene..
I da spamujes i ovde i na benchmarku o najbrzoj karti.. Ako je tebi lepo meni je bas drago .)
Pozdrav od microsttuteringa :D:D:D
:: A realnost je da je u igricama dosta sporija od GTX690 i malkice brza od 7970GH :: :: :: Skuplja jeste koliko toliko to stoji, ali i brza je posteno govoreci .) mora biti skuplja pogotovo nosi epitet najbrze karte.......
:: Ozbiljno? nisam znao.. :: :: :: A realnost je da je u igricama dosta sporija od GTX690 i malkice brza od 7970GH :: :: :: :: :: Skuplja jeste koliko toliko to stoji, ali i brza je posteno govoreci .) mora biti skuplja pogotovo nosi epitet najbrze karte....... :: ::
E jebem ti ovu moju neinteligenciju, nemoral i zadrtost. Tek sam sad shvatio da sve vreme govoris o sebi, a ne o meni. Jos sam se bezveze nasao uvredjen i ozlojedjen.
A vidim da su se pojavili neki novi TwinFrizeri - tj. instant strucnjaci, pa sve sa buvljaka. Ili su to mozda glasovi iz glave jedne te iste osobe. Ko ce ga znati. Kad mi poraste IQ, mozda i skontam.
:: Sada znas :: :: :: Ozbiljno? nisam znao.. :: :: :: :: :: A realnost je da je u igricama dosta sporija od GTX690 i malkice brza od 7970GH :: :: :: :: :: :: :: Skuplja jeste koliko toliko to stoji, ali i brza je posteno govoreci .) mora biti skuplja pogotovo nosi epitet najbrze karte....... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.