Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
`SRBIJA NESTAJE: Za 10 godina 300.000 manje ljudi!`
STRANA 2 OD 4  
harry87 Nema ko da digne narod vise 07.07.2013. 15:36 #503133

status: user
broj poruka: 853
Svima je vise od svega muka i samo trpe i zive svoje `normalne` zivote!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi Malo nas je, al smo govna 07.07.2013. 15:58 #503139

broj poruka: 854
Necemo biti ni prvi ni poslednji koji su nestali.Planeta zemlja i prirodna selekcija surovo ciste skart.

Totalno smo se deformisali, postali moralne nakaze, koja svoju decu uce da varanje i prevara donosi rezultat a ne samo rad rad i rad. Smo gleda ko ce koga da zajebe namesti ukrade pravari. Svako svakog drzava narod, narod drzavu, covek coveka. A pri tom imamo strahovito veliki bag da najmocnijia guramo prst u oko po cenu da ujednom ratu ostanemo bez pola muske populacije, i onda posle toga umesto sim snagama da radimo na uzdizanju nacije, elita krade ono što je preostalo. Ko ništa nije naučio za 150 godina i ne zasluzuje nista bolje. Surovo ali realno

http://www.rastko.rs/istorija/I/arajs-pocujte.html

Devize devize bonda elema

ilicstefan Jedno pitanje za sve koji su se ovde javili 07.07.2013. 15:59 #503140

broj poruka: 1577
Koliko vas ovde ima decu? A ako imate i koliko?

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Shomiman `Koliko vas ovde ima decu?` 07.07.2013. 16:03 #503142

broj poruka: 1187
Koliko ja znam, dvoje muške...

`There`s someone in my head, but it`s not me?`

SkyFire A za one sto ne znas? 07.07.2013. 16:03 #503143

broj poruka: 18472
Nisu ti jos prijavili :)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

shkomi dvoje 07.07.2013. 16:04 #503144

broj poruka: 854
Imam dvoje dece i razmishljam o trecem.

Devize devize bonda elema

Shomiman `Nisu ti jos prijavili :)` 07.07.2013. 16:11 #503149

Nisu mi još prijavile... Možda jure nekog iz prestonice, da mu uvale... Možda postanem tata03 ili tata04... Paaaaaaa, počnete da nas brkate `odje`... Ako je Srbija maćeha, svi smo mi `očusi`...

SkyFire Nece te one vijati.. 07.07.2013. 16:17 #503152

Vec zakon..Stoga,nisu ti jos prijavili .)

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Shomiman `Stoga,nisu ti jos prijavili .)` 07.07.2013. 16:20 #503155

Stoga, nisu mi još PRIJAVILE... Njima treba neko `siguran`, tako da, verovatno i neće...

SkyFire Sreca pa si u zemlji Dembeliji zvanoj Srbija Tomato Republika.. 07.07.2013. 16:22 #503157

Inace da si na zapadu sad bi jeo gloginje..A ne daj Boze da se dokaze DNK analizom da je tvoje tj tvoja ..deca.. :))))

Superior Technology

Shomiman `Inace da si na zapadu sad bi jeo gloginje..` 07.07.2013. 16:26 #503159

Takve bi tamo mudro `šutjele`, taman da se deklarišu ko nosioci srpčeta... U najmanju ruku, bile bi tretirane kao gubave... Vidiš, i to ima nekih svojih prednosti, a ko zna za šta je to još dobro i kome sve to može da posluži...

ilicstefan @Shomiman, ShkomiDobro je 07.07.2013. 16:34 #503161

broj poruka: 1577
Ne bojim se ja za državu i narod dokle god ima ljudi kao što ste vi.

Situacija nije bila ništa bolja kada nam je kroz zemlju prodefilovao treći rajh, da ne spominjem što su saveznici srušili ono što je ostalo iza rajha, a nije bilo mnogo toga ni kada su ušli u zemlju.

Mi smo pre rata bili gori nego Albanija. Koliko sam obavešten, tek posle rata iz pepela i praha su počele da niču fabrike i postrojenja i država je počela da cveta.

Šta se dogodilo u međuvremeu, zaista mi nije jasno, da li je moguće da se neki narod koji je 7 godina odvajao od plata za pomoć Crnoj Gori zbog zemljotresa došao do toga da se ubija za 150 evra.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Shomiman `Šta se dogodilo u međuvremeu...` 07.07.2013. 16:37 #503162

Pa, rođače, brateee, morali su da nas overe, mnogo smo znali, mrko ih gledali, a i raširili se puno... To nas još uvek drži... Sindrom, u narodu znan kao kurčenje... Na srbe je to pogubno delovalo. Još uvek smo zaraženi...

MaliAbner Re: Jedno pitanje za sve koji su se ovde javili 07.07.2013. 16:43 #503165

broj poruka: 7779
Ja ih imam dvoje, cerku i sina...
Od cerke sam digo ruke a mali pokazuje znake inteligencije i posvecensoti ucenju tj. licnosm usavrsavanju i nekim tradicionalnim vrednositima...
Cerki sam dao proslu godinu fore da radi sta joj je volja... ZAJEBAO SAM SE !!!
Tako da joj sledi paklena godina da se dokaze i usvoji tradicionalne a ne grand, pink, prva, farma i ostale budalastine vrednosit, ako nece sledi joj drum... od mene nece dobiti cvonjka... ako se zena sazali, e pa ovaj put ce i ona da dobije sut kartu i to bez milosti...

Pitati nekoga koliko dece ima a ne reci koliko sam imas je prilicno jadno, sem toga i ovi sto imaju decu ako su im deca ko moja cerka bolje da je nemaju...

Opet svako moze da postavi kontra pitanje i pita za koga ja da pravim decu?

Kraljevi/komunisti/Politicari i ostali satrapi bilo koje vlasti kad god navali rat a svako malo kod nas neki rat posalju decu u inostranstvo da se maleni ne muce... kad navali besparica u drzavi oni otvore novu agenciju i na neki nacin zbrinu svoja ceda a ko ce moju celjad da zbrine... kad ja nestanem nece njih niko vise gledati...
kraljevi pobegnu sa celim porodicama, a onda kad profuckaju sve sto imaju deca se sete da im je tata nekad bio kralj pa bi oni da probaju jos jedan krug... neka hvala imamo mi nasa gladna usta ne trebaju nam ta velika gladna usta...

A ovi sto sanjaju da na zapadu geldaju i neguju svakoga ko je pametan i hoce da radi su u velikoj zabludi...
Sto se kaze bilo nekad a sad se pripoveda, samo kazu neka poslacemo u Kinu ili Indiju... cega sam se sve nagledao u Sloveniji i Maleziji ne biste verovali... nas nepotizam je smesan u poredjenju sa ovdasnjim...
Pa cele centre tehnicke podrske su izmestili u indiju pa ne mozes da ih razumes kad pozoves tehnicku podrsku da resis neki problem...

Sto se tice demografije...
Sve te sumorne statistike su pomalo smesne zato sto kod nas verovatno niko nije uzeo u obzir produzenje generacijske reprodukcije... elem ustanovljeno je da zene vise ne radjaju u 20÷26 godina nego to cine sa 32÷42 godine... bar su tako nemacki demografi ustanovili... oni su svejedno zabrinuti da ce im se desiti smanjenje populacije domacih u odnosu na strance i to im je kristalno jasno ali su isto tako shvatili da samo treba da se uspostavi prirodni produzeni reprodukcioni ciklus... kad se to uspostavi sve ce biti ok samo sto vise nece biti 80% nemaca nego 60%...

Kome treba da je zao sto je to tako... samo vlasti buduci da vlast zivi od poreza ko paraziti... malo rade a dobro se nose... ima ko ce da radi...

Ko je jedini zabrinut za prelazak iz jedne vere u drugu, pa svestena lica... zasto? Zato sto zive od dobrovoljnih priloga i ako im se smanji populacija vernika zivece losije nego pre... kad bi im neko rekao da ce oni i dalje biti svestenici u katolickoj ili islamskoj verskoj organizaciji sami bi nagovarali vernike da promene veru...

Sve je prolazno samo su interesi vecni...

Dozvoli narodu da ima interes za vise dece i narod se nece zajebavati nego pumpati decu...

Ali ako VLAST (koja god bila na vlasti) i dalje bude gledala samo i iskljucivo samo svoje interese zanemarujuci drustvo u celini od celog naroda ostace samo vlast i na kraju ce i sama vlast izumrti posto nece imati nad kime da vrsi vlast...

Ja sebi ne mogu da oprostim sto nisam otisao iz Srbistana jos davne 1999te i to za stalno kada sam imao vaijantu... nego se ovako potucam po svetu par godina ovamo pa par godina tamo...

ELEM MOJE ISKUSTVO GOVORI SLEDECE:
NE OSTAJTE OVDE BUDUCI DA SUNCE TUDJEG NEBA...
DEFINITIVNO GREJE BOLJE A I SVETLI SJAJNIJE NEGO...
SUNCE SRBISTANSKOG NEBA !!!

Mi jednostavno imamo vlast kakvu zasluzujemo, jer zivimo u demokratskom drustvu gde bandoglava vecina uvek nemece svoje idiJotsko vidjenje srbije onom progresivnijem delu koji na kraju po onoj narodnoj `PAMETNIJI UVEK POPUSTA!!!` popusti i iseli se iz zemlje i na taj nacin dodatno unesrecuje tu zemlju seljaka na brdovitom balkanu... pri cemu pomenuti seljaci vise ne zive na selu nego uglavnom bleje u gradovima...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Koliko vas ovde ima decu? A ako imate i koliko
::
:: Kako Electronic Arts pravi igr
:: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB
Simon72 ... 07.07.2013. 17:20 #503177

broj poruka: 2799
http://www.youtube.com/watch?v=icmRCixQrx8
http://www.youtube.com/watch?v=U8rhIZJAdd0
nema bolje kopije ili pogledajte pocetak filma
http://goo.gl/piBWC

prashinar Re: re:Tako je to u Krkuniji ... 07.07.2013. 18:36 #503199

broj poruka: 517
Pitanje povodom ovih što skupljaju priloge. Da li oni skupljaju priloge prodavanjem onih čestitki ili običnim skupljanjem?

Što se tiče nataliteta i opadanjeg istoga pravdanjem krizne situacije u zemlji i u svetu treba da se pogleda podatak koliko su naši očevi i majke rodjenii posle drugog svetskog rata imali braće i sestara. Isto se može uzeti za poredjenje i broj braće i sestara koje su imali naše dede i babe. A u kakvoj su tek oni oskudici živeli... Dalje, neko je pomenuo sebičnost. Postoji ovde sebičnost još od vremena prvog svetskog rata. Pročitati knjigu Arčibalda Rajsa `Čujte Srbi`. Niko nije nama kriv koliko mi sami. Jeste, lenji smo, niko neće na selo [ a jedna Holandija je bukvalno selo], svi bi u službenike, svi kukaju što je uvedena zabrana prodaje pića posle 22, svi idu na koncert Cece i dive joj se, svako, kao, gleda svoj posao, a na svakom ćošku ogovaraju tu i tu, tog i tog, svi kukaju na plate, na cene... A niko neće da se buni protiv vlasti i kompanije.

Ne stoji i ne pominje se džaba reč SLOGA u srpskoj istoriji, predanju, kazivanju, pisanju....

:: Upravo tako
:: Evo jos jedan primer,jeste jednim delom skretanje sa teme,a opet sa druge strane ima itekako veze,a radi se o nama samima sta smo,generalno kao narod postali
:: Radi se o tome,koliko je dobar deo naseg naroda oguglao na sve i kako smo,generalno kao narod postali sebicni,sto nikad ali nikad nasa odlika nija bila
:: Jedan lik(nebitno koji)bio u Bg-u sa drugarima,idu oni Knez Mihajlovom i zaustavi ih devojka i kaze
:: Momci skupljamo priloge za decu iz Tirsove i zamolila bih vas ako ste u mogucnosti da ucestvuje te u akciji pomoci za decu,koliko ko moze,ako nista cisto kao znak paznje(tim recima doslovce)
:: I debil dodje,unese joj se u lice u kaze : Ja sam dete iz Tirsove
:: A ona mukica(vidi joj se po faci i reakciji da radi tamo i da je stalno sa tom decom)pocne da place i kuka u sred Bg-a,u sred Knez Mihajlove
:: Isti lik ovde u Cacku,skupljaju priloge(znaci radi se o pomoci deci bez roditeljskog staranja)je jednu tako isto devojku napusio da je i ona zaplakala u sred grada
:: Eto,mozda je bezveze,ali tako je,takvih primera ima (to vi znate)koliko hocete,a ja ih isto znam.Postali smo samozivi prostaci do krajnjih granica
:: Nisam ja nikakva Sveta Marija,ali za ovo gore msm da su komentari suvisni,a poenta prica je da bi nama bilo bolje moramo da krenemo od sebe,a nekako cemo zgaziti dusmane koji nam ne zele dobro
:: Bar je moj stav takav
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
zerocool55 Uglavnom.. 07.07.2013. 18:49 #503207

broj poruka: 1131
One devojke ili zene koje oce da imaju decu`niko njih negleda` ,

Svi jure lepsu polovinu , zive u fantazijama i snovima kako ce veza da izgleda i da se odvija...

Zato ima vise svih drugih nego nas jer njih nista neobavezuje,nikakakva briga u fazonu rodio sam te ako znas odlicno ako ne lipci...

Oni koji nadju lepu nju ili njega to je samo za setanje i zadovoljstvo,nema tu ni d od dece (a takvih je najvise).

Ima mnogo i onih koji su sami jer `po njihovoj prici` nema normalnih niti radnih i vrednih zena,i uglavnom su upravu...

Udjite u porodilista i pitajte koliko porodilje imaju godina ako nadjete samo jednu da ima ispod 25 smatrajte da je to kao da dobijete sedmicu na lotou....
lordaca94 Re: Uglavnom.. 07.07.2013. 19:04 #503213

broj poruka: 274
Meni izgled nije toliko bitan koliko i dusa te osobe. Po mom horoskopu ja bi trebao sto pre da se ozenim sto meni i nije problem ali ipak mozda bi bio prvi Srbin koji se u skorije vreme ozenio jako mlad.

:: One devojke ili zene koje oce da imaju decu`niko njih negleda`
:: Svi jure lepsu polovinu , zive u fantazijama i snovima kako ce veza da izgleda i da se odvija..
:: Zato ima vise svih drugih nego nas jer njih nista neobavezuje,nikakakva briga u fazonu rodio sam te ako znas odlicno ako ne lipci..
:: Oni koji nadju lepu nju ili njega to je samo za setanje i zadovoljstvo,nema tu ni d od dece (a takvih je najvise)
:: Ima mnogo i onih koji su sami jer `po njihovoj prici` nema normalnih niti radnih i vrednih zena,i uglavnom su upravu..
:: Udjite u porodilista i pitajte koliko porodilje imaju godina ako nadjete samo jednu da ima ispod 25 smatrajte da je to kao da dobijete sedmicu na lotou....
ramzesIII re.. 07.07.2013. 19:21 #503218

broj poruka: 1017

Sve je manje Francuza, Nemaca, Finaca...

Zato je u tim zemljama priliv stranaca ogroman, ukljucujuci i Srbe sa diplomom ili bez nje. Srbija ce uci u EU, ili ce bar ziveti po Evropskim normama (geografski polozaj odlucuje o tome), samim tim ce prihvatati strance, davati im poslove, dokumente i ostalo.
Nekim se nacionalistima ovo ne svidja kao moguci scenario, ali niko njih i ne pita.

Adzem ... 07.07.2013. 19:29 #503221

broj poruka: 3797
Kakva dusa, kakve picke materine, nemoj da zvucis kao iz nekog crtaca molim te... Disi punim plucima i uzivaj u svojim godinama, zenama se zuri jer njihov bioloski sat otkucava i one moraju da radjaju, jer je u pitanju zdravlje samog ploda i zene. Mi naravno nemamo tih problema, tako da sto vise prodjes u zivotu posle ces se vise posvetiti deci, znaci tamo oko tridesete je najbolje. Sto se tice same porodice, najvaznije je da budes sto bolji drug sa drugom polovinom i tu nemoj da te niko laze. Prodje strast, ljubav, bas sve... Posle su deca bitna, a matorci su drugari koji ih odgajaju. Mozda sve to grubo zvuci, ali sve ostalo je laganje sebe i drugih. Prevare su nazalost neminovne, jer sve nas kolotecina smara. Globalno zivot je lep, sa mnogo lepih i onih drugih trenutaka, ali jedno je sigurno... Da je ipak jedna velika kurva...

:: Meni izgled nije toliko bitan koliko i dusa te osobe. Po mom horoskopu ja bi trebao sto pre da se ozenim sto meni i nije problem ali ipak mozda bi bio prvi Srbin koji se u skorije vreme ozenio jako mlad
SkyFire ... 07.07.2013. 19:42 #503227

Lepo receno..I moram pohvaliti veoma zrelo za tvoje godine..
Nadam se da ti ne smeta sto sam to spustio na intimniji nivo?
Svakako post ima tezinu..Pozdrav.

Superior Technology

prashinar Re: ... 07.07.2013. 20:25 #503237

LOL. A ti ne možeš da postaneš impotentan? Tebi biološki sat ne otkucava? Prevare uopšte nisu neminovne, nego danas ulaze u brakove i veze onako, jer ni samo ne znaju šta hoće i žele pa posle ide rutinski, krenu da budu nezadovljni i sobom i mužem/ženom, krive druge što su takvi postali. Udaju se, ožene, pa se zapuste i onda jure za suknjama ili momcima... Izrekao si gomilu gluposti samo zato što se to vidja danas dosta.

:: Kakva dusa, kakve picke materine, nemoj da zvucis kao iz nekog crtaca molim te... Disi punim plucima i uzivaj u svojim godinama, zenama se zuri jer njihov bioloski sat otkucava i one moraju da radjaju, jer je u pitanju zdravlje samog ploda i zene. Mi naravno nemamo tih problema, tako da sto vise prodjes u zivotu posle ces se vise posvetiti deci, znaci tamo oko tridesete je najbolje. Sto se tice same porodice, najvaznije je da budes sto bolji drug sa drugom polovinom i tu nemoj da te niko laze. Prodje strast, ljubav, bas sve... Posle su deca bitna, a matorci su drugari koji ih odgajaju. Mozda sve to grubo zvuci, ali sve ostalo je laganje sebe i drugih. Prevare su nazalost neminovne, jer sve nas kolotecina smara. Globalno zivot je lep, sa mnogo lepih i onih drugih trenutaka, ali jedno je sigurno... Da je ipak jedna velika kurva..
:: :: Meni izgled nije toliko bitan koliko i dusa te osobe. Po mom horoskopu ja bi trebao sto pre da se ozenim sto meni i nije problem ali ipak mozda bi bio prvi Srbin koji se u skorije vreme ozenio jako mlad
SkyFire ... 07.07.2013. 20:44 #503241

1.Zenski organizam je drugaciji i drugacije funkcionise i to je stvar prirode i tacno je da im teze bioloski sat otkucava,drugacije u odnosu na nas .
To smo jos u osnovnim skolama ucili da zenski pol dostize pre zrelost od muskog pola a samim tim to je i potvrda da na neki nacin zene brze stare kao biolosko bice.
Kao takve moraju svoje potomstvo da zasnuju ranije jer je neophodno zbog zdravijeg ploda i same trudnoce..

2.Bioloski sat i nama otkucava kao i svakom zivom bicu ali u odnosu na mogucnost reprodukcije nama vreme ide na ruku!

3.Koliko muskaraca je impotentno ili postaje?Veoma mali broj ..

4.Prevare su veoma ceste i moze se reci neminovne iz razloga jer je to u nasem genetskom kodu,sastav naseg bica kao coveka,muskog pola.
Imamo nagone koje mozemo da potisnemo ili ne.
Neko psihicki moze da potisne zelju za drugom osobom ali u svojoj podsvesti ne moze sebe da laze da taj zar za zabranjenim vocem ipak postoji.

Zavisi od osobe do osobe,muskarac moze da bude veran ako to zeli ali vecina muskaraca nije i nije to od danas,tako je vekovima..

P.S.Vise ne postoje veze i brakovi zasnovani na pravoj isntinskoj ljubavi i postovanju,zapravo postoje ali jako su retki.
Danas je sve pitanje ciste reprodukcije i opstanka.
Radis da ishranis porodicu i to je to..

Superior Technology

prashinar Sve to stoji, manje više, sem broja 3 :] 07.07.2013. 21:10 #503251

Dosta muških je danas kilavo, debelo, tako da im oni milioni drugara negde zalutaju usput :] Samo se vi tešite da ste mačo meni, pastuvi i šta ti ja znam šta sve .]

Ako su prevare teška neminovnost, koji se q i ženite uopšte? Niko vas ne sili niti tera, decu možete podizati i ovako. Ah da, pastuvima treba sigurnost :] Ista stvar se može upotrebiti i na ženama.

Jesi stavio potpis na papir? Jesi? E pa onda poštuj taj potpis :]

SkyFire ... 07.07.2013. 21:20 #503254

Pomenuo si bioloski sat zena u odnosu na impotenciju muskaraca u tim kasnim dobima.
Ja sam ti na to dao odgovor ..Uglavnom su zene problematicne,muskarci mogu da zasnuju porodice tj da prave decu i sa 60 godina!
Ok.Postavlja se pitanje koliko je to zdravo,ja nisam strucan i nadlezan za tu oblast tako da ne mogu nista opsirnije ni da kazem..

Nije stvar da li se treba zeniti ili ne.Nikakva sigurnost.
To je jednostavno prirodna pojava.Sto bi se reklo u narodu ,mi muskarci smo takvog kova..
Opet kazem moze da se potisne ,sve se kontrolise psihom i sve treba da ostane u tom krugu.
Neko ako ne zeli,sam je sa sobom raskrstio ali nikom nece biti sve jedno kad mu kucka zamase repom a ispod repa sevne medalja..Pogotovu ako je neka ekstra cava,sline same idu,kao reakcija na dobru poslasticu..

Da li znas koje je najopasnijee oruzje na svetu?..Zena..
Da li znas koje je najsavrsenije sredstvo za manipulaciju? ..Ono dole slatko i socno sto je lepo i toplo ..

Tako je,isti primer moze da se uzme i za zene,cak u ovo danasnje vreme mogu odgovorno da tvrdim da su zene postale i gore i nemoralnije od muskaraca.

Papir je papir,sa njim mozes guzu da obrises kao i sa burmom,kako se ozenis mozes odmah da bacis u tri lepe i to nista ne znaci.
Ono sto je bitno jeste veza izmedju partnera ,spona koja vezuje na emotivnom i psihofizickom nivou!
A sex je mozda jedan i odlucujucih faktora jer ako je sex dobar sve se drugo resava,kad je sex los problemi poprime jos gori oblik..

Ja jesam da se brak postuje ali pitanje je ko je kakve prirode i koliko je odlucan i da li na kraju krajeva treba podneti tu vrstu zrtve..
Stavis sve na kantar pa meri..

Superior Technology

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs