AMD - fantomska firma. Deka nema ni SVOJE poslovne prostorije!
STRANA 2 OD 2
tortojed
@Dejzan: jesi li ti ikada bio na testiranju inteligencije (IQ test). Ako
15.07.2013. 13:32
status: user broj poruka: 11010
nisi, bolje i nemoj (radije i dalje zivi u zabludama svojim). Ovo sa nabrajanjem firmi je jedno od najvecih tvojih izvaljivanja (a onolika su). Testove maternjeg jezika svakako nisi prosao (no, osatala je jos jedna godina u zabavistu, stici ce jos da te opismene).
Ovo na sta Nemanja ukazuje, sasvim je druga stvar. Ja nikada i nisam bio protiv Apple-a (koji se, inace, oslanja iskljucivo na Intel-ove procesore, vec VEKOVIMA). Istina je da smatram kako bi manja restriktivnost u smislu kompatibilnosti eplovih proizvoda, donela pozitivne poene kako eplu tako i korisnicima ajdgona, ajdpeda itd., pri cemu bi i korisnici/vlasnici mobilnih spravica drugih proizvodjaca imali manje glavobolje kada god moraju da se konektuju sa eplovim proizvodom. A da ovo stanoviste NIJE bez osdnova potvrdjuje i najnoviji Apple-ov trend - najava proizvodnje skromnijih uredjaja, koji ce biti i manje user hostile u pomenutom smislu...
Isto tako, jesam bio i bicu protiv sizofrenije koja se manifestuje time sto se neko zalaze za apsolutni Vrh, pa, na primer, tvrdi kako vozi bjuik, jaguar, ferari...zatim se ispostavi da je doticni i ljubitelj biciklizma, i sta onda? Od bicikala ima ``kineza`` koji kosta 100E, a kada mu se pomene Pežo, doticni pocne da kenja kvake o tome kako je i ``kinez`` dobar ``ako ne i bolji od Pežoa``...
:: Ovo na sta Nemanja ukazuje, sasvim je druga stvar. Ja nikada i nisam bio protiv Apple-a (koji se, inace, oslanja iskljucivo na Intel-ove procesore, vec VEKOVIMA
Apple se oslanjao na Motorolu i IBM DEKADAMA, a Intel koristi tek od 2007-2008., ako se ne varam. Pre Core 2 Duo/Quad-ova nije bilo ni jednog Intelovog procesora u Apple mašinama.
Znajući kako se Intel neposredno pre toga ponašao prema OEM-ovima (ucenjivanje Dell-a da uzima SAMO Intel procesore + dobiju popust - u suprotnom - prekidanje svake saradnje), nije ni čudo što su odlučili da koriste Intel in the long run.
Zameni terapiju, i.e. lekove, počela je i `memorija pamćenja` da te izdaje.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
torto jel tvoja misija da pišaš po AMD-u na svakom koraku? Ni ja ga ne volim ali ti ga brate pretera. Pusti bre ljude da imaju svog favorita kao sto mi imamo Intel I produzi dalje
Lujo, ne, nisi u pravu - ja AMD ne popišavam. On JESTE popišan
16.07.2013. 12:17
status: user broj poruka: 11010
a ja ga samo POKAZUJEM takvoga (kakav jeste). Dakle, samo ukazujem na njegovu popišanost... To što se, izvesni medju nama trzaju kao da neko po NJIMA piša, kada im neko svrati pozornost na ovu cinjenicu, problem je psihološke prirode (pogrešno i nadasve preterano poistovecivanje sa predmetom obozavanja)...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.