Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
`Srbi među najnesrećnijim nacijama`
STRANA 2 OD 2
lordaca94 Re: @lordaca94 10.08.2013. 16:24 #508355

status: user
broj poruka: 274
Upravu si, samo sto ja nikoga ne volim, a i ako se desi da neku osobu volim to voljenje je dvolicno kod mene posto sam dvolican i ta osoba me razume zbog cega sam dvolican i kaze mi da bi trebao da uzivam u zivotu, a ja se pitam kako? Uopste ne cenim niti postujem sebe. Toliko sam skroman prema sebi da nosim majicu i farmerke iz kontejnera koje sam ciganinu platio 100 dinara za te dve stvari iako imam novca da sebi kupim pozlacene farmerke i majicu i patike i zube pozlacene.

:: Isto, ceo život isti problemi, sve što sam ikada želeo ne mogu, jedino što mene pokreće je nada da možda nekako nekada nađem nekoga koga mogu da volim i to je dovoljno. Ti već možda imaš takvu osobu, tako da nikada ne odustaj. Šta ćeš da uradiš kada se takva osoba pojavi a ti si se uvukao u toliko lošu situaciju da ne možes da se oporaviš? A i treba nam svaka duša koja kapira šta se dešava ovde živa :
::
:: Not a single raindrop thinks itself responsible for the flood
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 Re: Re: pico jedna 10.08.2013. 17:32 #508362

broj poruka: 3278
uhuhuh strasno, samo tebe neko zeli da iskoristi, samo si ti dosadan, samo ti imash astmu( koji je to skup lek za astmu? za tebe novac nije problem koliko sam do sad procitao)...

Tebi ni jedan psihic ne moze pomoci, sam sebi morash pomoci i srediti OS u glavi...
A to za dosadan, pa recimo meni su bili interesantni neki tvoji postovi, mada nisi jos napisao na papir lordaca94 i slikao se sa kurvom .)

:: Zasto DA PATIM KAD NE MORAM?!!! Ne zelim vise da kukam i da cmizdrim, mrzi me da zivim i tacka. Svima sam uvek bio dosadan, mnogi su gledali da me iskoriste pa da me sutnu, po ceo dan svaki dan lezim u krevetu i vani skoro nikad ne izlazim sem ako nije upitanju trgovina. Da sad ne pisem da bolujem od dve neizlecive bolesti i da mi je nos beskoristan za disanje i za mirise. Prva bolest je tezi oblik astme koja me tokom noci napada a svaki dan moram da koristim skup lek ne bili mogao mirno spavati. Ne izlazim, ne treniram nista zbog druge neizlecive bolesti a ona se zove blazi oblik autizma tj. dodjem svima kao Dr Haus i jedino takve osobe mogu da razumeju one sa tezim oblikom te bolesti. U OS je bila jedna takva osoba sa tezim oblikom i svi su je uznemiravali a niko nije hteo da se druzi sa njom sem mene. Zbog nje sam tukao i ulazio u verbalne sukobe sa bestidnicima. Svaki dan sam isao sa njom u skolu i vracao ne bi li bila sama. Uvek su je zapostavljali i grubo se ponasali prema njoj a ona nije kriva sto se takva rodila kao i sto ja nisam kriv sto sam se takav rodio. Zbog mnogih stvari koje su mi se desile, ostavile su mi gomilu trauma i moja volja za zivotom je nestala. Zbog te bolesti ne smem da budem SAM, a jako mi je tesko da se uklopim u bilo kojoj sredini zbog toga sto imam jako mali spektar interesovsnja i drugima sam dosadan zbog toga. Kada to ucinim, drugi ce me gledati kako bespomocno umirem
:: :: da se ubijes ? Lepo ti ostani pa se pati kao i svi ostali, sere mi se od : jadan ja, meni je najteze, mama i tata me ne vole, trebam dadilju i slicno...
MaliAbner E ajde da temu ostavimo da se hladi... 10.08.2013. 19:04 #508371

broj poruka: 7779
Ako budemo o tome razglabali nece nas razveseliti...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

Miskonius ... 10.08.2013. 19:12 #508372

broj poruka: 4420

http://goo.gl/3pyvOz

lordaca94 Re: Re: Re: pico jedna 10.08.2013. 20:39 #508380

Lek je Symbicort i on kosta 2300 dinara sto je skupo za moju majku koja prima platu nesto vise od 3000 dinara(krediti pa zato). GLAVA MI JE PUNA BAD SECTORA IZGLEDA DA MORA NA LLF. Pa onda ponovo napravim particije i onda na C particiji instaliram OS i pocnem ispocetka. Rekla mi je drugarica da prestanem da PIZDIM gde stignem i da ce sve doci na svoje. Inace ja kupujem taj lek kao i sto placam dva letovanja na 10 dana itd. itd. Posto sam BLIZANAC u horoskopu PARE MI NISU PROBLEM. Pare su me unistile. Da li treba da slikam kako brisem guzicu sa novcanicom od 100e?

:: uhuhuh strasno, samo tebe neko zeli da iskoristi, samo si ti dosadan, samo ti imash astmu( koji je to skup lek za astmu? za tebe novac nije problem koliko sam do sad procitao)..
:: Tebi ni jedan psihic ne moze pomoci, sam sebi morash pomoci i srediti OS u glavi...
:: A to za dosadan, pa recimo meni su bili interesantni neki tvoji postovi, mada nisi jos napisao na papir lordaca94 i slikao se sa kurvom .
:: :: Zasto DA PATIM KAD NE MORAM?!!! Ne zelim vise da kukam i da cmizdrim, mrzi me da zivim i tacka. Svima sam uvek bio dosadan, mnogi su gledali da me iskoriste pa da me sutnu, po ceo dan svaki dan lezim u krevetu i vani skoro nikad ne izlazim sem ako nije upitanju trgovina. Da sad ne pisem da bolujem od dve neizlecive bolesti i da mi je nos beskoristan za disanje i za mirise. Prva bolest je tezi oblik astme koja me tokom noci napada a svaki dan moram da koristim skup lek ne bili mogao mirno spavati. Ne izlazim, ne treniram nista zbog druge neizlecive bolesti a ona se zove blazi oblik autizma tj. dodjem svima kao Dr Haus i jedino takve osobe mogu da razumeju one sa tezim oblikom te bolesti. U OS je bila jedna takva osoba sa tezim oblikom i svi su je uznemiravali a niko nije hteo da se druzi sa njom sem mene. Zbog nje sam tukao i ulazio u verbalne sukobe sa bestidnicima. Svaki dan sam isao sa njom u skolu i vracao ne bi li bila sama. Uvek su je zapostavljali i grubo se ponasali prema njoj a ona nije kriva sto se takva rodila kao i sto ja nisam kriv sto sam se takav rodio. Zbog mnogih stvari koje su mi se desile, ostavile su mi gomilu trauma i moja volja za zivotom je nestala. Zbog te bolesti ne smem da budem SAM, a jako mi je tesko da se uklopim u bilo kojoj sredini zbog toga sto imam jako mali spektar interesovsnja i drugima sam dosadan zbog toga. Kada to ucinim, drugi ce me gledati kako bespomocno umirem
:: ::
:: :: :: da se ubijes ? Lepo ti ostani pa se pati kao i svi ostali, sere mi se od : jadan ja, meni je najteze, mama i tata me ne vole, trebam dadilju i slicno...
Adzem ... 10.08.2013. 21:29 #508390

broj poruka: 3797
Evo je jos jedna maskota pc berze, s`tim sto ovaj podjebava, a onaj je bio mrtav ozbiljan bivsi dzanki man...

tata02 ... 10.08.2013. 22:14 #508395

broj poruka: 845
Мука ми је више од ових сератора што стално пљују по Србији! Да ли сте некад помогли сиромашном комшији, очистили клинцима игралиште зарасло у коров...? Нађите било какав посао, радите, створите породицу, будите добри људи па ће и вама и Србији бити много боље. Најлакше је по цео дан дрндати рачунар и кукати како ван Србија ништа није дала и сл. Јесте ли је чиме задужили кад очекујете да вам нешто да? Свашта ће човек овде прочитати.

solaja777 @lordaca94 10.08.2013. 22:34 #508401

broj poruka: 3278
ako imas sta da pokazes slikaj pedu sa novcanicom od 100e , samo nemoj posle da ti se smeju....

Sto se tice Symbicort-a i teske astme mozes kenjati nekom drugom... Prijateljski savet za tebe: ako ti dr prepise Singulair 10mg nikako ne uzimaj obzirom na tvoje psihicko stanje moze ti pogorsati osnovnu Dg koja se da lako utvrditi tvojim dosadasnjim pisanijem... Uputsvo za Singulair obavezno procitaj ako sumnjas u ono sto kazem....

PS
nasi sad mesto singulair-a valjaju alvokast 10mg, samo te upozoravam...
lordaca94 Re: @lordaca94 10.08.2013. 22:57 #508407

Ma autizam cini svoje, hvala ti za postove i izvinjavam se svima sto pisem kojesta.

:: ako imas sta da pokazes slikaj pedu sa novcanicom od 100e , samo nemoj posle da ti se smeju...
:: Sto se tice Symbicort-a i teske astme mozes kenjati nekom drugom... Prijateljski savet za tebe: ako ti dr prepise Singulair 10mg nikako ne uzimaj obzirom na tvoje psihicko stanje moze ti pogorsati osnovnu Dg koja se da lako utvrditi tvojim dosadasnjim pisanijem... Uputsvo za Singulair obavezno procitaj ako sumnjas u ono sto kazem...
:: PS
:: nasi sad mesto singulair-a valjaju alvokast 10mg, samo te upozoravam...
alrad 11.08.2013. 18:06 #508485

broj poruka: 4867

Kad pljujem po Srbiji, pljujem po ljudima koji nisu pomogli komsiji i nisu ocistili dvoriste. Drzava su ljudi, a ne neka fiktivna tvorevina. Zato su neki postovi ovde kontradiktorni do apsurda.

Sto se posla tice imao sam ih po tri u isto vreme, i toj `drzavi` sam dao mnogo vise nego sto je trebalo, a dosta toga je i sama uzela.

Onaj koji voli svoju zemlju je kritikuje da bi bila bolja, a ne drzi joj slepe hvalospeve cime joj cini zlo. To sto neki seratori (lep izraz, hvala na pitanju) to ne shvataju, to je samo jos jedna u nizu tragedija, i to povelika, koja ce dovesti do kraja.

tata02 ... 12.08.2013. 00:28 #508526

broj poruka: 845
Како год. Лаку ноћ, радим прву смену.

max888 Вратите се мало Богу, вратиће вам се мир... 12.08.2013. 00:33 #508529

broj poruka: 241
http://www.youtube.com/watch?v=mVcaviQo-sk

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs