Ajde bre koliko vas je ima, molim te. E pa ljudima sa onakvim slikama kompova sto ste rekli za obicne smrtnike se svidja i da Newegg iskustva mogu da pokazu bolju sliku nego ljudi iz zemlje sa kojom CORSAIR ne saradjuje i koji imaju najgori izbor hardwara u Evropi. Da kada kupi nema prituzbi i komplikacija i kada su pozitivne ocene to nesto znaci. Newegg nije Srbija. Drugo ima bolje ocene nego druge tastature i Logitech G510 koji ima vise prigovara. Ja se obazirem na to a ne sta je napisao ne sponzorisani reviewi koje i njih ako citas su pozitivni za CORSAIR K70...
Ne to je poznat problem na G510. Jednostavno nije lepo odradjeno na pocetku i malo vecem broju ljudi se pojavilo to. Ne znaci da ce sigurno i da ce na svakom ali problem svakako koji je i Logitech svestan da je trebalo drugacije resiti. Ljudi su jako besni zbog toga. Meni se dogodilo posle skoro 3 god, nekima posle 3 meseca ili 6 meseci.
Kao oni sa IT Sveta sto kazu. Pa vama su bednici koji kupuju 3 branda i otpatke isto sto i roba za Americko trziste i sve prisutno na dlanu. Pa to nije isto, to nikako nije isto.Na IT Svetu je 80% ljudi kupilo nesto jel nije imalo nesto sto su hteli. A ovo su ljudi koji kupe i dodju da podele iskustva ili se zale ako je neki problem. Prvenstveno pisu ti koji se zale na neki problem.
K70 su neki od clanova koji imaju mnogo hardwara i po nekoliko tastatura i non stop brdo toga za prodaju potrcali da kupe za sebe i za kancelariju kada su videli kako je kuci za igre i za svakodnevni rad. Jel je elegantna, izdrzljiva, odlicna podrska.
bUKVALNO, Sta je tu bukvalno izmedju Balkanske ciganije koja kupi nesto jel su joj drugi rekli da je isto i pola milijarde ljudi koja ima na dlanu sve i nikada nije otisla u prodavnicu da kupi nesto nego narucuje tako i napise kakav je proizvod.
Sto se mene tice neka izabere ko sta hoce, on je koristi. Nek skine povez sa ociju ili nek zivi u mraku meni je sve jedno. Ja sam je izabrao za sledecu tastaturu od kada se pojavila crna jel dok su bile silver nisam je zeleo nimalo.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Logitech je mnogo manje bagovit nego Razer, to se zna. Razer neke stvari izgledaju kvalitetno a uzivo kazu ljudi da nije tako. Black Widow recimo kazu da izgleda nejeftinije od svih mehanickih tastatura. Ali ova Logitech serija sa ovim sivim izgleda tako jeftino, tako lose za moj ukus da je to uzas. G510 I G19 i G9 I G700 su bili dobri, ove revizije NIKAKO. Ali Razer nikada ne bi kupio, niti bi smeo da kupim i da mislim da ce raditi 2-3 god bez ijednog problema.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Ja imam onu lepu seriju tamnu srkoz Logitech G510 i G700. Slazu se kao komplet da su. Sa jedne strane i jesu, cak im je i software zajednicki, dele po pola samo se slider prebaci mis > tastatura opcija...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Do not settle for second best...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.