Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Asus Maximus VI Extreme Review !
STRANA 2 OD 2
vuk125 ..... 07.09.2013. 16:45 #512712

status: user
broj poruka: 2929
http://www.neradnik.rs/wp-content/uploads/2013/08/ludnica.jpg

Jel i ovi igraju na EVGA?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ENVIDIA ... 07.09.2013. 18:18 #512725

broj poruka: 562

Ne oni su gledali slike klokovanog MSIa pa kada su kupili ispalo da ima 100% manji klok.
To su ti, i oni sto su zakljucali voltazu na Radeon HD7970 i grunuli kuler od 3 slota a to moze da ohladi onda i referentno. To su ti, otprilike ih toliko i ima koji se zale.

gliga79 Re: Re: Asus Maximus VI Extreme Review ! 07.09.2013. 18:37 #512728

broj poruka: 4641
Potpuno tacno, s obzirom da ovde na PC Berzi nema pravih entuzijasta ova ploca nema svrhu.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: Kome treba sistem sa vise grafickih kartica 3+ ova ploca ima svrhe
:: Za jednu ili dve grafike bacanje para
::
ENVIDIA Ta konstatacija je cudna uzimajuci u obziru kakav CPU ide unutra 08.09.2013. 01:37 #512767

dostojan HTPCa i stocka...
Nema svrhu cela platforma.
Treba da gledaju u pasulj ljudi sta da uzmu. Preko 5% korisnika Haswella ima muke i menjalo je vise napajanja od kojih su neka potpuno kompatibilna sa Haswellom jel nisu radila.
Medju njima su najbolja napajanja CORSAIR i Seasonic koja kod nekih na drugim plocama rade normalno. Ljudi sa ovim problemom se javljaju svuda. Gde neki izvade staro napajanje koje nije trebalo da bude kompatibilno a koje radi i ispada da su bezveze kupili novo.
Drugi promene 3 a neki i plocu.

Sto se tice entuzijazma, platforma za entuzijaste mislm da svi znamo kako se zove. Postoje 3 vrste:
mainstream za gamere, overklokere 1155 -1150
xeon za servere workstation, folding masine
i enthusiast platforma sa obogaljenim Xeon based procesorima za entuzijaste i high end overklokere i za gamere sa dubljim dzepom kojima treba vise od 2 grafike.
To su osnove valjda.
E sada jedino enthusiast platforma tj X79 ove godine nije crippled Xeon nego je procesor dizajniran da bude za entuzijaste i ljude koji zele najbolje sto IT nudi sada a da se bave klokovanjem.

Inace ja bi voleo da vidim tog entuzijastu koji se zaleti na procesor koji se klokuje
300-400MHz i ne sme da uradi prime proracune a propusti pravu platformu za entuzijaste. Po meni su veci entuzijasti oni sa Z77 njihov overkloke BIOS profil je jaci, veci, stabilniji i sposoban da radi na vecim temp sa istim a najcesce znatno vecim skorom od 1150 procesora pod uslovom da su oba napete dokle Prime95 i Linx godinama korisceni stability testovi dozvoljavaju, a moze i AIDA64, opet i Z77 moze jos dalje onda i mislim da se ove godine gledaju stability testovi kao za Haswell da bi Ivy bio proglasen boljim overklokerom nego Sandy jel moze na 5.0GHz u AIDA64 veliki broj primeraka. Zato bi voleo da upoznam coveka koji bi uzeo ovo a propustio Ivy Bridge E a sebe zove poznavaocem PCa.
Haswell u HTPC i na stock.

vuk125 Re: Ta konstatacija je cudna uzimajuci u obziru kakav CPU ide unutra 08.09.2013. 09:42 #512785

U jbt., cime li se ti radis...

:: dostojan HTPCa i stocka..
:: Nema svrhu cela platforma.
:: Treba da gledaju u pasulj ljudi sta da uzmu. Preko 5% korisnika Haswella ima muke i menjalo je vise napajanja od kojih su neka potpuno kompatibilna sa Haswellom jel nisu radila
:: Medju njima su najbolja napajanja CORSAIR i Seasonic koja kod nekih na drugim plocama rade normalno. Ljudi sa ovim problemom se javljaju svuda. Gde neki izvade staro napajanje koje nije trebalo da bude kompatibilno a koje radi i ispada da su bezveze kupili novo
:: Drugi promene 3 a neki i plocu
:: Sto se tice entuzijazma, platforma za entuzijaste mislm da svi znamo kako se zove. Postoje 3 vrste:
:: mainstream za gamere, overklokere 1155 -115
:: xeon za servere workstation, folding masin
:: i enthusiast platforma sa obogaljenim Xeon based procesorima za entuzijaste i high end overklokere i za gamere sa dubljim dzepom kojima treba vise od 2 grafike.
:: To su osnove valjda.
:: E sada jedino enthusiast platforma tj X79 ove godine nije crippled Xeon nego je procesor dizajniran da bude za entuzijaste i ljude koji zele najbolje sto IT nudi sada a da se bave klokovanjem
:: Inace ja bi voleo da vidim tog entuzijastu koji se zaleti na procesor koji se klokuje
:: 300-400MHz i ne sme da uradi prime proracune a propusti pravu platformu za entuzijaste. Po meni su veci entuzijasti oni sa Z77 njihov overkloke BIOS profil je jaci, veci, stabilniji i sposoban da radi na vecim temp sa istim a najcesce znatno vecim skorom od 1150 procesora pod uslovom da su oba napete dokle Prime95 i Linx godinama korisceni stability testovi dozvoljavaju, a moze i AIDA64, opet i Z77 moze jos dalje onda i mislim da se ove godine gledaju stability testovi kao za Haswell da bi Ivy bio proglasen boljim overklokerom nego Sandy jel moze na 5.0GHz u AIDA64 veliki broj primeraka. Zato bi voleo da upoznam coveka koji bi uzeo ovo a propustio Ivy Bridge E a sebe zove poznavaocem PCa
:: Haswell u HTPC i na stock
ENVIDIA ... 08.09.2013. 10:26 #512788

Sa time sto sam napisao bi se slozio svako kome je stalo sta kupuje i ko bira najbolje sto ponudi Intel i ostali proizvodjaci hardwara. A tvoje pitanje je lupetanje cisto onako koje nema veze ni sa cime. Ovo sto sam rekao je istina ma kako ti reagovao na to.

vuk125 Re: ... 08.09.2013. 10:34 #512791

Izgleda da si preskocio terapiju, moras to redovno.

http://jugmedia.info/wp-content/uploads/2011/12/lekovi-480x313.jpg

:: Sa time sto sam napisao bi se slozio svako kome je stalo sta kupuje i ko bira najbolje sto ponudi Intel i ostali proizvodjaci hardwara. A tvoje pitanje je lupetanje cisto onako koje nema veze ni sa cime. Ovo sto sam rekao je istina ma kako ti reagovao na to
ENVIDIA ... 08.09.2013. 14:05 #512811

Cekaj Sky kako ti je riknula Rampage 4 Extreme.
Jel davala neke znake pre toga da ce da rikne ili samo odjedanput.
Dobro je da su ti zamenili i da se desilo sada, za 2 godine slusajuci sta pricaju ljudi mogli su da ti daju AMD plocu od GIGABYTA, Kao pa Performanse kupujes, izasao je AMD sa 14 jezgra... Pa sta cu ja sa 3930K, -A pa to nas ne zanima, mi ti nudimo performanse.
AMD Performanse.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs