To cemo videti ovde R9 290X vs EVGA GTX780 Classified. Obracun kod OK korala. Radeon razvijan 18 meseci sada izasao protiv cipa starog 12 meseci iz NVIDIA. Spremicu sve testove, 3DMark 11, 3D Mark novi, Heaven, Catzilla, benchmark za igrice...pa da vidimo...
Shvatite zelembaci su nervozni pricali su pre mesec dana da ce GTX780 da oduva hawaii chip spominjali su cak 30% hahahahha R9 290X jaca od titana za 400$ manje - ovo se ne moze opisati ne moze se nazvati nikako nego DOMINACIJAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Nije mi jasno sto sad ne vrte price da ce GK110 biti jaci od havaja nije mi jasno, nije :D DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
@Goldi Jesi spremio rakiju ? Ako nisi da ti posaljem ja jedno 2 litre domace da se olesis kao covek kad Hawajac izadje.. Mora pasti slavlje , ipak nije lako pobediti jednog Titan-a , to je uspelo samo Zevsu , Hadu i Posejdonu :)))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII on the way/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.