Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Smradovi ili ne, prosudite sami... Sa 8% na 20%! :)
STRANA 2 OD 4  
nisavici Re: Hahahahahahaha 10.10.2013. 16:16 #519633

status: user
broj poruka: 908
Lovci u mutnom,zamutili malo vodu da ljudi koji se dvoume odmah i kupe ili ce od sutra da skoce cene

Bravo Betmene istinski borac za pravdu

Pozzz

:: Odmah su sklonili taj info sa FB
::
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Ne smetaju vam STOTINE HILJADA opštinarsko/administrativnih pacova koji primaju platu od države? 10.10.2013. 16:24 #519634

broj poruka: 1886
Onda trpite PDV od 20%, jer njihove plate, koje su u DESETINAMA i STOTINAMA HILJADA DIN. - moraju nekako da se finansiraju.

Pa sledeći put opet čestitajte komšiji ili nekom vašem poznaniku kad taj uspe svoje dete ili decu da zaposli na državnom/opštinarskom poslu... Još jedan reketaš/parazit će vam biti na grbači. Imate razloga da mu čestitate.

Blueberry Re: Re: @Borovnica 10.10.2013. 16:25 #519635

broj poruka: 1272
Ukidas mi elementarno pravo da se zalim na ono sto ocigledno ne valja? Argumentacijom da nisam izasao na izbore? To znaci po primitivnoj logici mozda da sam sam sebi uskratio pravo na misljenje?A da to mozda nema bukvalno znacenje niko od navedenih/ponudjenih?Mozda me onda treba i fizicki ukinuti sa birackog spiska da bi pravda bila zadovoljena?

Nisam znao da je izrazavanje nezadovoljstva i kukanje isto...Pribelezicu to

A ovde je svaka konstruktivna tema obesmisljena guranjem prsta u oko pojedincu...

Mozda bi trebalo da onda podrzim ovakav potez, posto je to odlika malobrojne vecine koja terorise manjinu, da bih se, toboze, nasao u drustvu `pobednika`...

:: Ako nisi glasao onda nemas prava ni da kukas..
:: Volim koji pljuju DOS ,DSS DS SNS i ostale a ne izlaze na izbore a prvi su da pljuju..
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: Bas tako, ne glasam od svoje 18-e godine
:: :: jer nemam za koga da glasam,
:: :: a isti nam se likovi vrte koliko ja vidim vec 20 godina,
:: :: samo menjaju boje i nazive..
:: ::
:: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: :: Cooler:TitanVanesa-
:: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: :: MBO:Asus M5A9
:: :: Case:CM Storm Enforce
:: :: PSU:Chieftec 650w a8
:: :: Mouse:Mx 51
:: :: Screen: Dell
Dexter013 @PhatPhuck 10.10.2013. 16:25 #519636

broj poruka: 17098
Kako i gde si ti zakljucio da ovde ljudima
takva situacija o kojoj ti pricas i takvi likovi ne idu na penis i zivce?

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck Re: @PhatPhuck 10.10.2013. 16:27 #519637

broj poruka: 1886
Nisi čitao prethodne teme na kojima su BRANILI to zapošljavanje, i napadali mene u fazonu `šta se ti buniš` (`što meni mama/tata/deka/seka radi za državu`)

:: Kako i gde si ti zakljucio da ovde ljudima
:: takva situacija o kojoj ti pricas i takvi likovi ne idu na penis i zivce
Dejzan Re: @Dejzan 10.10.2013. 16:30 #519638

broj poruka: 3730

Glasaj za nekog vidi da li ide na bolje ako ne promeni a ovako od 100 % naroda 30 % ne izlazi 20 neodlucno 50 izlazi...
Sto se mene tice uveo bi zakon kao u grckoj oces neces moras na izbore pa lepo ako partija koju si odabrao radi kako treba bude ti drago ako ne opet sve izpocetka.....

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Svi su po meni ista govna, ali apsolutno
:: Inace aj kazi ti meni za koga bi trebao da glasam
solaja777 Re: @Dejzan 10.10.2013. 16:32 #519639

broj poruka: 3278
bog te mlatno, upravo porucih plocu od njih, znaci u pcpractic vece cene od sutra :(

:: Od nove godine bi trebalo, ali eto pc practic ce od sutra
:: jes da to nije zbog pdv-a nego njihove cene,
:: njima u dzep, ne drzavi, ali od nove godine ce samo da ostanu naistom p akoga namagarce da kupi skuplje do nove..
:: Jednom u 100 godina sam nesto kupio tamo,
:: sad necu nikad..
Blueberry Re: Re: @Dejzan 10.10.2013. 16:33 #519640

Kad se uvede taj zakon, tad ces me videti u izbornoj jedinici... osim ako se neko stvarno pojavi da za njega vredi glasati...

edit prethodnog posta,lapsus linguae (ne stize edit od broja postova) - odlika malobrojne vlastodrzacke manjine, koja terorise vecinu...

:: Glasaj za nekog vidi da li ide na bolje ako ne promeni a ovako od 100 % naroda 30 % ne izlazi 20 neodlucno 50 izlazi..
:: Sto se mene tice uveo bi zakon kao u grckoj oces neces moras na izbore pa lepo ako partija koju si odabrao radi kako treba bude ti drago ako ne opet sve izpocetka....
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
:: :: Svi su po meni ista govna, ali apsolutno
:: :: Inace aj kazi ti meni za koga bi trebao da glasam
:: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: :: Cooler:TitanVanesa-
:: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: :: MBO:Asus M5A9
:: :: Case:CM Storm Enforce
:: :: PSU:Chieftec 650w a8
:: :: Mouse:Mx 51
:: :: Screen: Dell
Dexter013 @Dejzan 10.10.2013. 16:56 #519644

Izadjem ja druze i preskrabam listic svaki put, cisto da obavim svoju duznost, i da ne mogu da ukradu moj glas.

A kako da glasam za nekoga kad su svi govna i to ista,
da biram manje od dva zla, ne hvala, necu nijedno...

Za koga ti glasas inace?

:: Glasaj za nekog vidi da li ide na bolje ako ne promeni a ovako od 100 % naroda 30 % ne izlazi 20 neodlucno 50 izlazi..
:: Sto se mene tice uveo bi zakon kao u grckoj oces neces moras na izbore pa lepo ako partija koju si odabrao radi kako treba bude ti drago ako ne opet sve izpocetka.....::
Blueberry Barem zasad su svi isti. 10.10.2013. 17:00 #519646

Za koga god glasas, svi preslikani, svi imaju iste metode...

I ono najcrnje, sve gori dolaze...

Glasove ce svejedno pokrasti, ako to zele, bili mi prisutni ili ne.

A sto se tice IT sektora, narode, evo nam prilike da zaboravimo afinitete, svadje , rasprave, ruzne stvari i da se svi druzimo. Dok god i carinu sa svim dazbinama ne povecaju na 50%, mozemo da se grupno organizujemo, izdelimo troskove, i odemo u neki soping onoga sto nam treba van granica ove zemlje. A monopolisti u sprezi sa ministarstvom finansija nek cekaju kupce...
Dejzan Re: @Dejzan 10.10.2013. 17:06 #519647

Ja sam izlazio na izbore od 2004 ....
Uvek sam glasao za DS iz eto neke navike ...
2008 sam dobio takvu samarcinu kad su usli u koaliciju sa SPS nesto sto je umalo unistilo Srbiju na vlasti... Aj sa mutavim (DSS) sto su vladali nego sa DS-om koji se grcevito borio protiv njih..... E sad taj isti SPS opet na vlasti znaci od 2006 do sad SPS u vlasti....
Po meni je trebalo primeniti Ceski scenario posle 5 oktobra lepo svi koji su se bavaili politikom i bili na vlasti zabrana bavljenjem iste 50 godina.... Mladi da dodju opozicija da proba i nesto bi bilo ovako.....
Ja sam isto razocaran kao i 99% ljudi ali ja barem imam razlog.... oni koji nisu glasali a kenjaju na bivsu ,sadasnju,buducu vladu nemaju prava......

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Izadjem ja druze i preskrabam listic svaki put, cisto da obavim svoju duznost, i da ne mogu da ukradu moj glas
:: A kako da glasam za nekoga kad su svi govna i to ista,
:: da biram manje od dva zla, ne hvala, necu nijedno..
:: Za koga ti glasas inace
:: :: Glasaj za nekog vidi da li ide na bolje ako ne promeni a ovako od 100 % naroda 30 % ne izlazi 20 neodlucno 50 izlazi..
:: :: Sto se mene tice uveo bi zakon kao u grckoj oces neces moras na izbore pa lepo ako partija koju si odabrao radi kako treba bude ti drago ako ne opet sve izpocetka.....::
Dexter013 @Dejzan 10.10.2013. 17:08 #519648

Ne vidim razliku izmedju DS DSS SPS pa i ostalih, nikad je nisam ni video.
Lopovi , korumpirani, neradnici, nesposobni i jos mnogo toga...

Zasto bi ikome dao svoj glas kad ga ne zasluzuje?

Nasoj drzavi trebaju ekonomisti sturcnjaci inzinjeri koje ne interesuje politika, umesto njih te funkcije dele izmedju sebe politicari umesto da se bave samo time, politikom...

ZooLoo ... 10.10.2013. 17:25 #519650

broj poruka: 3975
Dotakli ste se politke, nece da valja.. Ode tema u q...

Blueberry Re: ... 10.10.2013. 17:31 #519651

A jbg, uslovi su takvi. Niko nema nista licno ni protiv koga , samo sve to iritira, nezadovoljstvo je veliko. Sta da radimo...

Nas IT sektor je vise puta bio na reanimaciji, a sada ga skidaju sa aparata...

:: Dotakli ste se politke, nece da valja.. Ode tema u q..
Dejzan Re: @Dejzan 10.10.2013. 18:12 #519659

Jbg nazalost kad se pogleda ispada tako mada ne bas ....
Kako god ko god da dodje na vlast bio je na vlasti a to je problem....

:: Ne vidim razliku izmedju DS DSS SPS pa i ostalih, nikad je nisam ni video
:: Lopovi , korumpirani, neradnici, nesposobni i jos mnogo toga..
:: Zasto bi ikome dao svoj glas kad ga ne zasluzuje
:: Nasoj drzavi trebaju ekonomisti sturcnjaci inzinjeri koje ne interesuje politika, umesto njih te funkcije dele izmedju sebe politicari umesto da se bave samo time, politikom..
vuk125 JA imam predlog za resenje 10.10.2013. 18:55 #519671

broj poruka: 2929
Smeniti poltrone u vojinom i policijskom vrhu, nakon toga proglasiti vanredno stanje uzemlji, likvidirati krriminalce. Zapleniti svu imovinu tajkuna a njih pozatvarati eventualno fizicku ukloniti ukoliko predstavljau dalju pretnju.
Smeniti sve politicare sa sadasnjih funkcija neke eliministat,i one koji za koje postoji sumnja da su placenici obavestajnih stranih sluzbii, zabraniti i fizicki ukloniti lidere LGBT populacije cija je misija unistavanje porodice. progalsiti bankrot zemlje, zavesti vojnu diktaturu. Kada se slegne parasina za neko veoma kratkovreme od 1god raspisati izbore.
Ja ne vidim drugo resenje ove sitaucije.

Ovako samo sjase kurta i uzjase murta.

Blueberry Re: JA imam predlog za resenje 10.10.2013. 19:04 #519674

Vojsku nemamo... osim kada treba otudjiti imovinu koja je data/poklonjena drugome...i kada treba otpustiti momke koji su krvarili za nju (podrazumeva se i za drzavu) i zavrsili u bolnici, pa da ne bi nedajboze platili koji dinar odstete.Naravno, cim se razbolis,ako si ugovorac, otkaz momentalni se podrazumeva, doci ce drugi, a zanemocali covek - na ulicu, naravno...

A za sve ostalo, 7. dana bi atentat stigao inicijatora ovakvih promena, koje mozda jesu kakvo-takvo resenje...

edit: Pod optuzbom ponovnog krsenja ljudskih prava, verovatno bi nas opet bombardovali, i otkinuli jos koji komad teritorije za sopstvene potrebe...

:: Smeniti poltrone u vojinom i policijskom vrhu, nakon toga proglasiti vanredno stanje uzemlji, likvidirati krriminalce. Zapleniti svu imovinu tajkuna a njih pozatvarati eventualno fizicku ukloniti ukoliko predstavljau dalju pretnju
:: Smeniti sve politicare sa sadasnjih funkcija neke eliministati one koji za kjojih postoji sumnja da su placenisi obavestajnih stranih sluzbii, zabraniti i fizicku ukloniti lidere LGBT populacije cija je misija unistavanje poreodice. progalsiti bankrot zemlje, zavesti vojnu diktaturu. Kada se slegne parasina za nbeko veoma kratkovreme os 1god raspisati izbore
:: Ja ne vidim drugo resenje ove sitaucije
:: Ovako samo sjase kurta i uzjase murta
maxxio ... 10.10.2013. 19:07 #519676

broj poruka: 665

Smeniti narod!

vuk125 Re: Re: JA imam predlog za resenje 10.10.2013. 19:18 #519679

ono vojske koliko treba da ima za te stvari ima.

Za bombardoivanje ima resenje.

:: Vojsku nemamo... osim kada treba otudjiti imovinu koja je data/poklonjena drugome...i kada treba otpustiti momke koji su krvarili za nju (podrazumeva se i za drzavu) i zavrsili u bolnici, pa da ne bi nedajboze platili koji dinar odstete.Naravno, cim se razbolis,ako si ugovorac, otkaz momentalni se podrazumeva, doci ce drugi, a zanemocali covek - na ulicu, naravno..
:: A za sve ostalo, 7. dana bi atentat stigao inicijatora ovakvih promena, koje mozda jesu kakvo-takvo resenje..
:: edit: Pod optuzbom ponovnog krsenja ljudskih prava, verovatno bi nas opet bombardovali, i otkinuli jos koji komad teritorije za sopstvene potrebe..
:: :: Smeniti poltrone u vojinom i policijskom vrhu, nakon toga proglasiti vanredno stanje uzemlji, likvidirati krriminalce. Zapleniti svu imovinu tajkuna a njih pozatvarati eventualno fizicku ukloniti ukoliko predstavljau dalju pretnju
:: :: Smeniti sve politicare sa sadasnjih funkcija neke eliministati one koji za kjojih postoji sumnja da su placenisi obavestajnih stranih sluzbii, zabraniti i fizicku ukloniti lidere LGBT populacije cija je misija unistavanje poreodice. progalsiti bankrot zemlje, zavesti vojnu diktaturu. Kada se slegne parasina za nbeko veoma kratkovreme os 1god raspisati izbore
:: :: Ja ne vidim drugo resenje ove sitaucije
:: :: Ovako samo sjase kurta i uzjase murta
matz re 10.10.2013. 19:25 #519682

broj poruka: 801

ne brinite ,kad pocnemo da proizvodimo kompjutere pdv-a nece onda ni biti :D

E011 Re: JA imam predlog za resenje 10.10.2013. 21:42 #519706

broj poruka: 13
Jedino resenje je Azil. Licno me bas briga, sto vam se gore desava ja sam srecniji.
A sto se tice spasa ne postoji sem streljanje 200 politcara i dogovora sa Svajcarskom, Nemackom, Holandijom, Svedskom kako da organizujemo zemlji.
Osim toga nema spasa, dakle nema ga uopste jel se to nece desiti i onda naci azil.
Kazati da te proganjaju, pljuvati drzavu dok ne pocnu da te jure da te ubiju, onda se javiti i reci da se ne slazes sa politikom gresne zemlje i politicara cije grehe osecas na svojim rukama, da zbog slobode govora te jure da te ubiju i da ti treba zastita na divnom Jadranu. 6 meseci ces da budes u prljavom, da jedes grozne stvari sto budes losije pricao o ovoj zemlji brze ces isplivati a onda spaliti sve sto te podseca na zemlju koja je dozvolila ovakve ljude, pogledajte vi njegovu sliku, tog coveka, kao pacov, kao onaj iz gospodara prstenova, tacnije namerno je uhvacen u takvoj pozi da bi ga vise ljudi mrzelo i da bi izazvao mrznju kod naroda koji nista ne moze da promeni.
Vi pitate zasto su Siptari ratovali i trazili odcepljenje, zato sto su trepeli ovo sto trpite vi i jos gore, a ponos nacije njihove to ne dozvoljava i misle da kada oni budu vladali pacovi kao ovaj sto je na slici nece raditi takve stvari zato su ustali na oruzije i zato ce oni isplivati brze nego mi. Ne postoji sansa shvatite da opstanemo sem da budemo vecita Palestina ako ne pobijemo sve politicare koji su bili ili pokusali da budu na vlasti. Koja vojna diktatura sta ti pricas, pa znas li sta znaci to. Kada je vojska umela da vodi narod, ona gleda samo sebe, to je takav sistem, to je neizvodljivo i dokazano 100 puta da je neizvodljivo, pomrlo bi 10% stanovnistva dok ne bi izazvali neki haos u regionu i okupaciju. Brzo bi se nasao tu neki kao bivsi komandat zandarmerije koji bi nas uvukao u rat sa nekim koji bi poslao diviziju koja jos nema ordenje da nas slisti, klince od 17 god. Koji bi nas ubijali i sa zemlje dok ih i ne vidimo a ne samo sa vazduha. Non stop u ratovima, non stop u obukama na svim zivim terenima, unistili bi nas kao beba zvecku, samo to znaju neki a ne onaj glupak koji bi nas uvukao u propast. Ako on cita knjige iz istorije i zudi da pogine ja zudim da pijem kafu na Splitskoj rivi ujutru i citam novine i gledam Hrvatice u sortcevima. Zato u svoju situaciju ja izloziti u katolickoj crkvi, da ako imaa boga me spasavaju. Makar pola plate njima ostavljao kao dobrotvorni prilog. Jel necu vise da gledam i citam o ovakvim pacovima kakava je na ovoj slici.
Umesto da su pomogli razvijanje naroda i obrazovanje oni ga zatiru, shvatite Slobodan Milosevic je na vlasti samo to i ne znate.
A ovi koji podrzavaju Rusiju da li su se nekada zapitali da li Rusija voli vise nas nego Ukrajinu i Kazahstan. naravno da ne, pa pogledajte kako zive njihovih prijatelji. Pogledajte samo. Hocete da budete siromasna verzija Kazahstana, Vijetnam ili cete da dozvoliti da vas Evropa napravi kao Sloveniju. Koji strani spijuni, pa vi bi sve koji bi pokusali da naprave ovu zemlju kao Sloveniju a ne Kazahstan proglasili za spijune i streljali, pa nije niko kriv,sama zemlja trci u jamu.
Mislite na vasu decu, nemojte da zive u kavezu, omogucite im da odu, da osete sveta.
Nemojte im pricati kako je verujte ja kada god sam otisao negde negativan ambijent kada se ulazi u Batrovce je neopisiv. Pogotovu za one koji znaju za grehe post komunistickih i socijalistickih generacija. Znate kako kazu nije samo kriv onaj koji je radio pogresno nego i ko nije preduzeo nista, ko je gledao i cutao, tolerisao.
Tacnije ne bi mogli da streljate spijune jel ova zemlja nema ni moc ni snagu da strelja spijuna CIA, nego bi morala da ga preda i cuti.

:: Smeniti poltrone u vojinom i policijskom vrhu, nakon toga proglasiti vanredno stanje uzemlji, likvidirati krriminalce. Zapleniti svu imovinu tajkuna a njih pozatvarati eventualno fizicku ukloniti ukoliko predstavljau dalju pretnju
:: Smeniti sve politicare sa sadasnjih funkcija neke eliministat,i one koji za koje postoji sumnja da su placenici obavestajnih stranih sluzbii, zabraniti i fizicki ukloniti lidere LGBT populacije cija je misija unistavanje porodice. progalsiti bankrot zemlje, zavesti vojnu diktaturu. Kada se slegne parasina za neko veoma kratkovreme od 1god raspisati izbore
:: Ja ne vidim drugo resenje ove sitaucije
:: Ovako samo sjase kurta i uzjase murta
matz re 10.10.2013. 22:14 #519712

broj poruka: 801
E011 zapitaj se prvo koliko ljudi u Srbiji koristi kompjuter za rad ? pdv bi trebao da bude i 50% zahvaljujuci tebi i slicnima koji mrse muda sa OC i poziraju uz brendove ,one uvozne od kojih drzava nema koristi pa se jos pozivas na Nemacku ,Svedsku koje su tehnoloski uvek bile ispred Srbije i tamo vecina ne koristi taj PC za klokovanje.Korisni ste za privredu kao oni fanboy-evi Star Wars-a u SAD koji daju hiljade dolara za neke figurice.Mi ,kao sto neko rece ovde, ne umemo ni prost digitron da proizvedemo.
Jos 20 godina ce po domacim firmama personalni kompjuter da bude `plajvez` i sveska,a ono u cemu smo nekada bili medju najboljima pa i za vreme Milosevica radice kinezi koji ne znaju da klokuju.
vuk125 Re: re 11.10.2013. 00:01 #519725

Ovo sto si napisao nema logike.
To za sta neko koristi kompjuter nije uopste ni bitno. TO bi isto bilo kao kada bi se bavili za sta neko koristi svesku i olovku. Neko sara po njoj a neko pise veoma oizbiljne stvari, pa sta? Treba li i sveske oporezovati toliko da ne moze niko da ih kupi?
Racunar je alat modernog doba a Srbija je kompjuterski nepismena zemlja kao sto je moralno nepismena i vrrednosno nepismena.
Tih 50% PDV-a bi bila super zamisao da se taj PDV korisiti u bilo kom vidu napredka zemlje, da se ulaze u nauku zdravstvo i td. I naravno da je stanovnostvo dovoljno platezno sposobno da palcca taj porez. Medjutim najveci deo tih para tj para iz drzavne kase koja se puni i PDV-om, zavrsava na privante racune ljudi sa kupovnim diplomama.
To da li neko overklokuje svoj racunar lista net, igra igrice itd nema veze sa pljackanjem gradjana. Internet informacije bi trbelo da budu dostupne svima tj da svako ima mogucnost da nesto sazana putem interneta, to je jedno od osnvnoh ljudskih prava, kao sto je i ucenje iz knjiga. Ja ne vidim nikavu logiku u ovome sto si ti napisao.
Sto se tice mrsenja muda to najvise rade oni koji primaju ogromne plate u onoj skupstini i ccitav svoj vek ne rade nista osim sto nesto seru na tv-u, i svuda gde stignu. Prevashodno neznalice olos i devijantne licnosti.
Onaj ko cacka komp je korisniji nego oni koji uvode ta pravila i zakone koji samo njima odgovaraju.
BArem kliokuju procesor ne trpaju se u guzicu iz dosade ne drogiraju se i ne alkoholisu se, svako ima pravo da odluci kako ce svoje slobodno vreme da provede.
Koja privreda kada su ti koji bi trebalo da uvedi po tebi tih 50% odavno pojeli istu?

:: E011 zapitaj se prvo koliko ljudi u Srbiji koristi kompjuter za rad ? pdv bi trebao da bude i 50% zahvaljujuci tebi i slicnima koji mrse muda sa OC i poziraju uz brendove ,one uvozne od kojih drzava nema koristi pa se jos pozivas na Nemacku ,Svedsku koje su tehnoloski uvek bile ispred Srbije i tamo vecina ne koristi taj PC za klokovanje.Korisni ste za privredu kao oni fanboy-evi Star Wars-a u SAD koji daju hiljade dolara za neke figurice.Mi ,kao sto neko rece ovde, ne umemo ni prost digitron da proizvedemo
:: Jos 20 godina ce po domacim firmama personalni kompjuter da bude `plajvez` i sveska,a ono u cemu smo nekada bili medju najboljima pa i za vreme Milosevica radice kinezi koji ne znaju da klokuju.
vladapsd Re: 11.10.2013. 00:38 #519731

broj poruka: 1016
Secam se 2004. kad je trebalo da uvedu PDV na racunarsku opremu. Lepo su mesec dva pre toga nivelisali cene navise, tako da su tu na marzi lepo zaradili, i onda od januara spustili malo marze tako da je cena sa porezom bila neznatno veca od cene u decembru...
Cini mi se da vec sad polako krecu sa tim scenarijom, da ucare koliko mogu do nove godine, a pritom da `izadju u susret` potencijalnim kupcima i polako ih naviknu na nove cene kako se od januara ne bi frapirali...
A ove `mere stednje` su izmisljanje tople vode i bacanje prasine u oci narodu...
Ni sami neznaju koliko imaju zaposljenih u drzavnom sektoru?!?!
Nije fora da ih prebroje, vec da objave (ako smeju) ko je kada zaposljen, pa da se lepo vidi koliko je njihovih, a koliko su prethodnici zaposlili po partijskoj zasluzi/rodbinskoj vezi i sl...

kepica re 11.10.2013. 00:39 #519733

broj poruka: 202
+10 za vuk125
Ja bi jos gore svi koji imaju veze sa politikom sada a stariji su od 25godina uza ukloniti i zabraniti dok su zivi da se mesaju u bilo kakav vid zakona politike bilo cega slicnog. Ako se buni uza zid kao Hitler i ratatatatatatatatatatata i to je zavrseno ako kojim slucajem neko ostao od stare postave a imao je 25 i koju godinu manje a ima isto razmisljanje odma uza zid i ratatatatatatatatatata i tako sve dok se ne iskorene bubasvabe koje zive na tudj racun i muku

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60425. Broj poslatih odgovora: 647781.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs