Pogledaj vreme kad si postavio temu :) Otišao si da spavaš čim si se uverio da `Nvidija dobro posluje`, pošto ne bi mogao da spavaš da to nisi saznao :) Čim si ustao, opet si se vratio ovde, brže-bolje, da nastaviš da braniš čast i profit Nvidije :)
Koji si ti car, koji psiho, da te nema - izmislio bi te neki crtač stripova :)
`El` i dalje dobro posluje Nvidija? Koliko ste joj šibnuli noćas PayPalom ti i Wlada?
Cim sam ustao ? Pa ako ti ustajes popodne ne znaci da svi ustajemo.. Sto opet znaci da si ti po ceo dan na berzi obzirom da mersi drugima tajminge ..Muahahaa..E jesi glupson kako se samo otvaras..
A vidi da ti kazem nesto , ne cackaj mecku jer ja nisam sashai , ako me nateras da usmerim energiju na tebe sistematski cu te unistivati veruj mi jer sam sposoban za to , sam ces se povuci sa foruma jer neces izdrzati pritisak ...
Nego jel te tatica i dalje mlati ? Jesi sa low kick presao na visoke udarce ? Moras malo da isprobas i to , mozda ti se svidi pa pocnes cacu da mlatis svaki dan ...
Psiho ? Pa znas ti to najbolje , sta ja da ti pricam...
@gilopile
Kokice spremne , samo tetki da odnesem lek :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Otišao da kaki, nije stigao od jutros, jer je seo za komp i došao na sajt čim je otvorio oči. GARANTOVANO je neobrijan, sa bradom starom par dana, i in desperate need of a shower :) Al`, jbg - early bird catches the worm - brže-bolje on došao na forum da vidi dal` neko nije dirnuo u čast (i profit) Nvidije :)
To je ona mudžahedinska posvećenost, kao oni sufi-muslimani, koji su prvi počeli da konzumiraju kafu, to jest, da žvaću bobice/zrna kafe, kako bi mogli da se mole po celu noć :)
:: Auuuu, Sky! Odmori se malo, vrag odneo i nvidiu i AMD :D
Ovaj Debeli je tako providan da nema dalje... Nije mogao da izdrzi da ne ostavi komentar samo zato sto sam rekao da mi je `krivo` sto je Sashai tema izbrisana jer sam hteo da se nasmejem...
Izgleda da ce dobijati i od mene redovno penisiranje , sta da radim ,sam trazi Djavola :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Debeli pa ti imas posao ? Pa to je pohvalno , mozda ce ti to odvuci paznju pa ces biti manje psihotican i potisnuces zelju da mlatis roditelje..
Samo se plasim ako ti dodje nezadovoljni kupac sa nekom reklamacijom , osecam da bi eksplodirao , tvoja reakcija bi bila jednaka retardiranom epilepticaru ili si ti samo obicna curica koja ima ostar jezik na forumu a u stvarnom zivotu nosi pampers.
Pre ce biti da je to ...Ko te ono bese zvao da se nadjete pa nisi smeo ? Ne secam se tacno , podseti me ...
Au covece, pa ti si sramota za sport , Phat Van Damme a ne sme da izadje na crtu ... Idi bre begaj covece ...
Zmaj od Zvezdaru hahahaha , kako te je covek samo provalio , mada da znas u komsiluku smo , ko zna mozda ti i ja zakucam na vrata a onda...
dok me ne banuju posto sam poslao Adminima mail za isti
Izvinjavam se mr presidente,nikada nisam ni sumljao da ste vi neprikosnoveni vladar pcb,makar onako masonski,iz prikrajka,sa sve novim vestima sa google-a o najnovijim dostignucima nvidie,superioerne tehnologije
AMD FX 8320 ASUS M5A97 R.2.0 MSI GTX 770 Gaming OC CM 690 CTG-650C 2x4 gb Kingston 1600 mhz wd blue 500 gb
Јанаћко. Ако се доволјно будеш трудио, можда ће те председник ротари клуба одиковати жељезним крижом, ил` те произведе у витеза... Змаја од Звездару, рецимо... А да, на то не можеш да претендујеш. Узурпирано је...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647684. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.