Da bi neko imao kompleks nize vrednosti mora da ima odredjeni nivo inteligencije i samosvesti, kao i predstave o spoljnom svetu uopste na osnovu cega bi zakljucio da je inferioran u odnosu na ljude koji ga okruzuju...ja ovde ne uocavam ni naznake polazne osnove za tako nesto...
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 Ti DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cu
:: Da bi neko imao kompleks nize vrednosti mora da ima odredjeni nivo inteligencije i samosvesti, kao i predstave o spoljnom svetu uopste na osnovu cega bi zakljucio da je inferioran u odnosu na ljude koji ga okruzuju...ja ovde ne uocavam ni naznake polazne osnove za tako nesto.. :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
ROGONJA nemoj da se srdis znam ja da Bikove drze u stalama sa puno miseva, zohara brabonjaka izdrzi moras... kako ti je tako je :D Udaras puno glavom otimas se pa ti malo mozak pomucen. DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: Ti stvarno imaš gadne mentalne probleme kad ne možeš ni prosto proširenu rečenicu da sastaviš. Pucaju te kompleksi niže vrednosti.. :: :: :: :: hahhaha :: :: Rogonja hahhaha :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: :: :: Tema ti je maligna u startu kad si je ti sam postavio, nemoj da se čudiš ništa... šta će drugo dežurni trol da postavi sem da izadje ispod mosta izlaje se i vrati nazad :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: je sjebo temu u startu jos ovaj Skyfrajer poceo da sere i ode sve u kurac krasni : :: :: :: :: DAUM=TRAUM=CRVENO=BI :: :: :: :: :: :: :: ::
Apsolutno se slažem, pogrešio sam kompletno. Na osnovu njegovih neartikulisanih rečenica ne može se doći do zaključka da postoji i najmanji trag inteligencije. Prvo je tu bio Sale, pa Wlada, sad je goVnjavac dvorska luda na forumu...
:: Da bi neko imao kompleks nize vrednosti mora da ima odredjeni nivo inteligencije i samosvesti, kao i predstave o spoljnom svetu uopste na osnovu cega bi zakljucio da je inferioran u odnosu na ljude koji ga okruzuju...ja ovde ne uocavam ni naznake polazne osnove za tako nesto.. :: :: :: I5 4670+CM 212Evo/Asus H87-pro/Asus GTX760 DirectCU II/4x2GB Kingston HyperX 1600MHz/120GB Kingston V300 + WD black 750GB + 1.5Tb ext/OCZ 600W ModXtream PRO/Chieftec LCX-03/Dell U2311H/Altec Lansing 4100/Xonar D :: ::
Moj sine nemoj da vredjas TATU, kad sam te pravio bolje bi bilo da sam ga izdrko negde za banderu hahhahahhaha Kakvog sam imbecila napravio ccc DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: Resio sam da dam predlog da se u SI sistem ubaci jedinica za glupost :: :: :: 1 Gonjava :: :: Skala bi isla od 0-100 :: :: :: :: ::
stvarno je tuzno gledati kako ljudi odgovaraju psihopatama na provokacije i onda se tema razvuce i nakupi se svasta i onda svi uzmemo i kukamo kako je berza jedno mesto gde se skupljaju osobe koje su fijuknule.
Kontam da je zanimljivo nastavljati se do beskonacnosti ali to vam se na kraju svodi na isto kao para olimpijada, i da pobedite u raspravi ostajete retardirani tako da aj leba vam vi kojima je ostalo malo mozga ili ako neko tek pocinje sa narkoticima ili raznim sranjima, organizujte se malo ignorisite glupave teme i prozivke i uvrede pa ne spustajte se na taj nivo jebem mu mater vise pricamo o tome stalno necemo odgovarati (davno bese za evga ignorisacemo grupno) i ulaskom u raspravu sa njim smo se nacitali svega i svacega.
Etiketira se npr nick gonjavac i ne otvaraju se njegove teme uopste i to je to.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647685. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.