:: bezveze je svaki put cackati po telefonu ne bih li video propustenu poruku/poziv(tel. nije uvek sa mnom), a kad telefon nosim vidljivost sata je veoma vazna-bar meni.. ::
:: Ma valja te.efon je stvarno odradjen fenomenalno :: Ali meni je totalno debilno da ja ne znam imam li propauten poziv ili ne dok ne ukljuim ekran. Ova prostacka stavr je praktcna. znaci kada zlim da vidim da li me neko zove ja moram da radi double tap i palim ekran. Nema nista sto bi mi uazalo da li me je neko zvao ili nije. Pa ovo je skroz glupo, ne mogu da verujem da su taakvi kreteni
E sad ste me bacili u bedak. Do sada o ovome nisam mnogo razmisljao ali jeste nenormalno glupo. Ta diodica bi bas bila od koristi .
Prica za vreme je potpuno nebitna - za to se valjda koristi rucni sat...
:: ako nadjes vremena okaci koju fotografiju (dnevno/nocnu) uradjenu sa 930-tko :
Inace, sve su preko 5MB, a to je max velicina na vecini image hosting sajtova pa je radio auto-resize. `Normalne` nemam pa nemoj ni da mi trazis (u stavri, imam, al` necu na forumu da kacim svoje drugare). Jedva sam iscupao par komada bez ljudi u nemogucim situacijama =].
:: + :: :: za 400evra ne mogu ni ja da progutam, u zurbi nisam, jos me verno sluzi N8, definitivno odlazem kupovinu do sledece lumie-(940 ili neka druga) nadam se da ce biti ok ?. ::
Podrzavam . I ja sam razmisljao da li da cekam al` bilo bi to predugo... I ako realno nije bilo potrebe za upgrade (licno primetim razliku u fluidnosti i brzini rada, ali neko ko nije koristio prethodnu generaciju to nikada ne bi provalio), kupio sam ga zbog bolje kamere. Mnogo mi vise znaci pristojna kamera, nego neka diodica i Glance pa je to bilo presudno. Sada nemam nikakve potrebe da nosim odvojen aparat za fotkanje, koji ionako nikad nije pri ruci kad coveku zatreba. Doduse, smesan je u odnosu na 1020, al` taj telefon je predebeo za moj ukus.
Sto se tice Nexus 5, kolega je bas pre neki dan imao problem sa istim - morao je da radi hard-reset posto mu je kamera cesto bagovala. Radi, radi, pa prestane i nece ponovo pre restarta uredjaja... Verujem da je sam zeznuo stvar nekom aplikacijom posto vidim se niko drugi ne zali, a i sve savrseno radi posle hard-reset-a.
Stigao n5 u 32GB izvedbi. Nudim sada update na 5.0 ne mogu nikako to da iskljucim Posle ovoga sto ovde napisaste ne znam da li da radim upate ili ne?
:: Ja sam zadovoljan sa N5, imam ga od januara :: :: Nije mi se desilo da se zabagovao, da moram da ga resetujem i sl. Desi da zabaguje loše napisana aplikacija, ali je ubiješ iz task manager-a, ali mi se nikad nije desilo da zabaguje OS, tj. telefon :: :: Uptime mi bude i preko 30 dana. Jedini kad je bio gašen je kada mi se par puta desilo da ga po dva dana ne punim pa ostanem treći dan bez baterije ili kada sam ga gasio dok sam bio na moru (tu mi je službena kartica pa da me ne gnjave : :: :: Za muziku ga iskreno ne koristim, uglavnom imam uvek kvalitetnije izvore zvuka nego što je telefon. Kući imam ovo u potpisu, na poslu laptop sa Beats audio i stare Sennheiser sluške, a za ostale prilike uglavnom koristim tablet. Za 10 meseci koliko ga imam veruj mi da sam sada kada si ti pitao prvi put priključio slušalice, čisto da čujem jel rade : :: :: Fotografije su pristojne, kvalitet je OK, ima dobar makro i fino fokusira blizu što mi znači pošto često njime slikam oznake na čipovima i sl. Autofokus mu nije baš najbrži. Okarakterisao bi mu kameru kao višu srednju klasu, ima flagship-ova sa daleko boljim kamerama, mada N5 u svom cenovnom rangu je više nego OK :: :: Mada i njega ne koristim za porodične fotografije i sl. skoro uvek nosimo fotoaparat/e kad negde idemo, folder sa porodičnim slikama i filmovima je narastao na skoro 300GB. Telefon za slikanje koristim samo u nuždi, ali preferiram da koristim pravi fotoaparat kad god mogu :: :: Inače za LED notifikacije ti je N5 super, imaš multicolor LED pa podešavaj koja će boja biti za koji tip notifikacije koliko ti je volja. Odmah razlikuješ da li je bio propušten poziv ili neka glupa notifikacija sa FB na koju ne moraš da reaguješ i sl :: :: Za one koji kukaju na novi Android, kupovina Nexus uređaja znači da uvek imate najnoviju verziju Androida - kao i sve što to povlači sa sobom. Prvi su koji moraju da se prilagode promenama, bile dobre ili loše. Ponekad moraju i da istpe poneki bug koji bude sa major update-ima (mada se Nexus-i najbrže patch-uju i sređuju). Mnogi programeri su prilično lenji, aplikacije prilagode novom OS-u tek kad korisnici krenu da kukaju i da im spuštaju ocene na GP. Ali to je sve stvar izbora, uvek možeš da sačekaš sa update-om dok se stvari ne stabilizuju :: :: Ja do sada nisam video stabilniji Android uređaj od N5, makar je takvo moje iskustvo. Videćemo kako će se pokazati Lollipop na duže staze, ali za sada nemam problema :: :: :: :: :: JA sa m se nameracio na nexus 5, posto mislim da cu odustati od lumie 930 :: :: Ima sve ali proste stvari prakticne koje ja korisitim nema :: :: Zanima me kakva je repodukcija muzike i kakve su kamere jel su pristojne :: :: 32Gb verziju bi uze ::
Ako ti radi lepo telefon, nemas potrebe da rizikujes, tvoja volja. Ne koristim Android tako da nisam upucen kakve benificije dobijas update-om, ako je nesto nebitno i tebi nepotrebno, ja ne bih update-ovao, bar ne za sada.
Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I30 Gigabyte G.1 Sniper B5 Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mhz Seagate Baracuda 1Tb Seasonic G550 550W Gold Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Window Dell P2414H...
pa ne bih ja ne iskace onaj tupavi popup non stop g9ovori kakao iam update a nemas mogucnost da iskljucis
:: Ako ti radi lepo telefon, nemas potrebe da rizikujes, tvoja volja. Ne koristim Android tako da nisam upucen kakve benificije dobijas update-om, ako je nesto nebitno i tebi nepotrebno, ja ne bih update-ovao, bar ne za sada :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: Dell P2414H.. :: ::
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: pa ne bih ja ne iskace onaj tupavi popu :: non stop g9ovori kakao iam update :: a nemas mogucnost da iskljuci :: :: :: :: Ako ti radi lepo telefon, nemas potrebe da rizikujes, tvoja volja. Ne koristim Android tako da nisam upucen kakve benificije dobijas update-om, ako je nesto nebitno i tebi nepotrebno, ja ne bih update-ovao, bar ne za sada :: :: :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: :: Gigabyte G.1 Sniper B :: :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: :: Seagate Baracuda 1T :: :: Seasonic G550 550W Gol :: :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: :: Dell P2414H.. :: :: :: ::
Uradio sam vec deluje ok uradio hr. Za sada ne vidm nista neobicno, interesantan je.
:: Odradi slobodno update sve radi kako treba :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: pa ne bih ja ne iskace onaj tupavi popu :: :: non stop g9ovori kakao iam update :: :: a nemas mogucnost da iskljuci :: :: :: :: :: :: :: Ako ti radi lepo telefon, nemas potrebe da rizikujes, tvoja volja. Ne koristim Android tako da nisam upucen kakve benificije dobijas update-om, ako je nesto nebitno i tebi nepotrebno, ja ne bih update-ovao, bar ne za sada :: :: :: :: :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: :: :: Gigabyte G.1 Sniper B :: :: :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: :: :: Seagate Baracuda 1T :: :: :: Seasonic G550 550W Gol :: :: :: Fractal Design Define R4 Black Pearl with Side Windo :: :: :: Dell P2414H.. :: :: :: :: :: ::
malo furaju taj flat fazon kao windows 8.1 . Sto se vizuelnog tice meni je najlepsi wp8.1 9.0 ce biti jos lepsi ali sa odusato od tog sistema. NIsam mogao da ndjem adekvatan tel. Ucinilo mi se da je to noki 930 ali nije. Ima ogromnu manu i pored te perfekcije.
:: Ma ok je ali vizuelno meni se ne svidja nikako :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: ::
Ja sam prosto izludeo apsurdom koji je više od godinu dana jeo moje živce a zove se problem sa push notifikacijama na Windows Phone, pa sam rešio da se vratim na Android. Uzeo sam moto g 8gb baš zbog stock KK i zbog cene telefona koja je smešna. Sledeće nedelje izlazi Ota za moj tel pa ću ga isprobati. Iskreno se nadam da nece da shebu nešto.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Pozdrav svima ja sam sinoc uradila update android 5 na nexus 4 i tel mi poludeo ne radi mi nijedna aplikacija samo sms i pozivi na ekranu mi stoji storage space running out a imam preko 8 Gb prazno kako se moze vratiti tel na KK? Molim hitno za pomoc Hvala
Ajde prvo uradi hard reset telefona. I uradi update na 5.0.1 ako ti ponudi. I opet HR. Instalraj programe ponovo jedn po jedan nakon HR. Ne bi trebalo da imas problema. Miozes ti da vratis stari andorid ali nema porebe samo ti uradi HR.
:: Pozdrav svim :: ja sam sinoc uradila update android 5 na nexus 4 i tel mi polude :: ne radi mi nijedna aplikacij :: samo sms i poziv :: na ekranu mi stoji storage space running out a imam preko 8 Gb prazn :: kako se moze vratiti tel na KK :: Molim hitno za pomo :: Hval :: :: :: ::
OBAVEZNO URADI BACKUP svih slika i ostalih podataka sa telefona (na računar, cloud ...) pre nego što uradiš bilo šta od ova dva - factory reset ili vraćanje factory image-a uništava sve podatke na telefonu.
:: Pozdrav svim :: ja sam sinoc uradila update android 5 na nexus 4 i tel mi polude :: ne radi mi nijedna aplikacij :: samo sms i poziv :: na ekranu mi stoji storage space running out a imam preko 8 Gb prazn :: kako se moze vratiti tel na KK :: Molim hitno za pomo :: Hval :: :: :: ::
Odradi factory reset iz bootloadera jednostavno...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.