Sve se da resiti, pre ulaska AMD karticu ostavi ispred vrata. Doduse postao si mi sve sumnjiviji. Kao da si double agent. Morace ipak da radi pretres, mozda imas neki AMD privezak ili nesto slicno :)
@Bobi
PReverzan si bre a i uopste nisi moderan. Zejtin je zakon. Evo nek ti kaze Kutija kako je bilo kad smo pravili palacinke :D Bas je uzivao :D
Sto se tice seksa pitaj Mirka Kodica za bilo kakav savet. Kazu da nema pevaljke da je nije... ebi ga, da si se upisao ovde http://www.dodaj.rs/f/H/wN/2z0BGesU/3911ba-harmonika.jpg, ne bi zvao Kutaliona, nego bi ti bilo seksa preko glave. Ali si propao kao armonikas, i sta da radis... Botujes po forumima za Nvidiju.
:: PReverzan si bre a i uopste nisi moderan. Zejtin je zakon. Evo nek ti kaze Kutija kako je bilo kad smo pravili palacinke :D Bas je uzivao : :: :: :: :: AMD Fixer :: ::
Ti il` se pravis lud il` si nesto smetnuo sa uma. Ja se dobro secam da si rekao da su placinke odlicne i da si uzivao u svakom zalogaju. Takodje smo se slozili da u tiganj treba vise da se metne zejtina jer onda palacinka bude socnija.
E sad na sta si ti mislio ja ne znam. Ovo vec postaje sve cudnije, em sto si crveniji sad malo naginjes i na one tamo, znas na koje mislim :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.