NVIDIA/AMD Market-Share Graph Shows 3 Out of 4 Gamers Own an Nvidia GPU
STRANA 2 OD 2
lord5
...
20.04.2015. 14:03
status: user broj poruka: 51
Realno, sve sto sam radio je bilo smisljeno. Glumio sam psihozu samo da ne bi otisao 3 godine u zatvor. A obezbedio sam se tako da ako pocinim bilo koje krivicno delo, idem u zatvorsku bolnicu, a posto je zatvorska bolnica prepuna onda se svakog popodneva ide u Lazu u Visegradskoj dok sam ujutru i uvece kod kuce. Iskreno nema potrebe da radim bilo sta lose sem prevara a ako me neko nadje i napadne, a sanse su male onda cu se braniti oruzjem i imati pogodnosti da ne idem u pravi zatvor vec samo da popodne provedem u Lazi.
Sanin i demios, citaj njihove postove i to sve kasnije. Adzem nas ovaj adzem sa berze je tu akter a ne javlja se u poslednje vreme uopste na berzi. O tome se radi. E sad sta je konkretno istina ko ce ga znati.
Broj postavljenih tema: 60437. Broj poslatih odgovora: 647782. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.