Imam ja sve epizode Saber Ridera, a vala i Voltrona cuvam. Muzika u Saberu je extra, cak mi i mobilni zvoni tako :)
:: Ja i dalje imam 20-ak epizoda saber ridera na compu xD Jedan od omiljenih crtaca ikad :: Najlozackija pesma: https://www.youtube.com/watch?v=VEDINP97WRI&index=7&list=PL70BC2ADDCA8679E :: :: Mada sve su sjajne, i colt theme je vrhunski :: :: SAMDSUNG!! :: :: Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA :: ::
Saber Rider, Voltron, Robotech, He-Man, Ninja Turtles, setite se i Snorkijevaca.. :) Ma bilo je extra onda biti klinac (cekas crtace nedeljom ujutru, ukljucis 3. kanal, druzenje..), a ne danas (ako nisi na fejsbuku onda nisi ni bitan, na to se svelo druzenje). Nase detinjstvo je mnogo bolje nego danasnjim klincima.. Od danasnje dece prave teletabise..strasno.
Broj postavljenih tema: 60420. Broj poslatih odgovora: 647654. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.