Sta je sa tobom covece...Ko li se sad istripovao?Ja sam samo rekao cinjenicu...Ne znam sto to tebi smeta?Kakve veze ima OC sa generalnim poznavanjem HW-a?Budalastina..U kojoj svakoj recinici?Sad si se sam istripovao a poenta nije bila ta!IOzgleda da tebi treba da iskuliras a ne meni..E zato sam i postavio novu temu da se forum promenio i da je definitivno negativna energija koja vlada!!!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: Daj bre sta si istripovao da si BOG ako znas da klokujes kompijuter. Sam sebe hvalis jbt.. :: U svakoj recenici pominjes kako si ti `nesto` ? Postoji poznavanje dela hardvera i to je sve.. :: Ovo nije OC forum neko IT forum :: :: Ne dozvoljavas da se skrene s teme... Da se malo iskuliraju svi od prepucavanja :: :: Odoh do ribe...uzivajte :: __________________________________ :: :: PLANET rauter :) :: :: ::
Odoste u off topicm alo ljudi, sto kaze mnogo licno shvatas ovo, nisi valjda ti direktor nVidia-je daj i drugima sansu, ona nVidia kad odvali cenu da se uplasis, ne pamtim kad je ATI imao cenu grafickih iznad 500 evra, ja znam da se nVidia i ATI duboko potresa zbog naseg govorankanja, nego daj neko da izvuce sto nije toliko trivijalno kod grafickih kartica, neko enkodiranje i tako to pa da nam postuje link pa da ponesto i naucimo, nVidia je u odlicno situaciji na polju cuda tehnologije koju po stoti put pominjem jer se vecina operacija i igara poveca za nekoliko puta. Ako se nesto ubrza 260 puta to nije naivno, zamislite kad bude bolje radio Crysis sa 8600GT nego sa GTX280, imamo dosta jakog hardware-a danas koji moze dodatno software-ski da se ubrza, i sta bi radili bez software-a, kompjuter bio gomila krsa koji ne sluzi nicemu, odoh i ja u off topic, ovde je ATI u losijos situaciji jer ce nVIdia da namlati para na ovome, kao sto ne dozvoljavaju Intel Atom procesorima da mlate pare, tako sto ce staviti svoje procesore u klima uredjaje, frizidere i tako to, zato jos VIA, AMD i nVIdia razvijaju generaciju stedljivih procesora, opet off topic. Dajte svi vi drugima sansu, a ako bas hocete da dokazete sta je brze, sastanite se ti SKyFire i ti DaSickSyst pa testirajte obe pa vidite sta je brze!!!
Taj LG od 42 incha moze maximalno da ima 1920x1080 sto nije ni potpuna rezolucija od 24 incha, tako da realno se tu i zavrshava pricha o 30 incha, jer je nije ni bilo...
:: :: Prosle nedelje sam igrao PES 2008 kod druga kome sam sklopio konfiguraciju sa 4850 grafickom...Prikljucio sam racunar na LCD (LG 42` HD Full),a posto uz karticu ide DVI to HDRI adapter sto sam iskoristo:))))) ...Odusevljen sam slikom i performansama kartice.. :: Za ovakve stvari je ATI trenutno ne prikosnoven,ma sta ko pricao...Tako da se tu zavrsava prica o 30` monitorima :: :: :: DaSickSystem
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.