Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi opet o tome...
22.11.2008. 17:25
status: user broj poruka: 1475
Cekaj drugar gde se zaleces... moji drajveri bas nisu ok... cekaj danas ili sutra da stavim 180.42 pa da se vratim tamo gde mi je mesto!!! A + nabacujem novi program za OC grafe (navodno cu jos vise izvuci, oc-ovanje je pobojsano), samo da ne skuvam grafu...
:: Koliko se secam ti si hteo pa si se predomislio koliko me secanje sluzi ili to nisi bio ti?Ispravi me ako gresim.. :: Sto se tice tvog pitanja zaist ne znam gde si me nesto pitao...Nemoras da pravis sarkazam...Ja te nisam iscoolirao vec nisam ispratio.. :: :: @LonleyMax :: :: Nisi vise u vodjstvu...Skinut ti je score za svega 7 poena...Hhehehhehe...Idi da se osvetis ATI-jevcima .. :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Ma znam odavno je ispao iz prvih deset tema i samim tim postao nezanimljiv... nema veze :: :: :: :: I da znad da cu morati da kupio jednu 4870x2 kako bih mogao da komentarisem na ovu i slicne teme. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: :: :: Zemljace nisam video...Gde?Koji post :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: May the force be with you :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: Pa ovde ide i replika na repliku, do kesice zemljace.. :: :: :: :: :: :: :: :: Sto mi ne odgovori na onaj post o Kasjus hd4870 :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: :: :: :: :: :: :: To je zato sto 3D Mark vise ne prepoznaje kako treba novu arhitekturu grafickog procesora GT200...To su mogli da rese izbacivanjem nekog Patch-a ali verovatno nisu da nebi jos vise popularizovali 3D Mark 2006 jer je ionako dosta dugo zaziveo...Sad je vec nov Mark izasao i na njega treba obratiti paznju...U 3D Mark-u 2006 GTX280 podgusuje a to se vidi i po scenama i FPS koji broji tako da mu je konacan rezultat umanjen bar jedno 2000 poena ...Dokazao sam to jedno 100 puta u toku testiranja koje sam radio...Inace dva 8800 GTX-a u SLI su jaca u 3D Mark-u 2006 za 2000 + Poena a sama karta GTX 280 je duplo + jaca od single 8800 GTX a uzmimo u obzir i to da SLI nije duplo 8800 GTX vec od svake karte uzmima po neki 80% a i manje!!!Znaci problem je do optimizacije software-a!Jeb_ga ,kad to neki tamo profesionalci ne znaju a more hardware-a im proslo kroz ruke izgleda samo na prici ..Heheheheheh... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: P.S.Kod 9800GX2 nema podgusivanja i moze se tacno videti koliko bodova nosi GX2 u donosu na GTX280 a 280-tica je cak malo i jaca.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: May the force be with you :: :: :: :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nije vise merodavan jer ne prikazuje realno koliko je jedna karta brza od druge, jer recimo mozes da postignes 20K poena sa 8800GTX i isto toliko ces da dobijes sa GTX280.. :: :: :: :: :: :: Stigao je novi 3dMark, i sad treba njemu da se okrenemo za sve benchmarke.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ne znam stvarno sta je uvredljivo sto sam rekao nekome da mu je komentar amaterski, sto i jeste.. :: :: :: :: :: :: _________________ :: :: :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ocigledno nisi jos uvek upucen da taj matori 3dMark nije vise merodavan za nove graficke, tako da je tvoj komentar cist amaterizam.. :: :: :: :: :: :: :: @Dau :: :: :: :: :: :: :: Ajde molim te mi objasni zasto je bio 3Dmark bio merodavan dok je Nvidia imala prednost,a zasto nije sad kad je ATI tu u prednosti :: :: :: :: :: :: :: Nikad nisam bio pristrasan niti cu biti :: :: :: :: :: :: :: Imao sam AMD,Intel,Nvidia,ATI i uzecu opet ono sto je najbolje za tu cenu bez obzira na brend...Uvek sam smatrao za budale likove koji se uhvate za jedan brend kao pijan za plot,a za jos vece budale one koji nece da priznaju da `njihov` brend gubi...Pa onda kad vidimo da gubi malo laziramo testove,malo pretimo banovima,u medjuvremenu se proglasimo profesionalcima,itd...(LonleyMax nemoj pogresno da shvatis ovo se ne odnosi na tebe :: :: :: :: :: :: :: Kroz moje ruke je verovatno proslo vise hardvera nego li 90% ljudi na ovom forumu,ali me NIKAD neces videti da lepim neke 3Dmarkove ili laziram fotografije,a kad budem provaljen da se pravim lud i sam sebe proglasim profesionalcem...Ti ljudi su JADNI...Uvek bili i ostace... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako si se prepoznao negde u ovom postu stvarno mi je zao,ako nisi svaka ti cast
Da opet napomenem da nisam fan nijednog brenda (kao neki) ali sve mi se cini da su ljudi koji su optereceni nvidijom u stvari na fazon dolce gabbana VS no name brand. Ili bar oni tako misle. Nadam se samo da ne furaju taj fazon na ustrb drugih, bitnijih stvari u zivotu.
Proces za strip... Od fabrike (zamislite sve one masine i tehnologiju koja pravi sve to) pa do ruku nekih ljudi koji to prze, postavljaju slike na net i u tome nalaze satisfakciju. Hrabros i mudros. Anyway, whatever makes you happy, dude.
ZmajkoII, Obradmi, DaSickSyst, Ser Gile23, skar, ja i ostali...
Nemoj vise da spominjete da je AMD ili ATi bolji od Intela ili nVidije jer je moguce banovanje sa foruma !!! (koji shaban treba da bude covek kako bi zakljucio ovo a tek kakav treba da mu je um, ih bre... necu ni da pomisljam)
Od sad o prvima samo kriticki a o drugo pomenuima samo afirmativno i tome slicno.
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. Unapred se izvinjavam onima koje nisam naveo jer ni sam nisam skorz shvatio kolegu sa foruma kome je sve pretio. Zmajku je otvoreno pretio pa je ovaj popio banovanje (da li je trenutno ili trajno ne znam) tako da u svakom slucaju pazite sta pisete ili vam slede sankcije od kljucnih igraca, tj od onih koji zakljucavaju teme.
Ma on da moze on bi ovaj forum pretvorio u svok blog XD
Elem, koga interesuje, banovan sam zato sto sam u nekoj raspravi naveo neciju adresu (okvirno lokaciju), kad je rodjen (horoskopski znak) i jos ponesto pa se taj neko zalio adminima. Iako nije bas krsenje pravila koja se inace praktikuju po forumima jer nisam naveo tacnu adresu, datum rodjenja i slicno - postujem i priznajem da sam zasluzio.
Neki su propisno prekrsili pravila (reklamiranje, pljuvanje, politicke teme...) pa su i dalje ovde. Sto ne znaci da ce tako biti i u buduce ako na svako misljenje budu uzvratili sa opisnim pridevima tipa `debil, glupav, pacenik` iako su upakovani tako da se to ne odnosi licno na njih nego na njihov komentar... Po mom misljenju to je isto kao da ste istog nazvali tim imenima sto je = uvreda. Ako je to nacin komunikacije koji se svodi na `opusteno bre, mangupski dijalekt, vo-ono` to uopste ne znaci da je takvo ponasanje opravdano. Ovo poslednje je upuceno adminima.
Cekajte bre... nisam napravio temu da bi se svadjali!!! Samo sam napomenuo sta mi je davalo motivaciju... a vi poceste da se svadjate!!!
Ljudi sto se tice Sky Fire-a ja cu vam reki da niko ne moze da mu soli pamet!!! Mozda nekad nije u pravu (retko) ali niko ne zna bas sve!!! Zasto niko ne moze da mu soli pamet??? Zato sto je decko isprobao vise hardvera nego mi svi zajedno i ako vas bas zanima veceras testira Nehalema koji je tu kod njega vec par dana... sto je jos jedan dokaz koliko decko ima iskustva... ne kazem ja da ste vi pogresno rekli, ali poslusajte iskusnijeg... citate neki review koji nije bas merodavan koliko vas se zaista srelko sa tim komponetama??? (review nije merodavan zato sto vecina kompnenti nije testirani na istim plocama (mislim na rang), kao i razlicitim CPU i isto tako na razlicitim memorijama) tako da nikako nije moguce dobiti rezultate koji mogu da se uporede ako je jedan cpu q9650 na 2 GHz (lupam) i amd phenom x4 9950 na 4ghz, ddr3 i ddr2 memorijama koje automatski uticu na rezultate igre i kompresovanja, renderovanja i konvertovanja...!!!
I ja da sam na Sky-evom mestu bih se iznervirao kad bi mi neko ko ima `pentium 3` solio pamet, a ono o cemu prica nije video u zivotu!!!
Dokaz da je realan je to sto je i sam rekao da je 4870x2 zaista bolja od 280-ke ali na rezolucijama +30` ili 30`!!! Poz svima dosta svadje!!!
Mislim da ste stvarno preterali sa glupostima i svađama. Definitivno mi nije cilj da bilo koga banujem, ali ako budem morao, učiniću to.
Zmajko je dobio banovanje i vidim da shvata zašto ga je dobio. Drugi nalog koji je otvorio nismo banovali jer smo želeli da vidimo kako će se ponašati u buduće. I dalje je pod prismotrom. Iskreno mu savetujem da ne ponavlja glupost koju je napravio.
Što se ostalih tiče... pa .... pazite malo šta pišete. Nikakvo vređanje i omalovažavanje više neće biti tolerisano.
Morate shvatiti da nemaju svi korisnici isti nivo znanja. Neki su iskusni, a neki početnici. To što neko greši iz neznanja nije razlog za vređanje. Treba ga ispraviti na fini način i nastaviti dalje bez uvreda.
Stalno tražite moderatore, a ako bi nekog unapredili u moderatora, .... imam utisak da bi i noževi radili. Ohladite malo glave pa možda nekog i unapredimo.
Zaključavam ovu temu jer je izgubila svaki smisao!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647683. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.