...ne zelim da ucestvujem u raspravi ali na ovo moram da odreagujem....ovom recenicom si meni sve rekao...veze ti s vezom nemas ni o cemu....STRASHNO...
:: Što se tiče Odiseje 2001 u svemiru, dosadniji SF film u životu nisam gledao. Pola filma je brod koji polako leti kroz svemir. Koga bre to zanima? Dajte neku akciju, a nje u tom filmu ima svega nekoliko promila
Ali, ako je za tebe stručnjače glupa Odiseja zanimljiva, onda bar objasni šta je to čini veličanstvenijom od Zvezdanih ratova, Zvezdanih staza, Farskejpa (i serije i filma), Zvezdane kapije SG-1, Zvezdane kapije Atlantis i drugih SF filmova i serija.
...od sf-a mogu da gledam sve, zato sto mi je to omiljeni zanr, ali reci za Odiseju da je glupa i dosadna je po meni neverovatno...`dublji` je film od svih tih sto si naveo deset puta...ali to je moje misljenje koje ne zelim tebi na namecem... ...a sto se muzike tice tool mogu svi ti da povuku za q$@#... :)
Sta si mi reko, da se onanisem sa njima? ... idi leci se decko, mozda jos uvek ima nade za tebe. Ako ne lekova, onda finih institucija
JOLE
:: Ti mene uopste ne poznajes i ne znas sta ja sve slusam, a sad da nabrajam ne zelim. Ja sam naveo ono sto najbolje poznajem i sto najduze slusam i volim. Ti nisi kompetentna osoba i pomiri se sa tim, a to si dokazao tako sto si uzeo neciji review metallice (odnoso osoba koja ne voli slayer nego metallicu) koji ih je uporedio sa metallicom. Tebi treba neko da kaze kako da mislis i to je tvoja prva greska, al dobro, u ovoj zemlji je sve tako :: Kupovao si glupavi Kreator, hahah, pa cek, znaci i ti si tad bio glup? eh, ccc kako ljudi zastrane vremenom. A ti sto se kunu u Ramba Amadeusa...blago vama, taj covek je strasan muzicar, al da su mu pesme sprdnja to jeste, ja volim ozbiljnu muziku, a ne tralala. Za svaku tvoju recenicu ja cu imati 10 jakih argumenata, pomiri se sa tim :: A to za Kerry King-a, haha covece...pa ko je pricao o clanovima bendova? Nikad ne treba imati coveka za idola. Ljudi se menjaju kao i njihovi stavovi. Briga me sta on radi u 45 godina, moze mu se i ti nisi tu da mu sudis. Sta rade ti majmuni iz metallice? Idu na lecenje od narkomanije i alkoholizma...sta mozes od takvih ljudi da ocekujes? Kazem ti, nema svrhe bilo sta da baljezgas kad ne znas nista. Drzi se metallice, onanisi na njih i ako si ti srecan i ja sam :: __________________________________________________________________ :: Succumb To The Superio :: ::
Odgovor (jedan od mnogih) je IDEOLOGIJA degeneriku mali. Ti kao da si juce izasao iz pi*ke. Glupak...Ideologija o eonima staroj vanzemaljskoj inteligenciji koju ti ne mozes ni da pojmis jer si klinac koji ne zna za bolje, eto ti jedno objasnjenje. Inteligencija koja se sebe dovela do sledeceg nivoa. Ali ta prica ne moze da se kaze u 20min. Ideologija o kompjuteru sa `dusom` koja nikad nije bila bliza coveku. Ideologija o pravoj usamljenosti u svemiru koji je 1968 kada je sniman film delovala jos sablasnije nego nama u 2009. Eto ti par ideja. Pa put kroz monolit...mogu ovako do preksutra (ne lazem, ima jos mnogo toga). Sto je najgore, ladno sam ubedjen da bi poceo da me kapiras posle 4-5 strana opisa.
A ti KLOVNU pominjes ratove zvezda, dobar film ali sa izlizanom idejom (maltene BEZ ideje), zamaskiran najstarijom nazovi idejom dobra i zla, ali u svemiru koji je 10000 puta nerealniji od Odiseje, a radjen je 10 godina posle (prvi deo filma), i nista ne pije vodu, ALI jeste zanimljiv i pun akcije (sto TI volis). Star trek je dobra serija, ali se u neku ruku bazira na onome sto je moglo da bude posle Odiseje...savrseno ljudsko drustvo sa IDEOLOGIJOM bez kriminala i federacijom (nesto sto danas niko ne sljivi 2%) itd. Farskejp je decja glupost, kao kad dete obuces u sarene boje i ono je srecno jer ga te iste boje cine jebenim detetom, a ono naravno nema pojma sta je to dete. Zvezdana kapija je amerikanizovana (ocajna) verzija odlicne price, ali film (jedan od najglupljih) i serije (bolja od filma, ali daleko od bilo kakvog remek-dela) su samo jos jedno lupanje u prazno jer nam nije dao resenje nego ga razvlaci kao i x-files (po meni najbolja serija, ali prva 3-4 serijala). TI si nasao nesto da pricas. Ko si bre ti uopste??....ti si nasao da se raspravljas sa nekima na PCB. Ma uostalom, debil sam sto gubim vreme na tebe, bez obzira sto me nista ne kosta da otkucam ovakav post. Verovatno imas 15-20 godina i mislis da si baja. Ali preterao si. A i ja sam preterao u ovom postu. I boli me uvo jer vidim da ne prestajes, ne uvidjas svoju glupost. I spreman sam da idem dalje, ako nista drugo onda iz tripa...jedino sto na kraju mogu da ti obecam jeste VIDIMO SE NA DRUGIM POSTOVIMA
p.s. ovaj post je SAMO za DmasteRno1, BAJU:)))))))))) (ne udaram ni na ciji ukus)
life`s a bitch...and then you die.
:: Ali, ako je za tebe stručnjače glupa Odiseja zanimljiva, onda bar objasni šta je to čini veličanstvenijom od Zvezdanih ratova, Zvezdanih staza, Farskejpa (i serije i filma), Zvezdane kapije SG-1, Zvezdane kapije Atlantis i drugih SF filmova i serija :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Vidim da se ova tema rasplela i na tom polju,niste mogli da se zadrzite na muzici! Ja sa Vanzemljacima pijem svaki dan sokic tu kod Pere iz Mosorina,znaci nije lepo da se sprdate sa bicima iz drugih dimenzija!
Haha, ovo je prvi put od kad sam na PCB da skyfire bude taj koji smiruje strasti i tera na zebanciju. To je novi, poboljsani overklokovani extraterestrial Sky. Cool. Za prvi maj u neku vikendicu ce se nabijemo nas 10 (posto ce pada kisa verovatno), da locemo pivo i zderemo rostilj i slavimo rad. Ko i uvek JOLE
Re: da locemo pivo i zderemo rostilj i slavimo rad
01.05.2009. 01:21
status: user broj poruka: 362
Jes da nisam u toj vasoj prici, ali ja cu da zamenim pivo za kupovnu rakiju (jbg, kad nema domace), a rostilj za suljpa (xtra je). A DmasteRno1 cemo da drzimo negde pored na lancu da laje, a povremeno cemo mu baciti po neku kobaju...:)
Srecan praznik.
p.s. vec je 1. maj a nije nam sbb prebacio sa 1mbit na 1.5mbit:((((
:: Haha, ovo je prvi put od kad sam na PCB da skyfire bude taj koji smiruje strasti i tera na zebanciju. To je novi, poboljsani overklokovani extraterestrial Sky. Cool. Za prvi maj u neku vikendicu ce se nabijemo nas 10 (posto ce pada kisa verovatno), da locemo pivo i zderemo rostilj i slavimo rad. Ko i uve :: JOL :: ::
Sta cini Rat i Mir velicanstvenijim od autobiografije Mice Trofrtaljke? Nista, neke gluposti.
:: Ali, ako je za tebe stručnjače glupa Odiseja zanimljiva, onda bar objasni šta je to čini veličanstvenijom od Zvezdanih ratova, Zvezdanih staza, Farskejpa (i serije i filma), Zvezdane kapije SG-1, Zvezdane kapije Atlantis i drugih SF filmova i serija :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Erestun, samo sam opisao coveka koji mnogo lici na tebe. Takav mentalitet prosto dise iz svake tvoje recenice. Ne razumes se u socioloske procese iza medijskih zbivanja, sto ja vec ne mogu da ispravim sa nekoliko postova na forumu. Ali ne sekiraj se, nisi sam. Ima vas sirom sveta, ako je za utehu.
Iskren da budem, prosto ste me pogodili u zicu sa temom o muzici. Mogao bih da pisem eseje o toj subkulturi 20-og veka, ali cu ovde da stanem. Ipak je ovo pcberza.
Na kraju, nisi rekao (napisao) sta nisam u pravu ?
Ma, i ne moras. Ostani u svom svetu, ja cu negovati svoje misljenje, ko cita - procenice sta smo pisali.
Pozdrav svima.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Ne matori! Zivot je previse kratak da bih ga proveo slusajuci samo Metallicu i ostale velike bendove! Zato sto ti garazni INDONEZIJSKI bendovi imaju BOGA OCA da ponude, samo treba malo da zagrebes!!! Upravo ti sebe ogranicavas tim kenjanjem!!! @TheGame ti si jedan indijanaci standardni zatucani!!! @BataCele nalupetao si se za SVE PARE! @Erestun matori gde sviras???
========== Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE!
BLEJA:)))
:: @erestu :: Ja ne delim bendove na velike srednje i male, teske i perolake, crnce i belce, prodate i neprodate, amerikance i evropljane, Mtv i KRJJJSDtv, pedere i straight.. :: death metall je njesra (sem Sepulture koja i nije bas death), Destruction, Sodom, Kreator sam slusao ranije - niti smrdi niti mirise. Imaju par stvari tu i tamo (Saw is the law! :: Slayer imaju limitiranu mastu i ponavljaju se iz albuma u album tako da su dosadni, a slicno se nazalost desilo i Maidenima (mada za neke njihove stvari total respect) :: Preslusaj Radiohead i Pink Fleyd, prodali su milione albuma i sta, to ih cini manjim muzicarima? Slusam Metallicu jaaako dugo i mogu definitivno da kazem da su puno radili na svojoj muzici, i nikad i ni sa kim nisu pravili kompromise oko svojih studijskih pesama. To su oni iskreno i ogoljeno 100%. Uostalom da su fusarija, zar bi postojale ove hiljade obrada njihovih pesama (violoncela, akusticne gitare, horovi, spanci, afrikanci, reperi orkestri, klaviri ko sve ne). Sto ne obradjuju Britney Spears, i ona je poznata? :: Zivot je suvise kratak da slusam klinacka garaznja naklapanja iz ukrainskih predgradja. Ko voli nek izvoli, respect za istrazivanje i experimentisanje. U svakom slucaju to je mnogo bolje nego Luka Tureli. :: Trenutno me najvise zanimaju jazz, progresive, blues, avant garde... Ali probrano drustvo, istinski profi muzicari (John Coltrane, Residents, BB King, Tom Waits, John Zorn, ... :: :: @DmasteRNo :: O kakvim bre `đavolima, demonima i sličnim frikovima` pricas. Mozda bolje da se vratis na te kasete sa domacim stvarima, Merlin i `zabavno`. Luka Toreli...muzika za decu. Maznuli su od Maidena i Helloween jednio sto nije valjalo, i uvecali ga 10 put :: :: :: JOL :: ::
E, baš si mi rekao. Svađao sam se sa mnogima na forumu, ali sa ovako nevaspitanom osobom kao što si ti, još nisam. Izgleda kao da si ti bio tako dugo vezan na lancu, pa ti je dosadilo da laješ sam i hoćeš da ti pravim društvo. Hvala, ne bih da se spuštam tako nisko. A, ako ti je to 74 godina rođenja, treba da se stidiš svog ponašanja. Koga ćeš ti da vaspitaš, kad sam nemaš ni trunke elementarnog vaspitanja. Ja bar nikada nisam nikoga nazivao degenerikom i drugim uvredljivim imenima.
Ni u hardverskim raspravama nisam naišao na ovoliki stepen netolerancije. Jebote, pa ovde svako hoće svakom da nametne svoje mišljenje, a da pritom omalovaži mišljenja drugih. Bruka i sramota.
SF je odlican zanr samo su malo filmovi degenrisani ali jbg., ja volim filmove sa nekim tehnoloskim inovacaijama ili idejama, recimo niko ne pominje Leonarda Da Vincija a on je covek pre 500 godina dizajnirao helikopter, a ovi ovamo tek u 20-om veku napravili helikopter, ja sam u retko kom filmu video da neko povezuje duboku proslost sa sadasnoscu i buducnoscu, i jos jedna stvar IQ Leonarda Da Vincija je bio 300 (normalan covek ima prosecan IQ 100), a Odiseja u Svemiru je dubok film, i 20.000 milja pod morem je takodje dubok film ali ga niko ne smatra za to. Takodje Nemci su za vreme drugog svetskog rata pravili letece tanjire koji su leteli preko 2000 km/h, tako da ta prica o nekim vanzemaljcima moze da padne u vodu. Muzika koja ima neku poruku i koja smiruje coveka je neka muzika, sve ovo sad novokomponovano se slusa pola godine do godinu dana, a recimo pogledaj klasiku, izvornu narodnu muziku, itd. ona je poznata i toliko slusana posle 300+ godina, zato sto ta muzika smiruje i daje neku poruku, a ne tamo neki aluminijum gde lupa po onim bubnjevima ko da ce da ih probije, pa lepo neka uzme cekic i probije taj bubanj. Ja jos nisam cuo da neko na svadbu zove neki metal bend, a ko to uradi ljudi ne veruju. A sto se tice Grand-a to je petominutna muzika. Ja slusam techno trance dance (jedan pravac), koji Grandovac ako mi se dopadne, i neke teme iz filmova i druge neke pesme koje su poznate i imaju kvalitetnu melodiju. A sto se tice prvog maja taman da vam svako ponese po komp i takmicite se ko ce da ostvari veci skor u 3D Mark-u, sve onako pijani djuture .
E nemoj molim te sad i ti da pocinjes...Mogu i ja sad tebe poceti da vredjam ali cemu to...
Independence is a state of mind
:: Ne matori! Zivot je previse kratak da bih ga proveo slusajuci samo Metallicu i ostale velike bendove! Zato sto ti garazni INDONEZIJSKI bendovi imaju BOGA OCA da ponude, samo treba malo da zagrebes!!! Upravo ti sebe ogranicavas tim kenjanjem!! :: @TheGame ti si jedan indijanaci standardni zatucani!! :: @BataCele nalupetao si se za SVE PARE :: @Erestun matori gde sviras?? :: :: ========= :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: @erestu :: :: Ja ne delim bendove na velike srednje i male, teske i perolake, crnce i belce, prodate i neprodate, amerikance i evropljane, Mtv i KRJJJSDtv, pedere i straight.. :: :: death metall je njesra (sem Sepulture koja i nije bas death), Destruction, Sodom, Kreator sam slusao ranije - niti smrdi niti mirise. Imaju par stvari tu i tamo (Saw is the law! :: :: Slayer imaju limitiranu mastu i ponavljaju se iz albuma u album tako da su dosadni, a slicno se nazalost desilo i Maidenima (mada za neke njihove stvari total respect) :: :: Preslusaj Radiohead i Pink Fleyd, prodali su milione albuma i sta, to ih cini manjim muzicarima? Slusam Metallicu jaaako dugo i mogu definitivno da kazem da su puno radili na svojoj muzici, i nikad i ni sa kim nisu pravili kompromise oko svojih studijskih pesama. To su oni iskreno i ogoljeno 100%. Uostalom da su fusarija, zar bi postojale ove hiljade obrada njihovih pesama (violoncela, akusticne gitare, horovi, spanci, afrikanci, reperi orkestri, klaviri ko sve ne). Sto ne obradjuju Britney Spears, i ona je poznata? :: :: Zivot je suvise kratak da slusam klinacka garaznja naklapanja iz ukrainskih predgradja. Ko voli nek izvoli, respect za istrazivanje i experimentisanje. U svakom slucaju to je mnogo bolje nego Luka Tureli. :: :: Trenutno me najvise zanimaju jazz, progresive, blues, avant garde... Ali probrano drustvo, istinski profi muzicari (John Coltrane, Residents, BB King, Tom Waits, John Zorn, ... :: :: :: :: @DmasteRNo :: :: O kakvim bre `đavolima, demonima i sličnim frikovima` pricas. Mozda bolje da se vratis na te kasete sa domacim stvarima, Merlin i `zabavno`. Luka Toreli...muzika za decu. Maznuli su od Maidena i Helloween jednio sto nije valjalo, i uvecali ga 10 put :: :: :: :: :: :: JOL :: :: :: ::
Ljudi,peace.Ajmo svi laptopove u ruke i pravac priroda.Evo moje baterije se napunile,sada sam spreman da zalegnem u dvoriste ispod stabla,sa pvcem i rakijicom naravno.
Svadjate se tu zbog gluposti i sve vas zabole za SkyFire sto pati za svojom vanzemljakinjom.Ih bre kakvi ste,vise nista necu podeliti sa vama Niko da me utesi
Pa dovoljno je sto si mi rekao da sam ja nevaspitan. Pogledaj ponovo svoje postove. Ja sam jednostavno pukao na nekoga ko vredja bez ozbzira na moj poziv da smiris raspravu, a ti si to iskulirao i nastavio jos gore nego pre mog posta. I sad imas m*da da mi kazes da se stidim, itd. Brate, ramisli malo...procitaj narocito postove u kojima si gazio po ukusima pa bi trebalo da ti bude jasno zasto sam pukao. I ne, nisam jedini koji je vredjao, samo sto ti to drugacije gledas sad kad sam se (namerno) agresovno obratio jedino tebi. Tebi fali ponasanje, ali i iskustvo, ja samo mrzim one koji se postave kao ti. Ostalo su ukusi i to ne diram nikome. Niko ovde te nije prozvao za ukus, a ti si nama (pa i meni donekle) to uradio. Zato se ne stidim sto sam te izvredjao. Veruj, mi (onako drugarski) da bi sa mnom imao mnogo dobre razgovore i da bi imao mnogo toga da naucis (a mozda i ja od tebe) samo kad bi imao normalniji stav. Nemoj da vredjas neciji film, muziku niti ista drugo, nego popricaj o tome, dobro razmisli, pa tek onda napadaj....toliko od mene
p.s. vaspitanje ima vise nivoa, kategorija, itd. Ja sam bar priznao da sam HTEO da ti je*em mater. A kako bi okarakterisao sebe? (veruj mi, nimalo ti nisu bili kulturni, vaspitani ni prijatni postovi). Ovo je bilo retoricko pitanje, nauci da prekines raspravu, narocito kad vidis da te kritikuje vise od jednog coveka. I na kraju, kao sto rece covek pre mene, MIR...
:: E, baš si mi rekao. Svađao sam se sa mnogima na forumu, ali sa ovako nevaspitanom osobom kao što si ti, još nisam. Izgleda kao da si ti bio tako dugo vezan na lancu, pa ti je dosadilo da laješ sam i hoćeš da ti pravim društvo. Hvala, ne bih da se spuštam tako nisko. A, ako ti je to 74 godina rođenja, treba da se stidiš svog ponašanja. Koga ćeš ti da vaspitaš, kad sam nemaš ni trunke elementarnog vaspitanja. Ja bar nikada nisam nikoga nazivao degenerikom i drugim uvredljivim imenima :: :: Ni u hardverskim raspravama nisam naišao na ovoliki stepen netolerancije. Jebote, pa ovde svako hoće svakom da nametne svoje mišljenje, a da pritom omalovaži mišljenja drugih. Bruka i sramota :: :: :: Šefe, koji ti je vrag? :: ::
Verujem da cete vi to razgladiti.Ocito da ljubav nema granica,bukvalno.
U vreme kada su ONI dosli na zemlju i Molderu kidnapovali sestru slucajno je ostala moja sadasnja ljubavica.Nikome nisam rekao za nju.Spava u garazi.Omiljena serija joj je ALF.I voli sve sto ONI vole.
Jedino me kod nje nervira sto umesto sexy stiklica uvek obuje neakve peraje.
:: Svadjate se tu zbog gluposti i sve vas zabole za SkyFire sto pati za svojom vanzemljakinjom.Ih bre kakvi ste,vise nista necu podeliti sa vama :: Niko da me utesi :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Kako je samo slatka.Ajde me please upoznaj sa njom naravno ako niste vise u vezi tj ljubavnim odnosima Mora da je Zver u krevetu
I Want to believe - The truth is out there
:: Verujem da cete vi to razgladiti.Ocito da ljubav nema granica,bukvalno. :: :: U vreme kada su ONI dosli na zemlju i Molderu kidnapovali sestru slucajno je ostala moja sadasnja ljubavica.Nikome nisam rekao za nju.Spava u garazi.Omiljena serija joj je ALF.I voli sve sto ONI vole :: :: Jedino me kod nje nervira sto umesto sexy stiklica uvek obuje neakve peraje :: :: Evo i slika :: :: http://www.reclaimingthemind.org/blog/wp-content/uploads/2009/03/400px-alien.jp :: :: :: :: Svadjate se tu zbog gluposti i sve vas zabole za SkyFire sto pati za svojom vanzemljakinjom.Ih bre kakvi ste,vise nista necu podeliti sa vama :: :: Niko da me utesi :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647788. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.