Ebote el ti mene razumes GTA IV NE MOZE DA RADI SA NABUDZENIM WINDOWSOM XP,ZNACI MORA IZNOVA,KARTA TI JE ISPRAVNA KO ZNA KAKVA SVE SRANJA IMAS NA TOM IZBAGOVANOM SISTEMU,TO TI JE DO SISTEME
Instaliraj nov sistem i evo instrukcije za GTA IV
-Sve najnovije drajvere -obavezno net freme work 3.0 -WINDOWS LIVE OBAVEZNO -Instaliraj na particiju na kojoj nije windows -instaliraj provereni patch 1.0.2.0, sa njim provereno radi -ATI DRAJVER 9.5 -OBAVEZNO ALI POD OBAVEZNO RAZOR CRACK!!!!!
@Pufi U vise postova sam rekao da mi je GTA 4 radila bez ikakvih problema sa 9600gt. Ovo sto si ti naveo je sve uradjeno sem novog Win-a.Sistem mi je odlican,ali odlican,nema nikakvih brljotina jer je ciscen redovno. GTA 4 jeste dosta bagovita igra,ali bas je sada nasla da me ebe u zadnjoj misiji.
P.S.Pozajmicu 8800gt od druga pa cu preci GTA 4,to mi nije problem.Posle toga sledi nov xp 32bit sp3.
:: Ne postoju se tako rezultati,..CPU-Z,GPU-Z..Shoot u prirodnoj velicini :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://img521.imageshack.us/img521/388/70060302.pn :: :: :: :: CPU na 3,7gh :: :: GPU na 775/4000MH :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.