Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Michael Jackson umro, R.I.P
STRANA 3 OD 4  
Mixx KING???? 26.06.2009. 03:51 #123974

status: user
broj poruka: 2931
king funk&soul muzike je bio James Brown, kakav ku*ac bre Dzekson, nije mu bio ni do kolena!
a argumente tipa `najprodavaniji album svih vremena` ne priznajem, po tome je tamo neka sisata krava, seljancura koja je svojevremeno punila zvezdin stadion (da, mislim na cecu) kraljica domace muzike (mada priznajem da sam cuo slicne izjave)?!?
ps. nemam nista protiv MJ, nikad ga nisam nesto slusao, mada je imao fantasticne izlete u BREAKBEAT (pojedinci znaju o cemu pricam), ali izjave tipa legenda, kralj, Rambo Amadeus... ma daaaajtee!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: Re: Steta... 26.06.2009. 04:09 #123976

broj poruka: 12810
Covek je bio legenda tokom celog zivota...

:: Zapravo,tak sada je na zalost usao u legende (u pravom smislu)
::
:: :: Ode jos jedna legenda... Neka mu je laka zemlja, R.I.
:: ::
:: :: Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Daum Re: ... 26.06.2009. 04:11 #123977

broj poruka: 12810
Nije ni bila poenta da ti se zivot promeni, a opet, koga to zanima na forumu da li ti se zivot promenio zbog ovoga ili ne?

:: Life is a bitch..
:: Iskreno ni u sekundi mi se zivot nije promenio zbog ovoga i nemogu da kazem steta itd..
:: ali ajde RIR(Rest in restlessness
skar iskreno zabole me....:))) 26.06.2009. 08:19 #123984

broj poruka: 3992
covek koji se stidio onoga sto jeste,pedofil...
ko GA JE*E

rad je od coveka napravio majmuna

MaliAbner Koliko idiotskih komentara na vest o smrti Velikasa POP-a 26.06.2009. 09:08 #123992

broj poruka: 7783
Dakle zgrozen sam.
Komentare su dali i oni koji ni jednu njegovu plocu nisu culi, ne CD nego plocu ili kasetu.
Oni koji ne znaju sta je to Vinil ili Cassete neka ne brinu ali neka znaju da zivot ne pocinje sa CD-om.
Toliko budalastina o coveku koji je imao ugovor sa SONY-jem na MILIJARDU DOLARA za par albuma, ma to je klasicno srpsko nipodastavanje svega sto je uspesno ali ovaj put strano.

Znaci za vecinu pacenika koji su dali komentar je on pedofil, a za manjinu vrhunski muzicar, pevac, igrac...

Vecino srami se jer si podlegla euforiji i hajki na zvezdu koju drugacije nisu mogli da skinu sa trona.

Tomato Republic Of Serbia !!!

geloso Re: Koliko idiotskih komentara na vest o smrti Velikasa POP-a 26.06.2009. 09:12 #123994

broj poruka: 585

ote mi komentar iz usta...
mi smo ipak jedan prestrasan narod...

:: Dakle zgrozen sam
:: Komentare su dali i oni koji ni jednu njegovu plocu nisu culi, ne CD nego plocu ili kasetu
:: Oni koji ne znaju sta je to Vinil ili Cassete neka ne brinu ali neka znaju da zivot ne pocinje sa CD-om
:: Toliko budalastina o coveku koji je imao ugovor sa SONY-jem na MILIJARDU DOLARA za par albuma, ma to je klasicno srpsko nipodastavanje svega sto je uspesno ali ovaj put strano
:: Znaci za vecinu pacenika koji su dali komentar je on pedofil, a za manjinu vrhunski muzicar, pevac, igrac..
:: Vecino srami se jer si podlegla euforiji i hajki na zvezdu koju drugacije nisu mogli da skinu sa trona
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
skar Re: Koliko idiotskih komentara na vest o smrti Velikasa POP-a 26.06.2009. 09:13 #123995

moon walk stvarno je znao fino da igra...:))))))))))
uostalom ja uopste neslusam tu vrstu muzike..ali cu otici do jenifer da joj izjavim saucesce...:::))))(malo rke koke)obozavam crnk
sad pazi ovako
kad ja i ti ili bilo ko od nas umre niko zato nece ni cuti,osim ako se neubujemo kao onaj indijac na vozu pred kamerama:))))
sto neko rece on se naziveo za svojih 50godina sto mi svi zajedno necemo za 10 zivota...

:: Komentare su dali i oni koji ni jednu njegovu plocu nisu culi, ne CD nego plocu ili kasetu
:: Oni koji ne znaju sta je to Vinil ili Cassete neka ne brinu ali neka znaju da zivot ne pocinje sa CD-om
:: Toliko budalastina o coveku koji je imao ugovor sa SONY-jem na MILIJARDU DOLARA za par albuma, ma to je klasicno srpsko nipodastavanje svega sto je uspesno ali ovaj put strano
:: Znaci za vecinu pacenika koji su dali komentar je on pedofil, a za manjinu vrhunski muzicar, pevac, igrac..
:: Vecino srami se jer si podlegla euforiji i hajki na zvezdu koju drugacije nisu mogli da skinu sa trona
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
geloso Re: Re: Koliko idiotskih komentara na vest o smrti Velikasa POP-a 26.06.2009. 09:15 #123996

broj poruka: 585
:: rad je od coveka napravio majmuna

zato cemo mi ispraviti gresku i napraviti ponovo majmune
VMARC Re: Koliko idiotskih komentara ... 26.06.2009. 10:21 #124005

broj poruka: 9439
Jedan od razloga zasto me sve manje zanima ovaj forum.

O tome kolika ja Em Dzej bio legenda, niti zelim, niti ima svrhe da pricam. Neka pociva u miru, koji za zivota svakako nije imao.

Baby BM

gang1978 RE: 26.06.2009. 10:48 #124010

broj poruka: 1661

R I P

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
pufi re 26.06.2009. 10:59 #124014

broj poruka: 2196
KRALJ,steta sto se trovao sa hormonima za izbeljivanje,da to nije radio mozda bi i odrzao koncert u Beogradu,imao je najbolje pesme ikad!!!

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/n/DB/O3rzuGe/2x4850.png

Ognjeni Re: Re: Koliko idiotskih komentara ... 26.06.2009. 12:12 #124026

broj poruka: 4528
Upravo tako V.....

MJ Rest in peace my man .

Ajd uzdravlje

:: Jedan od razloga zasto me sve manje zanima ovaj forum
:: O tome kolika ja Em Dzej bio legenda, niti zelim, niti ima svrhe da pricam. Neka pociva u miru, koji za zivota svakako nije imao
:: Baby B
DaSickSyst Re: Koliko idiotskih komentara na vest o smrti Velikasa POP-a 26.06.2009. 13:14 #124035

broj poruka: 2909

Jadno i bedno.

Ajde ova decurlija sa foruma pa da kazes samo im je bitno da budu u centru paznje lupajuci gluposti,psovajuci,itd...Nemaju pojma ko je bio Majkl Dzekson...Hoce da skrenu paznju na sebe,nisu previse inteligentni pa ne kapiraju da ispadaju glupi...Ajde njima da oprostis...Deca...
Ali za ove `starije` ne mogu da se nacudim.

Toliko ljudi koji nemaju sta drugo da kazu za jednog od najvecih pevaca svih vremena osim lupanja ortodoksnih gluposti da je to strasno...

DaSickSystem
LonleyMax ... 26.06.2009. 13:22 #124036

broj poruka: 1475
Milan J...

Asus P5Q-E
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365)
Asus EN260GTX TOP
OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1GB
OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M.
OCZ ModXStream 600W
WD 640GB 16MB 640AAKS
NZXT Apollo Black
2x Pioneer

:: izgleda umro michael jackson,sutra u svim vrticima zurka!!!! =]
-ShonE- Re: Re: Komentar mog ortaka na tu vest! E jest ti neki ortak! Verovatno... 26.06.2009. 14:18 #124053

broj poruka: 3529
Slazem se!

Respect!

:: ima kompletne diskografije 50 cent i Ace Lukasa
:: 99% tih `vesti` iz zute stampe (pa jos americke) iliti tabloida mozes smesta otpisati kao djubre. Covek je bio jedna od ikona soul&funky muzike. Ja sam bio jos `malo musko dete` kada je MJ (kao nesto vece malo musko dete) bio glavna fora grupe Jackson5, sastava legendarnog skoro kao Beatles. R Stones ili Queen. Nakon toga sledi nekoliko samostalnih albuma koji su nestajali sa polica kao vruce krofne, a i dan danas predstavljaju materijal na kojem renomirani muzicari VEZBAJU.
:: Izuzetan pevach, kompozitor i multiinstrumentalista. Reci za njega `imao je par dobrih pesama` to je jednako izjavi tipa `a, Jimi Hendrix, da, znam coveka, odsvirao je par dobrih solo-deonica na gitari` ili `Novak Djokovic? Znam, znam, to je onaj teniser iz Srbije, tu i tamo uspeo je da udari lopticu kako valja`..
:: :: citiram: `Mala muška deco širom sveta, predahnite... Nema ga više..
:: :: Mada, imao je par dobrih pesama...
:: :: Asus P5Q-
:: :: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365
:: :: Asus EN260GTX TO
:: :: OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1G
:: :: OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M
:: :: OCZ ModXStream 600
:: :: WD 640GB 16MB 640AAK
:: :: NZXT Apollo Blac
:: :: 2x Pionee
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Panta019 Re 26.06.2009. 14:31 #124058

broj poruka: 1583
MJ R.I.P.

Oh drat these computers, they`re so naughty and so complex, I could pinch them.

CubaseSX Nisam nigde upisao komentar... 26.06.2009. 16:40 #124092

broj poruka: 146
...a nekako mislim da bi trebalo.

Mlad covek-50 god zivota u 21. veku je malo...

Mogli ste ga voleti ili mrzeti-ravnodusnih nije bilo. To govori o velicini pokojnog kralja pop muzike. O njegovom privatnom zivotu nisti sam, niti cu komentarisati. Jednostavno, ne zanima me-na sceni je bio kralj, pesme su bile planetarni hitovi, i to se ne moze osporiti.
Neka mu je vecna slava, i hvala za sve hitove koje nam je podario i postavio neke smernice mladim narastajima u tom zanru.

Ko misli da ne zna njegove pesme, neka ode na youtube i neka upise Dirty diana, Jam, Remember the time, Black or white, Billie Jean, I Just Can`t Stop Loving You, Smooth Criminal, Heal the world, i naravno, Thriller.

OCz re 26.06.2009. 17:28 #124108

broj poruka: 2900
From TMZ

We’ve learned law enforcement is looking for a doctor who lived at Michael Jackson’s home — and the doctor is nowhere to be found.

Law enforcement sources tell us a BMW belonging to the doctor was towed from Jackson’s home last night.

Cops are looking to interview the doc.

A law enforcement source says the doctor gave Jackson an injection before he died.

Jackson reportedly may have OD’d on Demerol. As we first reported, family members were concerned that Jackson was taking too much morphine.

A close member of Michael Jackson’s family has told us Jackson received a daily injection of a synthetic narcotic similar to morphine — Demerol — and yesterday he received a shot at 11:30 AM (Thursday)

Family members are saying the dosage was “too much” and that’s what caused his death

SkyFire Sta ti je zla krv kod naroda! 26.06.2009. 18:15 #124123

broj poruka: 18472
Evo sad sam bas slusao da je bio jedan od najvecih dobrotvora na svetu.Hm..To izgleda nije bilo dovoljno pa su morali da mu nalepe etiketu pedofila i da ga ucenjuju za novac!
Neka sad bar pociva u miru kad nije mogao za zivota.

@CubaseSX
Kolega i u ovom se slazem apsolutno i svaka cast na poznavanju muzicke istorije.

Generalno sam na neki nacin ljut i ogorcen kada ljudi sami sebe upropaste a toliko puno nam pruze.Isti slucaj je bio kada je umro Fredie Mercury,koliko mi je bilo krivo toliko sam bio ogorcen i ljut sto je izabrao takav zivotni put a mogao je da zivi normalno i da i dalje stvara muziku..Sta ces..Nije do nas.

I Want to believe - The truth is out there

pasduh ... 26.06.2009. 18:30 #124128

broj poruka: 451
Da bi mogao da popljujes neciji rad moras prvo da ga poznajes, te me stoga bas zanima
znaju li doticni ime prve pesme najprodavanijeg albuma. Sto se tice privatnog zivota ima
nas narod lepu izreku ` o pokojniku sve najbolje`.
I na kraju samo da se zna upravo slusam THRILLER i uzivam .

RIP for M.J.

one way or another

CubaseSX Toksikoloske analize... 26.06.2009. 18:45 #124135

broj poruka: 146
...ce pokazati da li je bilo predoziranja ili ne. Ali, to sada vise nije vazno. Njega vise nema, i nista ga nece vratiti niti promeniti nase misljenje o njegovom liku i delu. Nista nece ukaljati velicinu hitova koji su ostali za njim-oni su vecni. A kad bude zvanican izvestaj, videcemo ga, prokomentarisacemo, ako za to bude bilo neke potrebe (mislim da cu se tada suzdrzati komentara).

Kada se pricalo o koncertima Queen-a, sto da ne pricamo i o koncertu MJ-a u Bukurestu. Vredi ga videti.

@SkyFire
Hvala na komplimentu

offtopic: Kad pominjem koncerte, pade mi na pamet: Santana 11. jula na Uscu....vredi svaku paru, verujte!
-ShonE- Re: Toksikoloske analize... 26.06.2009. 19:35 #124139

broj poruka: 3529
Sigurno da vredi Santana, ali ko nije bio na AC DC-u, hm, sta da vam kazem, pravi pravcati spektakl, to se vidja jednom u zivotu i ne propusta.
Mnogo mi je zao sto mi se nije ukazala prilika da i Michael-a gledam na nekom od koncerata.

Generalno zemlja je ostala uskracena za jos jednog velikog umetnika!

:: ...ce pokazati da li je bilo predoziranja ili ne. Ali, to sada vise nije vazno. Njega vise nema, i nista ga nece vratiti niti promeniti nase misljenje o njegovom liku i delu. Nista nece ukaljati velicinu hitova koji su ostali za njim-oni su vecni. A kad bude zvanican izvestaj, videcemo ga, prokomentarisacemo, ako za to bude bilo neke potrebe (mislim da cu se tada suzdrzati komentara)
:: Kada se pricalo o koncertima Queen-a, sto da ne pricamo i o koncertu MJ-a u Bukurestu. Vredi ga videti
:: @SkyFir
:: Hvala na kompliment
:: offtopic: Kad pominjem koncerte, pade mi na pamet: Santana 11. jula na Uscu....vredi svaku paru, verujte!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic Re: Re: ... 26.06.2009. 19:53 #124143

broj poruka: 1889
Ja samna nekom dokumentarcu chuo da je on od neke bolesti izgubio pigment koze

:: Pa zna se ko je king.Ma opusti se.Ja nisam paljevina kao neki.Ovo je samo mala sala ili ti realnost,ko zna
:: Brate pa ti opicio nesto lepo po gayevima.Nesto si mi sumnjiv
:: Jesi ti ispratio onu moju kontra kampanju,temu protiv homosexualizma?Na zalost je izbrisana ..
:: Salu na stranu,sto se tice Michaela stvari idu ovako..On je po rasi africki crnac,u americi to zovu afroamerikanac.Znaci njegova prirodna boja koze je crna kao imalin za cipele,toliko je bio taman.Pogledaj malo po google pa ces da vidis slike iz mladjih dana.Jednostavno po meni je u njegovoj glavi nesto puklo i covek je zeleo da se odrekne svog porekla,svog kulturnog nasledja,sve onog sto ga cini jednim africkim crncem.Primao je razne koktele i hormonske injekcije kako i injekcije za izbeljivanje koze da bi sto vise licio na belca.Takodje je operisao vise puta nos da umanji look koji ga je podsecao na crnacke crte lica.Imao je dosta operacija nosa do cega je dovela do upropascenja tkvia i kasnije i do truljenja.Pored toga imao je neku svoju vlastitu komoru za podmladjivanje,nisam upoznat na kom principu radi.Dalje ko zna kakve je jos zahvate i metode koristio na svom telu sto je dovelo do ove da kazem preuranjene smrti tj raspada organizma
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Pa king cekaj ko je to........................ aha znam pa dobro covek mozda spava, bilo je jace od tebe
:: :: E nemoj da bude i jace od njega pa da upropastite temu, jadan MJ mislim zalim zato sto je covek, sad bas ne opravdavam njegov privatni zivot, ipak to bi bilo ko da je jurij gagarin na marsu u svemirskom brodu silovao kolegu muskarca i to postavio na redtube, nije vazno to vazno je da je stao na mars, kao sto kaze dule vujosevic treba biti pre svega covek a onda igrac(u ovom slucaju muzicar) A sto se tice tih hemikalija da bi se oosecao kao belac nisam upoznat sa tim moze li neko jos malo da mi pojasni to, posto ja nisam njega uopste prati
skar Re: Re: Toksikoloske analize... 27.06.2009. 08:14 #124231

eeeeeeeee pa AC?DC je vrh.....
@SkyFire
za fredy nije bio derpe...mislim slusam ja QEEN al sam cuo pa me cisto zanima

:: Sigurno da vredi Santana, ali ko nije bio na AC DC-u, hm, sta da vam kazem, pravi pravcati spektakl, to se vidja jednom u zivotu i ne propusta
:: Mnogo mi je zao sto mi se nije ukazala prilika da i Michael-a gledam na nekom od koncerata
:: Generalno zemlja je ostala uskracena za jos jednog velikog umetnika
:: :: ...ce pokazati da li je bilo predoziranja ili ne. Ali, to sada vise nije vazno. Njega vise nema, i nista ga nece vratiti niti promeniti nase misljenje o njegovom liku i delu. Nista nece ukaljati velicinu hitova koji su ostali za njim-oni su vecni. A kad bude zvanican izvestaj, videcemo ga, prokomentarisacemo, ako za to bude bilo neke potrebe (mislim da cu se tada suzdrzati komentara)
:: :: Kada se pricalo o koncertima Queen-a, sto da ne pricamo i o koncertu MJ-a u Bukurestu. Vredi ga videti
:: :: @SkyFir
:: :: Hvala na kompliment
:: :: offtopic: Kad pominjem koncerte, pade mi na pamet: Santana 11. jula na Uscu....vredi svaku paru, verujte!
nenika The Michael Jackson Story 1958-2009 27.06.2009. 15:54 #124271

broj poruka: 1133

http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=2861594

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647783.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs