Evo neka Italijanka(ime nije vredno pomena) objavljuje knjigu `1389-Albanski mit` u kome `Milos Kobilik` ubija Murata i krece slavna albanska istorija...crkve, manastiru. Jelte, kad dobijete drzavu, red je i nesto kulture istorije da dobijete. Kakav nacionalizam, mrznja...pa jel da volimo takve? To je glupost neogranicena u vremenu i prostoru. Jel smo mi ginuli 800 god da nam neka Musolinijevka pise istoriju? Da nisu Jevreji toliko stradali u II sv. ratu, za nas se ne bi ni znalo, svrstali bi nas u fasiste. Gasna komora, bato i kraj(ionako Sonja Biserko kaze da su Srbi prvi napravili istu-pa verovatno smo gusili sami sebe)....WTF?!?!?!
Ova tema da ima normalnog admina odavno bi trebala da bude zatvorena !!! Ovaj sajt je za mene oduvek bio svetla tacka u ovoj Srbiji kakva da je , bez obzira na razlicite komentare i misljenja. Posle ovoga sto sam procitao sa jedne i druge strane zapitam se da li da uopste posecujem ovaj sajt. Pojedini clanovi su mi bili malte ne `IDOLI`, ali posle ovakvih komentara postali su veliko razocarenje. I dalje tvrdim da su administratori na vreme sprecavali ovakve teme sajt bi bio `Najbolji` ubedljivo sto je misljenje i mnogih ljudi koje poznajem. Inace primetili smo da ovi sto najvise pljuju su i najnepismeniji, a rat poznaju samo sa CS-a. E pa meni je pola familije od 90-te po raznoraznim ratistima i ne pljuju ovako, kao sto ovde neki balavci daju sebi za pravo. Balavci ili nepismeni ko bi ga znao , Uglavnom nije u redu.
U Bibliji lepo pise dobro cini, dobro ce ti se i vratiti, lose cini lose ce ti se i vratiti. Nije ni cudo sto se kod njih pojavljuje ogroman broj tornada, propadaju fabrike, a samim tim i porodice zbog ove krize. A to sto su oni nama uradili samo ce im se vratiti, samo su i nasi politicari veoma krivi gde se mi sada nalazimo.
Po toj tvojoj bioblijskoj, ispade da smo mi ogrezli u losem sezdesetih,i sedamdesetih i osamdesetih, pa nam se ovako vratilo devedesetih. Ne secam se da smo ikog dirali tada?
JOLE
:: U Bibliji lepo pise dobro cini, dobro ce ti se i vratiti, lose cini lose ce ti se i vratiti. Nije ni cudo sto se kod njih pojavljuje ogroman broj tornada, propadaju fabrike, a samim tim i porodice zbog ove krize. A to sto su oni nama uradili samo ce im se vratiti, samo su i nasi politicari veoma krivi gde se mi sada nalazimo :: :: Pozdrav :: :: :: :: ::
Sustina svih nasih problema je sto mi Srbi nismo slozni. Da Vuku pocetkom 90-ih niko nije odlazio na mitinge i da su taga svi jednoglasno podrzavali aktuelnu vlast kakva god bila i Srbe u Bosni i Hercegovini istorija bi imala drugaciji tok.
`Japanci imaju samo jedan praznik godisnje a i na taj jedan rade`
Pa ti idi iz nje kad ti se ne svidja. A sta mislis ko ju je unistio visegodisnjim sankcijama i doveo dovde? Ne moze covek da ostane isti kada svaki dan udje u prodavnicu i tamo nadje samo prazne rafove.
:: :: Samo seljacinama moze da odgovara ova drzava jel su toliko glupi i slepi da ne primecuju nista ae vozdra necu vise nista ni da pisem u vezi ove glupe teme
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.