Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Phenom II X4 965 BE Guru 3D
STRANA 3 OD 3
gile23 Re: @gile23 17.08.2009. 17:49 #133663

status: user
broj poruka: 9121
Au :), jbt, barem prociaj poruku, kada je ispises :).

Pozdrav!

:: he he Sta si se uhatio za moje pisanje da nisi ti lektor na PCberzi citaj i upijaj korisne infomacije koje su 100% tacne, ako ne mozes da povatas iz prve ti prekucaj ceo tekst ispravi ga gramaticki pa onda citaj
:: Ja ne znam Engleski, mozda po nesto razumem ali da pisem ili cita to sigurno ne.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Re: @gile23 17.08.2009. 17:54 #133664

broj poruka: 7779
Ajd i ja da se nadovezem...

Kolega nije `Zajebani` nego `Zajebani (klasa) 76`

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Au :), jbt, barem prociaj poruku, kada je ispises :)
::
:: Pozdrav
:: :: he he Sta si se uhatio za moje pisanje da nisi ti lektor na PCberzi citaj i upijaj korisne infomacije koje su 100% tacne, ako ne mozes da povatas iz prve ti prekucaj ceo tekst ispravi ga gramaticki pa onda citaj
:: :: Ja ne znam Engleski, mozda po nesto razumem ali da pisem ili cita to sigurno ne.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zajebani76 @gile23 17.08.2009. 18:01 #133666

broj poruka: 538
Sve krene tako sto naletim na neku temu u kojoj mislim da mogu da ostavim neku korisnu informacija. Zelim da budem kratak a onda svatim da cu ostati nedorecene, nemam zivaca ni vremena da napisem ni ono sto sam u startu zamislio a onda kada se to pretvori kao po obicaju u roman, e to me tek mrzi da citam tako da ovo jos nije ni tako lose kako bi moglo da bude
gile23 Re: @gile23 17.08.2009. 18:12 #133668

broj poruka: 9121
Ajde znam da si u guzvi, citam ja to sve sto ti pricas i vatam informacije jer ti sve ``lepo objasnis`` (navodnici zbog pravopisa :)) i sve tehnicki potkujes sa dokazima. Ni ja nekad nemam zivaca da citam celu poruku, ali dok pisem proveravam (slepo kucanje). Samo pazi kako si sam rekao da ne bude gore :), zajeban si ti igrac :). @Abner lol

Pozdrav!

:: Sve krene tako sto naletim na neku temu u kojoj mislim da mogu da ostavim neku korisnu informacija. Zelim da budem kratak a onda svatim da cu ostati nedorecene, nemam zivaca ni vremena da napisem ni ono sto sam u startu zamislio a onda kada se to pretvori kao po obicaju u roman, e to me tek mrzi da citam tako da ovo jos nije ni tako lose kako bi moglo da bude
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zajebani76 nije lose ima potencijala :) 17.08.2009. 18:27 #133670

broj poruka: 538
Dobar je ovaj Phenom II X4 965 BE

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3619&p=1
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs