Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Palit GeForce GTX 275-Test
STRANA 3 OD 4  
markopvict smesan skor 23.10.2009. 15:14 #151573

status: user
broj poruka: 4515
260GTX joj slajfuje po lobani i to ona SP192.

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: smesan skor 23.10.2009. 15:18 #151574

broj poruka: 8138
Ne budi smesan...

The Way It`s Meant To Be Played

:: 260GTX joj slajfuje po lobani i to ona SP192.
::
:: - -
:: - - Socijalna Mreza!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Los skor :-) 23.10.2009. 15:25 #151576

broj poruka: 4515

Idi kod Pufija na casove!

- -
- - Socijalna Mreza!!!

Dachman GTX260 23.10.2009. 15:26 #151577

broj poruka: 630
Evo jednog rezultata sa GTX260 (192) i core2 duo na 3,3 Ghz.Da je na 3,8 presisao bi on 15K sigurno.

http://ultraphoto.org/images/emkpx2oyry1gr5760glw.jpg

Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 23.10.2009. 16:11 #151582

broj poruka: 9121
E8400+4850, oko 12k, OC 4850 na Visti, skoro isi skor se dobija na Visti i Xp-u, na def-u 11500.

Pozdrav!

SkyFire @eseses 23.10.2009. 16:39 #151591

broj poruka: 18472
Sta se opterecujes sa tim.Karta je odlicna,saltaj igre i cuti.Kad budes imao kesha uzeces neki Quad i imaces full potencijal i kraj.Hebo 3D Mark,to je cisto radi provere sirove snage.Igre su nesto drugo.

P.S.Vidim da su nekima skinuti banovi!Mora da je bilo `mame mi necu vise` i kuku lele sto mene?Hahahahahaha.

Green Green Grass Of Home

aco Re: Re: re 23.10.2009. 16:50 #151600

broj poruka: 2788
maj**ne ne sili vise tu kartu jedva si se odlucio koju da uzmes sad hoces da je sprzis

Idu dve plavuse ulicom. Jednu udare kola druga se zvala Slavica!!!!!

:: Hvala puno OCz na testu i trudu,otklonio si sve moje sumnje.Sad sam miran
:: @diavolonbg:Imamo iste karte,ali ne mora da znaci da cu ja moci da doguram tolike klokove.Sve zavisi od primerka.Bas cu sad da probam.Javicu vam moje rezultate
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: Evo nije mi bilo tesko, pogledaj ova dva screen-a
:: ::
:: :: 3.7GHz, 4 jezgra, def. karte ..Win 7 x64
:: :: http://www.imagebam.com/image/20be815330283
:: :: 3.6GHz 2 jezgra sve ostalo isto, iskljucio sam 2 jezgra i stavio na 3.6 da bi nekako izjednacio tvoj CPU score
:: :: http://www.imagebam.com/image/1f7d1f5330283
:: :: I kao sto i sam vidis, slican, skoro isti CPU score = skoro isti finalni score sa skoro istom karticom
:: :: 1280x1024 je niska rezolucija gde procesor igra ulogu i karta ne moze da izvuce max sa tvojim procesorom
:: :: Kod vecih rezolucija procesor vise ne igra neku znacajnu ulogu i tu karta najvise radi
:: :: Nemoj da reinstaliras Win niti bilo sta drugo, sve ti je ok i uzivaj u karti na 22` monitoru procesor je nece gusiti u igrama.
Scyter Re: Re: Re: re 23.10.2009. 17:05 #151607

Ne s*ri aco.Znam sta radim.Od 10 min. testa ne moze da se sprzi.I rec majmun ti ne stoji na mestu.Koj ti je?

:: maj**ne ne sili vise tu kartu jedva si se odlucio koju da uzmes sad hoces da je sprzi
:: Idu dve plavuse ulicom. Jednu udare kola druga se zvala Slavica!!!!
:: :: Hvala puno OCz na testu i trudu,otklonio si sve moje sumnje.Sad sam miran
:: :: @diavolonbg:Imamo iste karte,ali ne mora da znaci da cu ja moci da doguram tolike klokove.Sve zavisi od primerka.Bas cu sad da probam.Javicu vam moje rezultate
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
:: :: :: Evo nije mi bilo tesko, pogledaj ova dva screen-a
:: :: ::
:: :: :: 3.7GHz, 4 jezgra, def. karte ..Win 7 x64
:: :: :: http://www.imagebam.com/image/20be815330283
:: :: :: 3.6GHz 2 jezgra sve ostalo isto, iskljucio sam 2 jezgra i stavio na 3.6 da bi nekako izjednacio tvoj CPU score
:: :: :: http://www.imagebam.com/image/1f7d1f5330283
:: :: :: I kao sto i sam vidis, slican, skoro isti CPU score = skoro isti finalni score sa skoro istom karticom
:: :: :: 1280x1024 je niska rezolucija gde procesor igra ulogu i karta ne moze da izvuce max sa tvojim procesorom
:: :: :: Kod vecih rezolucija procesor vise ne igra neku znacajnu ulogu i tu karta najvise radi
:: :: :: Nemoj da reinstaliras Win niti bilo sta drugo, sve ti je ok i uzivaj u karti na 22` monitoru procesor je nece gusiti u igrama.
TheBear Boze svasta 23.10.2009. 17:09 #151609

broj poruka: 6502
ko je jos OC-om sprzio kartu... Aj da joj dize napon ili ne znam n ja sta radi pa da se nesto i desi, al ovako ako je neuspesan OC samo ce drajver pobrljaviti i izbacice iz programa ili ce zakociti komp i posle restarta vratiti sve na normalu, ne moze nista da se sprzi...

vuk125 RE:Palit GeForce GTX 275-Test 23.10.2009. 17:10 #151611

broj poruka: 2929
Uzeo si pravu kartu za ok cenu.
Sa nekim dobrim quadom dobio bi daleko vise, slab je to CPU za nju.
Ali ne mari u igricama ces uzivati.
pozzz

Scyter Re: Boze svasta 23.10.2009. 17:11 #151612

...ili ce da se pojavljuju raznorazne texture.

:: ko je jos OC-om sprzio kartu... Aj da joj dize napon ili ne znam n ja sta radi pa da se nesto i desi, al ovako ako je neuspesan OC samo ce drajver pobrljaviti i izbacice iz programa ili ce zakociti komp i posle restarta vratiti sve na normalu, ne moze nista da se sprzi..
SkyFire Re: Boze svasta 23.10.2009. 17:28 #151622

Ne moze cak ni soft vmodom a ni hw vmodom da se upropasti karta tj sprzi jer ima OVP!Sve ostalo ovde izjavljeno nema veze sa mozgom.

@eseses

Nasviracemo je ne brini,ima ona lufta ohahaj.Letece ona kao katapult!

:: ko je jos OC-om sprzio kartu... Aj da joj dize napon ili ne znam n ja sta radi pa da se nesto i desi, al ovako ako je neuspesan OC samo ce drajver pobrljaviti i izbacice iz programa ili ce zakociti komp i posle restarta vratiti sve na normalu, ne moze nista da se sprzi..
TheBear Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:38 #151627

samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo.

SkyFire Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:42 #151629

Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise.
A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama.

:: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
TheBear Re: Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:49 #151632

A dobro, nisam te razumeo. Mislio sam na Display Driver Stopped Responding and Has Recovered, tako mi izbaci kad overklokujem vise nego sto moze...

:: Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise
:: A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama
:: Green Green Grass Of Home
:: :: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
SkyFire Re: Re: Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:50 #151633

Normalna pojava skroz.Ume nekad da se desi da skroz zabaguje pa da padnu frejmovi.Moras nekad da resetujes sistem da bi se sve vratilo u normalu.

:: A dobro, nisam te razumeo. Mislio sam na Display Driver Stopped Responding and Has Recovered, tako mi izbaci kad overklokujem vise nego sto moze..
:: :: Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise
:: :: A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama
:: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
skar Re: Re: Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:51 #151635

broj poruka: 3992
meni je otisla memorija overclockom....
eto ako neverujete imate moju temu,kad sam joj kasnije downclockovo radila je o.k

`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`

:: A dobro, nisam te razumeo. Mislio sam na Display Driver Stopped Responding and Has Recovered, tako mi izbaci kad overklokujem vise nego sto moze..
:: :: Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise
:: :: A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama
:: :: :: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
SkyFire Re: Re: Re: Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:53 #151636

Ajde sad lepo objasni.Kako otisla pa posle radila?Nesto ako crkne ono je crklo i karta vise ne radi.Ne moze da se istripuje pa kao posle radi.Nema tu hoce-nece.Ili radi ili ne radi.

:: meni je otisla memorija overclockom...
:: eto ako neverujete imate moju temu,kad sam joj kasnije downclockovo radila je o.
:: `U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`
:: :: A dobro, nisam te razumeo. Mislio sam na Display Driver Stopped Responding and Has Recovered, tako mi izbaci kad overklokujem vise nego sto moze..
:: :: :: Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise
:: :: :: A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama
:: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
:: :: :: ::
TheBear Re: Re: Re: Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:54 #151637

Sky, ako mozes sto pre uradi onaj test :), bas sam znatizeljan u vezi te 5870, i da vidimo vec jednom dal su testovi na netu fake ili ne. Odnosno dal ce ti tvoji rezultati biti bar priblizno slicni.

:: Normalna pojava skroz.Ume nekad da se desi da skroz zabaguje pa da padnu frejmovi.Moras nekad da resetujes sistem da bi se sve vratilo u normalu
:: :: A dobro, nisam te razumeo. Mislio sam na Display Driver Stopped Responding and Has Recovered, tako mi izbaci kad overklokujem vise nego sto moze..
:: :: :: Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise
:: :: :: A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama
:: :: :: :: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 17:58 #151638

Hehehe.Medo dal ti znas koliko ovde ima posla.Mene glava vec boli od same pomisli a necu da vam bacam mrvice vec cu sve da slozim lepo zajedno.Eto videcemo dal je Sky dzaba pricao ili ce finish testa da bude zaista priblizan onome sto su plasirali na netu.Dacu sve od sebe da kartu gurnem sto bolje.

P.S.Znam da ti nekad smetaju moji komentari,ne brini uverices se vremenom i sam da sam ja samo realan

:: Sky, ako mozes sto pre uradi onaj test :), bas sam znatizeljan u vezi te 5870, i da vidimo vec jednom dal su testovi na netu fake ili ne. Odnosno dal ce ti tvoji rezultati biti bar priblizno slicni
:: :: Normalna pojava skroz.Ume nekad da se desi da skroz zabaguje pa da padnu frejmovi.Moras nekad da resetujes sistem da bi se sve vratilo u normalu
:: :: :: A dobro, nisam te razumeo. Mislio sam na Display Driver Stopped Responding and Has Recovered, tako mi izbaci kad overklokujem vise nego sto moze..
:: :: :: :: Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise
:: :: :: :: A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama
:: :: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: :: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
:: :: :: :: ::
TheBear Ok 23.10.2009. 18:01 #151640

odradi kad budes mogao, jer ima ljudi koji su kupili na Benchu a slabo izbacuju neke rezultate... I kad bi uradio poredjenje neko sa GTX295 to bi bilo idealno.

skar Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pa dobro nema veze sa mozgom 23.10.2009. 18:03 #151642

broj poruka: 3992
pa nije skroz riknula,nego postepeno crkavala
prvo su mi umesto aviona u igrama letele kockice,pa onda bele straftice po ekranu
pa na kraju nije htela ni jednu 3d aplikaciju da pokrene

`U INAT SVIMA,I UPRKOS SVEMU`

:: Hehehe.Medo dal ti znas koliko ovde ima posla.Mene glava vec boli od same pomisli a necu da vam bacam mrvice vec cu sve da slozim lepo zajedno.Eto videcemo dal je Sky dzaba pricao ili ce finish testa da bude zaista priblizan onome sto su plasirali na netu.Dacu sve od sebe da kartu gurnem sto bolje
:: P.S.Znam da ti nekad smetaju moji komentari,ne brini uverices se vremenom i sam da sam ja samo realan
:: :: Sky, ako mozes sto pre uradi onaj test :), bas sam znatizeljan u vezi te 5870, i da vidimo vec jednom dal su testovi na netu fake ili ne. Odnosno dal ce ti tvoji rezultati biti bar priblizno slicni
:: :: :: Normalna pojava skroz.Ume nekad da se desi da skroz zabaguje pa da padnu frejmovi.Moras nekad da resetujes sistem da bi se sve vratilo u normalu
:: :: :: :: A dobro, nisam te razumeo. Mislio sam na Display Driver Stopped Responding and Has Recovered, tako mi izbaci kad overklokujem vise nego sto moze..
:: :: :: :: :: Nisam mislio na tebe,nadovezao sam se na tvoj post o volt modu.A za nemanje mozga sam mislio na prethodne izjave.Inace i tvoja karta ima OVP cisto da znas i ne mozes da je ubijes ni naponom jer ce se samo ugasiti,nista vise
:: :: :: :: :: A sto se tice OC-a,normalno je da driver pobrljavi kada se pretera sa frekfencijama
:: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home
:: :: :: :: :: :: samo se meni desava(lo) na primer, nazalost... Naravno desavaju se jos neke stvari ali nisam bas sve naveo
:: :: :: :: :: ::
SkyFire Bice svega. 23.10.2009. 18:03 #151643

Zato i kazem da je veliki posao.Treba posle da uradim i sa GTX280 pa sa 295,neke testove da ubacim sa GTX285 pa sa 4870X2 itd..Bice..Samo malo strpljenja.Kad radim ja sam temeljan,ne zelim nista ofrlje da radim u zivotu.

@skar

Pa eto vidis,kazem ti ja.Tesko da je to zbog OC-a.Verovatno ti je bila malo defektna memorija pa je kasnije tek pocela da daje znake.Tvoja pretpostavka je samo da je zbog oc-a.

Scyter 3D Mark Vantage test 23.10.2009. 22:49 #151729

http://img30.imageshack.us/img30/261/66160877.jpg

Ugasio sam onaj test sa PhysX-om.Sta mislite o rezultatu?Jel ovaj rezultat realan za GTX 275?

Dachman Re: 3D Mark Vantage test 23.10.2009. 22:59 #151733

broj poruka: 630
E,to je vec realnije.To bi bio sasvim normalan skor za GTX275.Nisi trebao da gasis PhysX jer on ne utice na GPU skor vec samo na CPU i na finalni.

Ako nešto može poći oʞɐdoɐu, poći će oʞɐdoɐu.

:: http://img30.imageshack.us/img30/261/66160877.jp
:: Ugasio sam onaj test sa PhysX-om.Sta mislite o rezultatu?Jel ovaj rezultat realan za GTX 275
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs