Ja kad sam igrao igrice na 9800 GX2 cim je izasla ti si mastao o toj tvojoj konfiguraciji koja je i tada bila shit!
Pa poredio sam 5850 sa GTX285 i rekao da je bolja 5850 i jeftinija nego ti ne znas da citas ili ti je cilj samo da vredjas nekog i da se svadjas posto ocigledno nemas sta pametnije da radis na toj konfiguraciji :-)
:: :: Mene samo interesuju doktorke od 25-30 godina jos ako ti dodje neki rod bice mi draze :- :: :: :: ajde ti blago meni u Lazu.. :: :: :: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: :: :: ::
:: tvoja se mama nije zalila: :: :: :: Asus p5kpl/1600, intel e5200 oc-3,2ghz, ati 4770, 2x2gb kingston hyperx 1066mhz, wd caviar black 640gb 32mb :: ::
Kad upecate soma od 25kg na vobler na varalicarski pribor(teski ribolov) ili ti 5 kg na pribor za klena onda mi se javite.U protivnom ne pominjite nikakve somove,stuke i slicne ribe :)
Druze imao sam komad od oko 4kg,na Ruzno pace br. 5, bacao sam za klena i izvukao soma, Priznajem da sam losiji i ne pominjem nista :))))
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1gb.,1066Mhz Power Color HD 3850,512, DDR3
:: Kad upecate soma od 25kg na vobler na varalicarski pribor(teski ribolov) ili ti 5 kg na pribor za klena onda mi se javite.U protivnom ne pominjite nikakve somove,stuke i slicne ribe : :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Tebi se oprasta ti si moj kolega..:) E a sad slusaj ironiji a pro po tvoje price.Bas naprotiv ja sam sa voblerom rucne izrade,pricao sam ti Seki/Elez pace sa zveckom ,veliko pace ganjao soma a ispred mene je bio neki brzak.Zamisli udari mi riba,ja kontru mislio stuka,stap se savio kao da vucem neku granu,ne daje nikakav otpor a brzak me zeza,tad sam pecao na laski pribor..Jebte,izvucem klena i to se uhvatio samo za jednu udicu od cele gornje trokrake a jedva da je 10cm bio duzi od paceta.Ja kad sam video poceo sam da se valjam od smeha..Imam negde sliku samo da nadjem..Nije imao ni 500g !
Green Green Grass Of Home
:: Druze imao sam komad od oko 4kg,na Ruzno pace br. 5, bacao sam za klena i izvukao soma, Priznajem da sam losiji i ne pominjem nista :))) :: :: Intel Q6600. CM Hyper TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1gb.,1066Mhz :: Power Color HD 3850,512, DDR3 :: :: :: Kad upecate soma od 25kg na vobler na varalicarski pribor(teski ribolov) ili ti 5 kg na pribor za klena onda mi se javite.U protivnom ne pominjite nikakve somove,stuke i slicne ribe : :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Jeste da ATI kenja sa marketingom i da preuvelicava stvari sa zilion teraflopsa bla bla bla, ali barem onaj ko kupi 5890 moze da kaze da mu je `najveci`... :D :D :D __________________ Scourge of PCBerza
Sto vise pise vise se vidi koliko ne znas materiju...
Sto prije prestanes, manje ce ti se ljudi smijati...
I na kraju, ko je uopste spominjao 1900XTX i 7900GTX ? Ja nijednom...
SONY VAIO VGN-FW285J
:: @NMY moj smireni prijatelju pa ja ti vec objasnih ali ti izgleda gluv : :: :: Prijatelju ja od kako znam od `pamtiveka` ATI ima uvek vece specifikacije na papiru a manje performanse u realnom radu :: 1.vecu frekfenciju GPU-a :: 2.Veci memorisjki bendvi :: 3.Vecu memorijsku frekfenciju. :: 4.Brze memorijske chipove itd..spisak se oduzio hehehe. :: :: Evo prostog poredjenja,ove dve stare karte su u rangu snage a generalno ATI bi trebao da je oduva :: :: 1900XTX vs 7900 GTX :: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=378&card2=39 :: :: Mali milion primera..G flops ovoliko,onoliko bla,bla,bla..I cemu sve to :: :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
@skyfire upecao sam ja sominu od 22kg na bucku nakokinom brodu, to ti je kad se prodje zlatibor pa se ide prema novoj varosi , tamo sam cuo isto da imaju somovi od 200kg samo se tove jer su ih vidjali kad vade kola koja slete u vodu s puta
@all others o5 se ovi svadjaju hihihi e volim vas momci, nego ja mislim da je sad bolja kupovina 5850 i kasnije da se upari, jer o5 kazem za mene jer mi je buzet debeo ko africko dete
ja znam kad je 2004-5 neki lik sa golfom 2 sleteo sa puta i upao u jezero, i poslali oni ronioce da izvuku olupinu, bilo je u novinama isto, kaze kad su dosli dole da zakace sajlu, rekli su sad smo sisli dole i nikad vise, hehe sta to pricas usrfali se zamisli vidis sominu od 200kg koji ceo zivot lezi na dnu i tovi se otpatcima iz restorana koji su na obali jezera, pa ti sam vidi koliko mu je oko trazi na googlu neke kapitalce od 180+kg pa vidi
Postavite bre slike tamo na onoj temi, pa kada se svadjamo, da znamo kako ko izgleda... Nekako je onda zanimljivije...
Jednu stvar mnogi ne vide, a to je da ATI 99% vec radi sledecu generaciju Radeon-a, sa 5xxx su zavrsili, izbacice jos par ojadjenih modela i to je to. Taman kada izadje Fermi, ja cu da uzmem 6850 (ako se desi onako kako sam predvideo, a mozda i ne bude tako, videcemo, mozda uzmem i neku GTX375 )
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Da li je moguće da takvih ima ? Najnormalnija stvar...ne sedeće inženjeri i igraće fliper.
:: Jednu stvar mnogi ne vide, a to je da ATI 99% vec radi sledecu generaciju Radeon-a, sa 5xxx su zavrsili, izbacice jos par ojadjenih modela i to je to.
Vise sam mislio na to sto se tolike nade polazu u Fermi, a osecam da ce malo posle Fermija da izadje 6xxx serija, pa opet ista prica kao sada. Ali ako izadje ta nova generacija nVidie uskoro, onda ok, serija 6xxx nece skoro.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: :: Da li je moguće da takvih ima :: Najnormalnija stvar...ne sedeće inženjeri i igraće fliper :: :: :: Jednu stvar mnogi ne vide, a to je da ATI 99% vec radi sledecu generaciju Radeon-a, sa 5xxx su zavrsili, izbacice jos par ojadjenih modela i to je to.
Sledeca generacija HD6xxx zvace se Northern Islands (severna ostrva)
09.12.2009. 21:30
status: user broj poruka: 7732
Podrzavace DX 11.1 specifikaciju ,(po nekim izvorima unutar Evergreen postoji vec DX 11.1 specifikacija) ,i ta arhiktetura Northern Islands ce biti prva koja ce uci u AMD Fusion CPU + GPU.Trebalo bi da se pojavi krajem 2010 ili pocetkom 2011.
Ova GTX380 popravlja situaciju na HPC trzistu 870 Gflops sa Double precision.
Ali mislim da u single precision i dalje zaostaju za ATI ,bez obzira sto su CUDA jezgra nesto efikasnija ,prevelika je razlika.Moje misljenje da Nvidia ne treba da se opterecuje dali ce biti brza od ATI ,bitno je da izbace DX 11,to je ono sto trazi trziste.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.