ja sam rekao da sam je prelezao i nisam hteo da je primim po cenu da crknem kad su je govna napravila, necu da mi ibacuju antitela necega sto su oni napravili i sto je mutiralo i evo sta mi sad fali, a znas li sta me izlecilo samo dosta caja, meda i rakija... to sto se mene tice
Primećujem da se pravi pompa oko bukvalno svačijeg prdeža posle primanja te vakcine, ja stvarno ne znam gde vi mislite da živite, ali nikada nisam čuo za lek bez nuspojava, tako da te neke aktuelne vrtoglavice, grčevi, povraćanja, utrnuli udovi, prolivi, pa i smrti nisu nikakvi noviteti, kamoli stvari kojima sad svi treba da se iščuđavamo do besvesti, a pogotovo jer je 100% do sada umrlih bilo polumrtvo dosta dugo i pre primanja vakcine.
Ako se dobro sećam, svake godine se pravi nova vrsta vakcina za redovan, sezonski grip, jer virus mutira drastičnije na otprilike svaka 3 meseca, inače mutira 24/7/365, kao i sve ostalo u poznatom univerzumu.
Primite vakcinu ako mislite da je potrebno, a što se tiče nekih zavera i ``silnih`` para, predlažem gledanje filma IDIOCRACY.
A, ako ćemo se gađati nekim virtuelnim sumama novca, mislim da ne bi bilo loše da izračunate malo koliko košta npr. da se napravi 10 kilometara autoputa, klasičnog srbijanskog, sa po 3 trake(2+1) u oba smera, koliko ljudi je za to potrebno, koliko para svako od njih treba da zaradi da bi mu posao imao smisla, koliko vremena, koliko mašina, koliko je industrija, lobija, zvaničnika, direktora i vlasnika koječega u to uključeno.
da te ispravim,postoji lek bez nuspojava,ali nije hemija...nego naturlih,ali dobro je poznato da ne treba preterivati pa i da je voda u pitanju...
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Primećujem da se pravi pompa oko bukvalno svačijeg prdeža posle primanja te vakcine, ja stvarno ne znam gde vi mislite da živite, ali nikada nisam čuo za lek bez nuspojava, tako da te neke aktuelne vrtoglavice, grčevi, povraćanja, utrnuli udovi, prolivi, pa i smrti nisu nikakvi noviteti, kamoli stvari kojima sad svi treba da se iščuđavamo do besvesti, a pogotovo jer je 100% do sada umrlih bilo polumrtvo dosta dugo i pre primanja vakcine :: :: Ako se dobro sećam, svake godine se pravi nova vrsta vakcina za redovan, sezonski grip, jer virus mutira drastičnije na otprilike svaka 3 meseca, inače mutira 24/7/365, kao i sve ostalo u poznatom univerzumu :: :: Primite vakcinu ako mislite da je potrebno, a što se tiče nekih zavera i ``silnih`` para, predlažem gledanje filma IDIOCRACY :: :: :: A, ako ćemo se gađati nekim virtuelnim sumama novca, mislim da ne bi bilo loše da izračunate malo koliko košta npr. da se napravi 10 kilometara autoputa, klasičnog srbijanskog, sa po 3 trake(2+1) u oba smera, koliko ljudi je za to potrebno, koliko para svako od njih treba da zaradi da bi mu posao imao smisla, koliko vremena, koliko mašina, koliko je industrija, lobija, zvaničnika, direktora i vlasnika koječega u to uključeno :: :: `ajd sad :)
Zdravi mladi muskarci u Srbiji (a to smo mi) su medju poslednjim ljudima u Evropi koji ce moci da prime vakcinu, i ko zna da li cemo uopste moci da primimo. Do tad cemo znati sta je bilo sa penzionerima, hronicnim bolesnicima, trudnicama i decom i svim ljudima koji su je primili u ostatku evrope i sveta. Pa ako je sve OK, onda nema frke da je mi primimo. A do tad ce vec epidemija prestati tako da nece biti potrebe za vakcinom... Ne znam oko cega se raspravljamo onda?
nikada do sada nije bila ovakva pompa oko vakcinisanja...u americi je kaznjivo jako velikim svotama i mozes da zavrsis u zatvoru ako ne primis vakcinu...ima drzava sad ne secam se tacno koja da ako ne primis vakcinu ne mozes da dignes pare u banci??? tu nisu cista posla...nije stvar o tome da cemo pomreti od nje ili ne i mozda vakcina ima uticaj na nesto drugo npr to da se oslabi imunitet organizmi ili kako je spominjano ima zive u vakcini koja utice na inteligenciju...svi koji smo isli u osnovnu skolu i imali biologiju znamo da ne moze da bude univerzalni lek za sve gripe i bolest,kako onda `lek` tamiflu moze da leci i onaj prvi `pticiji grip` pa sad ovaj `svinjski` ? jako dobro se zna da se gripa mora plelezati i da za nju nema leka i ti tami flu-i i coldrex-i i slizna sra*a nisu lekovi vec zadrze brdo vitamina i jako mnogo kofeina i to je sve i oni to naplate 2500dina pod izgovorom da je to lek(mislim na tamiflu)...
Ko hoce da se pelcuje neka se pelcuje ko nece nemora
17.12.2009. 20:20
status: user broj poruka: 2158
Ali kao sto svi znamo virusi mutiraju zato za njih ne postoje lekovi (eh da su svi ko kompjuterski virusi gde bi nam karaj bio), e sad za sezonske viruse torlak odradi analizu i nadje dominantan virus koji ce biti za tu sezonu i napravi vakcinu za njega, ali posto postoje i druge vrste virusa porest dominantnog a ljudi koji obole od njih su kolateralna steta.(popi lek za temperaturu podigni zdravost organizma i imuno sistema pa ako se tvoj organizam izbori sa virusom super ako ne jbga neko mora i da umre.Jeste surovo ali tako je.)
E sad posto virusi mutiraju ne kapiram foru da se vakcinisem sad kada je epidemija skoro pri kraju, ova jesenja, a na prolece nas ceka druga epidemija a dotle ce vec virus da mutira, postoje slucajevi u Norveskoj gde je virus vec otporan na ovu vakcinu sto treba da daju narodu.
Ako je vec drzava zakasnila da nabavi na vreme vakcinu za ovu sezonu zasto nije sacekala i nabavila novu vakcinu za sledeci period manje para, vise koristi, inace ne verujem ja da ce se misnistar ili bilo ko drugi na tv-u vakcinistati narodnom vakcinom, nas tv laze odavno, pre cu da nadjem informaciju na netu koja je 80% tacna nego sto ce da me lepo informise tv, ili slazu ili precute ili kazu delimicnu vest.
Znaci njemu su ubrzigali nesto drugo, a za ostale otrov.... I vakcina je besplatna.
:: :: :: :: Ali kao sto svi znamo virusi mutiraju zato za njih ne postoje lekovi (eh da su svi ko kompjuterski virusi gde bi nam karaj bio), e sad za sezonske viruse torlak odradi analizu i nadje dominantan virus koji ce biti za tu sezonu i napravi vakcinu za njega, ali posto postoje i druge vrste virusa porest dominantnog a ljudi koji obole od njih su kolateralna steta.(popi lek za temperaturu podigni zdravost organizma i imuno sistema pa ako se tvoj organizam izbori sa virusom super ako ne jbga neko mora i da umre.Jeste surovo ali tako je. :: :: E sad posto virusi mutiraju ne kapiram foru da se vakcinisem sad kada je epidemija skoro pri kraju, ova jesenja, a na prolece nas ceka druga epidemija a dotle ce vec virus da mutira, postoje slucajevi u Norveskoj gde je virus vec otporan na ovu vakcinu sto treba da daju narodu :: :: Ako je vec drzava zakasnila da nabavi na vreme vakcinu za ovu sezonu zasto nije sacekala i nabavila novu vakcinu za sledeci period manje para, vise koristi, inace ne verujem ja da ce se misnistar ili bilo ko drugi na tv-u vakcinistati narodnom vakcinom, nas tv laze odavno, pre cu da nadjem informaciju na netu koja je 80% tacna nego sto ce da me lepo informise tv, ili slazu ili precute ili kazu delimicnu vest.
Re: Re: Ko hoce da se pelcuje neka se pelcuje ko nece nemora
17.12.2009. 23:43
status: user broj poruka: 880
@Medo nemoj da si naivan... nije poenta u tome dal ce da se otruje ili ne, mada moze i to :D....al vremenom se javljaju kojekakve komplikacije...malo citaj po netu, raspitaj se. To sa vakcinama cist marketing...Ja se licno nikad necu vakcinistati.
Vens Ferel: „Vakcine – novi genocid?Osnovi biološkog ratovanja“
Preuzmi knjigu (1 mb. 102 str)
( knjiga je preuzeta sa Scrtibda) Šta ćete naći u ovoj knjizi?
Ova knjiga će vam otvoriti oči o činjenicama vezanim za vakcine koje vlada želi da ubrizga u vaše telo ili telo vašeg deteta. Ovde ćete naći obilje činjenica o vakcinama za odrasle (protiv variole i antraksa), i o skoro svim dečjim vakcinama. Zapanjujuće je koliko njih je opasno. Uključen je i velik broj odrednica.
Prvi deo
Dečje vakcine
1. poglavlje Sve obavezne dečje vakcine i opasnosti od njih. Vama i vašim voljenima su potrebne ove informacije! Istina o SIDS-u, autizmu, oštećenju mozga dece, paralizi i smrti. 2. poglavlje Preostalih šest vakcina i problemi sa njima. 3. poglavlje Poreklo vakcina. Šta je to sa njima što ih čini tako opasnim? Šta se dešava kada uđu u telo. One izazivaju degenerativne bolesti, doživotne alergije, genetičke mutacije. i utiču na um. Takođe, kako ishrana utiče na dečje bolesti. 4. poglavlje Mogućnost izuzeća. Izvori informacija. Ako vas izvedu na sud. Savezni zakon koji treba znati. Kada putujete u inostranstvo ili idete u vojsku. 5. poglavlje Spisak 22 knjige i 189 istraživačkih članaka.
Drugi deo
Masovne vakcine za odrasle
1. poglavlje Predloženi zakon o prinudnoj vakcinaciji. Ako se usvoji, od Amerikanaca se može zahtevati da prime opasne vakcine. 2. poglavlje Variola i činjenice o opasnoj vakcini protiv nje. 3. poglavlje Kućni lekovi u slučaju nužde za lečenje variole. U ovom poglavlju ćete naći moguće kućne tretmane koje možete da koristite tokom terorističke krize, ako ne možete da doprete do lekara ili uđete u bolnicu. 4. poglavlje Antraks i zapanjujuće informacije o obogaljujućoj vakcini protiv njega. 5. poglavlje Kratka, ali izuzetno potpuna, istorija biohemijskog ratovanja. Evo činjenica koje treba znati. Saznaćete zašto nijedna vakcina ne može da vas zaštiti protiv teroristički raširenih bolesti i šta treba učiniti po tom pitanju. Takođe nabraja 25 knjiga koje vam mogu reći o tim smrtonosnim bolestima i biološkom ratovanju.
:: http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/15299/Ministar-Milosavljevic-se-vakcinisa :: :: Znaci njemu su ubrzigali nesto drugo, a za ostale otrov.... I vakcina je besplatna :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ali kao sto svi znamo virusi mutiraju zato za njih ne postoje lekovi (eh da su svi ko kompjuterski virusi gde bi nam karaj bio), e sad za sezonske viruse torlak odradi analizu i nadje dominantan virus koji ce biti za tu sezonu i napravi vakcinu za njega, ali posto postoje i druge vrste virusa porest dominantnog a ljudi koji obole od njih su kolateralna steta.(popi lek za temperaturu podigni zdravost organizma i imuno sistema pa ako se tvoj organizam izbori sa virusom super ako ne jbga neko mora i da umre.Jeste surovo ali tako je. :: :: :: :: E sad posto virusi mutiraju ne kapiram foru da se vakcinisem sad kada je epidemija skoro pri kraju, ova jesenja, a na prolece nas ceka druga epidemija a dotle ce vec virus da mutira, postoje slucajevi u Norveskoj gde je virus vec otporan na ovu vakcinu sto treba da daju narodu :: :: :: :: Ako je vec drzava zakasnila da nabavi na vreme vakcinu za ovu sezonu zasto nije sacekala i nabavila novu vakcinu za sledeci period manje para, vise koristi, inace ne verujem ja da ce se misnistar ili bilo ko drugi na tv-u vakcinistati narodnom vakcinom, nas tv laze odavno, pre cu da nadjem informaciju na netu koja je 80% tacna nego sto ce da me lepo informise tv, ili slazu ili precute ili kazu delimicnu vest.
Od naroda su od pamtiveka velike tajne skrivane i uvek ce..Ovo sto se desava je jedna karika u nizu sta je zapravo covek sve u stanju da uradi i sta se desava..Stvarno ne treba mnogo mozganja da procitas izmedju redova ili zivotne znake da bi shvatio da je covek taj odnosno drustvo na na celu sa svetkim mocnicima ti koji `regulisu` zivot jednog prosecnog coveka.Narod je jednom recju stoka,dovoljan je samo jedan dobar cobanin i u sve ce da poveruju..Lagali su nas politicari,lazu nas i dan danas,svugde je u svetu isto po mnogim zivotnim stavkama se narodu prezentira laz zarad drzavne koristi,zarad svetske manipulacije i velikih finansijskih obrta.Novac je svugde i gde je novac tu mora da bude i propast! Ovo je jasno kao dan da je virus napravljen vestacki radi farmaceutske industrije na nacelu sa politickim liderima mafijasima koji pored drzavne kese pohlepno pune i svoje ne obaziruci se na narod koji ce izvuci deblji kraj.Pohlepa za novcem nikad nije stala i bicee uvek aktuelna i zato treba biti pametan i zastititi sebe i svoj zivot. Treba se zdravo hraniti,zdravo ziveti,ziveti jednim zdravim zivotom..Ali i prirodni proces moze da se poremeti a ko ga remeti nego sam covek koji sve vise i unistava tu prirodu od koje zapravo zavisimo..Virusa je bilo ali vise ne toliko kao nekad kada se umiralo od tuberkuloze i lepre,sada su te bolesti blago receno smesne jer su izlecive.Zasto je tesko poverovati da se sada prave vestacki virusi zarad zarade na novim lekovima,vakcinama i sl..Pa i AIDS je vestacki napravljen,postoje i dokazi i za to ali to se nikad nece obelodaniti javno.. Ja ne znam kako nekima nije cudno,pojavio se pticiji grip,pa svinjski grip..Sta ce sutra biti sledece,maciji kasalj,pickin dim :) Mislim jasno je sta se desava i jasno je da narod ispasta.Ko hoce nek ugrozava svoje zdravlje i nek se pelcuje sa `bojnim otrovom` njegova je volja..Ipak tu smo da skrenemo paznju i zastitimo jedni druge.. Ja recimo imam ovakvu informaciju i to dobijenu sa instituta za nauku,zdravlje i medicinu i to direktno iz Nemacke a dolazi iz pouzdanih izvora,to ne moze svako da zna.. Recen mi je,moj jedan prijatelj mi je rekao da je taj virus i ako sam to vec znao ali on je potvrdio da je vestacki napravljen da bi se istrebio jedan deo populacije naroda kao i da bi se na tome napravila zarada kada se napravi vakcina (tad jos nije bilo vakcine,tj radilo se na tome) ..Ovo meni recimo nije neverovatno jer ako su amerikanci mogli da zrtvuju onaj onoliki narod srusivsi svoje zgrade (bliznakinje) i bobardovsi pentagon a sve to prisivsi alkaidi zarad njihovih licnih interesa ovo mi nije nista manje neverovatno..Naravno ovo je samo moje misljenje i ono sto je meni preneseno..Na svakom pojedincu po na osob je ostavljena slobodna volja da razmislja kako on zeli..
pa da, tako nesto sam i ja otprilike cuo, tako da, vi sto verujete politicarima i medijima, povedite racuna za svoje dobro i dobro bliznjih, jer svi znamo, imali smo fala bogu mnogo prilika da se uverimo da mediji ne smeju bas sve da govore onako kako stvarno jeste, odnosno pravu ISTINU, moraju nesto i da precute zbog populacije i monopola, na zalost to je cinjenicno stanje...
malo je off .. i evropljani i ameri su samo 400 godina SVERCOVALI nigere iz afrike .. zarad PROFITA ... sta su sve ljudi spremni da urade drugima zarad profita .. nemozete ni da poverujete ..
sve sam skinuo, ima šta da se nauči pogotovu oko zdravlja
:: Ne morate bas svemu da verujete sa ovog sajta, ali ipak ima dosta korisnih informacija, skupljenih na jedno mesto. Ko zeli, moze da pogleda :: :: http://www.ivantic.net/Zdravlje.ht :: :: skrolujte dok ne dodjete do naslova Vakcine... :: :: ima tu dosta materijala, uglavnom preuzetog, ali jako korisnog. Procitajte, tih sat-dva mozda utice na to kako cete da gledate na vakcinaciju u buduce. poz :: ::
ja barem imam lekara u kuci i vise verujem svom bliznjem sta valja, a ne nekim budalama sa neta koji pisu gluposti i stavljaju snimke na youtube. Bolesni umovi koji smisljaju razne teorije zavere i dobijaju svoju vernu publku koja u to veruje. Ne kazem da toga nema ali da svemu sto cujem i vidim verujem to sigurno necu. Ova vakcina ce od sledece godine biti u redovnom sastavu za vakcinaciju, i svako ko je u rizicnoj grupi ce da je uzme naravno ako misli sebi dobro, vecina lekara ce sigurno uzeti da se zastiti. A ljudi samo nek lupaju po netu, veruju u svasta i prave se pametni to je najlakse.
Ja imam jednog u stanu i dva pored stana. A tek u dvoristu...
I izgleda da su fejkovali ispite na faxu, cim se bas i ne zalazu za vakcinaciju.
Inace informacija iz tih (lekarskih) krugova kaze sledece: `... od ~12.000 zdravstvenih radnika u Austriji, samo desetak je primilo vakcinu i naravno potpisalo da nece da tuzi Baxter u slucaju komplikacija...` - isti onaj Baxter koji je u aprilu/maju 2009. posalo ziv virus umesto vakcine u nekoliko zemalja EU, da se ljudi vakcinisu.
TheBear samo mi objasni kako ce ova vakcina da udje u redovnu vakcinaciju kad virus mutira svake sezone (pod mutacijon ne mislim na nindza kornjace nasta lici ovaj tvoj post ispod) znaci virus se menja i vakcina i ako je onakava kakva treba da bude nece delovati sledece jeseni jer se virus promenio, da je tako kako ti kazes odavno bi HIV bio izlecen.
To za vecinu lekara nisam siguran u mom mestu lekari javno pricaju na lokalnoj tv da nece da prime vakcinu(i to lekari sa infektivnog dela bolnice).
Ljudi lupaju svasta kao ti sad sto si lupio, ali ako si dovoljno pameta da prepoznas bar 90% gluposti shvatices bas 60% istine.
Inace raspitao sam se u malo u zemljama gde je vakcinacija odavno pocela i nije bas nesto veliki odziv gradjana a ni rezultati nisu bas nesto pozitivni.Sto je najgore Svetska Zdravstvena Organizacija nema kokretno misljenje o vakcinama nego snima staje na terenu, sto znaci da smo svi mi mali zamorcici dok se ne donese konacan sud.
Ja nisam strucan za ovu temu samo skupljam informacije koje mi dolaze i trudim se da ih prenesem dalje, takodje sam cuo da nisu sve vakcine opasne postoji neka vakcina (split) koja ne daje nus pojave citiram:
`„Torlakova“,“split vakcina“ najbezbednija i najkvalitetnija, bez aditiva i da ne izaziva „nuspojave“, kod onih koji bi trebalo da je prime, a to su osetljive grupe - deca, trudnice i hronični bolesnici. Momčilov je naveo da je „Torlakova“ vakcina, uz to i upola jeftinija od „Novartisove“ i da će građani morati da „plate polovinu te vakcine“, upitavši da li je zaista potrebno plaćati nešto što je preventiva.`
:: ja barem imam lekara u kuci i vise verujem svom bliznjem sta valja, a ne nekim budalama sa neta koji pisu gluposti i stavljaju snimke na youtube. Bolesni umovi koji smisljaju razne teorije zavere i dobijaju svoju vernu publku koja u to veruje. Ne kazem da toga nema ali da svemu sto cujem i vidim verujem to sigurno necu :: Ova vakcina ce od sledece godine biti u redovnom sastavu za vakcinaciju, i svako ko je u rizicnoj grupi ce da je uzme naravno ako misli sebi dobro, vecina lekara ce sigurno uzeti da se zastiti :: A ljudi samo nek lupaju po netu, veruju u svasta i prave se pametni to je najlakse :: :: ::
problem br1 je papir koji treba da potpises a na kojem velikim slovima pise `naknadne reklamacije ne primamo` ... ako tebi to nista ne govori - izvoli uzmi i moju inekciju .. mene su zadnji put bockali s necim sto nemam blage veze sta je u vojci .. i drzavi nedam vise da me bocka..
a sad kao doktori su pametni ? jel ? u pm ... sve konj do konja .. sad sve sto nosi beli mantil se razume u shpric ...
:: ja barem imam lekara u kuci i vise verujem svom bliznjem sta valja, a ne nekim budalama sa neta koji pisu gluposti i stavljaju snimke na youtube. Bolesni umovi koji smisljaju razne teorije zavere i dobijaju svoju vernu publku koja u to veruje. Ne kazem da toga nema ali da svemu sto cujem i vidim verujem to sigurno necu :: Ova vakcina ce od sledece godine biti u redovnom sastavu za vakcinaciju, i svako ko je u rizicnoj grupi ce da je uzme naravno ako misli sebi dobro, vecina lekara ce sigurno uzeti da se zastiti :: A ljudi samo nek lupaju po netu, veruju u svasta i prave se pametni to je najlakse :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.