Pa i ja se nerviram Ognjene. Svi se nerviraju, jer volimo fudbal i našu reprezentaciju. To što imamo prosečan tim...jbg malko smo nerealni.
Dobiti Nemce woohoo pa to nam nije uspelo u poslednjih koliko? Po mojoj logici ako pobediš nekog bolji si i kraj.
Samo se opustiš pripremiš se na to da će anši da ti dignu pritisak i uživaš :) Ispravka DSS UK 1:1 USA support normality
:: Samo se iznerviram dok gledam ove sabane ili polemisem o njihovoj igri..nije mi jasno zasto ih uopste gledam, jos davno sam se odrekao reprezentativnog fudbala... od cuvenog mijatovog penala protiv Holandjana..ne znam sta mi je opet trebalo da sad gledam ove :: :: :: Ta reprezentacija kad nije tada bila prvak evrope i nesto uradila na svetskom..sa takvim timom , gde se nije znalo ko je bolji od koga....nikad mi nista necemo uraditi u fudbalu :: :: Ajd uzdravlje :: ::
:: Ne mogu da verujem. Onaj šaban od komentatora kompletno prvo poluvreme Australijance naziva Australcima. Gde li je taj učio srpski jezik, da mi je samo znati
A Koreanci su Korejci...Klasika za Acu Kosicu. Hrvati Korenace nazivaju Korejci,a Australijance Australci. Nisam razumeo sta je sve juce napricao za Enklea bivseg golmana nemacke reprezentacije...Kako se nije oporavio od povrede i zato ne ucestvuje na SPu ili sta je vec rekao...On covek izvrsio samoubistvo prosle godine,bacio se pod voz...Posle se u studiju Sarenac izvinjava u Acino ime. Treba Milojko Pantic da komentarise utakmice...On kad lupi makar lupi nesto smesno...Ovaj Aca kosica mi samo ide na zivce.
Nije mi jasno da pojedini razmazenci, konstantno pljuju reprezentaciju !!!! Pa sta bre ocete idite u Nemacku i zivite ako vam ovde ne valja, ne razumem sta cekate. @Ognjeni , ja ne razumem sta ti ocekujes???
Nije mi jasno da nekome moze da bude toliko krivo sto je Srbija bacila Nemacku na kolena, i stalno ponavljaju sta bi bilo kad bi bilo. Ej pobedili smo , probudite se !!! Bolest, Odakle vam ta manija da mesate reprezentaciju sa politikom??? Jbt razmazenost je bolest br 1. u Srbiji, pored ovakvih poltrona i ulizica neprijatelji nam i ne trebaju. Crknite sto je Srbija pobedila :))))
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Posle utakmice gana-australija,bog nas gleda i one nase momke dole,sve sto treba sad je da odrade posao kako treba i da puste svabe i ganjane da se kolju za peolazak. :D
Ne bi ja gligorije da vređam bilo koga a ponajmanje ovu našu odabranu grupu srećnika, nek mrdnu buljom i šta im bog da, ali žigić stvarno nije neki igrač, odavno ne videh da se neko kreće tako glupo, da je nekom iole razumnijem njegova visina pravio bi malu decu. Mislim to što mu koordinacija nije jača strana razumem, treba vremena dok impulsi stignu iz glave u noge, čisti lag je u pitanju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Ne znam odakle ti pravo da mi se obracas??? Da te ne citiram sad, ali u lazi su kratke noge .) Zasto stavljas Smajli , posle reci tuzno?? Da li je to licemerje, ili ironija???
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Mesto da mi kazes hvala sto sam jedan od retkih koji se spustio toliko nisko da se tebi obrati ti tako...C c c ... Al zao mi je da te gledam tako jadnog...Toliko se trudis da ti se neko obrati da covek ne moze da se ne sazali na tebe...
Ja sad palim u grad,a ti budi uporan i nastavi da lajes...Ako treba celu noc...Mozda upali i jos neko progovori sa tobom ja sam ti dovoljno pomogao. Pozdrav.
Necu da te sazaljevam, ali ja imam devojku koja me voli i razume , za razliku od tebe. Nemoj da se spustas vise i da tones sve dublje u agoniju kad ti to nije potrebno. Ti si se spustio nisko odavno i ne znam kako te nije sramota da mi se obracas i da se ponizavas. Idi u grad i probaj da smuvas nesto posto ocigledno padas u sve dublju agoniju. Meni te je stvarno zao i evi kunem se necu vise da te pocenjujem i ako si toliko drzak i bezobrazan. Mozes da zakljucis da u postovima i ako sam prozvao nekog, ja tog lika ne mrzim za razliku od tebe!!! Prepun si mrznje i to te koci, ja se nad takvim sazaljevam i evo kazem da vise necu da ti kazem ni A. Mislis da ces blefom i foliranjem da se nekome dodvoris, e moj dss, pa masa ljudi te je vec osudila i okarakterisala kao lazova , kad si rekao da nikada ne koristis LinX, a na screen shot-u stoji ti ikonica Linx-a u pozadini. Sramota i cao, rekao sam da mi se vise ne obracas jer sa takvim ljigavcima ne zelim da imam nikakve veze. Zao mi je sto moram sa tobom da delim forum, jer si jadan i nek ti je bog u pomoci sa takvim razmialjanjem.
Mrzi me da citam tvoje pricice,ali procitao sam prvu recenicu...
20.06.2010. 05:44
status: user broj poruka: 2909
i vec u prvoj recenici si slagao! Citiram:`Necu da te sazaljevam, ali ja imam devojku koja me voli i razume , za razliku od tebe.` Zar nisi skoro postovao na forumu da moras pod hitno da nadjes nesto zensko??? Secas se onog posta koji si obrisao posle par minuta kada si shvatio da si vec lagao po forumu kako imas devojku...Tada si se izleteo i rekao istinu (sto je prava retkost za tebe),srecom brzo si obrisao taj post pa je samo par nas to videlo...I sad kazes imas devojku koja te voli.Koga lazes???? Siguran sam da ces nastaviti da lajesh/lazes jer ipak je to jedina stvar u kojoj si se istakao na forumu. Mrzi me da citam tvoje imaginarne SF romane tako da mogu samo da ti kazem: SHENI !!!
najmanje sto mogu da kazem na ove komentare je slede: onaj ko kaze da Zigic ne ume da igra.. i da se lose krece, trab da obrati paznju na sah ili neki slican tzv sport, jer ocigledno o fudbalu nema pojma , ponajmanje o postavkama igraca kretanju bez lopte a posebno kretanju i zadacima sidrasa tj klasicnih visokih spic igraca...
nasa igra se godinama zasniva na njemu i on je najveca opasnost za golmane i stopere drugih reprezentacija i on ima neke specificnosti pored visine koje uvek stvaraju mnogo problema, preko njega moze da se igra i na prekide i na preskakanje sredine, on se savrseno gradi i skolski odigrava ka krilima ili povratne lopte ali naravno da to sve ne mogu da primete fudbalski laici tj oni koji ga nikada nisu trenirali i slusali bilo sta o postavci igraca itd, specijalnim zadacima...
Slusaj jedno je sto ga volis(stvarno nevidim razlog)
20.06.2010. 19:59
status: user broj poruka: 7285
A nesto sasvim drugo sto si se sad izlupetao za medalju.Doduse slazem se da ta motka moze da se iskoristi(mada retko)u skok igri,al sve ostalo je science fiction.Pa takvo misljenje o njemu ni njegova mama nema! Kakvo crno gradjenje i kretanje,pa za njega su to nazalost misaone imenice,jadnik ima stake umesto nogu,a gradi se ko pod acid-om,ili mozda mislis na tri igraca koji se ubacuju u izglednoj kontri a on vraca loptu nazad.Dali je to mozda reakcija normalnog napadaca????,ili nekog ko loptu dozivljava kao nukleraku,pa gleda da je cusne sto dalje od sebe.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
a imali smo mnogo kvalitetnije sastave,jesu nas nadigrali ali smo imali bolje sanse(stativa,precka) tako da osim nase glupave taktike,koju praktikujemo...prvo napad,pa gol dadnemo,a onda svi u sesnes` da se branimo...joooj majko mila,da li nam je takav mentalitet il nam treba neki OTO Rekhagel da nas probudi!!! pozz
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
ne mogu da razgovaram o tome sa ljudima koji ne znaju sustinu fudbala tj zadataka koje odredjeni igrac na odredjenoj poziciji treba da izvrsi...
razumem samo one iz komsijske stale sto se ostrve na njega..
ostali klasicno nemaju pojma o fudbalu tj nikada ga nisu trenirali niti imaju predstavu kako to u stvari funkcionise a u sustini je mnogo mnogo drugacije nego sto obican gledalac zamislja...
ali se Zile u to ne uklapa,a to vi ne kontate. Kao sto sam vec napomenuo ja sam upoznat sa njim mnogo pre nego je iko od vas cuo za njega.Znaci indirektno(a i direktno)sam pratio njegove igre dok je igrao za Backu Topolu,elem ajd sto sam pricao sa njim to jos mogu da prenevidim kao stvar licnog misljenja.Medjutim njegov brat Jovan Zigic koji je bio sudija u podrucnoj ligi mi je bio prijatelj i za razliku od Nikole veliki covek sa nemerljivim iskustvom u fudbalu.Zato kada vam kazem nesto za Zigica ne mozete mi bacati koske i druge tripove kako ste vi ne znam kako fudbalski potkovani.Ja se sa mojim poznavanjem te igre nikada nisam kurcio,a vi koliko znate dokazujte na pogresan nacin.Nasa reprezentacija nazalost trenutno nema nikog kvalitetnijeg da zameni trenutnu postavku napadaca,sto nikako ne znaci da Zigica treba dizati u nebesa kao napadaca,jer je on najobicniji prosek od dva metra,a po vecini danasnjih standarda cak i ispod proseka.
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
lupetanja nikad dosta...ako nesto imas licno protiv decka to je druga stvar..
evo ukratko cu ti reci: zadatke koje on moze da izvrsi kako u odbrani tako i u napadu i u prekidu, retko koji centarfor moze! sa njegovim dimenzijama video bih tebe kako bi se ti kretao a i svi ostali...
i treca stvar, njegv zadatak posto nisi trenirao fudbal a kamoli igrao spica a ja jesam i to 7 godina, je da se zagradi ledjima spusti loptu glavom ili odigra nogom na spoljnjeg igraca i da se ubaci u 16... a on savrseno te lopte daje i time odigrava sve sto ijedan trener moze od njega da ocekuje...
care sto se zamajavas uopste, nebitne likove ni ne konstatujem nit me tangira vise da odgovaram ....
lepo je kapor govorio, tudje misljenje ne mozes promeniti ni da ga maljem u glavu udaras...zasto se truditi onda uopste i nervirati.
Dosta ljudi je ovde ocigledno isfrustrirano svojim problemima pa pocinju sa uvredama na prvo suprotno misljenje od njihovog , bez obzira sto ne svataju koliko nemaju pojma.
elem...dobra tekma veceras bila ko je gledao.
Ajd uzdravlje
:: Mesto da mi kazes hvala sto sam jedan od retkih koji se spustio toliko nisko da se tebi obrati ti tako...C c c .. :: Al zao mi je da te gledam tako jadnog...Toliko se trudis da ti se neko obrati da covek ne moze da se ne sazali na tebe... :: :: Ja sad palim u grad,a ti budi uporan i nastavi da lajes...Ako treba celu noc...Mozda upali i jos neko progovori sa tobom ja sam ti dovoljno pomogao. :: Pozdrav. :: :: :: DaSickSystem :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.