Doduse ima tu istine techpowerup se okrece kako im platis za reklamu mada nisam ja jedini koji kaci link sa njihovog testa vec se svakako uzima kao merodavan od sirokog auditorijuma.. Ali da uzmemo u obzir da su ti testovi placeni sta je sa ostalim sirom neta gde se rezultati podudaraju? Kako god okrenes nVidia je sa serijom GTX460 atakovala na segment u kom je ATI 5830 i definitivno sa svim karakteristikama tih karti i cenom je taj segment i dobila..To su cinjnice..Nego dok se ovde raspravlja o GTX460 zanimljiva tema koja tece na benchmark-u jeste da oni GTX460 uporedjuju sa ATI 5850 i po performansama (opet se misli najvise na te OC revizije) a i po ceni..Ima dosta da ponudi ovaj GTX460 mada je generalno slabija karta od 5850 ali znatno jaca od 5830 i to ona verzija od 1GB koja je u proseku od 25-30% brza od 5830 i samim tim jako blizu 5850 u nekim igrama i brza..U tome i jeste cela zbrka.Izbacili su odlicnu seriju,odlican chip sa sjanim karakteristikama i napravili pravi potez. Ono sto treba cekati jeste da se ove kart pojave u vecem broju kod nas i da vidimo te cene!
Koliko od vas (nas) može da nabavi neku grafičku iz inostransatva pa da prođe jeftinije? 5? 6? Možda 7? Poenta je, šta mene zabole koliko koja karta košta u Nemačkoj, SAD-u ili negde drugde. Ja je kupujem ovde i zanimaju me samo naše `lopovske` cene. Dakle, zajebite malo ostatak Evrope i ostatak sveta, jer mi očigledno sa njima nemamo (nažalost) nikakve veze.
Broj postavljenih tema: 60472. Broj poslatih odgovora: 648167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.