Ne razumem ovakve napade i pokusaje na sve moguce nacine da se neko omalovazi i okarakterise kao lazov.
Koji je tvoj problem i zasto izvlacis iz konteksta stvari onakve kakve nisu ni predstavljene, da bi se neko okarakterisao kao lazov ili u bilo kakvom negativnom kontekstu? Sta je netacno i sta je lazirao Sky Fire ? Javno osudjujem ovakve stvari i to treba da ucine i drugi, bilo da je Sky ili neko drugi u pitanju. Navaljujete kao mutavi a nemate u glavi nista pametno da iznesete.
@Operator Zivo me interesuje taj test da vidim, sto si radio. Samo si se pojavio i usmeno pomenuo da lazu ovi na Guru 3d ? WTF Pa daj testove da vidimo i dokaze, kao sto se to radi ovde na Berzi. Imas jednu usmenu konstataciju i na osnovu toga svi testovi padaju u vodu, i svi lazu.) Meni je potrebno mnogo vise dokaza da bi poverovao u to sto pricas.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Gliga Znam da si alergican na nepravdu isto kao i mnogi koje sam upoznao tipa Daum i sl pa je to verovatno jedan od razloga gde smo nasli zajednicki jezik.. Recimo ja se sa tobom nisam cuo od juce a danas vec pises iza mene..Pazi kad znam da ce zlobnici da pomisle kako sam te zvao da me branis?Mislim mene treba neko uopste da brani.WTF?!Taj njihov deciji mozak jedino tako funkcionise..Ovde je izgleda mnogo bitnije da se ljudi prepiru i svadjaju,napadaju jedni druge sire mrznju umesto da ovoj zajednici doprinesu mnogo vise i da se takmice u znanju i da ulazu svoj trud!Ma jok..Toliko komplexasa majko moja mila da je to strasno..Kaze Operator nije to ljubomora vec nemastina!Nek mi kaze sta iz te nemastine proizilazi nego ljubomora koja se nadovezuje na mrznju i netrpeljivost..A za to nema opravdanja,to je u samom korenu coveka-GEN!
No pustimo trolove nek sami izigravaju budale..Uopste me i ne zanima sta ce da pisu..Ovde ima ljudi od poverenja i znanja i Operator je jedan od njih ali samo da da preciznije detalje o svom iskustvu jer ovo sto je do sad napisao je jako konfuzno.. Jebi ga ja kad radim test okacim sve shoot-eve ,obrazlozim svaki korak i uradim sve moguce operacije da bi na kraju izvrsio poredjenje..
Jebes mi mater ako sam veceg indijanca od tebe video...
Poredis SOC kartu sa referentnom WTF?! inace SOC znaci SUPER Overclocked a ne samo overcloked...
Procitaj moj post gde sam objasnio da referentna 5850 ima nize klokove da bi upala u ATIjevu hijerahiju po kriterijumu cena/performanse. svaka karta ide bar +200MHz za memoriju i GPU
Mnogo se gubis bez potrebe...
:: Pa sad ko to tamo laz :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=28279&forid=33&katid= :: :: Pojavio se test review ove karte brenda KFA2 inace za one koji neznaju to je Galaxy-jev odeljak za evropu..Znaci karta se moze naci i kod nas. :: U vecini testova ova karta se pokazala kao brza od ATI 5850 tacnije od 8 igara u 5 je bila brza a misli se na model sa oznakom SOC (overclock edition :: Jako interesantna karta a kako koji test nadolazi pod kodnim imenom GF104 sve vise se pokazuje pravo lice Fermi arhitekture. :: Ako ovaj OC edition bude jeftiniji a verujem da hoce od modela ATI 5850 nVidia ne samo a je udarila na segment u kom se nalazi 5830 vec je sa ovim raznovrsnim modelima GTX460 opasno nagazila i seriju 5850. :: Mnogi od vas su rekli da je nemoguce da GTX460 bude brzi od 5850 a kako koji test dolazi za ovim serijama (edicijama) GTX460 sve se vise prica okrece na drugu stranu.. :: Dolazimo do zakljucka da sa povoljnom cenom ove kartice GTX460 ce biti produkt koga treba uzeti pod brojem jedan u razmatranje cak i kada je u pitanju 5850. :: Inace i ovaj SOC edition se overclockuje monstrualno tako da i pored vec OC fabrickih klokova moze jos daleko vise da se podignu performanse. :: :: Pogledajte i sami link :: :: http://www.guru3d.com/article/kfa2-geforce-gtx-460-1024mb-gc-soc-review :: :: P.S.Najavljen je test GTX460 1GB verzije u SLI setup-u..Ocekuju se veoma interesantni rezultati!Videcemo kako se ove dve karte nose sa ATI-jevim modelom karta 5970 :: :: :: :: @operato :: :: Ne razumem zaista gde si ti video ili procitao da sam ja rekao da je ta karta brza od 5850 :: :: To sto si dobio tako i treba da bude..GTX460 1GB i jeste sporiji ali mi smo vodili polemiku oko OC jer tad GTX460 odlcino skalira tj bolje skalira od ATI u svakom slucaju. :: :: Drugo ocekujem jedan primerak od 1GB i to Ganwardov model i uradicu ceo review test kao sto sam radio sa 5870 kartom.Znaci daleko vise igara kao i sam OC potencijal i performanse vezano za to..Tad ce slika biti daleko kompletnija. :: :: Takodje imam i jedan 5830 u komsiluku a 5850 cu da nabavim. :: :: Nego malo mi cudno ovo sto si napisao : `Ne veruj svemu sto procitas` A sta sam ja to procitao da bi tvrdio drugacije..Ono sto je svugde na netu radjeno jeste da je GTX460 brza karta od 5830 i u tom segmentu je dobija cak najslabiji primerak od 768 mb.A ovaj od 1GB je dosta brzi..To sto u po nekoj igri bude brzi od 5850 to je relativno ali se da primetiti pa smo i to naveli kao cinjenicu. :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
@operator Daj bre covece uveri nes u ovo sto pricas,daj pusti uporedni test da vidimo dali si u pravu ono sto tvrdis.Na netu postoji gomila testova koja pokazuje suprotno tvojoj tvrdnji.Ili to mozda namerno radis?
@dautovic Za tebe decko nemam nikakav komentar,vidi se da si od glave do pete crveno obojen,prema tome svaki tvoj komentar je suvisan nimalo nisi objektivan.Nemas porebe da dzabe trujes temu.
Kolega sa Berze, potpuno sam objektivan i neutralan vezano za ATI vs NVIDIA, AMD vs Intel i sl. ali malo mi bode oči to što napadaš čoveka koji je mnogo manje obojen u crveno nego neki koji bi pre prošetali babu obučenu u zeleno nego prelepu devojku obučenu u crveno. Budi realan kad već postuješ. Pozdrav!
:: @operato :: Daj bre covece uveri nes u ovo sto pricas,daj pusti uporedni test da vidimo dali si u pravu ono sto tvrdis.Na netu postoji gomila testova koja pokazuje suprotno tvojoj tvrdnji.Ili to mozda namerno radis :: :: @dautovi :: Za tebe decko nemam nikakav komentar,vidi se da si od glave do pete crveno obojen,prema tome svaki tvoj komentar je suvisan nimalo nisi objektivan.Nemas porebe da dzabe trujes temu ::
:: @operato :: Daj bre covece uveri nes u ovo sto pricas,daj pusti uporedni test da vidimo dali si u pravu ono sto tvrdis.Na netu postoji gomila testova koja pokazuje suprotno tvojoj tvrdnji.Ili to mozda namerno radis :: :: @dautovi :: Za tebe decko nemam nikakav komentar,vidi se da si od glave do pete crveno obojen,prema tome svaki tvoj komentar je suvisan nimalo nisi objektivan.Nemas porebe da dzabe trujes temu ::
Nema coveka ni od korova :) ========================================================== update : Sad vidim Dragsterov post hehe..Znaci ubi me ako se nije zajebao i mislio da se Dautovic meni obraca!Ahahaha..Ovo nije prvi put da se ljudi ne snalaze sa citiranim postovima..Neki dan sam isto cudo video i valjao se od smeha..Lik `ladno nije znao da citira usera vec prepisao sta je rekao.. Bog te mazao,a imaju dole lepo opcije,citat,odgovor i sl.. Dobro ,manje vise,ovaj post od Dautovica je stvarno na oko bio malo zeznut.Ispalo je kao da se meni obraca ako se ne obrati lepo paznja :) :) :) Vrh .. :) :) :)
Taj Dragster se pojavljuje u samo specificnim situacijama i za preko 2 godine na forumu napisao je 30 postova i to se uglavnom obracao kada je tebe branio(nijednu temu nije otvorio ili slicno) evo i dokaza:
I slag na tortu ti pises kako se `taj lik` zajebao sa citiranjem?!
Mislio je da sam ja tebe napusio pa je onda on mene greskom?! I ti to objasnjavas do detalja u sitna creva a gore na linku te lik brani pre 2 godine i pojavljuje se samo kada tebe treba da brani...
``Kao sto sam vec rekao(napisao) ovo je bilo za ocekivati.. Necu ni da pitam sa kog si foruma (ili iz koje si OC firme) :))))) dovucen ovde,ali sam ocekivao da se pojaviti lik (ili 2) sa 2-3 posta koji ce od jednom kao skroz neutralan posmatrac da se umesa u raspravu....Totalno predvidiv scenario:))))) ...Ajmo da otvorimo jos jedan nalog pod drugim imenom,pa da ponovimo isto...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Da vidis to je bas zanimljivo :: :: Taj Dragster se pojavljuje u samo specificnim situacijama i za preko 2 godine na forumu napisao je 30 postova i to se uglavnom obracao kada je tebe branio(nijednu temu nije otvorio ili slicno) evo i dokaza :: :: TEMA OD PRE 2 GODIN :: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=11509&forid=33&katid= :: :: I slag na tortu ti pises kako se `taj lik` zajebao sa citiranjem? :: :: Mislio je da sam ja tebe napusio pa je onda on mene greskom?! I ti to objasnjavas do detalja u sitna creva a gore na linku te lik brani pre 2 godine i pojavljuje se samo kada tebe treba da brani.. :: :: Ko je pametan zakljucice sam :: :: tuga... :: :: ::
:: Za tri sata ce F1 VN Nemacke,nemojte to da kvarite :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: ::
@dautovic Ja ne znam sta zelis da kazes zaista?Da poznajem tog Drgastera ili da sam ja on?Ne kapiram..Brate to sam napisao jer mi je zapalo za oko nocas kad sam dosao sa posla upravo da nebi doslo do neke svadje bez potrebe jer sam predosertio sta moze da se desi,previse dobro poznajem ljude sa foruma i nacin na koji razmisljaju.Inace slep nisam,video sam kome se ti obracas a ako si primetio izbegavam bilo kakav konflikt sa tobom i raspravu tj fakticki te cak i ignorisem..U cemu je problem?Nisam trebao nista da prokomentarisem ili?Hoces ti da mi se skines sa qrca ili cu ja da te skidam?!Sad se stvarno pitam da li si normalan tj bolestan?! `Aj polako prst na celo pa pogledaj koju paranoju razvijas!Jos jedna opomena od mene pre nego sto te odjebem konacno jer si krajnje bezobrazan!
Izgleda da cu i ja morati da se ulogujem kao SkyFire2 kao neki kad su bili banovani pa su dodavali brojke na stari postojeci user name 1..2..3.. Vrh..Znao sam da je ovde cirkus ali da je ovoliki lele..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.