svaka cast, lepo odradjeno, ono sto primetih dirt2 je sa 16qsaa, a na gtx 470 kad sam je testirao nije hteo da radi sa toliko, pa tek kada sam instalirao patch onda je dirt radio ali nije vise postojao 16 vec max je bio 8
a ove retarde koji su puni sebe tj. govana jednostavno samo ignorisi i uzivaj.
:: svaka cast, lepo odradjeno, ono sto primetih dirt2 je sa 16qsaa, a na gtx 470 kad sam je testirao nije hteo da radi sa toliko, pa tek kada sam instalirao patch onda je dirt radio ali nije vise postojao 16 vec max je bio :: :: a ove retarde koji su puni sebe tj. govana jednostavno samo ignorisi i uzivaj :: :: :: :: pozdrav normalnim 4umcima :: :: :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: http://tinyurl.com/36club :: :: CPU AMD Phenom II 940MegahalemsMB DFI 790FXB-M2RSHGPU HD 4350 512MBRAM CORSAIR XMS2 4GB 1066cl5 HDD WD 3200aaks X2PSU 500W OCZ :: ::
:: Može samo sebi da čupa jetru što izgleda ko Elmer sa četkama umesto obrva.. :: :: Najsmešnije je što je napisao da ima 195cm! Možda jedino 195cm ukupno primljenog kurca do sad.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
CPU AMD Phenom II 940MegahalemsMB DFI 790FXB-M2RSHGPU HD 4350 512MBRAM CORSAIR XMS2 4GB 1066cl5 HDD WD 3200aaks X2PSU 500W OCZ
:: A bre saxija, pa otkad je UltraSkeletor množina :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: svaka cast, lepo odradjeno, ono sto primetih dirt2 je sa 16qsaa, a na gtx 470 kad sam je testirao nije hteo da radi sa toliko, pa tek kada sam instalirao patch onda je dirt radio ali nije vise postojao 16 vec max je bio :: :: :: :: a ove retarde koji su puni sebe tj. govana jednostavno samo ignorisi i uzivaj :: :: :: :: :: :: :: :: pozdrav normalnim 4umcima :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: :: http://tinyurl.com/36club :: :: :: :: CPU AMD Phenom II 940MegahalemsMB DFI 790FXB-M2RSHGPU HD 4350 512MBRAM CORSAIR XMS2 4GB 1066cl5 HDD WD 3200aaks X2PSU 500W OCZ :: :: :: ::
:: Ne, sranje je samo ono što ti imaš, jer si smešan sa svojim komentarima, a činjenica da si banovan na svakom IT forumu po nekoliko puta samo potvrdjuje činjenicu da si jedna mala klošarčina koja ne zna da se ponaša kako treba. :: :: Pa jel misliš da ne pamtimo kako su te iznapušavali na PCAxe forumu jer su ti nekoliko stranica davali savete da overclockuješ onaj jadni E5200, da bi ih na kraju sve odjebao jer si kao sve ti baja uspeo sam da odradiš?? :: :: Svi te znaju na svakom forumu, možeš naloge da menjaš do sutra, ali si kroz svaki novi nalog provaljen jer se uvek ponašaš isto.. :: :: Tako da molim te, nemoj dalje da se blamiraš, forum je lepše mesto bez tebe. Idi kukaj negde drugde.. :: :: Bićeš maskota na pcberzi, i uvek ćemo se ponašati isto prema tebi... Možda će sad da ti bude jasnije :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: naravno da cu da nastavim jer se bas ovako ponasaju skoro svi ovde.. :: :: :: :: sve sto neko drugi ima je sranje i neka bude tako. :: :: :: :: dakle sranje je hahahah :: :: :: :: :: :: a ti mozes samo da prihvatis da mi .... sto kaze Voja hahahah :: :: :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: :: ATI RADEON HD 585 :: :: :: :: X2
:: Moram da te pohvalim na velikom trudu ja uzivotu ne bi imao strpljenja za takav test...ali isto tako moram i da primetim da je besmisleno u avgustu mesecu 2010 godine raditi ovako lepo odradjen opsiran test GTX275 kartice :: :: Svaka tebi cast, kartica je stvarno ok nema zamerki ni na test, ali osim toga sto test pokazuje da si pedantan i da si test lepo odradio ta karta je prematora da bi se radio neki ovakav test :: :: Da si uzeo GTX460 npr razumeo bi sve ovo :: :: Nista negativno ne mislim izuzev da svi koji su hteli da kupe ovu kartu - kupili su je a i prodali bogami zbog nekog novog upgrade-a, znaju se i performanse karte dosta detaljno (2-3% brza od konkurenta 4890) samo toliko do men :: :: Pozdrav :: :: EDIT: ja kad sam imao 5850 dok je jos relativno bila nova nisam radio test(to je zato sto sam lenj za tako nesto) a ni sada kada imam Sapphire 5750 1GB mi ne pada napamet :: :: Steta sto ovu energiju pozitivnu i entuzijazam nisi utrosio na test neke novije nVidia ili ATi karte to je moja jedina zamerka :: :: :: Komplexi... :: :: Ko si ti da kazes daje besmisleno i STA TEBE BRIGA dali je karta matora i koji je mesec...
I ti se kuropecas mnogo ipametujes: dont get mad LOL
Kod mene je čista stvar, čista igra, bez patcha. Ko zna, možda imaš tu verziju koja pravi probleme.
:: svaka cast, lepo odradjeno, ono sto primetih dirt2 je sa 16qsaa, a na gtx 470 kad sam je testirao nije hteo da radi sa toliko, pa tek kada sam instalirao patch onda je dirt radio ali nije vise postojao 16 vec max je bio :: :: a ove retarde koji su puni sebe tj. govana jednostavno samo ignorisi i uzivaj :: :: :: :: pozdrav normalnim 4umcima :: :: :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: http://tinyurl.com/36club :: :: CPU AMD Phenom II 940MegahalemsMB DFI 790FXB-M2RSHGPU HD 4350 512MBRAM CORSAIR XMS2 4GB 1066cl5 HDD WD 3200aaks X2PSU 500W OCZ :: ::
Sta si ti napisao majko mila? nesto si citirao mene u 2 posta...au konfuzije
Ma de da se ljudim na tebe, svaka ti cast, nema vas takvih puno.
Komplexi...
:: :: :: :: :: Moram da te pohvalim na velikom trudu ja uzivotu ne bi imao strpljenja za takav test...ali isto tako moram i da primetim da je besmisleno u avgustu mesecu 2010 godine raditi ovako lepo odradjen opsiran test GTX275 kartice :: :: :: :: Svaka tebi cast, kartica je stvarno ok nema zamerki ni na test, ali osim toga sto test pokazuje da si pedantan i da si test lepo odradio ta karta je prematora da bi se radio neki ovakav test :: :: :: :: Da si uzeo GTX460 npr razumeo bi sve ovo :: :: :: :: Nista negativno ne mislim izuzev da svi koji su hteli da kupe ovu kartu - kupili su je a i prodali bogami zbog nekog novog upgrade-a, znaju se i performanse karte dosta detaljno (2-3% brza od konkurenta 4890) samo toliko do men :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: EDIT: ja kad sam imao 5850 dok je jos relativno bila nova nisam radio test(to je zato sto sam lenj za tako nesto) a ni sada kada imam Sapphire 5750 1GB mi ne pada napamet :: :: :: :: Steta sto ovu energiju pozitivnu i entuzijazam nisi utrosio na test neke novije nVidia ili ATi karte to je moja jedina zamerka :: :: :: :: :: :: Komplexi... :: :: :: :: Ko si ti da kazes daje besmisleno i STA TEBE BRIGA dali je karta matora i koji je mesec... :: :: I ti se kuropecas mnogo ipametujes: dont get mad LOL
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@2.66 Ghz Thermaltake Max Orb Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor
:: Izgleda da je to poslednje što smo za sad čuli od Skeletora. `I`ll be back He-Man! :: :: Sad ostade medicinska sestra sama u svom sobičku... http://goo.gl/0Ks :: :: Mada, da ga ne ureknem, možda fenira obrve i čita sve ovo.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
Ovo ti je druze zesci promasaj od izjave, pa ta karta zlata vredi isto koliko i GTX260 sa ovim cenama.Pa ako koga ESESES upari tu sa jos jednom moze i Vuk sa 5970 da se slika.
@Daum and the rest:Sad cu polako natenane da prostudiram celu temu i mog omiljenog kucnog ljubimca, cisto da i ja doprinesem ovim krasnim komentarima. :))))
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Moram da te pohvalim na velikom trudu ja uzivotu ne bi imao strpljenja za takav test...ali isto tako moram i da primetim da je besmisleno u avgustu mesecu 2010 godine raditi ovako lepo odradjen opsiran test GTX275 kartice :: :: Svaka tebi cast, kartica je stvarno ok nema zamerki ni na test, ali osim toga sto test pokazuje da si pedantan i da si test lepo odradio ta karta je prematora da bi se radio neki ovakav test :: :: Da si uzeo GTX460 npr razumeo bi sve ovo :: :: Nista negativno ne mislim izuzev da svi koji su hteli da kupe ovu kartu - kupili su je a i prodali bogami zbog nekog novog upgrade-a, znaju se i performanse karte dosta detaljno (2-3% brza od konkurenta 4890) samo toliko do men :: :: Pozdrav :: :: EDIT: ja kad sam imao 5850 dok je jos relativno bila nova nisam radio test(to je zato sto sam lenj za tako nesto) a ni sada kada imam Sapphire 5750 1GB mi ne pada napamet :: :: Steta sto ovu energiju pozitivnu i entuzijazam nisi utrosio na test neke novije nVidia ili ATi karte to je moja jedina zamerka :: :: :: Komplexi... :: ::
Tesko...duzi je malo post pa moze da se shvati navise nacina...
Poenta je da nije morao da radi ovako opsiran test na toliko staroj karti, ja performnase komentrisao nisam...Imao sam 4890 koja joj je egal i znam koje su performasne u pitanju, ali nisam nista vezano za `jacinu` karte kometraisao.
Poenta je da je decko imao i vremena,elana, energije i zelje da radi ovako neki opsiran test, steta sto nije imao neku koviju kartu ciji rezultati su nam svima zanimljivi.
A za offtopic koji se javio u ovoj temi stvarno nemam kommatar, ne zelim da se uplicem u te perice jer sam i sam bio akter takvih nekih rasprava ne svojom zeljom.
Komplexi...
:: Ovo ti je druze zesci promasaj od izjave, pa ta karta zlata vredi isto koliko i GTX260 sa ovim cenama.Pa ako koga ESESES upari tu sa jos jednom moze i Vuk sa 5970 da se slika :: :: :: @Daum and the rest:Sad cu polako natenane da prostudiram celu temu i mog omiljenog kucnog ljubimca, cisto da i ja doprinesem ovim krasnim komentarima. :))) :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Moram da te pohvalim na velikom trudu ja uzivotu ne bi imao strpljenja za takav test...ali isto tako moram i da primetim da je besmisleno u avgustu mesecu 2010 godine raditi ovako lepo odradjen opsiran test GTX275 kartice :: :: :: :: Svaka tebi cast, kartica je stvarno ok nema zamerki ni na test, ali osim toga sto test pokazuje da si pedantan i da si test lepo odradio ta karta je prematora da bi se radio neki ovakav test :: :: :: :: Da si uzeo GTX460 npr razumeo bi sve ovo :: :: :: :: Nista negativno ne mislim izuzev da svi koji su hteli da kupe ovu kartu - kupili su je a i prodali bogami zbog nekog novog upgrade-a, znaju se i performanse karte dosta detaljno (2-3% brza od konkurenta 4890) samo toliko do men :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: EDIT: ja kad sam imao 5850 dok je jos relativno bila nova nisam radio test(to je zato sto sam lenj za tako nesto) a ni sada kada imam Sapphire 5750 1GB mi ne pada napamet :: :: :: :: Steta sto ovu energiju pozitivnu i entuzijazam nisi utrosio na test neke novije nVidia ili ATi karte to je moja jedina zamerka :: :: :: :: :: :: Komplexi... :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Da ne kvarimo coveku temu,jel ima neko broj ili zna gde zivi ovaj idiot :: :: :: :: Asus N61 :: Intel Core i7-720qm :: Asus N61Jq Series :: Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) :: ATI Mobility Radeon HD 5700 Series :: Momentus 5400 640GB :: :: :: ::
Baš sam razmišljao o tome, možda i dodam još jednu u neko skorije vreme. Za DX 11 i potrošnju me boli uvo, jer će perfomanse biti ubitačne.
:: Ovo ti je druze zesci promasaj od izjave, pa ta karta zlata vredi isto koliko i GTX260 sa ovim cenama.Pa ako koga ESESES upari tu sa jos jednom moze i Vuk sa 5970 da se slika :: :: :: @Daum and the rest:Sad cu polako natenane da prostudiram celu temu i mog omiljenog kucnog ljubimca, cisto da i ja doprinesem ovim krasnim komentarima. :))) :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Moram da te pohvalim na velikom trudu ja uzivotu ne bi imao strpljenja za takav test...ali isto tako moram i da primetim da je besmisleno u avgustu mesecu 2010 godine raditi ovako lepo odradjen opsiran test GTX275 kartice :: :: :: :: Svaka tebi cast, kartica je stvarno ok nema zamerki ni na test, ali osim toga sto test pokazuje da si pedantan i da si test lepo odradio ta karta je prematora da bi se radio neki ovakav test :: :: :: :: Da si uzeo GTX460 npr razumeo bi sve ovo :: :: :: :: Nista negativno ne mislim izuzev da svi koji su hteli da kupe ovu kartu - kupili su je a i prodali bogami zbog nekog novog upgrade-a, znaju se i performanse karte dosta detaljno (2-3% brza od konkurenta 4890) samo toliko do men :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: EDIT: ja kad sam imao 5850 dok je jos relativno bila nova nisam radio test(to je zato sto sam lenj za tako nesto) a ni sada kada imam Sapphire 5750 1GB mi ne pada napamet :: :: :: :: Steta sto ovu energiju pozitivnu i entuzijazam nisi utrosio na test neke novije nVidia ili ATi karte to je moja jedina zamerka :: :: :: :: :: :: Komplexi... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60489. Broj poslatih odgovora: 648419. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.