Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Za Ljubitelje Horor Igrica
STRANA 3 OD 3
Mortificat Re: Re: Re 20.09.2010. 16:47 #246234

status: user
broj poruka: 3519
Sad skidam Fatal Frame 2, pa ću pokušati da to odradim. Hvala na linku i uputstvu!

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Geil Ultra Plus/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

:: Postoji odličan emulator za PS2, imaš i na sajtu listu igara koje rade, naravno ne znači da ne radi čak i ako je nema tu, ko će da isprobava sve igre posle svake verzije programa, obično na forumu tražiš da li je neko uspeo da je pokrene
::
:: Ima u ovoj relativno svežoj temi kako i šta oko emulatora da ne gušim ovde
:: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=29068&forid=3&katid=
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Fatal Frame sam oduvek želeo da odigram, međutim, kako je igra bamenjena samo za konzole, onda ništa :) Jel zna neko da li je napravljen neki emulator koji omogućuje da se igra PC-u? Ne mogu da uđem na warez trenutno
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
filni Re: Evo i top 10 horora po meni... 20.09.2010. 17:03 #246235

status: user
broj poruka: 1229
+1 za ovaj redoslet! :D
s`tim shto bi ja The Suffering stavio na mesto broj 4 ... al dobro..to je to.,.. :))) Svaka chast za listu :D

Asus M2N-E
AM2+ 7750 Black Edition
Geil 2 x 1GB 667Mhz
2 x 160GB Maxtor
nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900
Asus DVD/RW
Blueberry 450W

:: 1. Silent Hill serijal (prvi deo ubedljivo najmračniji ali nažalost mator za današnje pojmove
:: 2. Resident Evil serijal (izuzev poslednjih nastavaka za PC koji su klasična akcija
:: 3. Condamned: Criminal Origin
:: 4. Clive Barker`s Jericho & Undyin
:: 5. Cold Fea
:: 6. Call Of Cthulhu: Dark Corners Of The Eart
:: 7. Obscur
:: 8. Penumbra serija
:: 9. Alone In The Dark serija
:: 10. The Sufferin
:: Redosled bi možda mogao malo da se promeni ali to je to na osnovu sećanja. Konzolne igre nisam rangirao jer ih ima dosta ali evo da pomenemo neke: Fatal Frame serijal, Clock Tower serijal, Siren, Nightmare Creatures, Onimusha serijal, Dino Crisis serijal, Condamned 2, Eternal Darkness i nikad prežaljeni Alan Wake. Većina iz top 10 postoji i za konzole pa ih nisam ponovo pominjao
:: Od novijih vredne pomena su The Void, Amnesia, Dead Space, Left4Dead, Saw, Cursed Mountain, Cryostasis i Metro 2033. Mada ne treba zaboraviti i Doom 3, Indigo Prophecy/Fharenheit, F.E.A.R.serijal, Painkiller serijal, NecroVision, The Thing..
:: Postoji i dosta P&C igara sa horor tematikom i dobrom pričom. Evo nekih od njih: Scratches, Darkness Within 1 i 2, The Black Mirror 1 i 2..
:: Pored svega ovog što sam naveo sigurno postoje naslovi kojih se nisam setio a trebalo ih je pomenuti, ili čak neki za koje i ne znam. Neka me neko dopuni
:: Bilo bi ekstra glasanjem napraviti listu od 100 horor igara svih vremena bez obzira na platformu i pod-žanr, ali ne znam kako i koliko je to izvodljivo.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs