Eto vidis..Ti bar sagledas problematiklu iz svih uglova..Koliko takvih ovde ima? Koliko sam samo puta pricao da hardware nije savrsen i da kao takav nosi svoje mane i prednosti..Tehnologije razlicite pa jedna donosi jedno a druga drugo.Afiniteti presudjuju ali smo opet tu da iznosimo realne cinjnice i stanje.Hardware i sluzi da bi se poredio,testirao.To sto dobijes kao rezultat je jedino merilo.Od praznih prica nema nista! GTX480 je prica sama za sebe.To nije losa karta u smislu da radi lose /broj fps ali su njene karakteristike chipa losije.Takva je nastala i zasto je to tako objasnjavao sam po ko zna koji put,poslednji u temi GTX 580 Zver ..Sve to ima i na netu i na drugim forumima,nisam ja izmislio vodu niti prosipam neku pamet. Sto se tice GTX580 ,evo ti jedan grafikon da pogledas :
Tu se vide razlike izmedju GTX480 ,GTX 485 koja se letos pojavila i nikad nije izbacena i GTX 580.Bice ti jasno da je radjenao na arhitekturi,na tweakovanju chipa.Ako je radjeno i na optimizaciji prema gaming-u posto ove Fermi karte imaju GPGPU features i naklonjene su vise tome onda ce karta biti stvarno jako dobra.. Fermi u full-u a citava serija 5xx ce biti dobri derivati..Veliki korak je bio GF104 i na osnovu njega mogu sad da grade jos bolje produkte za gaming trziste.
Ta je i najbolja, na kraju Kraljević Rajko uspeva da zakolje Sultana Kurata i otuđi njegov čitav harem i vernu ljubu Nevenu (modelsice bile aktuelne tih godina).
Da, klanjem sultana automatski ukine i tešku porezu koja se doduše nešto i ne pominje osim na početku kao povod za krvoproliće.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Ova boldovana mi se najvise svidja x :: :: :: :: :: To je iznedrilo takve klasike kao što su `Kraljević Rajko ukida porezu`, `Arambaša Raič ubiva aždahu` ili `Propala najezda Bugara Slobe :: :: ::
Rumors are plenty that NVIDIA`s GeForce GTX 580 will arrive next week, and it might even be a paper launch. However, we have stumbled upon an online posting which suggests that the GeForce GTX 580 is expected to cost US9, and `will be available at launch`.
korektno za pocetak obzirom da je kod nas 5970 500+e
ma jasno kao dan za arhitekturu, ja sam isto u jednoj temi rekao da su kockice sklopljene, napravili gf 100, videli da su delimicno uprskali stvar i samo posle usavrsavali tehnologiju,ovo su verovatno hteli da izbace u startu tj bar arhitekturu kao u 485, u sustini AMD i NV su uradili isto, ispeglali sto su mogli pa ko sta dobije na kraju. A ja cu od svega ovoga samo da gledam grafikone na netu :) Kupicu kokice pivo i polako
U, pa ima dosta desavanja u tim pesmama, vidim artisticki duh je bas prisutan :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
:: Ta je i najbolja, na kraju Kraljević Rajko uspeva da zakolje Sultana Kurata i otuđi njegov čitav harem i vernu ljubu Nevenu (modelsice bile aktuelne tih godina) :: :: Da, klanjem sultana automatski ukine i tešku porezu koja se doduše nešto i ne pominje osim na početku kao povod za krvoproliće.
:: nv ulozila u crysis, sto implicira da ce crysis biti bolje optimizovan na nvidiji i da ce imati svoj dosadni logo `ment to be played` pri ulasku u igru i da ces platiti gtx580` taman da mozes da kupis crysis2 sa atijevom karticom u rangu ::
Pitanje je da li je ulozila.Jos uvek nije potvrdjena informacija. Tacno ako je ulozila Crysis ce biti bolje optimizovan za nVidia karta a Crysis 2 je samo reklama da bi se bolje plasirao GTX580.U cemu jetu problem?Pa AMD to radi konstantno da ne pominjem obecanja kule i gradovi i marketinski bum u predstavljanju,pretezanju testova i sl.Onda kad kupis kartu nije to to..Zaletis se u prvi mah ,mislis da se jede sve sto leti :)nVidia nikad nije adila na takav nacin.Ono sto obeca to i ispuni i zbog toga je postujem.Dirt 2 je optimizovan za ATI pa nVidia opet radi bolje.Kako to? Jednostavan odgovor jer im chipovi imaju odredjenu prednost kao sto jedna od tesselacija..
::a u sustini niko od nas nece da kupi originalni crysis, vec ces je skinuti sa torenta ili rapida :
Koji mi?Mi smo samo poslednja rupa na svirali.Gaming industrija zaradjuje toliko da je to nezamislivo.Prva dva dela su dobili ocene od svih review-a 9 od 10.Ja i ti ne da nismo merilo nego smo sitna riba u moru plavom.I drugi deo ce da se masovno prodaje kao i prethodna dva..
::i sta to znaci, da si ti ustvari iz svog dzepa platio razvoj tih igara , vecinu od tih igara neces ni igrati kao sto je neko rekao, vec ces samo da se `kurebesas po forumima` kako imas kartu na kojoj igrica radi bolje a za koju si pljunuo 100evrica*1 vise , :: te pare si mogao da das na nesto drugo ,da ih pametnije potrosis, a ustedeo bi i svoje vreme jer se ne bi ondaK svadjao sa vlasnicima kartica iz druge kompanije, ::
Kako smo mi platili iz svog dzepa?Na koji nacin?Jedini nacin bi bio bescenje GTX580 da ga nasviraju vise nego sto bi bilo realno.Drugi nacin u vidu nekog poreza sto ne postoji za ovu vrstu usluge. GTX580 po svemu sudeci je jako kvalitetna karta,definitivno skuplja za proizvodnju i definitivno ce dati opravdavajuce performanse i stoga mora da bude i skuplja od konkurencije.I dalje ne znam koja ce biti cena ali ako budemo pricali o cifri od 500 eur ipak je mnogo realno.Ali opet samo polemisemo.Znacemo prave informacije za par dana!
:: na kraju krajeva ni jedni ni drugi nismo za to `placeni` niti imamo sta od toga, sve su to prazne price, prazne price koje se ponavljaju iz serije u seriju, znaci skroz ista spika * :: vidim skaj naostrio si se da dokazes svima kako je isplativije da se kupi 580gtx a za to nije potrebno ispisati `Anu Karenjinu` kao sto si ti uradi ::
Prazne price nisu ako polemisemo koknstruktivno na nivou.Svaki novi hardware ce doneti slicnu polemiku koja se zasniva na poredjenju jednih i drugih.Zato i sluzi.Da nema jednih nebi bilo ni drugih i nebi se ni o cemu ni pricalo. Mislim da si mnogo pogresio,ne znam kako si dosao do tog zakljucka da ja tvrdim da je isplatljivije kupiti GTX580.Mogu reci samo da je bezobrazan pokusaj da mi to sad nametnes!Niti ja znam koliko ce GTX 580 da kosta niti tacno znam kakve ce performanse da da.Jedina poenta ove teme je da se GTX 580 plasira uz dobar marketing putem Crysis 2 igre koja ce za sigurno biti jako popularna.Poenta je da se nVidia trudi da povrati kupce i trziste.Cist biznis.Jer da se radi nesto iza ledja nebi se javno ni znalo o optimizaciji i sl..
:: To je prosta matematicka formula i dokazuje se u jednom redu, samo sto za tu prostu formulu imamo dosta nepoznatih, tako da je tvoja prica o `isplativosti` nvidije i dalje samo pusto nagadjanje : ::
Kao sto rekoh to si sam proizvoljno izmislio,zakljucio,Nigde to nisam pomenuo ili jednostavno nisi shvatio poentu teme i ako sam je vec nekoliko puta naglasio!
:: iz toga je ocevidno da ce vreme sve pokazati, i zato docekajmo ta lepa vremena, u miru i slozi, ljubavi*3 i drugarstvu :
To je lepo receno.Ni meni nije jasno zasto se ljud svadjaju i mrze i dele po hardware-skom opredeljenju.Sick!
:: Dodatak: najcrnje je sto 98% ljudi ovde nema materijalne osnove da kupi ni najnoviju ati kartu niti nv, a najglasniji su, naravno svaka cast onima koji mogu da budu u korak sa vremenom i tehnologijo
Za to je kriva drzava a vi gledajte za koga ce te da glasate mada kako god se okrene sve je to isto.Govna su svi redom.Narod svakako ispasta.Moras da se dovijas na sve strane da bi opstao.A ako hoces posteno kicma ima da strada. tesko je pratiti korak sa tehnologijom..Jako tesko..Samo truli Bogatasi to mogu..
:: ja da jedem kacamak 6 meseci da bih imao 5 fpsa vise u crysis2 , koji najverovatnije necu ni igrati, ne pa da mi ni na kraj pameti : :: - - - - - - - - - - - -
To je isto lepo receno..Odricanje zarad nekih gluposti.Ali opet stvar svakog poedinca i ugao gledista na situaciju.
:: *1 Nemojte ovo 100evrica uzimati zdravo za gotovo, cifra je data kao obican primer, nemojte se paliti : :: *2 Setimo se samo doskorasnje price hd5000 vs ferm :: *3 ovo ljubavi svatite kako god ocete : ::
Palis i ti masu a? Seticemo se vrlo rado kao sto cemo se setiti za narednih 6 meseci pa cemo diskutovati o nekim drugim stvarim sa drugacijih pozicija :) Nabcaujes nam se..Geju jedan .)
Najzanimljivije pojava kod kolezi Sky-a je zamena teza.... čovek koji je zdušno pljuvao direct x 11 u vreme kada je njemu omiljena firma bila nesposobna da ga podrži (pooooodugom vremenu, i boooolnom), koji je uglavnom mene, dočekivao na nož kada sam tvrdio da se nvidija više služi potplaćivanjem razvojnih timova.... (tada j urlao na mene, na forumu, te izmišljam te nije, te gde su mi kopije ugovora i sume i slično... za stvar koja piše na početku SKORO SVAKE igre)... da, tačno je da je i ATI uradio isto sa PAR igara... ali sa PAR. Ostale donira nvidija, NE DA IZ OPTIMIZUJE za nividiju, već, da ih osakati kada prepoznaju da ih pokerće ATI. Zato je jedno vreme, odnosno, od serije 9700, ATI izbacivao drajvere na mesečnom nivou....
Uglavnom, kao i u prethodnom postu, gde je veliki ljubitelj i poznavaoc nvidije iskreno i naivno definisao šta sve ne valja u dosadašnjim verzijama i serijama novih nvidija kartica (skoro ništa, samo im je cena `dobra`) kad se izleteo šta će sve da poprave u seriji 580 (a ono povećanje, cca 15%... ironija, jel` da...) ovo je za mene, SRAMOTA za nividiju. Finalni dokaz poraza strategije i ukupne mogućnosti jedne firme. Prebacimo li to na teren, recimo, formule jedan: mclaren ulaže novac u sudijski aparat takmičenja, u ekipu koja meri vreme i u konstruktore samih staza, da bi ih pred početak utrke, promenili na njima poznat način. I na kraju još staviš uzvičnik! .... Ovo se pretvori u hvaljenje zelene zuznare... ma, jedva čekam da iziže taj dži-ber 580, pa da ga, kao i 480, niko ne kupi ni od ovih kojima su puna usta zelene smese. Isto će biti: sirotinja se najviše loži na zelene, ali je nikad nema.
The Unreal II game has problems with fog on the v51.75 while in the RtCW some objects are light-struck (the problems with multitexturing and lightmaps?). As you can see, the driver 51.75 speeds up the GeForce FX family exactly in these games. There are some other problems with quality on these drivers. Look for more information in our September`s 3Digest.
:: Najzanimljivije pojava kod kolezi Sky-a je zamena teza.... čovek koji je zdušno pljuvao direct x 11 u vreme kada je njemu omiljena firma bila nesposobna da ga podrži (pooooodugom vremenu, i boooolnom), koji je uglavnom mene, dočekivao na nož kada sam tvrdio da se nvidija više služi potplaćivanjem razvojnih timova.... (tada j urlao na mene, na forumu, te izmišljam te nije, te gde su mi kopije ugovora i sume i slično... za stvar koja piše na početku SKORO SVAKE igre)... da, tačno je da je i ATI uradio isto sa PAR igara... ali sa PAR. Ostale donira nvidija, NE DA IZ OPTIMIZUJE za nividiju, već, da ih osakati kada prepoznaju da ih pokerće ATI. Zato je jedno vreme, odnosno, od serije 9700, ATI izbacivao drajvere na mesečnom nivou... :: :: Uglavnom, kao i u prethodnom postu, gde je veliki ljubitelj i poznavaoc nvidije iskreno i naivno definisao šta sve ne valja u dosadašnjim verzijama i serijama novih nvidija kartica (skoro ništa, samo im je cena `dobra`) kad se izleteo šta će sve da poprave u seriji 580 (a ono povećanje, cca 15%... ironija, jel` da...) ovo je za mene, SRAMOTA za nividiju. Finalni dokaz poraza strategije i ukupne mogućnosti jedne firme :: Prebacimo li to na teren, recimo, formule jedan: mclaren ulaže novac u sudijski aparat takmičenja, u ekipu koja meri vreme i u konstruktore samih staza, da bi ih pred početak utrke, promenili na njima poznat način. I na kraju još staviš uzvičnik! .... Ovo se pretvori u hvaljenje zelene zuznare... ma, jedva čekam da iziže taj dži-ber 580, pa da ga, kao i 480, niko ne kupi ni od ovih kojima su puna usta zelene smese :: Isto će biti: sirotinja se najviše loži na zelene, ali je nikad nema :: ::
Ah bre, jel se secas kad je onaj lik mahao onim laznim Fermijem? Sky je tada izjavio da su oni to uradili zbog kupaca :)))) Pa sta tu dalje da se prica? P.S. A da ne pricamo kako su srcano on i drugi fanovi nVidije branili tezu da kartica nije lazna, ima i fenomenalna diskusija na Benchu gde su neki od `znalaca` zapenili dokazujuci da je kartica prava... kad ono.... mosa :)
Jos ako GTX580 ispadne stvarno dobar - pa na glavu ce da se popne celom svetu :) Ako ispadne los, nema veze, ipak je superiornija arhitektura u pitanju :)
:: Najzanimljivije pojava kod kolezi Sky-a je zamena teza.... čovek koji je zdušno pljuvao direct x 11 ::
Ja i sad smatram da je sviranje koznoj frulici.Moje misljenje nisam nikad menjao. Ali teze se jesu pomerile jer se tehnologija okrece ka tome polako.Miocrosoft je to dobro isforsirao. Ako nesto ima prednost zatso da ne kazem.Pa ta prednost je i dan danas..Ako poredimo hw onda cemo i da iznesemo cinjnice i neke razlike izmedju jednih i drugih!
:: u vreme kada je njemu omiljena firma bila nesposobna da ga podrži (pooooodugom vremenu, i boooolnom), ::
Daleko bilo.Pacenika takvih na forumu ovde ima koji se toliko loze da gube zivce i jedu nokte zarad njihovih ljubimaca tj omiljenog brenda.Mene u taj kos neces staviti.Ovde stavljam tacku!Ok?
:: koji je uglavnom mene, dočekivao na nož kada sam tvrdio da se nvidija više služi potplaćivanjem razvojnih timova.... (tada j urlao na mene, na forumu, te izmišljam te nije, te gde su mi kopije ugovora i sume i slično... za stvar koja piše na početku SKORO SVAKE igre)... ::
Nemas osnovu za to sto govoris!Navedi mi jedan jedini pravi dokaz a ne prazne price i psiljivi logo u igri!nema blage veze sa optimizacijom i potplacivanjem razvojnih timova! To i kad se radi jako retko se radi.Logo sluzi svsi marketinga a ne naznaka da je igra odredjena da bolje radi na tom brendu za koji stoji ta odredjena reklama!
:: da, tačno je da je i ATI uradio isto sa PAR igara... ali sa PAR ::
Da kako da ne..Muceni oni i jadni,sve tako preposteni,nevini..Ne znaju kako se igra na trzistu,idu sve na postenje i superiornu tehnologiju napredujuci cvrstim koracima do cilja..Muahaha..Konstatacija me vise nego uveseljava!Vrh.Navedi tih par igara leba ti..Ja tui uskoro spremam spisak samo da znas..
::Ostale donira nvidija, NE DA IZ OPTIMIZUJE za nividiju, već, da ih osakati kada prepoznaju da ih pokerće ATI. Zato je jedno vreme, odnosno, od serije 9700, ATI izbacivao drajvere na mesečnom nivou... ::
Tebe izgleda trese neka paranoja pod stare dane :) Kakvo sakacenje,o cemu ti pricas?Uozbilji se..A ATI izbacuje drivere jer im non stop nesto fali,jer nisu ni za kerov qrac.Te ATI fix,te novi driver,te update..Aman dokle..
:: Uglavnom, kao i u prethodnom postu, gde je veliki ljubitelj i poznavaoc nvidije iskreno i naivno definisao šta sve ne valja u dosadašnjim verzijama i serijama novih nvidija kartica (skoro ništa, samo im je cena `dobra` ::
Ovo je tipicno neobjektivno sa tvoje strane a po najmanje strucno.Jos kad bi umeo da mi definises sta to ne valja na GF104 i to strucno da objasnis deo po deo,ne stidi se,raspisi se ko covek ali bar da procitam neko stivo koje ce da me privuce da nesto naucim a ne da mi bude smesno zbog izvaljenih gluposti :)
:: kad se izleteo šta će sve da poprave u seriji 580 (a ono povećanje, cca 15%... ironija, jel` da...) ovo je za mene, SRAMOTA za nividiju. Finalni dokaz poraza strategije i ukupne mogućnosti jedne firme ::
Ja nisam ni pominjao nikakvu popravku, (jedino ako mislis na usavrsavanje chipa,to je druga stvar,ja se ne sluzim terminologijom kojom se sluze mehanicari :) ) jednostavno to nije istina. Ja sam rekao na cemu se radilo i da je takav chip sada ugledao svetlost dana kao finalni usled svih problema proizvodnog procesa i lose kalkulacije izninjera itd.. Sad su jednostavno uradili ono sto je trebalo ranije a nisu imali vremena. Pa GF110 je jednostavno ista arhitektura,nije to nista novo.Koliko si ti ocekivao da ce biti boost?A i tih 15% sto pominju pitanje je..Videcemo kad se karta pojavi,imaces od mene full test u to budi siguran! Tek je na pomolu nova arhitektura.Iz Fermi-ja je izvuceno sa serijom GTX5XX tek sad.GF104 prvi produkt koji je probio led.Idemo dalje..Prati zbivanje i drz` se dobro,nemoj da te slog udari u ovih par meseci :)
:: Prebacimo li to na teren, recimo, formule jedan: mclaren ulaže novac u sudijski aparat takmičenja, u ekipu koja meri vreme i u konstruktore samih staza, da bi ih pred početak utrke, promenili na njima poznat način. I na kraju još staviš uzvičnik! .... Ovo se pretvori u hvaljenje zelene zuznare... ma, jedva čekam da iziže taj dži-ber 580, pa da ga, kao i 480, niko ne kupi ni od ovih kojima su puna usta zelene smese :: Isto će biti: sirotinja se najviše loži na zelene, ali je nikad nema :
Ziv bio pa video..Nadaj se losem samo nemoj lose da stigne vas crvene .)
@ mslavko82: Pricas sa ZIDOM... Ko je njemu do sada nesto objasnio ? Nebrojedno puta ga je iznapusavalo pola foruma, ali on i dalje tvrdi kako je on objektivan a nas 50 ostalih fanboy-evi sve do jednog... Da da, kako da ne...
Uglavnom, nema smisla da pricas nesto protiv nVidie, oni su zlatni (ko je rekao zeleni)...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Od svega, samo za ovo zadnje moram da te opletem: ne želim nikome loše, niti da nvidija proizvede nešto loše, niti bilo ko drugi, naprotiv, ali, uostalom, to je razlog zašto se ne razumemo, ti ne razumeš ono što ja pišem, ne što nemaš kapaciteta, no što ne želiš i nemaš potrebe. Većina razume, pa nisam džaba pisao, a, i kao neki drugi dokoni sa ovog i sličnog foruma, neću dozvoliti da se na DŽA-BU i kvantitetom lupetanja nešto nadglasava.... za sada.
aj ti sad nama objasni zasto onda stoji logo na pocetku igre, mozda im se dopao ili su ga nasli na ulici pa reko da metnu ili ih je AMD nagovorio da stave kako bi ih drugi pljuvali, hehehehehehhe
::Nemas osnovu za to sto govoris!Navedi mi jedan jedini pravi dokaz a ne prazne price i psiljivi logo u igri!nema blage veze sa optimizacijom i potplacivanjem razvojnih timova ::To i kad se radi jako retko se radi.Logo sluzi svsi marketinga a ne naznaka da je igra odredjena da bolje radi na tom brendu za koji stoji ta odredjena reklama :::
U 90% Igara imas i Intelov logo..Da lit o znaci da su igre optimizovane za Intel ili placaju reklamu da se logo ubaci u igru?Sve u svrsi psiholoskog udara na kupca.U podsvesti ce uvek da mu stoji slika tog logoa kao podsetnik svaki put kad udje u igru! Onda sledi sasvim logicno objasnjenje..Ako se ovoliko ulaze u Crysis (ako je ovo uopste i istina),zamisli da ulazes u 10 igara,to dodje 20 miliona $ ..Jeste vi normalni ili se pravite ludi?Terate mak na konac,pricamo o nekim budalastinama. Glorifikujete taj ATI do besvesti pa sad ispade da je Nvidia mucena ,nema nikakvu tehnologiju i mora da koristi prljave trikove nebi li stigla ATI.nVidia firma koja doseze u najvece naucne krugove mi ovde pricamo ne znam ni ja o cemu!
Dirt 2 igra koja je optimizovana za AMD/ATI radi bolje na nVidia-i.AvP AMD-ova igra,opet radi bolje na nVidia-i.Just Cause,igra koja koristi CUDA tehnologiju a radi bolje na ATI.. Primera koliko volis..Samo ne znam ja kome da pricam kad udaram non stop u crveni zid te se svaka rec odbija i pokida kao flis papir.. Ne daj Boze da sve ovo okacim na benchmark forum ili ti na xtreme systmes u najtezem slucaju i ponovim doslovce sta ste ovde pisali,prvo bi mene ispljuvali sto sam ista i okacio ! Ubedljivo unikatan forum,jedinstven,ali jedinstven po broju budalastinama ,neznanja i neozbiljnosti!
Sve u svemu Green Supra rules :)
@Pisko
P.S.Kad god ti zadam zadatak kao lisac se izvuces iz situacije i ne ostavis ni jedan dokaz da poktrepis svoju slatkorecivu pljuvacki nastrojenu pricu.. Da li vise da te uzimam za ozbiljno ili da te smatram nedovoljno ozbiljnim igracem?! Ako nesto tvrdis da je tako potkrepi se cinjnicama i dokazima.. Cekam da bi objasnis zasto je GF104 los i kako su sve igre OPTIMIZOVANE za nVidia-u (nemoj samo da se hvatas da otrcani logo,nije valjda da je to sve sto imas da kazes u odbranu? )
@Raic Ove osnovne stvari u toku polemike mogu da prevedem na engleski ali kako da prevedem ovaj nemusti jezik kojim se Pisko sluzi :) ?Plus ako na to sve dodam kolicinu gluposti ovde..Ajojj..Pa i onako nas u svetu ne vole,treba stvarno da pomisle da smo nenormalna nacija..
Apro po stranih sajtova..Neki dan sam nesto drugaru prevodio oko auta,za neki tuning i postavili smo odredjena pitanja na jedan forum..Lebac ti poljubim,nece niko da odgovori samo zato sto smo se ulogovali kao Srbi!Javio se samo neki lik i to se nesto sprda na nacionalnoj osnovi! Pa jel smo toliko sugavi?!
:: Apro po stranih sajtova..Neki dan sam nesto drugaru prevodio oko auta,za neki tuning i postavili smo odredjena pitanja na jedan forum..Lebac ti poljubim,nece niko da odgovori samo zato sto smo se ulogovali kao Srbi!Javio se samo neki lik i to se nesto sprda na nacionalnoj osnovi :: Pa jel smo toliko sugavi? ::
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Jesmo, al više volim da sam po balkanski štrokav nego evropski čist, bolje se osećam a za dobru svinje nema loših pomija :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Apro po stranih sajtova..Neki dan sam nesto drugaru prevodio oko auta,za neki tuning i postavili smo odredjena pitanja na jedan forum..Lebac ti poljubim,nece niko da odgovori samo zato sto smo se ulogovali kao Srbi!Javio se samo neki lik i to se nesto sprda na nacionalnoj osnovi :: :: Pa jel smo toliko sugavi? :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.