@daum ko je vise odradio raytrace-ova nemam pojma i pravo da ti kazem ne zanima me, ali ako se vec izuvate red bi bio da bax izbaci jedan rad i ti jedan :). Ko kako zaradjuje i na sta trosi pare jednostavno boli me uvo, ali kada to predje vec u izivljavanje tada se mora reagovati :). A sto se tice ko se kojim poslovima bavi, danas se ljudi bave svim drugim poslovima samo ne onim za koji su obuceni (nevezano za bax-a koga postujem i cenim). Inace koriguj recnik mnogo psujes :).
2003. godine, HD format nije bio ni u najavi, čak nisi mogao da gledaš 16:9 monitore na CeBitu, a ti si BAŠ U TOJ REZOLUCIJI izbacio render...
Mene bi bilo sramota... a za početak čisto da ti pokažem sa kim pričaš... pogledaj credits za Battlefield 2: Bad Company ili Kane&Lynch 2, da navedem par...
Toliko do daljnjeg, nismo na istoj talasnoj dužini... __________________ Scourge of PCBerza
Xd, nije losa ideja, a i odradjeno je ok jer pretpostavljam renderovano pre par godina :(.
Pozdrav!
:: :: Ovde sam trebao neke čaše da pravim, al sam se smorio i sve ih porazbijao....kao lepa čaša, a još bolje bi bio dole parket...hahahah :: http://img841.imageshack.us/img841/7272/cashel.jp :: ::
Taj 1280 x 720 je crop i resize, to je bilo u daleko većoj rezoluciji za neke druge potrebe. Aj smirela. Prizemljenje.
Od davnina, veličina čoveka se prepzna po tome koliko mu u argumentovanoj raspravi treba da predje na lični nivo argumentacije (uvrede, direktno vredjanje licnosti). Dakle, sve je jasno.
Solver, Animator za Bad Company 2 :), lepo nema sta. Evo da ti kazem licno igra je go qrc :) sto se tice gameplay-a nikad se vise smorio nisam :), to im tamo prenesi :) xd :).
Crop i resize? Šta si u 2003-oj, renderovao 3K rendere???
@gile, nisam to ja, neću da pričam ko sam i šta sam, već sam opisan opširno od strane Baxa, ovaj izvinite, Equinoxa... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Taj 1280 x 720 je crop i resize, to je bilo u daleko većoj rezoluciji za neke druge potrebe. Aj smirela. Prizemljenje :: :: Od davnina, veličina čoveka se prepzna po tome koliko mu u argumentovanoj raspravi treba da predje na lični nivo argumentacije (uvrede, direktno vredjanje licnosti). Dakle, sve je jasno :: :: ::
To niti je randano za promociju, niti za TV niti bilo koji vid emitovanja gde se zahtevaju standardi. Pravio sam animaciju sa sebe...testirao kako neke texture izgledaju itd.
Trčiš pred rudu bez potrebe.
:: Crop i resize? Šta si u 2003-oj, renderovao 3K rendere??? :: :: @gile, nisam to ja, neću da pričam ko sam i šta sam, već sam opisan opširno od strane Baxa, ovaj izvinite, Equinoxa.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: Taj 1280 x 720 je crop i resize, to je bilo u daleko većoj rezoluciji za neke druge potrebe. Aj smirela. Prizemljenje :: :: :: :: Od davnina, veličina čoveka se prepzna po tome koliko mu u argumentovanoj raspravi treba da predje na lični nivo argumentacije (uvrede, direktno vredjanje licnosti). Dakle, sve je jasno :: :: :: :: :: ::
To je jedini Srbin tamo, e sad ako imas neko trece prezime i ime to je druga stvar :).
Pozdrav!
:: Crop i resize? Šta si u 2003-oj, renderovao 3K rendere??? :: :: @gile, nisam to ja, neću da pričam ko sam i šta sam, već sam opisan opširno od strane Baxa, ovaj izvinite, Equinoxa.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: :: :: Taj 1280 x 720 je crop i resize, to je bilo u daleko većoj rezoluciji za neke druge potrebe. Aj smirela. Prizemljenje :: :: :: :: Od davnina, veličina čoveka se prepzna po tome koliko mu u argumentovanoj raspravi treba da predje na lični nivo argumentacije (uvrede, direktno vredjanje licnosti). Dakle, sve je jasno :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60473. Broj poslatih odgovora: 648176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.