:: Mis izeo Kajmak :D Kajmak ukvaren i mis dobio dijareju :D:D:D: :: @Blu :: Molim te objasni mi meni neukom :: :: :: ATI Cayman Epic Fail :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: ::
Ma niko ne reče da su baš doslovno loše. Poneki su doduše rekli da su govno ili beše govančuga al mislim da je bilo više iz zle namere i inata nego iz ubeđenja.
Cene bi doduše mogle bolje da budu, kad se tržište smiri biće ok kupovina.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Lik koji je iskreni N vidiac(mozda se nisam izrazio kako treba), takodje clan PC Berze, pitao me je sto se kolju ovi kad Ati-jeve karte 69xx uopste nisu lose ::
Kako je tebi dobro. Moj ocuh je imao izreku za takve `nacitane` kao ti: Hvalite me moja usta da vas ne pocepam.
Inace sam najveci `fanboy` love, bez obzira na boju.
:: Pa moje nije bitno fanboy-evima koji sebe tese da je ovo nesto sto valja :: Bice bitno onima koji imaju mozga da skapiraju neke stvari tj koje se vide iz aviona i to bez crvernih naocara : :: :: Misevi izeli Kajmak ahahahaaha. :: :: Ove teme su vrh.. : :: :: ATI Cayman Epic Fail :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: @BlueSkyNI
:: Aposlutno si upravu.Nemam veze sa mozgom.Pojma ja nemam :: Ponekad procitam koji casopis,malo visim na forumu i uglavnom informacije pokupim sa :: neta a graficku kartu retko kad sam imao priliku da vidim kako radi : :: Ali jedno znam da je ovo epic fail i da korinike boli qrac sta je VLIW4 i VLIW5 i koliko :: :: stream jedinica ima chip!Performanse i karakteristike..Eto trubili ste o :: potrosnj i,grejanju ..Cena..Propast :: :: P.S.`Ajmo dalje..Ima li jos koja przenica? : ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: Sky, obrati pažnju na delove koje sam dole citirao. Pošto već toliko i na taj način pričaš o arhitekturama, znaš li razliku između VLIW4 i VLIW5 procesora? Znaš li uopšte šta je VLIW procesor? Ili samo učiš žargone koji kruže po sajtovima i časopisima? Imam utisak da ne znaš ni osnove digitalne elektronike. Toliko pričaš o tome, te ova arhitektura, te ona, ova je dobra, ona nije..., a da pri tom ne izneseš nijednu činjenicu, razlike u algoritmima, konačnim automatima, bilo šta... Sumnjam da to iko može sa ovih foruma, jer se sve te informacije drže u tajnosti, ali ti ipak, i dalje, tvrdiš da nešto ima potencijala, snagu, kvalitet, a ono drugo ne valja...maltene, kao da si sedeo pored glavnog inženera dok se to projektovalo. Zanima me odakle ti ta sigurnost u to što kažeš? Ispravi me ako grešim :: :: Windows-free with Fedora 13 :: :: == http://www.diy-audio-engineering.org = ::
Bravo za tebe fanboyicu.Veliku si mi mudrost preneo.Sad sam tek konacno shvatio neke stvari. Nije valjda da ste na ovom stali?Moze to jos bolj..Ajde 1..2..3..Sad.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Q6600 radi na 35c u full load ahahahah!ZNANJE.
ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
:: Kako je tebi dobro :: Moj ocuh je imao izreku za takve `nacitane` kao ti :: Hvalite me moja usta da vas ne pocepam :: :: Inace sam najveci `fanboy` love, bez obzira na boju :: :: :: Pa moje nije bitno fanboy-evima koji sebe tese da je ovo nesto sto valja :: :: Bice bitno onima koji imaju mozga da skapiraju neke stvari tj koje se vide iz aviona i to bez crvernih naocara : :: :: :: :: Misevi izeli Kajmak ahahahaaha. :: :: :: :: Ove teme su vrh.. : :: :: :: :: ATI Cayman Epic Fail :: :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: :: :: @BlueSkyNI :: :: :: Aposlutno si upravu.Nemam veze sa mozgom.Pojma ja nemam :: :: Ponekad procitam koji casopis,malo visim na forumu i uglavnom informacije pokupim sa :: neta a graficku kartu retko kad sam imao priliku da vidim kako radi : :: :: Ali jedno znam da je ovo epic fail i da korinike boli qrac sta je VLIW4 i VLIW5 i koliko :: :: stream jedinica ima chip!Performanse i karakteristike..Eto trubili ste o :: :: potrosnj i,grejanju ..Cena..Propast :: :: :: :: P.S.`Ajmo dalje..Ima li jos koja przenica? : :: ::
Znaci 6950 je 50 evra jeftinija, taman koliko i treba. Tako bi trebalo i kod nas da bude dok se uveze malo vise karti i stabilizuju cene, GTX570 ispod 300 evra ne verujem da ce ici to je i neka najmanja cena bilo gde da se pogleda.
Tako da Sky smiri strasti. Daleko je situacija od takve kakvu ti predstavljas. Jedino bi 6970 mogla da bude jeftinija kao GTX570 negde jer su karte tu negde.
6950 nije bas malo jaca od 6870 jaca je nekih 15% a 6870 kosta oko 200 evra znaci sasvim ok cena bi bila nekih 250-260 evra po meni, takodje ima i manji takt 800Mhz pa ce uz votlazu ici bez problema na 1000 i preko pretpostavljam ova 6950 sto niej mali OC. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
@raic Mufjuz nego sta..Au kako sam opasan..A tek koliko ne znam.Nisam ni svestan svog neznanja :) Tolike godine sam sprcao a nista nisam naucio..Ccccc..Ja sam epic fail :D
:: Bravo za tebe fanboyicu.Veliku si mi mudrost preneo.Sad sam tek konacno shvatio neke stvari :: Nije valjda da ste na ovom stali?Moze to jos bolj..Ajde 1..2..3..Sad :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Q6600 radi na 35c u full load ahahahah!ZNANJE :: :: ATI Cayman Epic Fail :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: :: :: Kako je tebi dobro :: :: Moj ocuh je imao izreku za takve `nacitane` kao ti :: :: Hvalite me moja usta da vas ne pocepam :: :: :: :: Inace sam najveci `fanboy` love, bez obzira na boju :: :: :: :: :: Pa moje nije bitno fanboy-evima koji sebe tese da je ovo nesto sto valja :: :: :: Bice bitno onima koji imaju mozga da skapiraju neke stvari tj koje se vide iz aviona i to bez crvernih naocara : :: :: :: :: :: :: Misevi izeli Kajmak ahahahaaha. :: :: :: :: :: :: Ove teme su vrh.. : :: :: :: :: :: :: ATI Cayman Epic Fail :: :: :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: :: :: :: :: @BlueSkyNI :: :: :: :: :: Aposlutno si upravu.Nemam veze sa mozgom.Pojma ja nemam :: :: :: Ponekad procitam koji casopis,malo visim na forumu i uglavnom informacije pokupim sa :: neta a graficku kartu retko kad sam imao priliku da vidim kako radi : :: :: :: Ali jedno znam da je ovo epic fail i da korinike boli qrac sta je VLIW4 i VLIW5 i koliko :: :: stream jedinica ima chip!Performanse i karakteristike..Eto trubili ste o :: :: :: potrosnj i,grejanju ..Cena..Propast :: :: :: :: :: :: P.S.`Ajmo dalje..Ima li jos koja przenica? : :: :: ::
Ma jok bre, ko što rekoh ne primaj to k srcu, eto šta ćeš ljudi pričaju, provejavaju mišljenja. Najbolje da se ne obazireš mnogo i guliš svoje, samo udri uz tebe sam.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: @rai :: Mufjuz nego sta..Au kako sam opasan..A tek koliko ne znam.Nisam ni svestan svog neznanja :) Tolike godine sam sprcao a nista nisam naucio..Ccccc..Ja sam epic fail : ::
:: @rai :: Mufjuz nego sta..Au kako sam opasan..A tek koliko ne znam.Nisam ni svestan svog neznanja :) Tolike godine sam sprcao a nista nisam naucio..Ccccc..Ja sam epic fail : :: :: ATI Cayman Epic Fail :: ``Tresla se gora,rodio se mis`` :: :: ::
Evo mazem se niveom po grudima,dusa me boli..Valjda ce bol nekako da umine.Na tantalovim mukama sam. Mislis mogu da mi zagule? :)
@wyroos Nije tebi bilo upuceno.Pronaci ce se taj strucnjak :)
@saxija
Znas kako kazu.Ko priznaje pola mu se dodaje :)
:: Ma jok bre, ko što rekoh ne primaj to k srcu, eto šta ćeš ljudi pričaju, provejavaju mišljenja. Najbolje da se ne obazireš mnogo i guliš svoje, samo udri uz tebe sam :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: @rai :: :: Mufjuz nego sta..Au kako sam opasan..A tek koliko ne znam.Nisam ni svestan svog neznanja :) Tolike godine sam sprcao a nista nisam naucio..Ccccc..Ja sam epic fail : :: :: ::
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: dobro je kad si svestan sebe : :: :: :: @rai :: :: Mufjuz nego sta..Au kako sam opasan..A tek koliko ne znam.Nisam ni svestan svog neznanja :) Tolike godine sam sprcao a nista nisam naucio..Ccccc..Ja sam epic fail : :: ::
Nisam mogao pre da se javim, nesto sam crtao :). Pa pazi tu pricu bi mogao da mi kazes da ja bas tada nisam kupovao karticu i da mi je bila frka za svaki dinar, i da sam pratio situaciju iz dana u dan ! Ja sam kupio 4850 u oktobru mesecu 2008. me, a vec na novu godinu cena je otisla nagore za 4-5k dinara :), posle nove godine je pala cena :).
Prodavanje magle GTX 2xx za vreme 5xxx serije ? Pa sto nije, jer su mogli oni da spuste cenu GTX260 na 100 evra, mogli su, ali sto nisu, jer ih je proizvodnja te kartice kostala vise, magla da ne :) ??? GTX 470 je bila cim je izasla losa kupovina i samo su je kupovali hardcore fanovi, sada vec ima malo vise smisla :), ali pored Cayman-a i GTX5xx nema smisla vise :).
:: To je druže saxija velika stvar, još je Apolon Smintijski pričao `spoznaj sebe` i `ništa suvišno` :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: dobro je kad si svestan sebe : :: :: :: :: :: @rai :: :: :: Mufjuz nego sta..Au kako sam opasan..A tek koliko ne znam.Nisam ni svestan svog neznanja :) Tolike godine sam sprcao a nista nisam naucio..Ccccc..Ja sam epic fail : :: :: :: ::
Ma svejedno, nema sebe do samog sebe. Moja profesorka se sećam da je bila ok, nije pravila problema, odrecituješ šta treba i to je to, nije baš imala sluha za duge rasprave o smislu života i slično.
:: Joj nemoj to, ima traume od filozofije, imao sam malko nezgodnu profesrku, mlada poludela, nije ona kriva : :: :: PS vljda ide `spoznaj samog sebe` ::
:: Dosao mi je gost u vidu zenske persone..Bicu prilicno zauzet pa ako igru bez granica okoncamo u roku dolazim da vas uveseljavam i dalje. :: :: Rale,drzi sve pod kontrolom,objasni ljudima sta je zivot . ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647691. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.