Sandy Bridge vs. Phenom II X4, sada `live gaming` :)
STRANA 3 OD 4
SkyFire
Olos
04.05.2011. 17:12
status: user broj poruka: 18472
Tako je Vlado.Ljubomorni su to dusmani.Voze neke kantice od kompova i to im je sve u zivotu a za bolje i ne znaju a onda kad vide kod drugog nesto savremenije ismejavaju ga! Sta ces,takvi smo ti mi srbi :( I ja da sam na tvom mestu nebih se javljao,kupio bi kartu i cutao i uzivao!
E kad vise ne bi ni postove ostavljao, pa gde bi nam kraj bio XD
:: Ni slike necu kaciti ovde kada stavim i drugu pokazacu onima koji su realni i imaju sl i bolje i onda nema zavisti podsvesne a da i ne provaljuju da je to to. Ali drugi vide :: :: :: ENGTX580 SLI ce kochiti moj Phenom X4 i ja cu biti srecan da vam to pokazem kako izgleda :: ::
1. Logicno je da ATI forsiraju na AMD platformama.Nego to jeste deo prednosti njihovih korisnika sto trenutno ATI potrazuje manje procesorkse snage (slabiju arhitekturu) dok Fermi za pun potencijal trazi minimum Intel-a (u najblazem slucaju Nehalem) .Zato i bude smesno kada likovi testiraju na AMD platformi Fermi-ja i na kraju dodju do zakljucka da je 6950 equal sa GTX570 :D
2.E sad i tebi da kazem.I ako imas Quad zaboravljas cinjenicu da ti je nizak klok CPU-a. U dananjse vreme sve ispod 3.6 Ghz pa na dalje je apsurd,GPU-i traze procesorske snage to je neminovno.Fermi je jednostavno gladan.
3.@Gdin_M Evo za tebe upravo dokaz low GPU usage zavisno od toga kakva je igra tj engine. Cak ni OC-om ne moze da se probije barijera od 60 fps.
:: Nisam rekao da je X4 nedovoljan za GTX460 to vec lazes ali sam siguran da ce bolje da dise sa Intelom i vecim klokom jer sam to probao na mojoj masini
`Procureli` su inhouse podaci o LLano procesorima, sa nazivima Audija (A4, A6, A8), uprkos bombastičnom naslovu i naravno, očekivanom napretku (koja budala bi pravila nešto novo, a sporije), brzinska kruna samog cpu-a ostaje intelovim peskovima. ALIIIIIIIIIIIIIIIII, ono što je SVIM funboysima zelenoplave orijentacije bitno, novi AMD briše navodno pod u igrama, neopozivo i ponižavajuće. Videli ljudi valjda ovaj naš thread pa rešili da sve raščiste.... Šta, link? Zaboravio, godine, u pitanju je ogovaranje (prenošenje) fudzille, a mrzelo me da idem na original stranicu, ipak im verujem da tačno prepisuju ako već nisu prvi:
Brate ti si teski pavijan majke mi a nikad neces nauciti da se ponasas niti ce te neko uoopste shvatiti ozbiljno na forumu!Zato i nisi pristao na nekom ozbiljnijem,zato ti berza i odgovara ali zato pljujes benchmark!Da li sam ja precizirao kad sam rekao Fermi?Kad se kaze Fermi jel se misli na derivat ili punkorvni (570/580) .Eto koja si ti Trolcina,lazov i podvaljivac.Samo bi da izvrnes!Nemam reci!A pored svega gde sam to opet naveo da je Quad nedovoljan za GTX460?Hihihihihi.Jesi ti kršćen?Nisi ..Trolu muuuuuuuu :)
Sto se tice kloka 3.6 Ghz jeste nisko i potpisujem to i za ovu temu i za onu!
Kad si tvrdoglav i kad ne zelis da naucis sto se mene tice ja sam sa tobom zavrsio za amin a vec sam ti rekao da ne zelim da pricam o harvderu niti da se petljam sa covekom koji ne zna sta govori niti je uopste kompetenan za mnoge stvari a pored svega se tripujes do zla Boga!Kao epidemija si majke mi.
Od sad cu debelo dupe tako da ti pomeram za to kurcenje tj lupetanje da neces znati gde se nalazis. Ima da te blamiram za svaku glupost koju si izjavio gde god da se pojavis..Samo me cackaj :) and you shall see!
`Fermi je promasena arhitektura` ..Hehehehe..Kako su ti se samo smejali ahahahahahaha! Muahahahaha.Trol :)
P.S.Lazes sam sebe to je najveca tuga :(
Štangliranje
:: Evo ko laze: :: :: Tema : gtx 460 low gpu usag :: :: PCBeast citati :: :: 1. Logicno je da ATI forsiraju na AMD platformama.Nego to jeste deo prednosti njihovih korisnika sto trenutno ATI potrazuje manje procesorkse snage (slabiju arhitekturu) dok Fermi za pun potencijal trazi minimum Intel-a (u najblazem slucaju Nehalem) .Zato i bude smesno kada likovi testiraju na AMD platformi Fermi-ja i na kraju dodju do zakljucka da je 6950 equal sa GTX570 : :: :: 2.E sad i tebi da kazem.I ako imas Quad zaboravljas cinjenicu da ti je nizak klok CPU-a :: U dananjse vreme sve ispod 3.6 Ghz pa na dalje je apsurd,GPU-i traze procesorske snage to je neminovno.Fermi je jednostavno gladan :: :: 3.@Gdin_ :: Evo za tebe upravo dokaz low GPU usage zavisno od toga kakva je igra tj engine :: Cak ni OC-om ne moze da se probije barijera od 60 fps :: :: CPU: Phenom II x4 B3 :: MoBo: MSI 870-C4 :: RAM: 2GB 1600Mhz Mushkin Silverlin :: VGA: Palit GTX 460 1G :: :: Sve je jasno :: :: :: :: Nisam rekao da je X4 nedovoljan za GTX460 to vec lazes ali sam siguran da ce bolje da dise sa Intelom i vecim klokom jer sam to probao na mojoj masini :: :: :: ::
U PCMark Vantage, AMD FX processor pokazuje slicne perfomanse kao Core i7-2600K. U 3DMark Vantage, AMD platforma sa HD 6670 graphic je bolja 4 puta od Intela. Zahvaljujuci grafici pretpostavljam. Ovo je sintetika cini mi se da ce u Cinebenchu da pokaze dosta bolje rezultate ,koji ujedno predskazuje render perfomanse.
The tests used were synthetic, Futuremark PCMark Vantage and 3DMark Vantage P (performance preset). In PCMark Vantage, the AMD FX processor is shown to have performed the same as the Core i7-2600K. In 3DMark Vantage, the AMD platform with its HD 6670 graphics card outperformed close to 4 times over the Intel platform.
Interestingly, the AMD FX + HD 6670 platform appears to be just about 20% faster than a platform consisting of Phenom II X6 1100T and Radeon HD 6670, in both the tests
E Hebi ga sad.Taman sam mislio da si se uzobiljio a ti kacis em neproverene tabele koje je mogao svako da napravi em informacije sa `Polu tacno` sajta ,AMD-ovog ceda i najveceg mrzitelja nVidia,ozloglasenog hejtera i trola Charlie Demerjian ! Pa zar ovo treba da uzmemo za ozbiljno? A i po tabeli u zadnjem kvartalu nVidia bolja muahahahaha..
P.S.Jel se ti to stvarno cimas ko vise zaradjuje ili se zezas?Ako se cimas brate nije tebi dobro majke mi.
Imas kuci Cenifu pa se lepo isprazni.Nemoj ovde da zagadjujes. Ti si odavno deklarisan kao trolebus tako da od tebe i ne ocekujem da budes normalan!
Da se nebi igrali prepiskama i vadjenjem iz konteksta kao sto to radi moj drug Gliga dodjes lepo na benchmark,hwgurus pa nadjes sve moje postove i ukljucis se lepo u diskusiju.Nema sta da krijem! Mozda nesto naucis,mozda nisi bas tako tvrdoglav kao sto izgledas :)
Tebra sta je sa tobom?Sto si uvek tako zgrcen.Ajde malo otvori se da ga osetis :) Naravno da s eovde necu ponasati kao tamo (benchmark,hwgurus) jer je ovde nivo ozbiljnosti i ne postoji.Svako pise sta hoce,svako je sebi Bog i batina pa ne ocekuj onda da neko nekog i postuje kada je sve dozvoljeno.Anarhija koja vlada omogucava da su vrata za sve mogucnosti sirom otvorena pa cak i za najgrublje uvrede/psovke niko ne reaguje.
Zato i postoje ozbiljnija mesta na kojima ces nesto da naucis,da te opomenu kada lupis,da znas kako moras da se ponasas i da se kontrolises. Ti iz tog razloga neces da dodjes,ne zato sto je benchmark i njemu slicni forumi los vec zato sto ne mozes da ispostujes osnovni koncept ponasanja u drustvu jednog IT foruma kao i to da ravnopravno doprineses istom!U tom grmu lezi zec.
Ovde smo svi da se zezamo tako da i sam vidis da ti ne uzimam za zlo to konstantno lupetanje i povremeno proizvanje i suptilne uvrede.
Puce decko ko sljiper :) Da ti se nisu kolica pokvarila :) Ne mora niko da me shvata za ozbiljno, ja to i necu, ti ces uvek biti No.1 Ne brini se nista. Toliki hw kroz ruke i iskustvo ne mogu da prodju kroz moje ruke i ne trudim se. Bencmark ne pljujem, opet izmisljas, a vec si video sta se desava kad izmisljas? Napisi pismo adminima na Bencmarku kako ih pljujem pa nek me banuju :)
Samo se ti pravdaj, ovde te ljudi poznaju i mogu da zakljuce sta si pisao i na sta si mislio. Nisam rekao za taj (Qvad) koji pokusavas da provuces vezc za X4, procitaj ponovo pa ce ti biti jasnije :) Poceo si da muces i da njaces, a sve to zahvaljujuci svojim postupcima, ja ti nista nisam kriv.
Ja se ne tripujem, vec ne mogu da trpim nebuloze i iznosim svoje dokaze protiv. Da li su merodavni ili ne to ce drugi da odluce.
A sto se tice pomeranja dupeta, bolje nadji neku curicu. Ja sam samo jedan obican lik na forumu i iznosim sopstveno misljenje i zakljucke. Nekad sam u pravu, nekad nisam. Nikad nikom nista licno nisam rekao na forumu, za razliku od tebe, a ti samo nastavi :)
:: Brate ti si teski pavijan majke mi a nikad neces nauciti da se ponasas niti ce te neko uoopste shvatiti ozbiljno na forumu!Zato i nisi pristao na nekom ozbiljnijem,zato ti berza i odgovara ali zato pljujes benchmark!Da li sam ja precizirao kad sam rekao Fermi?Kad se kaze Fermi jel se misli na derivat ili punkorvni (570/580) .Eto koja si ti Trolcina,lazov i podvaljivac.Samo bi da izvrnes!Nemam reci!A pored svega gde sam to opet naveo da je Quad nedovoljan za GTX460?Hihihihihi.Jesi ti kršćen?Nisi ..Trolu muuuuuuuu : :: :: Sto se tice kloka 3.6 Ghz jeste nisko i potpisujem to i za ovu temu i za onu :: :: Kad si tvrdoglav i kad ne zelis da naucis sto se mene tice ja sam sa tobom zavrsio za amin a vec sam ti rekao da ne zelim da pricam o harvderu niti da se petljam sa covekom koji ne zna sta govori niti je uopste kompetenan za mnoge stvari a pored svega se tripujes do zla Boga!Kao epidemija si majke mi :: :: Od sad cu debelo dupe tako da ti pomeram za to kurcenje tj lupetanje da neces znati gde se nalazis :: Ima da te blamiram za svaku glupost koju si izjavio gde god da se pojavis..Samo me cackaj :) and you shall see ::
:: P.S.Lazes sam sebe to je najveca tuga : :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: Evo ko laze: :: :: :: :: Tema : gtx 460 low gpu usag :: ::
Ko postuje sebe prvo, postuje i svoje sagovornike. A isto tako ocekuje i takvo postovanje uzvratno.
Na benchu nisam, jer sam u razgovoru sa Pecom skonatao da je covek koji drzi batinu neodmeren i na primeru drugih clanova da su pojedini admini svi vec znate kakvi.
Na moj komentar Peci da je on zastitni znak bencha, pretstavnik foruma i da bi on trebalo da vodi racuna u javnom obracanju clanstvu na svoj recnik ili da ako nije u stanju sam to da radi odmerenim tonom zaposli nekog za PR, dobio sam odgovor da on nakon svih tih godina svega i svacega ima pravo da mu tu i tamo prekipi i da se sa oprostenjem iskenj* po forumu.
Vidis, nije to ni toliki problem, ali onda nije fer da on i admini mogu da kenjaj* a da clanstvo to ne moze.
Tu smo mi zavrsili. Nisu bili na nivou, a od njih se to ocekivalo. Nisi ni ti, ali od tebe se to ni ne ocekuje. A nisam siguran da bi i bio u stanju da progutas svoj ego i sve ono sto si ranije rekao.
PS. Ako i uvredim, moje uvrede su barem suptilne kao sto si i rekao. Tvoje bas i nisu, vise su ulicarske ili kocijaske povremeno.
Nemojte tako po zelenašima, neće im se militi da onanišu večeras :) Celu noć će razmišljati kako da stignu AMD, a već sutra u poštu da uplate džeparac kao donaciju, ipak je svaki dinar važan u epskom dvoboju :)
Dodjem,bacim vam kosku,uzmem kokice,zavalim se u fotelju i smejem se.. Da li vam to nesto znaci? I onda ce neko da pise o fanboyizmu muahahahaha.. E deco..deco.. P.S.Pogledajte koliko ste se samo slomili da dokazete kako je vas AMD dika i ponos :)
@KalifNS Samo se ti opusti.Kad budes naucio da ljude ne procenjujes po hardverskom opredeljenju kao i svaki fanboy sto radi (pc berza je jedinstvena po tome) onda ces da vidis kako ce neko drugi prema tebi da bude drugaciji. Ja sa razlogom provociram,sami ste zasluzni! Znas li koliko mene briga za tvoju procenu i kako sam se ja pokazao ovde?Bas sam se nasekirao.
@Gliga Ti si Epic Fail,vec sam ti rekao. Krpa nadje zakrpu ..
@Gile U pravu si brate,sad bas razmisljam da li da skocim u kotao ili da skocim u oraniju sa kljucalom vodom..Mislim da cu se ipak zadovoljiti sa porcijom spanaca.Dovoljna doza zelenila za danas :)
:: Dodjem,bacim vam kosku,uzmem kokice,zavalim se u fotelju i smejem se. Huh druže, ovo zvuči kao neki novi vid rage nerd zabave :: Da li vam to nesto znaci :: I onda ce neko da pise o fanboyizmu muahahahaha. :: E deco..deco. :: P.S.Pogledajte koliko ste se samo slomili da dokazete kako je vas AMD dika i ponos : :: Mislim da je daleko prijatnije posmatrati iz nama poznatog ugla na situaciju i povremeno prcati zadrte usijane fanove, ipak treba iskoristiti pun potencijal pcfarme Možda nema toliko prisutnog znanja ali je zato mirođija suptilni humor glavni sastojak ovog jela :)
Samo krajnji bednici imaju u kućištu karticu firme koja gubi marketshare! To je tako out. Lajkujem marketshare. Obrade samo me keep informing, i ako tako nastavi, ima da iščupam integrisanu nvidiju iz drugog facošup računara, ili bar da je prelepim selotejpom, da se ne vidi.... pu-pu-pu, bež` od mene low market-share-u.
P.S. Skajče, zar nije bilo reči o onaniji a ne oraniji? (i zar nije `ranija a ne oranija???) P.S. Valjalo bi sada da nevidiljivi admini puste vodu na ovu temu (zaključaju je) jer smo je prepunili. Po mom skromnom mišljenju.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.