:: Evo ti razlike izmedju Sandy i AMD X4 u Warheadu za GTX570 :: :: http://i54.tinypic.com/2dvphew.jp :: :: Karte su obe na stock frekvencijama,razlika je samo u platformi :: Dobitak je ocigledan i nije zanemarljiv pogotovu ne za ovakvu kartu :: :: :: AMDizacija :: :: :: ::
Jbg covek se potrudio da pokaze da nije AMD tako los kako se u jednom trenutku pricalo, a ljudi koji su priocali tipa Phenom DOVOLJAN DO GTX570 STVARNO IH SAZALJEVAM. Ljudi stavili na X6 GTX580 SLI. I to skoro 30% koji imaju GTX580 SLI. Dali pare za dobre monitore posto im komp sluzi za igirce a ne za pravljenje igrica.
Sve vam je kombinacije postavio ja mislim do sada covek., Mozda samo neku nije. Nekim ani to nije dovoljno a ja sam i bez toga znao o cemu se radi.
:: Jbg covek se potrudio da pokaze da nije AMD tako los kako se u jednom trenutku pricalo, a ljudi koji su priocali tipa Phenom DOVOLJAN DO GTX570 STVARNO IH SAZALJEVAM. :: Ljudi stavili na X6 GTX580 SLI. I to skoro 30% koji imaju GTX580 SLI. Dali pare za dobre monitore posto im komp sluzi za igirce a ne za pravljenje igrica :: :: Sve vam je kombinacije postavio ja mislim do sada covek., Mozda samo neku nije :: Nekim ani to nije dovoljno a ja sam i bez toga znao o cemu se radi :: :: :: :: ASUS-CORSAIR-LOGITEC :: ::
Ma skonto sam prosecnu duzinu postova i ucestalost monologa i to nisam ni citao.
Nisam morao ni jedan post da mu procitam da pretpostavim da je on.
NAZALOST se vratio ali dobice valjda opet bananu u dogledno vreme.
:: Da nazalost on je, povratio se pre par dana.. :: Ne citas temu od pocetka : :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Wlado, ti li si?: :: :: :: :: ::
Sto se tice tvoje opaske na moj komentar i neki test sa PCAxe od pre par meseci.
Ja sam sam testirao tu grafiku, ne testira cela ekipa graficke pa da moraju da se usaglase stavovi svih, svaki test je prica za sebe i autor daje neko svoje misljenje koje ne mora da se poklapa sa nekim tudjim misljenjem, pa i da pisu za isti sajt, casopis itd.
Ja iznosim svoje licno misljenje, i ja nisam radio taj test niti sam imao prilike da testiram tu referentnu 6970 koju su oni tada testirali, ono sto sam napisao se odnosi na 6970 Sapphire Bad Company 2 Edition koju sam ja testirao, a ne na tu kartu koju su oni imalui ranije na testu.
Medo aj isprobaj dve 6850 u CF, pa da vidimo koliki je dobitak. Ja na jesen mozda uzmem jos jednu (ako me AMD-ovi drajveri ne izlude to tad). Misljnja sam da bi ove dve uparene bile jace od 570 gtx mozda cak i blizu 580 gtx.
Pozdrav
Phenom X4 955 BE 3,2GHz asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Kako bilo da bilo ljudima rade karte na 70-75-80C Cayman. Ajde da kazemo ispravan klokovan CCC-om moze da dodje do 85C sa fanom na AUTO oko 40-45%. Covek dodje procita rewiev sracuna u glavi da li mu odgovara temp. 3 meseca drugih izverstaja nije bilo i dodje kuci zghrane se i vrati kartu naravno. Tako od sada treba ljudi da rade za sve.
Neko moze da kaze da ona radi i na 100C ali igranje nije sigurno preko 90C, kad god joj padne napamet karta ce da se zamrzne ili izadje na desktop, zakochi na 3sec, na 1 sec. Igraces na manjem kloku itd. Ja na ATI 5870 obori klok samo u cinematicu na 157/300 cim krene igra ona ide na koliko sam je postavio. I to ne u svakom cinematicu svake igre, nego nekom. I od 10 driovera sa svima je potpuno isto. E sada predpostavljam da ovde hoce da nas odviknu od ASUS-a ali od mene nikakvu dobit tu nece videti. Sto se mene tice ne moram da uzmem ASUS-a uopste, trazicu povracaj novca i gotovo. Ako hoce tako moze. Koje rade lepo nisu doneli, koje su doneli ne zadovoljavajku moj ukus i nisu se pokazale lepo, pare nazad i cao.
Od tih para cu kupiti kuler za ovu ispravnu da je nagradim sto ne trotluje i ne oabra klok i posto hocu da je kloklujem da ne osetim nedostatak i ostaviti ostatak za Bulldozer i kada se pojavi ono sto valja a ne otpaci kupiti.
Sto se tice Caymana i AMD lep su mi utisak o tim kartama napravili Hvala IM veliko.
Ako budem imao prilike probacu, trebalo bi da su malo jace od GTX580 ili tu negde.
:: Medo aj isprobaj dve 6850 u CF, pa da vidimo koliki je dobitak. Ja na jesen mozda uzmem jos jednu (ako me AMD-ovi drajveri ne izlude to tad) :: Misljnja sam da bi ove dve uparene bile jace od 570 gtx mozda cak i blizu 580 gtx :: :: Pozdra :: :: :: Phenom X4 955 BE 3,2GH :: asus m4a88tv evo usb :: Samsung F3 Spinpoint 1T :: Mushckin 2x2 G :: Msi 6850 Cyclon :: Cooler Master 690 II Advance :: Lc power Metatron 650 :: Lg 2243S-PF :: ::
Gledao sa negde 2 6870 koje su uparene davale nekih 20-30 posto vise frejmova/poena . Ocekivao sam da ce 6850x2 biti tu oko 580 gtx, ali moja polisa je da covek ne ocekuje mnogo pa se onda ne moze ni razocarati... Prosto...
pozdrav
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Planiram i ja tako nešto... U najgorem slučaju iste performanse, u najboljem nekih 20% brže.
:: Gledao sa negde 2 6870 koje su uparene davale nekih 20-30 posto vise frejmova/poena . Ocekivao sam da ce 6850x2 biti tu oko 580 gtx, ali moja polisa je da covek ne ocekuje mnogo pa se onda ne moze ni razocarati.. :: Prosto.. :: :: pozdra :: :: :: :: Phenom II X4 955 BE 3,2GH :: Asus m4a88tv evo usb :: Samsung F3 Spinpoint 1T :: Mushckin 2x2 G :: Msi 6850 Cyclon :: Cooler Master 690 II Advance :: Lc power Metatron 650 :: Lg 2243S-PF :: ::
MSI 790FX GD70 AMD Phenom 965 C3+ CM TX3 2x2GB Hyper X @1600 CL9 Power Color 6790 1GB Barracuda 1TB LC Power LG6650 GP3 V2.3 650W Chieftec big black
:: On ne zna , ali je provalio da pravi nove naloge, tako da ce da provali i google search.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648185. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.