Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
Toliko o AMD-u i razlozima za napustanje SYSmark-a 2012....
STRANA 3 OD 3
Boki13 Od Albanaca najvise volim Saleta-Kocku 24.06.2011. 01:48 #338623

status: user
broj poruka: 24
http://ll.rs/FQRW
Wladi naplacujem rad u extremnim uslovima
http://www.estim.com/269-632-large/she-stim-wave-strap-on-electrosex-dildo.jpg

8===D
P.S. Jesi faca...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed @milanj91: A eto nama i milanj-a! Mile li njuške. Dade nam onoliku alatku... 24.06.2011. 03:03 #338646

broj poruka: 11036
i leže potrbuške... Pa dobro, milanj-e (mila njuško), što ne zadrza na sebi onu mini suknjicu (koju okači na Zelenka), da mi bude sladje, da me manje zulja (crvena ti boolya)?

Pisko Re: Re: Evo mene jednog koji je presao @Mixer: (Dobro) dosao svesti! 24.06.2011. 07:13 #338663

broj poruka: 6675
Ha, ha... bar gledaš dobre filmove! (samo ti pola scena fali jer su ti boje isprane na nvidiji, nekako to subjektivno lepše izgleda na ATI-ju, ali, away, hiljadu mu retorti, katalistika balistika)..
Ne, glupo je što se praviš glup da shvatiš da sismark od celog apu meri samo cpu, a saradnju (koje naravno, nema non-stop i u svemu) ignoriše. A nje, de fakto, ima. I to u nečem tako benignom kao što je browser surfing, IGRANJE FARMAVILLEA i ostalih milionskih igara na facošupu itd... a da bacteria i dalje fercera podugo ili poduže... to je poenta. A da se amd i nvidija poneo u stilu `puče lopta, razjeba se klub` - jeste, a da je šInterl u tome odigrao igru `ja sam ovde najbogatiji, evo nekih pravila` - jeste...
Nego, jesi li razmišljao da zaradiš neke parite mnogo gi sakam parite tom energijom kopanja po netu...?

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: Ili, kako to rece Piškov avatar: `jeo sam gowwna, bas tim recima...bio sam mlad, nisam znao sta radim...a onda ces PONOVO da se igras, ali ovaj put za naše (onako kako treba=the way it`s meant to be played)...`.
::
::
:: :: u zelene... :
:: ::
:: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

tortojed Hmm... ova, 2011. godina mi dodje jubilarna, dvadeseta... 24.06.2011. 09:27 #338682

otkako sam poceo da zaradjujem (sitne) pare na kompjuterite. DOS (piratski) na dvema disketlama. Dva osam sest, bez HDD-a, CGA monitor (joj, sto su tu boje bile isprane)...

KalifNS :P 24.06.2011. 09:51 #338689

broj poruka: 1017
O
{
/\ ~. tortojed
Pisko Ma ne to... 24.06.2011. 10:10 #338691

broj poruka: 6675
To je isprano, zarada na hardveru i instalacijama... nego, na... kako bi to bilo lepo definisano, neki internet socijalni inženjering, kopanje i obrada podataka, ono što rade tzv. mašine-roboti tj. programi, ali, pošto je čovek u pitanju, nekako bolje bar u nekom, za programe i mašine, još uvek nedokučivom delu... npr. da se nanjuši funboy, ili tako nešto .
P.S. Na DOS-u je sve letelo, mada, ja za jedini let u poređenju sa programom, priznajem mašinski jezik i programe pisane u njemu. Kako je to letelo u odnosu na BASIC, PASCAL i COBOL... čudo jedno.... haha. P.S.2 Da ti pošaljem bočicu CRVENE da dopuniš karticu? Slika bi bila daleko lepša i prirodnija... vuče ti na zeleno, riknuo ti crveni top...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

tortojed Nemoj mi slati bocicu crvene - posalji je u Sunnyvale, California... 24.06.2011. 19:00 #338897

Cujem da im je nestalo iste, pa poceli da farbaju karte fermi-zelelnom...

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60475. Broj poslatih odgovora: 648190.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs