INTEL (na `mala vrata`) namerno VARA potencijalne zrtve...
STRANA 3 OD 3
SkyFire
...
27.06.2011. 22:21
status: user broj poruka: 18472
@nemanja21 Dogovorili smo se da pricamo prostim jezikom zarad sire populacije naseg cenjenog foruma.Nemoj mi tu sad definicije i sl.. Inace volis da ostavis dobar trag pa po malo filozofiras mada vidi se da nisi `naivan` necu da kazem glup - inace ovo je kompliment :) samo savet od nekog malo starijeg tj mene manje se drzi opsirnosti u smislu `fraza` , `definicija` ,jer to ne ostavlja upecatljiv utisak niti daje krajnji efekat produktivnim.Lakse je prostim recima i argumentima.
Izbor.Naravno da ne mora da znaci.Ali isto tako nesto ako je belo ne moze da bude crno sto znaci da ako razlike postoje one ce biti tu i uvek ce postojati. I ne treba svi da imaju isto mada cenim kada bi sira populacija planete zemlje bila bogatija sto je po svim normamam nemoguce ali kazem onako hipoteticki verujem da bi bili i na nVidia i Intel a to mnogo govori!U tom slucaju percepcija pada u vodu na taj nacin kako je ti pretstavljas.
Re: Funboys...@Piško, koliko ja vidim, glede guzenja...
27.06.2011. 22:27
status: user broj poruka: 11010
radi se o tome da je Intel ponovo (po ko zna koji put) naguzio Deku i njegove vernike. Usput, naisao je na polupismenog crvenog vernika koji mu je (Intel-u), napravio dobru reklamu na ovom forumu, a sve u Brutalnoj zelji (tog vernika) da uradi suprotno...
Jos jedan zayeb plemena CrvenkaPica... - - - - - - !!!obrati paznju na sledecu cinjenicu!!!
***Post nije moj, nije ni Sky-ev....***
:: Prvo, sky-a i tortu je ovaj lepo naguzio i zapalio... uhvatili se samo tako... na tdp i štatijaznam... nego, da dolijem ulje na vatru intel vs. amd, amd je, bratjo, neviđeno bolji u marketingu sa mnogo manje uloženih para. Kako, `bemliga... da sam samo ja u pitanju, rekao bih si da sam pristrasan ka amd-u... ali, činjenica je da i najveći pljuvači amd-a sa ovog foruma, mnogo redovnije od mene prate sve vesti o amdeki. Imaju šlifa za to, to morate priznati. Sad, prozvodi... u svakom slučaju, dozvoljavaju nam da ih imamo (cpu) jer i onom drugom taboru ne daju da poleti previše sa cenama. Nastavite sa palamuđenjem o marketingu i ostalim bitnim stvarima.. :: :: P.S. Sky, da ti nije rikavela tastatura? Slovo T (nešto si `teo)? Pocenio ili pocepao ili podcenio ili potcenio... nešto nije kako treba :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Uh, znam, pokušaj da velikim rečima ostaviš utisak visoke inteligencije a zapravo ostvaruješ suprotan efekat :) Moram da balansiram bolje, ali evo učim od najboljih :) Kad bi svi bili bogatiji, i ti proizvodi bi bili skuplji :) Ne postoji najkvalitetniji brend po najnižoj ceni. Prvo pravilo marketinga
Intel je deklarisao procesore namerno na 65W TDP iako su oni pre u opsegu od 35-45W
Zasto, pa zato da sebi ne bi ugrozio prodaju Energy Efficient procesora.
Znaci namerno je lose deklarisao procesor kako bi korisnike gurnuo u pravcu kupovine i3 2100T procesora.
To sto se torta hvali cinjenicom da je SB toliko dobar da iskljucivanje koje cega ne moze da ga osakati dovoljno, nije nista sto je intel dao namerno, naprotiv puka slucajnost i sreca za krajnje korisnike, kao i AMD ACC svojevremeno. Setite se samo cuvenog intela G6950 G6951 koja je to gomila gluposti bila i jos uvek jeste.
Ma fantazija ziva od poredjenja. Bas divno. Razlike itd. SVASTA
Da li znate gospodine belo/crno da ako stavite nijansu sive uz crnu videcete je kao belu. A ako stavite tu istu nijansu sive uz belu, klecete se da je crna.
@Nemanja Ono sto ti neposedujes je poznavanje ljudske psihe (analiza modela coveka) . Pretpostavljam da si inteligentan covek ali kroz tvoj nastup to zelis i da istaknes pogotovu sto zelis da ostavis utisak edukovane licnosti na nivou.Ali cesto to ima drugaciju konotaciju tako da je bolje kad se covek malo prizemlji,friendly nacin komunikacije. Volis ti da ubacis.Ajde,okarakterisacu to kao profesionalnu deformaciju. Ali kad si vec pomenuo za sve postoje i segmenti tako da u odredjenom segmentu po manjoj ceni mozes da dobijes bolji kvalitet.
Ako si do sad ispratio ko god je mene postovao kao personu taj je dobio isti tretman. Isto tako kod mene neces nikad naci na nikakvu dozu negativne enrgije niti malicioznosti.Sve sto kazem govorim samo u sklopu pozitivnih vibracija i normalnog odnosa.
Naravno, taj segment se naziva integralna superiornost i karakteriše ga, kao što si rekao veći kvalitet po nižoj ceni. Kao što sam ti rekao profesionalna deformacija, puno kucam na računaru i to stručne tematike ima najviše pa ispada tako, inače nemam takav običaj.
Ova svadja mi lici na prepiranje dve budale oko toga ciji je veci ... dok se oni svadjaju, Mile iz komsiluka overio mladu jednoj od budala. Naravoucenije: vi se samo i dalje svadjajte
... nemoj molim te... vidi koliko postova i s koliko žara je bilo, a samo vam je bacio kosku... navukao dao balčaka... uostalom, TAČNO je da brojke lažu. Sad, što je na štetu Intel-u a sam ih tako objavljuje, ne znam. Valjda da navuče koga god može da spička pare u nešto skuplje što mu možda i ne treba (za te pare), šta li... ili da na nekom nezavisnom review-u `otkriju` kako je TDP u stvari, mnogo manji i kako je to dobra kupovina jer ima prag clocka mnogo visok???? Ako veruje neko da je ovo omaška, taj je neograničeno glup. Tačno znaju koliki je TDP i zašto su napisali 30% više.... pa brate, ko proizvodi više čipova od njih??? Ili da prodaju skuplje ploče valjda?
:: ... nemoj molim te... vidi koliko postova i s koliko žara je bilo, a samo vam je bacio kosku... navukao dao balčaka... uostalom, TAČNO je da brojke lažu. Sad, što je na štetu Intel-u a sam ih tako objavljuje, ne znam. Valjda da navuče koga god može da spička pare u nešto skuplje što mu možda i ne treba (za te pare), šta li... ili da na nekom nezavisnom review-u `otkriju` kako je TDP u stvari, mnogo manji i kako je to dobra kupovina jer ima prag clocka mnogo visok???? Ako veruje neko da je ovo omaška, taj je neograničeno glup. Tačno znaju koliki je TDP i zašto su napisali 30% više.... pa brate, ko proizvodi više čipova od njih??? Ili da prodaju skuplje ploče valjda :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647688. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.