Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : PC Berza
Vesti, testovi, uputstva i noviteti na IT sceni
NVIDIA “Wayne” Tegra Processor - cetvrta generacija!
STRANA 3 OD 3
SkyFire Deco dosta spama. 06.07.2011. 01:03 #342340

status: user
broj poruka: 18472
Malo da se drzimo teme :

Tegra čipovi kompanije NVIDIA čine srž revolucije mobilnog računarstva, budući da je NVIDIA prva kompanija koja uvodi dvojezgarne procesore namenjene izvršavanju svih operacija koje moderni korisnik može i da zamisli, od reprodukcije HD videa do pretrage internet mreže i igranja. Tehnologija koju implementira kompanija NVIDIA sada se može koristiti u okviru uređaja kao što su pametni telefoni i tableti, uz pomoć Tegra visoko-integrisanog procesora. Najnoviji tablet računari sa operativnim sistemom Android 3.0 “Honeycomb” i prvi dvojezgarni super telefoni opremljeni su Tegra čipovima. Štaviše, kompanija NVIDIA pomaže korisnicima da u potpunosti iskoriste potencijal impresivnih performansi koje omogućava Tegra sa svojom besplatnom NVIDIA Tegra Zone aplikacijom. Ona olakšava pretragu igara optimizovanih za Tegru i omogućava korisnicima da čitaju najnovije preglede, pretražuju galerije fotografija, video klipova i biraju najbolje dostupne aplikacije.

Source:

http://www.bozzabench.com/Tests/TestView/tabid/95/id/263/currentpage/1//Nvidia-od-super-telefona-do-super-racunara.aspx

Green,Green,Grass Of Home

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: Re: Re: @Mortificat 06.07.2011. 01:15 #342347

broj poruka: 3519
Zaista nisam upoznat sa tvojim problemom. Ne znam ni šta si probao u cilju izlečenja. Znam da je bila tema za Fear3, ne znam da li si tamo pokušao? Ja zaista nisam imao problema...sve je letelo.

CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6

:: Pa kazem ti nemam opciju 1280 X 1024...gledam sad po netu nek price sa hex editorom...ali ne mogu da se pohvatam sa time
::
:: Intel Q6600-Thermaltake V
:: Asus P5Q-
:: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul
:: 1x250GB Seagate,1x500GB W
:: Sapphire 5770 Vapor X
:: Xigmatek Utgar
:: Corsair CMPSU-650T
:: Logitech G11 + A4Tech X
:: Asus MB19S
:: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi
:: Logitech Z-2300 2.1 TH
:: :: Jedino rešenje koje sam ja video je Darkside crack, kod mene je radilo i odradilo, igru sam završio. Ne znam na šta tačno aludiraš
:: ::
:: :: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6
:: :: ::
:: :: :: .........sta bi za F.E.A.R 3 ...jel ima neko resenje ??
:: :: :: Intel Q6600-Thermaltake V
:: :: :: Asus P5Q-
:: :: :: 2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Modul
:: :: :: 1x250GB Seagate,1x500GB W
:: :: :: Sapphire 5770 Vapor X
:: :: :: Xigmatek Utgar
:: :: :: Corsair CMPSU-650T
:: :: :: Logitech G11 + A4Tech X
:: :: :: Asus MB19S
:: :: :: Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audi
:: :: :: Logitech Z-2300 2.1 TH
Mortificat Re: Deco dosta spama. 06.07.2011. 01:23 #342352

E mnogo si mi ti pametan, što ne kupiš jedan takav bilijar, pardon digitron, pa onda pričaš o kuglama, mislim o šejderima...molim te, ko će bre ovo da kupi? Znaš li ti za košarkašku loptu? Softver koji je razvijen pre više vekova i još nije razvio svoj pun potencijal, tipa treaba da šutira Kecman sa po terena i to da važi tri poena...a realno zavređuje mnogo više pažnje i joooj, ne mogu sad da se setim....a ti prestani više sa teBrom.

:: Malo da se drzimo teme
:: Tegra čipovi kompanije NVIDIA čine srž revolucije mobilnog računarstva, budući da je NVIDIA prva kompanija koja uvodi dvojezgarne procesore namenjene izvršavanju svih operacija koje moderni korisnik može i da zamisli, od reprodukcije HD videa do pretrage internet mreže i igranja. Tehnologija koju implementira kompanija NVIDIA sada se može koristiti u okviru uređaja kao što su pametni telefoni i tableti, uz pomoć Tegra visoko-integrisanog procesora. Najnoviji tablet računari sa operativnim sistemom Android 3.0 “Honeycomb” i prvi dvojezgarni super telefoni opremljeni su Tegra čipovima. Štaviše, kompanija NVIDIA pomaže korisnicima da u potpunosti iskoriste potencijal impresivnih performansi koje omogućava Tegra sa svojom besplatnom NVIDIA Tegra Zone aplikacijom. Ona olakšava pretragu igara optimizovanih za Tegru i omogućava korisnicima da čitaju najnovije preglede, pretražuju galerije fotografija, video klipova i biraju najbolje dostupne aplikacije
:: Source
:: http://www.bozzabench.com/Tests/TestView/tabid/95/id/263/currentpage/1//Nvidia-od-super-telefona-do-super-racunara.asp
:: Green,Green,Grass Of Home
SkyFire Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:28 #342355

@Mortipication
Suzdrzavaj se malo.Previse si bre poleteo sa spamovanjem.
I ti bi da nabijes postove za kratko vreme?E pa ne moze.
Nije to za svakog.Naljutice se Rajko,udaras na njegovu teritoriju.
Prepustimo to majstorima svog zanata :)

gliga79 hehe 06.07.2011. 01:31 #342358

broj poruka: 4641
Ispricaste se lepo ovako javno.
To ste mogli i na MSN-u, da ne smarate masu sa praznim pricama :)

Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane.
Sve drugo je utopija !

mixer93 Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:33 #342360

broj poruka: 4187
Ti kao ne spamujes?

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: @Mortipicatio
:: Suzdrzavaj se malo.Previse si bre poleteo sa spamovanjem
:: I ti bi da nabijes postove za kratko vreme?E pa ne moze
:: Nije to za svakog.Naljutice se Rajko,udaras na njegovu teritoriju
:: Prepustimo to majstorima svog zanata :
SkyFire Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:35 #342361

Ono jes u pravu si ali sam ja opet netalentovan za te stvari.Uvek ima od boljeg bolji.Ja sam amater .)

:: Ti kao ne spamujes?
:: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: @Mortipicatio
:: :: Suzdrzavaj se malo.Previse si bre poleteo sa spamovanjem
:: :: I ti bi da nabijes postove za kratko vreme?E pa ne moze
:: :: Nije to za svakog.Naljutice se Rajko,udaras na njegovu teritoriju
:: :: Prepustimo to majstorima svog zanata :
:: :: Green,Green,Grass Of Home
mixer93 Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:37 #342363

Ja sam krenuo jedno vreme, pa stao... Smori to sa vremenom! .)
Mada sta sad radimo... isto spamujemo...

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

:: Ono jes u pravu si ali sam ja opet netalentovan za te stvari.Uvek ima od boljeg bolji.Ja sam amater .
:: :: Ti kao ne spamujes?
:: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

:: :: :: @Mortipicatio
:: :: :: Suzdrzavaj se malo.Previse si bre poleteo sa spamovanjem
:: :: :: I ti bi da nabijes postove za kratko vreme?E pa ne moze
:: :: :: Nije to za svakog.Naljutice se Rajko,udaras na njegovu teritoriju
:: :: :: Prepustimo to majstorima svog zanata :
:: :: :: Green,Green,Grass Of Home
SkyFire Re: Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:38 #342364

Brate sto spamujes sad?Nemas pametnija posla?I opet ne postujes veterane iz ove oblasti.Sram te bilo.

:: Ja sam krenuo jedno vreme, pa stao... Smori to sa vremenom! .
:: Mada sta sad radimo... isto spamujemo...
:: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

Mortificat Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:39 #342365

@CuntFire
Bih ja, al` kad te vido` vlažnu, sve mi se okrenulo, kao da sve na ovom svetu nije istina, kao da propaganda....
Neću ja da nabijam postove za kratko vreme, ja hoću da nabijam na duže vreme :D
Izvini, ali Rajko je inžinjer svog zanata! :D

:: @Mortipicatio
:: Suzdrzavaj se malo.Previse si bre poleteo sa spamovanjem
:: I ti bi da nabijes postove za kratko vreme?E pa ne moze
:: Nije to za svakog.Naljutice se Rajko,udaras na njegovu teritoriju
:: Prepustimo to majstorima svog zanata :
SkyFire Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:44 #342368

Oh my god!Izvini sto te ne prepoznah Rone Jeremy :) Izgleda da ti nizak klok centralnog unita pa sam te pomesao sa nekim drugim.

Ok..U pravu si.Iz postovanja prema kolezi Raicu povlacim se sa njegove teritorije.Nije u redu da se trpam tamo gde mi nije mesto.

:: @CuntFir
:: Bih ja, al` kad te vido` vlažnu, sve mi se okrenulo, kao da sve na ovom svetu nije istina
:: Neću ja da nabijam postove za kratko vreme, ja hoću da nabijam na duže vreme :
:: Izvini, ali Rajko je inžinjer svog zanata
:: CPU-Z Validator: http://goo.gl/uHHt6
:: :: @Mortipicatio
:: :: Suzdrzavaj se malo.Previse si bre poleteo sa spamovanjem
:: :: I ti bi da nabijes postove za kratko vreme?E pa ne moze
:: :: Nije to za svakog.Naljutice se Rajko,udaras na njegovu teritoriju
:: :: Prepustimo to majstorima svog zanata :
:: :: Green,Green,Grass Of Home
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:45 #342369

Dosta za danas... Tj. do posle podne...
Rajko jeste majstor zanata, ali ima ih jos nekolicina...
PS: CuntFire! LoL

:: Brate sto spamujes sad?Nemas pametnija posla?I opet ne postujes veterane iz ove oblasti.Sram te bilo
:: :: Ja sam krenuo jedno vreme, pa stao... Smori to sa vremenom! .
:: :: Mada sta sad radimo... isto spamujemo...
:: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD

Mortificat Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:49 #342370

Dobro si se setio. Ron ti je otac, a ti tako sa njim. Sram te bilo.
Ne mešaj sada živaj iz br. Jerković, ti takođe imaš potencijal, iako si sa Novog Zelanda!

:: Oh my god!Izvini sto te ne prepoznah Rone Jeremy :) Izgleda da ti nizak klok centralnog unita pa sam te pomesao sa nekim drugim
:: Ok..U pravu si.Iz postovanja prema kolezi Raicu povlacim se sa njegove teritorije.Nije u redu da se trpam tamo gde mi nije mesto
:: :: @CuntFir
:: :: Bih ja, al` kad te vido` vlažnu, sve mi se okrenulo, kao da sve na ovom svetu nije istina
:: :: Neću ja da nabijam postove za kratko vreme, ja hoću da nabijam na duže vreme :
:: :: Izvini, ali Rajko je inžinjer svog zanata
:: :: :: @Mortipicatio
:: :: :: Suzdrzavaj se malo.Previse si bre poleteo sa spamovanjem
:: :: :: I ti bi da nabijes postove za kratko vreme?E pa ne moze
:: :: :: Nije to za svakog.Naljutice se Rajko,udaras na njegovu teritoriju
:: :: :: Prepustimo to majstorima svog zanata :
:: :: :: Green,Green,Grass Of Home
SkyFire Re: Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:53 #342371

Znaci brate cale si keve mi.
Sramim se svog porekla evo odmah a cudio sam se
sa cije strane vucem ovog pitona,sad znam odgovor na tu zagonetku.
Videces ti kad dodjem iz Zimbabwe-ta,sve ce ti biti jasno kad odemo zajedno na sveze kifle i jogurt tu kod pekara Laze L.

:: Dobro si se setio. Ron ti je otac, a ti tako sa njim. Sram te bilo
:: Ne mešaj sada živaj iz br. Jerković, ti takođe imaš potencijal, iako si sa Novog Zelanda
Mortificat Re: Re: Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 01:57 #342372

E zatvorili su peKARU, sad služe samo ka..., pardon đevrek i to nema kao što je nekad bilo. Drago mi je da si konačno pronašao svoje poreklo. Ljubi te tata sine. Više nećeš lutati kao izgubljena ovca, ovaj droca.

:: Znaci brate cale si keve mi
:: Sramim se svog porekla evo odmah a cudio sam s
:: sa cije strane vucem ovog pitona,sad znam odgovor na tu zagonetku
:: Videces ti kad dodjem iz Zimbabwe-ta,sve ce ti biti jasno kad odemo zajedno na sveze kifle i jogurt tu kod pekara Laze L
:: :: Dobro si se setio. Ron ti je otac, a ti tako sa njim. Sram te bilo
:: :: Ne mešaj sada živaj iz br. Jerković, ti takođe imaš potencijal, iako si sa Novog Zelanda
SkyFire Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 02:04 #342375

Ma moze i kod siptara na bakljave u KUrumbe nije problem.
E tatko kad vec ljubis dobro bi bilo da me poljubis na jedno posebno mesto da me prodje sto pre ,nesto sam se povredio ovih dana ,busio sam neke rupe i zakivao eksere..

:: E zatvorili su peKARU, sad služe samo ka..., pardon đevrek i to nema kao što je nekad bilo. Drago mi je da si konačno pronašao svoje poreklo. Ljubi te tata sine
Snoopy- Re: eh ta pouka.. 06.07.2011. 02:13 #342376

broj poruka: 6083
E, preko svakakvih gluposti sam presao, al da implicitno vredjas sundjer boba, to ne moze tako!

Ja ne znam ko je ovde ludji, dal vi sto podigoste spamovanje na nov nivo ili ja sto sam sve procitao (aj da nemam sta da radim, no spremam ispit o.O )

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: @Rai
:: Ne gledam tu vrstu serija.To je previse tesko stivo za mene
:: Orjentisan sam prema Teletabisima,sundjer bob-u .
Mortificat Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mislim da bi trebali malo da idemo na slow down! 06.07.2011. 02:14 #342377

Kad si ga povredio, to ćemo da amputiramo, ne valja da kljucaju vrapci u ranu :D

:: Ma moze i kod siptara na bakljave u KUrumbe nije problem
:: E tatko kad vec ljubis dobro bi bilo da me poljubis na jedno posebno mesto da me prodje sto pre ,nesto sam se povredio ovih dana ,busio sam neke rupe i zakivao eksere.
:: :: E zatvorili su peKARU, sad služe samo ka..., pardon đevrek i to nema kao što je nekad bilo. Drago mi je da si konačno pronašao svoje poreklo. Ljubi te tata sine
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60502. Broj poslatih odgovora: 648632.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs